Új hozzászólás Aktív témák

• szasza0802

tag

válasz hardline #436 üzenetére

Köszi hardline a választ és a tippeket, minden hsz-t szívesen veszek, mert már kicsit tanácstalan vagyok.....

1. Oké megoldottam egy korábbi telefonra feltettem egy másik rom-ot azzal most működik a fimi app.
    2. Fimi Xiaomi nem válaszol, Banggood azt kérdezte akarok e fizetni egy alkatrészért de nem részletezte ill kérdezte, hogy nem akarom e helyi szervizhez elvinni (megjegyzem 3-4 szervizt megkerestem de mindenki csak DJI-t szerivel a német disztribútor nem írt vissza még). Jah, próbáltam a géppel repülni 2-3 percig nem is volt vele gond azonban egyszer csak elkzdett arra húzni amerre rosszul kalibrálható a stick alig bírtam letenni a gépet.....
    3-4. köszi, így gondoltam én is, de érthetőbb ahogy leírtad, a telóban lévő kártyán (sd) és az internál tárhelyen is 10-10 Gb hely van.... mi nem fért fel frissíteni? nem értem....

Szóval még mindig nem oldódott meg a helyzet, de legglább itthon tudtam egy használaton kívüli telót kreálni amivel majd irányíthatom ha jó lesz a stick....

Várom a további bármilyen ötletet..köszi

Új hozzászólás Aktív témák