Hirdetés
Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Hieronymus: Hogyan parkolj hátramenetben profi módon
- Luck Dragon: Óraátállítás
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 14 – Kések, késélezés
- hmzs: Fujitsu Futro S920 csúcsra járatva
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Szólánc.
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Aktív témák
-
DeadMeat
nagyúr
válasz
jim_raynor70
üzenetére
Jah kellene... csak mondd ezt egy melegebb hdd-nek
Hita ultrastar ventillátor után a ház elejében most 19 fokos szobában 43 fokos... ha dolgoztatom akkor 50-52 fokos lesz hipp-hopp.Nyáron meg
De köszöni szépen jól érzi magát.Hűtöttem már vízzel is, nyáron így volt 43 fokos alapból... Igaz munka közben sem ment nagyon 50 fok fölé.. simán csak fújva 55... Ezért nem érte meg nekem a 15k-t a hűtő.Ki is dobtam, kellett a hely az új jövevényeknek.
Aktív témák
Aktív témák
- Windows 11: miért nem vált mindenki?
- Rendszergazda topic
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Elkalapálta a snapdragonos Galaxy S26 az exynososat
- Borderlands 4
- Villanyszerelés
- Hardcore café
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Arc Raiders
- Akvarisztika
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- Samsung Galaxy Watch 5 Pro 45mm, GPS, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4648, 100% AKKSI
- Apple iPhone 12 Pro Max Graphite 128GB használt szép állapot 100% akku 6 hónap garancia
- LG UltraGear 32GS94UX-B OLED Monitor! 3840x2160 / 480Hz / 0.03ms / G-Sync / FreeSync! BeszámítOK
- AKCIÓ! Asus TUF A17 FA707RR FHD Gamer notebook - R7 6800H 16GB DDR5 512GB SSD RTX 3070 8GB W11
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Hita ultrastar ventillátor után a ház elejében most 19 fokos szobában 43 fokos... ha dolgoztatom akkor 50-52 fokos lesz hipp-hopp.Nyáron meg
De köszöni szépen jól érzi magát.Hűtöttem már vízzel is, nyáron így volt 43 fokos alapból... Igaz munka közben sem ment nagyon 50 fok fölé.. simán csak fújva 55... Ezért nem érte meg nekem a 15k-t a hűtő.Ki is dobtam, kellett a hely az új jövevényeknek.