Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Andras-G: #Kószagondolat - eMag tapasztalatok 2026-ban
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- bambano: Bambanő háza tája
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Doky586: SecureBoot kulcsok frissítése (2026 nyara)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- talmida: My Art II.
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 13 – Néhány egyszerű, de finom étel
Aktív témák
-
Cadal
őstag
válasz
s.s.j.goku
üzenetére
Itt a fórumon elég sokan használnak 96GB-os kingston-t (többek közt én is). Épp a Te hsz-ed felett is van egy kiváló bench. eredmény ezzel a meghajtóval. Én azt látom, hogy egy - két megmagyarázhatatlan (valszeg user error) eseten kívül mindenkinél jól teljesít az SSD. Meghibásodásról még itt nem hallottam. Én is oprendszernek használom és ide vannak telepítve azok a játékok, amikkel néha játszok kicsit. Tökéletesen működik egyenlőre.
Ebben az SSD-ben az a Toshiba T6UG1XBG vezérlő van mint a Kingston SNVP325-S2-ben is van. Az pedig itt különösen ajánlott plecsnit kapott.
Szóval én nyugodt szívvel ajánlom ezt az SSD-t az igényeidnek kielégítésére. A géped sem lesz szűk keresztmetszet a meghajtóhoz. szvsz.
Aktív témák
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Milyen okostelefont vegyek?
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- MWC 2026: Újból érik a szeder az Unihertz kertjében
- Elegánsan vizezné be a munkaállomásokat az Artic
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Nem lesz Redmi Note 16, évet ugrik a sorozat
- Motorola Edge 50 Ultra - szépen kifaragták
- További aktív témák...
- AKCIÓ! LENOVO ThinkPad P15 Gen 2 munkaállomás - i7 11800H 32GB DDR4 512GB SSD Quadro T1200 W11
- 1TB NVMe SSD, 1 év gar 2230
- Apple iPhone 17 Pro Max 256GB Deep Blue használt, karcmentes 100% akku (52 ciklus) Apple garan
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- HP ProDesk 600 G5 i5-9500 8GB 256GB 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest