- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ontheground: Egyszerű internetrádió vevő vékonykliens,retro gép alapon 64MB CF/SD/Pendrive-ra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- sziku69: Szólánc.
- Sapphi: StremHU | Source – Self-hostolható Stremio addon magyar trackerekhez
- Tomasz72: Jimi home multiméter
- kenand: Hol volt, hol nem volt, Thunderbolt...
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
Aktív témák
-
oO7
őstag
Sziasztok!
Bocsi ha már esetleg volt ez a kérdés vagy csak én vagyok a béna és nem láttam a specifikációban, de...
Gépváltás előtt állok és úgy vagyok vele, hogy ha lúd legyen kövér, kinéztem a Samsung 470 -es SSD (64GB) rendszervinyónak és egyrészről kérdés lenne, hogy - bár az itteni PH! -s teszt alapján jó vásárnak tűnik - mennyire ajánlanátok, esetleg van e valami ami jobb ugyanilyen árban...
a másik kérdés viszont azzal kapcsolatos, hogy ugye az SSD-knél ajánlatos 10-20% -át szabadon hagyni (?) és ezt kulturáltabb gyártók úgy oldják meg, hogy ráírják, hogy 64GB de közben valójában 80GB... az lenne a kérdés, hogy ez az SSD ilyen e?előre is köszi a válaszokat!
Aktív témák
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- BestBuy topik
- Gyúrósok ide!
- Android szakmai topik
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- TCL LCD és LED TV-k
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Melyik tápegységet vegyem?
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A34 5G (Bontatlan , Null Perces ) /6/128GB / Kártyafüggetlen 12Hó Garancia
- Beszámítás! LG 32GQ850-B 32 240Hz IPS QHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Dell Precision 3571 4G LTE i7-12700H 32GB 1000GB FHD RTX A1000 4GB 1 év teljeskörű garancia
- Dell XPS 13 9310 i7-1185G7 16GB 512GB 13" FHD+ 1 év garancia
- ÉV ELEJI RAKTÁRSÖPRÉS!!! - Videókártyák, Monitorok, Notebookok, Stb. - Szaküzletből! Számlával!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest