- Navaren: Resident Evil Requiem szösszenet
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Lalikiraly: Commodore The C64, Ultimate
- Luck Dragon: Óraátállítás
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Luck Dragon: MárkaLánc
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nmballi1
csendes tag
Barátom cégének az epitkezeseit dokumentalom, egyre nagyobb sikerrel. A Mini kepevel nagyon elegedett vagyok az arahoz kepest, viszont a jelatvitel es a suly keves nekem.
Mivel europai szabvanyu minit lehet itthon kapni igy nem lehet FCC-re allitani es a legvaratlanabb helyzetekben, akar par fa takarasaban el tudja vesziteni a jelet.A masik a sulya, neha egyszeruen keves. Szepen kuzd a szellel nagyon, de van amikor feltem azert kozben es jobban orulnek egy nehezebb dolognak.
Alapvetoen hobbi celra baromi elegedett vagyok vele, csodas kepeket es videokat keszitettem vele az elmult hetekben, de ugy erzem valtanom kell.
-
válasz
Nmballi1
üzenetére
ma 1 hónapja már megrendeltem, de EU raktárból, azaz meg kell várnom amíg feltöltik az EU raktárat és onnan küldik majd ki nekem
elméletileg május 15-én postázzák Spanyolországból, EUn belül max pár nap, azaz kis szerencsével 2 hét múlva nálam vannekem ugye már július óta megvan a 2018as, sok változásra nem számítok, de kb ingyen lecserélem, mert 360$ volt az új, ennyiért nagyon könnyen eladom itthon a régit
-
Nmballi1
csendes tag
Sziasztok
Valakinek van mar X8 2020-a? Erdekelne a velemenye, ha igen -
MR007RM
addikt
Ejha én pont tegnap akartam délután röptetni. Jó sok kihagyás után végre összekerültem a drónommal, igaz A3, de a lényeg nagyon gyenge gps. Végül nem mertem vele felszállni, mert a határon ingadozott, sokszor a minimum alá esett.
Csak nem ez is a vírus miatt?
Még a konzolt is szétszedtem nem történt-e ott valami és nem, azzal minden rendben.Beszarás a drónokat is karanténra ítélték? Esetleg elkaphatják?
-
bzoli71
csendes tag
x8 tulajoktól kérdezném: mi lehet az oka, hogy mostanában alacsony gps jelre panaszkodik a drón akkor is ha 17-et lát, nagyon sokára lehet vele felszálni, és nem igazán stabil a levegőben... leszálláskor meg elég dúrván akarja ezt megtenni... szóval nagyon furán viselkedik... semmi gond se volt vele... klibrálás, gyári beállítások viddzsállítáda szoftveresn megvoltak, de nem javult a helyzet.
-
kis gondolkozás után megrendeltem a 2020ast
ha kompatibilisek a mostani akkuk az új verzióval akkor megtartom -
hardline
senior tag
Megjelent a webshopokban egy X8 SE 2020 nevű modell. Mi lehet a különbség? Én maradtam le valamiről, vagy van új upgrdelt modell?
-
Sinu
senior tag
Tavaly október óta most repültem először, nem emlékszem ilyenre korábbról, de ahogy behajtom a hátsó lábakat, beakadnak az elsők tövébe. Ez nálatok is ilyen?

-
MR007RM
addikt
válasz
bartusbubu
üzenetére
Szét kellene szedned a távirányítót és ellenőrizned belül minden rá van-e dugva rendesen, hogy minden a helyén legyen, mert a gyenge GPS jel ezen is múlhat. Pl a GPS modul is jól csatlakozik-e. Nekem az is nagyon könnyen kijött a helyéről mikor piszkálgattam az antenna csavarjaimat. Stabilan visszadugtam és most már a szobában is behoz jó pár műholdat, na jobb lett.
-
MR007RM
addikt
Igen ezt a múltkor tapasztaltam, mert kicsit megpiszkáltam a távot és utólag láttam hogy belül az ECC kábel nem volt a helyén.....és nem nagyon akart emiatt bejönni a megfelelő számú műhold. Aztán nagy nehezen rendelkezett annyival mivel felszállt, majd rögtön veszített és oda az irányítás nagy szél mellett. Ugrottam és szerencsére elkaptam még mielőtt elfújta volna a szél. Persze másra gyanakodtam, de most már tudom mitől volt. Szerencsés végett örülök a tapasztalatnak.
-
hari69
csendes tag
válasz
bartusbubu
üzenetére
A távirányítót lehet resetelni. A kis fedél alatt van egy lyuk... oda sim tű bekapcsolt állapotban bedug... általában szokott segíteni... utána kalibrálj mindent újra.
-
MR007RM
addikt
válasz
bartusbubu
üzenetére
Hát én csak egyszer próbáltam eddig ezt a funkciót, mert szerintem nem sok haszna érzékelők nélkül belemegy, nekimegy bárminek. Pár nap múlva lesz időm kicsit drónozni, akkor kíváncsiságból meglesem ezt is. Én úgy szoktam kezdeni, két kar le...felszáll, aztán repülök, vagy okos funkciók, de azokat még nem nagyon toltam. Talán majd vki más itt a topikban tud segíteni.
((bocsi a fentebbi rossz és gyanús bejelentkezésemért.....hosszú...az mobilról ment és véletlenül született, már nem használom mióta nem tudok vele belépni a freemail miatt(A benne lévő privi részleg tartalma viszont fontos nekem.) De úgy látszik a teló megjegyezte többszöri törlés újrarakás után is, bezzeg mást nem
.)) -
MR007RM
addikt
válasz
bartusbubu
üzenetére
Nem. Frissítened kellene rajta a szoftvert. [link]
És kalibráld be újból a drónt mint ami a menüben található, mindent elölről. -
válasz
bartusbubu
üzenetére
Én ilyennel még nem találkoztam. Talán nincs rendesen feltöltve, vagy kell neki a megfelelō stabil GPS kapcsolat. Passz......
-
scream
veterán
válasz
bartusbubu
üzenetére
Esetleg tedd fel a kérdésed és meglátjuk.
-
bartusbubu
csendes tag
Sziasztok!
Új vagyok.
Fimi a3-ról lenne kérdésem.Valaki segít?
-
MR007RM
addikt
Köszi az információkat.
Valójában egy orosz forum topikot bújok már jó régen ott találkoztam elég sok dologgal, pl ez a 4db 18650 akkuk.....is téma volt pár bátor vállalkozó és hozzáértő ember kezében.Ami a töltőt illeti nekem a gyári tökéletesen megfelel akkor is, ha azzal nem tudok teljesen feltankolni, viszont így az akku élettartama tovább tart. Bár gondoltam veszek valami igazán komolyat később, még nem vágtam bele, nem olyan égetően fontos csak a 4S-hez fog kelleni.
Tavasszal kívánok majd sokat drónozni, most kicsit pihi van nálam. Valahogy kiégtem, várom hogy megint megfogjon a téma.
-
hari69
csendes tag
https://mega.nz/#!zxFjjAYI!SJIQkN-TQGlQwtl4SuG7-AGJpPzEahLbAchCt0UmY04
4 db 18650... 3-4000 Ft-ból kijön... kb 5-8 perccel tovább repül mint a gyárival...
Ez is nagyon jó akku... 4s 2200 mah... 20 perc repülés... na ez tudja azt, amit a gyárival ígér a Fimi:
https://www.aliexpress.com/item/32963563253.html?spm=a2g0s.9042311.0.0.27424c4dEKDy3lEzzel töltöm:
https://www.aliexpress.com/item/32975074271.html?spm=a2g0s.9042311.0.0.27424c4dEKDy3lEgyensúlyozott töltó 2-6 s akkukat lehet vele tölteni,... tudja a tárolási töltési módot... cellánként látod hogyan töltődik
-
hari69
csendes tag
-
MR007RM
addikt
válasz
alexandrosz
üzenetére
Az úgy mindjárt más...sejtettem, de nem alapból, kuponnal.
-
MR007RM
addikt
válasz
alexandrosz
üzenetére
Én nem látok onnan annyiért.
Kíváncsi leszek hogyan fognak a jövőben alakulni az árak úgy minden eredetileg Kínában készült árú esetén.
-
alexandrosz
aktív tag
Sziasztok!
Lehet most Fimi A3-at venni újonnan, 70 alatt?
Jelenleg ez a legolcsóbb ajánlat, Banggood-ról. Elkerülte valami a figyelmem a dollár erősödésén kívül? :-)
Tudom, nem apróhirdetés-rovat, de ha valakinek van eladó, privátban szívesen veszem. -
Kusza Tamás
újonc
Sziasztok tervezek egy xiaomi fimi x8 vásárlását és tudna valaki küldeni nekem dng formátumú képeket,mivel a dng képeken elég erőteljes vignetálás és kékes árnyalata van és szeretném ki próbálni mennyire lehet helyre hozni az ilyen képeket,az interneten csak egy pár dng képet találtam de nem lenne rosz több fajta kép.
e-mail címem grizzly5991@gmail.com
vagy ide is feltehetitek hátha másnak is jól jön
Előre is köszönöm -
hardline
senior tag
válasz
szatocs1981
üzenetére
Pontosan ilyenem van. Nem rögzíti úgy, mint a gyári szivacs. Kicsit tud benne mozogni, de sokkal többet véd szerintem.
-
MR007RM
addikt
válasz
tomszli11
üzenetére
Bevallom mint debreceni, voltam korábban olyan helyen ahol hát felvittem kicsit, majd próbáltam elmenni vele házak felett(vasúti állomás környéke) és 100m sem volt meg, még mikor a saját gyári antennái voltak a helyükön. (A jelenlegi formájában nem néztem ott.) És ugyanott magam felett felküldtem 500m-re, vagyis közvetlen alattam tartotta a jelet. Van róla videó lejjebb. Hát igen mivel wifis cucc ez is, így könnyen be tud kavarni neki sok minden. Én azért gyúrok rá keményen hogy erősebb legyen a vétel, mert ettől függetlenül tetszik a drón. Vettem is hozzá 2.4GHz(fentebb) jelerősítőt, de még nem tudtam beüzemelni.....és várom a jobb, melegebb, és szárazabb időt. A magas páratartalom nem kedvez az elektronikának.
Nyilván minél magasabban van annál jobban bír eltávolodni, persze ez nem megoldás.
Itt ez a videó.....ez is a mi drónunk csak hát kicsit meg piszkálták.
Személy szerint a helyedben cserélném az antennákat jobbakra, nem kell itt nagy összegekben gondolkozni, biztos ami biztos, egyszerű feladat.
Vigyázz az árnyékolásra, a drón és a konzol közé ne kerüljön semmi. -
tomszli11
tag
Szia!
Sajnos tegnap megnéztem, és FFC módban volt a felvétel alatt illetve mindvégig amikor használtam korábban.
Úgyhogy egyáltalán nem értem miért csinál ilyeneket, ez nem normális.
Az a baj, így hogy 100 m távolságban is már elveszti a jelet és megkergül fent, így annyira nem is merek vele repkedni.
-
válasz
szatocs1981
üzenetére
keress egy 3D nyomtatós embert, és vele nyomtattassad ki ezt, tökéletesen illeszkedik és tökéletesen véd:
ha nincs ilyen kapcsolatod, akkor tudok ajánlani olyat, aki megbízhatóan és olcsón dolgozik, akár postázással
-
MR007RM
addikt
Unatkoztam.

Cseréltem a konzol kábeleit, majd kipróbáltam egy kamera feltétet. Ragasztószalag amin belül valami aminek most nem tudom a nevét összeragasztva a kameratartóval pillanatragasztó segítségével, rá heveder. Atom stabil. A két ráfogó hevedert is össze fogom fogni. Kb így fog kinézni.

Persze nem ez a tok lesz feltéve, ez vizes, nehéz és itt van egy felesleges üveglap a kameránál.
-
MR007RM
addikt
válasz
tomszli11
üzenetére
Azt mondják 800-1200m attól függően mennyi zavaró dolog éri(a freklik között is lehet válogatni melyikkel jobban), bár nálam volt 400m olyankor is mikor mehetett volna többet a hely miatt. A mi drónunknál(ahogy kivettem pl a Dji drónokkal ellentétben az FFC mód az erősebb vagyis inkább használhatóbb. Külföldi orosz fórumot olvasva azt használ mindenki.
Állítólag a CE mód 2.4GHz és 5.8GHz együtt, de nagyon gyengére hangolva. Az FFC pedig csak 5.8GHz magában, viszont nagyobb mW mellett. Na de......az 5.8GHz kevésbé visz, minél magasabb frekvencia annál jobban hal el azonos teljesítményen. A lényeg nálunk az FFC, azzal többet megy.Hamarosan tesztelek majd egy ilyet.

Meglátjuk mit hoz.
Antenna tuninggal mind a konzol és a madár esetén 3km távot már tett meg valaki. 2km nálam is volt, igaz ehhez magasra kellett mennem. Fránya Wifi.
Csókoltatom a gyártót
úgy is megoldjuk.

-
tomszli11
tag
Szia!
A CE vagy FCC módot azt hol találom?
Szerintem a hideggel nem volt gondja, mert lent olyan 9-10 fok volt, szóval fent (100 m) se lehetett sokkal hidegebb.
Illetve a konzolról annyi hogy amikor csumára fel van töltve akkor is ezt produkálja...:S
Más beállítást nem lehet, hogy elállítottam vagy más tényező nem lehet a baja?
Nekem pl. nincs hozzá antenna erősítőm, semmi kiegészítőm.
Bár mondjuk azért alap felszereléssel is szerintem egy 3-400 métert simán kéne mennie képszaggatás nélkül. -
MR007RM
addikt
válasz
tomszli11
üzenetére
CE vagy FCC volt beállítva? És mikor megszakad szépen visszamegy? Talán a hideg is betesz neki. Én ilyen hidegben még nem reptettem. Mondjuk az látszik nem havasodott be a kép, de valami nagyon zavarhatta a fent lévő pálcikákból lejött.
Az a baj hogy CE módban nem nagyon játszadoztam vele soha, vajon mit bír.
A konzol sem volt nagyon feltöltve, én mindig megrakom.
-
tomszli11
tag
Sziasztok!
Van egy kis gondom a FIMI A3-as drónommal.
A mellékelt videón látható, a jelenség.
Ez a felvétel Szépasszonyvölgyben készült, Egertől nem messze.
Sajnos ugyanezt produkálja a budapesti belvároshoz közel illetve ritkábban lakott területen is.
Videón látszik, hogy kb. 100m messzire tudok elrepülni vele, de aztán szétesik a kép szinte teljesen.
Ezután produkálja a legijesztőbb dolgot, hogy a drón tesz egy fél fordulatot nagyon gyorsan (irányba áll felém), és azt írja ki, hogy megszakadt a jel...Aki tud kérem segítsen.
Köszönöm. -
hardline
senior tag
Megreptettem a tűzijáték alatt az X8-at.
Ezzel letudva a tavalyi év utolsó és egyben az idei év első repülése.
30 méteren lebegett végig. Akit érdekel itt megtalálja: [YouTube] -
Steph88
csendes tag
Alin már (nem tudom mióta, pár hónapja még nem láttam) van pár ezer forintért camera védő és talp magasító kiegészítő ha valaki még nem találkozott volna vele. Ilyen "vacak" volt régebben is, de az elég gagyinak tűnt, ez ránézésre normális. És hát lássuk be, kell a talpmagasító, mert ha nem landing padról vagy szilárd felületről indítjuk, akkor a gimbal az bizony veri már a földet vagy szinte benne van. Nagyon alacsony a drága

-
MR007RM
addikt
Fimi A3 + 4S Lion battery .Fly time 18 min.
4S aksi, de azért még ne próbáljátok ki. Nem az én videóm.
-
DIEGO15
őstag
Köszönöm mindenkinek. Ha lesz egy jó akció, akkor lehet, hogy rendelek egyet.
-
MR007RM
addikt
válasz
ittakary
üzenetére
Hát igen, épp tegnap este néztem az SJ8 Pro kamerámat a lakásban szoba lámpa mellett mit művel, mert hogy majd vele is szeretnék kamerázni. Rögtön látszik a minőségbeli romlás kevés fény mellett ha be van kapcsolva a képstabilizátor. Képstabi nélkül gyönyörűen vesz szinte zaj nélkül, de amint bekapcsolom hát nagyon meglátszik. Persze kinti nappali fénynél ez remélem alig fog feltűnni. Szerencsére EIS nélkül sem reménytelen kézben.....nem csak drónon fog csücsülni.

Sajnos a drónban nem tudunk állítani, mi hogyan dolgozzon. Vagy de picit ISO értékeken, de nem biztos hogy érdemes, mert akkor máshogy lesz rossz.
-
150ezerig ennél jobb alig van újonnan, használtan valami DJI-t nézhetsz ha ismered a típust és nem fognak átverni
Továbbá mutatnék egy rövid klipet, amit ma délelőtt dobtam össze, ezen látszódik, hogy mit jelent a fényszegény környezetben a szemcsésedés.
-
Steph88
csendes tag
Őszintén szólva nem figyelem az elmúlt fél-egy évben milyen drónok jöttek ki és mi lehetne még az alternatíva. De a 28 perces repülést új akksival bírja (bár ez már a lezuhanás körüli állapot már). Ható távra is úgy érzem még mindig fejlődik, az egy km-et könnyen viszi. De őszintén, még valahogy sose próbáltam ki mennyit lehet teljesen kisajtolni belőle. De fényes nappal jó fényviszonyok mellett jó videót készít.
Ha gondolod, tudok küldeni pár videót is ami tényleg ezzel készült. Egy jó tanács (bár aki nem teljesen zakkant mint én, lehet eszébe se jut máshogy
), ha tengerpartnál szállsz majd fel vagy homokba, vigyél landing padot, mert nem szereti a sok homokot
-
Steph88
csendes tag
Én egyedül egyetlen egy hátrányt tudok az X8-ról felhozni egy komolyabb DJI-al szemben. A videó minőség teljesen jó amíg süt a nap. Viszont amint kicsit szürkület van, a videó rettentően zajos, éjszakai felvételt meg szerintem nem lehet vele csinálni. És maga a fényképező mód se olyan tökéletes képet ad vissza. Szóval ha a repülési idő, a megbízhatóság (mondjuk itt nem kapunk kikerülés érzékelőket) hatótáv stb megegyezik egy Mavic Pro-val mondjuk, a videó minőség még mindig nem körözi le illetve nem éri utol. Hát valahol meg kell spórolni, hogy csak fele annyiba kerül. Adok pár videóból snap-elt képet. Fényképezni nem is szoktam vele.
egy: mert még mindig nem tökéletes.
kettő: Videó leállít - átvált fénykép módba - fénykép készítés 2-3ms - vissza videóba - videó elindít....Nem ér ennyi macerát egy nem túl jó minőségű kép készítése számomra.
Délután-sötétedés
[link]
[link]
[link]Nappal tényleg teljesen jó videókat készít. Csak hát sajna mikor már nincs annyi fény, akkor rettentő zajos és elmosott. Ha a "komolyat" úgy érted, hogy mindig tökéletes videót akarsz készíteni akár este (fele) is, akkor nem a legjobb választás, mélyebben a zsebbe kell nyúlni. Ezektől eltekintve én meg vagyok elégedve vele.
-
DIEGO15
őstag
Sziasztok! Érdekelne a véleményetek az X8-ról. Szeretnék beszerezni egy "komolyabb" drónt, de még nem tudtam dönteni a típust illetően. Hubsan egyelőre kilőve, sok a panasz. A Mavic Mini-nél pedig a hatótávval vannak fentartásaim.
Szóval érdekelne, hogy mi a véleményetek és tapasztalaitok irányíthatóság,megbízhatóság,hatótáv,repülési idő,képminőség téren az X8-ról? Egyáltalán megvennétek-e újra, vagy most már inkább mást választanátok?
(árakat ismerem, videókat,teszteket már néztem sokat, most inkább személyes tapasztalatok érdekelnének)
Köszöm.
-
MR007RM
addikt
A videó ezzel az aksival készült. Nem a gyári.....csak érdekességképpen, egyébként teljesen mindegy.
[link] (remélem megy)
Pár szó....nem lett tökéletes még tanulom ezt. Vissza fele sokat bénáztam. Legközelebb sport módban nyomom, mert beleöregszem mire történik valami. A visszaúton kicsit megőrült a kamerám....ez is cserélve lesz jobbra(külső) 4k kamera + motorhang mint a profiknál.
És még sok mindent mondhatnék, most kihagyom. -
MR007RM
addikt
válasz
KillHates
üzenetére
Aszem írtam a főnöknek nem válaszolt és egyéb. Megtaláltam egy régebbi regem(volt előéletem
)azzal élek.Képzeld a gaming laptop tokik hozzászólásai értesítést rendszeresen törölnöm kell az email táramból, jön mert korábban kértem. Bejelentkezni nem tudok azon, mindegy már. Elvagyok így is.
Nem érzek ingert komolyabban neki menni a témának, ez is én vagyok.
-
Nekem mindig RM007 maradsz, mint ahogy sok más régi motoros PH-st is a régi nickjén szólitok, aki közben már újra reggelt.
Nem hinném, hogy staff sz@rna arra, ha elveszted a nick-ed, de ha user error, akkor ők sem tudnak mit csinálni. Még arra sincs lehetőség, hogy a régi nick-edet bannolják és akkor újra tudsz azon a néven regisztrálni. -
messer30
csendes tag
Végül kinderült,hogy van rá még gyári garancia!Ezért szerintem jövő héten megsasolom a gépet!Köszönöm nektek az információkat/tanácsokat!Mivel ez lenne az 1 drónom gondoltam utána járok a legális használatának,ugyebár szükség van légtérhasználati engedélyre+biztosításra!Van valakinek ezzel kapcs. tapasztalata?
-
Egy szépség repült ma felém:
Azok ott mi vagyunk RM007-el (Mikivel)
Ma volt szerencsém megcsodálni a Fimi A3-at és nagyon tetszett, hogy milyen csendes és szép madár!
Kár, hogy Miki ellenállhatatlan ingert érez arra, hogy rápatkoljon valami gusztustalan nagy akkupakkot
Mondtam neki, hogy erre kell venni egy Phantom3-at, ahhoz már kapni az Ali-n rotációs kapától kezdve az análintrúderig minden kiegészítőt!

-
-
válasz
messer30
üzenetére
Ahogy néztem van minden az Aliexpress-en hozzá. pl. 20 dodó egy kar hozzá amiben a motor is benne van (!) 25 dodó a burkolat, stb... Nem érdemes itthoni szervizekkel foglalkozni, sajnos kénytelenek nagy árréssel dolgozni, mert nem olcsó dolog egy vállalkozást fentartani kis hazánkban. Én is kintről rendelek minden szirsz@rt az Inspire-hez; pl 13 ezerre jön ki egy motor, ha meg itthon veszem 30 ezer+majd még egyszer ennyi a beszerelés. (kb fél óra kicserélni, csak egy kis műszaki érzék és egy forrasztópáka kell hozzá) Meg 10 ezer 8db karbon lapát, itthon megy 1 db ennyi
-
messer30
csendes tag
Sziasztok!
Kinéztem magamnak egy x8-ast haszáltan(gari nélkül),csak az az aggályom mi van ha bedöglik?Találtam a neten egy céget(xiaomiszervíz.hu) felhívtam hogy foglalkoznak e drón javítással,és azt mondták hogy alkatrész ellátottság miatt nem!Van olyan cég aki javít xiaomi drónokat garin túl?
Érdemes használtan venni,van vkinek tapasztalata ezzel kapcsolatban? -
Steph88
csendes tag
Sziasztok. Próbált valaki mostanság X8-al játszani? Sárga felkiáltó jellel dobálta, hogy túl alacsony hőmérséklet (kb 3-4 fok volt most kint) és nem volt hajlandó felszállni.
Létezhet, hogy szoftveresen ennyire letiltották, hogy már pedig te nem repülsz ilyen hidegben? Hogy lesz ebből havas tájas felvétel majd?
Új hozzászólás Aktív témák
Egyéb, hasonló témájú topikok:
● Quadkopterek, felső tagozat
● Drón topik
● DJI topic
- 3év! AKCIÓ! ÚJ ASUS TUF GAMING Geforce RTX 5080 OC Edition 16GB VRAM Ray Tracing DLSS4
- Akció! Apple iMac 19.2 i5-8500 Radeon Pro 560X 4GB 16GB 256GB SSD 21.5" 4K Retina
- HP EliteDesk 800 G2 SFF, i3-6100,8GB DDR4,256GB SSD, DVD, WIN11
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- Samsung Galaxy S24 / 8/128GB / Kártyafüggetlen /12Hó Garancia / Akku: 100%
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
írd ide kérlek!

úgy is megoldjuk.
Tesco gazdaságos kivitel.
) Ennél jobbat kívánok mindenkinek!

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)