- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- aquark: RETRO: Idén lesz 30 éves az első full 3D-s játék!
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség! 2 Ahogy én csinálom.......
- hcl: Eszelős szívatás : kijelzőtükrözés 2026
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 13 – Néhány egyszerű, de finom étel
- bambano: Bambanő háza tája
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
KisBundi
üzenetére
javaslom hogy ha találsz ennyiért (400 körül) egyből többet vegyél, akár 2-3 db-ot, és passzold el itthon 160k körül (vagy amennyiért az aktuális árak alapján lehet)
az én X8am így 35ezer HUFból jött ki

ja és mivel 1200$-t költöttem a honlapon a kapott GearBest pontokból az akku árából lejött 8-9ezer szóval pótakkut valami 17ezerért vettemhozzá...
-
Valaki vett itt A3-at. Mennyire használható a gép? 60e Ft környékén meg lehet most venni... a nagy tesó meg lényegesen drágább.
-
KisBundi
őstag
válasz
stickermajom
üzenetére
Kupont keress valahol. 400-425 dollár környékén meg lehet velük venni. Nekem sikerült 390-ért pár hónapja.

-
stickermajom
addikt
Sziasztok!
Visszaolvasva többen GB-ről rendeltetek X8 SE-t. Ezek szerint ajánlható? Mostanában nem voltam elégedett velük, a support elég gyatra. Árakat elnézve sokallom a mostanit, 400 dollár környékére várok.
-
hardline
senior tag
Frissult a Fimi navi app droidon, ide is bekerult a flight records.
-
Steph88
csendes tag
Ha valaki kíváncsi rá, Formentor-hoz egyszerűen nem elég egy akksi és egy hely

Mallorca - [link]
A drón felvételek szerintem egész jók, igazából nem is kellett volna színkezelés, nem kívánta volna. De azért növeltem a renderelési időt vele

Igen, tény. Az éjszakai felvételeken egyszerűen nem lehetett javítani. Nem is volt annyira sötét, de mint a középkategóriás mobilok is, nappal szép képet készítenek, rosszabb fényviszonyok mellett meg zajos, mosott, életlen képeket. Sajnos ez van. De a nappaliakkal talán nem lehet túl sok panasz.
-
hardline
senior tag
válasz
KisBundi
üzenetére
Én is erre gondolok. Ezért is várom, hogy legyen valami hozzáértőtől is teszt ezekről a filterekről, mert addig nem rendelem meg, amíg nem győznek meg, hogy használhatóak. Eddig nagyon lehangoló az eredmény.
Más:
Ez az automatikus akku merülés az agyamra megy. Feltöltöm a két akkut, hogy ha időm engedi, akkor azonnal menetkész legyen. 2 nap múlva már csak 3 pöttyön áll mindkét akku...
20% alá nem engedem, 25-30% körül már kicserélem, de ha eleve 70%-ról indul, akkor a beígért 33 perc sehol nincs... Védelem ide vagy oda, engem csak bosszant az akkuk okossága. -
hardline
senior tag
Megjelentek a piros propellerek X8-ra es vannak propeller vedok is. En kihagyom ezt is.
Nehany videot mar talaltam a szurokrol YT-on, de nem igazan gyoztek meg. Van ahol konkretan semmi valtozast nem latni nd szurovel vs nelkule. Van mar valakinek szemelyes tapasztalata ezzel kapcsolatban?
-
-
Steph88
csendes tag
-
Steph88
csendes tag
Kint vagyok Mallorcan, reptéren gond nélkül átjött a drón, fel is vihettem kézi poggyászba. Harmadik napja vagyok kint, egy strandon nem zavart senkit, a másikon azért szóltak, hogy nem kéne és tegyem le. Csinálok majd egy ilyen "tour" videót, ha gondoljátok majd belinkelem.
Viszont tegnap elég ködös idö lett este, a szállásunk meg egy hegyen van. Hát nem hagyhattam ki. Bár már kevés volt a fény de még türhető a videó. Adok egy pillanat képet

https://ibb.co/ZcHncqz
-
nagy1tib
csendes tag
válasz
hardline
üzenetére
A banggoodtól kaptam egy ilyet: "Could you please take it to repair shop for checking and tell us the fee?"
Gondolom át akarják értékelni, hogy megéri-e nekik, ha visszaküldöm.Nekem tényleg az lenne a jobb, ha valaki itthon megcsinálná és a banggood kifizetné. Lehet, hogy tényleg egy kábel csúszott szét, de amíg "garis" nem kapom szét és inkább a legrosszabbat feltételezem.
-
hardline
senior tag
válasz
nagy1tib
üzenetére
Ha te rendeled be az alkatrészt, feltételezem tudod mit kell cserélni. Kb egy csavarhúzó készlet kell a bontáshoz, felesleges szervizbe vinni. A környezetedben biztos van olyan, aki szokott szerelgetni apró szirszarokat, megkéred hogy segítsen, ha nem mersz nekifogni egyedül.
Első körben érdemes lenne szerintem megnézned, hogy nem csúszott-e szét a szalagkábel és az okozza a gimbal gondodat.
Vagy visszaküldésen nem gondolkodtál? Ezt visszaküldöd, közben rendelsz egy újat. A csere az kétszer annyi idő... -
nagy1tib
csendes tag
Ismer valaki olyan szervizt, aki FIMI A3 drón javításával is foglalkozik?
Akár úgy is, hogy berendelem az alkatrészt (gimbal, kamerával) és beszereli.
A wayteq nem fogad. -
azt hallottam hogy programozási gondok vannak vele, az elvi elgondolást elrontották!
4k szenzor van, ami 4k videónál értelemszerűen tök jó minőségű
viszont az 1080p videót nem úgy készíti hogy a 4k anyagot lekonvertálja 1080pre és azt menti el, hanem belezoomol a szenzor és eleve 1080pt rögzít... sajnos ez ilyen, egyelőre annyit tudsz tenni hogy felejtsd el az 1080p-t. Ha csak 1080p kell neked akkor rögzíts 4k-t és majd PCvel konvertálsz amit csak szeretnél
-
Sinu
senior tag
Hétvégén 1080-ban videóztam, ez valami borzalmas. Nagyon csúnyának látom, pixeles. Nálatok is?
-
-
hardline
senior tag
válasz
Teddy___KGB
üzenetére
Próbáld meg resetelni a beállításokat az appban és formázd az sd kártyát is. Ez bevált eddig mindenkinél.
-
válasz
Teddy___KGB
üzenetére
akkor a legfrissebb van fent, akkor nem ez a gond
-
válasz
Teddy___KGB
üzenetére
gimball hiba
próbáld frissíteni a szoftvert, kalibráld a gimballt ha még nem tetted
-
Teddy___KGB
újonc
Sziasztok x8-nál olyan problémám van hogy a video hullámzik, remeg, tapasztalt valaki hasonlót? Mi okozhatja vajon?
-
nagy1tib
csendes tag
Sziasztok!
Múlt héten jött meg egy FIMI A3 drónom. Gyorsan kipróbáltam, bekapcsolt repült, lehetett forgatni a Gimbalt, minden pöpec volt. Erre tegnap elvittem reptetni és a gimbalnak nincs hajtása. A kontroller kiírja, hogy "Gimbal is not ready", a tekerők nem forgatják, gimbal kalibráció nem fut le, IMU kalibráció lefut, de közben nem mozog a gimbal. A kontrolleren a gimbal szenzorjainak az adatai látszanak. Letöltöttem a lagújabb firmware-t mindenhez, de semmi. [link]Van bárkinek bármi ötlete, hogy mi lehet a gond, hogyan tudnám megoldani?
-
Sub-S
senior tag
válasz
ittakary
üzenetére
Visszakerestem email only-s ár.
-
valaki nem szeretne pótakkut rendelni fpv1.de-ről?
14,5eur a szállítás BP-re ha ketten lennénk az már lenyelhető
-
B.....sszameg a kecske
Lejottem Balatonra akkutolto nelkul.... eszaki parton Revfulop / Badacsony korul nincs valakinek toltoje?
-
KisBundi
őstag
Valakinek nincs eladó hordtáskája X8 SE-hez? Sajnos az enyém valahol elveszett, mert a csehektől 1 hónap alatt nem jött meg. Jövőhéten indulunk Horvátországba és nem szeretném a dobozában hordozni.
-
-
james008bond
őstag
FIMI X8 SE drónon Headless módot be lehet állítani?
-
-
hardline
senior tag
válasz
hardline
üzenetére
Majd el felejtettem, hogy megérkezett a táska is.
Sajnos eléggé összeb...ták szállítás közben a külső részt. A belseje nagyon jó kialakítású, nem kell levenni az RC-ről a 2 kart, elfér bőven. A drónról én leveszek két propellert a biztonság kedvéért, nehogy a kereszt rögzítő megnyomja szállítás közben. Amúgy ami nekem szükséges, az elfér benne kényelmesen. A táska anyaga jó minőségű, jól párnázott, a szivacs is jó kemény, így ebben bátran merem vinni bringával, motoron vagy tömegközlekedési eszközön is.
-
hardline
senior tag
Na megérkezett a második X8 SE drónom is, ez a Gearbestről.
Megvolt a 2-3 perces próba repülés a kötelező firmware frissítés után. Eddig úgy tűnik, hogy nem lesz vele gond. Nagyjából 10x10 méteres területet jártam be vele 5m max magasságig.
Ami feltűnt, hogy az első X8 dobozán volt CE jelzésű matrica ragasztva, ezen nincs. Az appban ez nem angolul írja a figyelmeztetéseket (az app nyelve angol egyébként, csak a figyelmeztetés nem), hanem kínaiul ír mindent. Az akku ezen nem pattan be olyan szépen, mint az elsőn és maga az akku súlya 4 grammal könnyebb is.
Amit meg fogok még nézni, ha feltöltött az akku, hogy a figyelmeztetések hangja maradt-e angol, vagy az is kínai.
Pont ma egy hónapja, hogy utoljára drónoztam, így már nagyon hiányzott.
-
Sikertelen kézbesítés helyszínen (PDA)
jogosult átvevő hiánya
-
amúgy ha megjön, én felállítom az állványomat és levideózom az egész nyitást
mindenképpen ajánlott ez a módszer főleg egy 500$-os terméknél
-
válasz
hardline
üzenetére
töltsd le a Posta applikációt! iOS és Androidra is van

töltsd be a számot, kattintsd be jobb felül hogy ÉRTESÍTÉS (egy csúszkán) és magyar nyelven egyből értesít ha változik
Nekem:
Küldemény átadása nemzetközi szállításra
2019.07.16. 8:00
Külföldi postai kicserélő üzemAmi k.....ára fontos, hogy ne akadjon itt, ugyanis ezen az állomáson DENUEB // Feucht, Germany tele van a GearBest topik hogy RENGETEG csomag tűnik el

de más emberek prohardveres tapasztalatai alapján akár már 1-2 napon belül megkaphatjuk ha minden igaz
-
KÉRDÉS
Volt akinek a rendelése megjárta ezt az állomást?
DENUEB, Insert item into bag // Feucht, Germany
-
Sinu
senior tag
Volt már veletek olyan, hogy az egyik .mp4 videó látszólag rendben van (méret, sorszám, etc.), de lejátszani semmivel nem lehet? Premier Pro is hibát ír rá, YT-ra sem lehet feltölteni. Mit próbáljak meg szerintetek?
Más: innen rendelt már valaki propellert?
-
Steph88
csendes tag
Ma a nagy szélben megreptettem a kicsikét. Múltkor nem sikerült, mert az app is frissült de valamibe belehalt. El se indult. De valami lett, mert eddig 800 méter után már akadt a kép legtöbbször, most 1300-nál még semmi. Tovább nem mertem küldeni, félig volt az akku meg "drone overloaded" üzi jött mindig. De mintha javitottak volna a jelátvitelen is. Majd legközelebb nem víz felett elemgedem, mennyit bír már
-
hardline
senior tag
válasz
ittakary
üzenetére
Akkor te hamarabb rendelted, mint én. A tököm tele a Gearbesttel mostanában. Nem csak a szállítással vannak gondok, hanem a supporttal is. Amit lehet, inkább a Banggoodról fogok venni, ott nagyon pozitívak a tapasztalataim. Az első X8-at is onnan vettem, csak a másodiknál épp a GB adta olcsóbban, így beleszaladtam...
-
válasz
hardline
üzenetére
már 4 hete
nincs hír róla, elméletileg már az országban van, vámon is keresztülesett de kiszállításról még nincs szó 
naponta nézem a trackinget, de az b*sz fel hogy tegnap jelent meg egy frissítés hogy július 3-án átesett a vámon
mi a tökömért 1 hét csúszással jelent ez meg?
-
Gearbest Fimi X8 rendelést (EU Priority természetesen) melyik csomagküldő hozza ki? GLS? MPL? Egyéb?
-
hardline
senior tag
válasz
james008bond
üzenetére
Rendeltem egy ilyet, bár nem tetszik ez a tini nindzsa stílus. Viszont jól pakolhatónak tűnik és pont annyi hely van benne, amennyire szükségem van. Meglátjuk.
-
james008bond
őstag
https://m.gearbest.com/rc-quadcopter-parts/pp_009869625624.html?wid=1433363
Ez használható, igaz a joystickekéit le kell csavarozni, az antenna viszont behajtva, mont a gyári dobozában. Elvileg, ha a propellerrek rajta vannak is szállítható mivel kemény a fedele. Itt is van hálós zippzaras rész, ahova a pót propellereket, memóriakártyákat lehet tenni, meg egy zseb a fedélen, amibe a landing pad elvileg belefér, bár akkor már kicsit passzentos lehet...propellerekkel.
Legalábbis nekem ilyen van és használható. Ja és pótakksi, akár kettőnek is van helye.
Bár ha belegondolok, hogy a fedele alatti zsebbe nem teszek bele semmit, akkor még a joy és propellereinké maradhatnak, mert úgy van elég helye és ugye a hátlap kemény. -
hardline
senior tag
Az összes táskánál ezt látom a képek alapján. Mivel ugye ezek "egyen táskák", csak a szivacs van beledobva. Ugyan ez a probléma a kisebbekkel is, hogy kilóg a felső harmada az RC-nek, a gépen a rajtahagyott propokat is könnyen megnyomhatja... Egyelőre marad a csíkos szatyor a szállításhoz.

Én már azon gondolkodtam, hogy jobb lenne, ha olyan szivacs táblát találnék valahol olcsón, és kivágnám én magamnak méretre egy megfelelő táskához. Csak nem tudom milyen szivacs az és hogy keressem.
-
Steph88
csendes tag
válasz
hardline
üzenetére
Neeee!!!!
Szar. Túl alacsony. Egyszerűen az antenna kinyomja picit a táska tetejét, valahogy alacsonynak tervezték vagy nem mérték bele... nem tudom. Tehát a táskára mondjuk rá nehezkedsz vagy ott megüti valami, a távirányító antennájának annyi. Gondoltam jó lesz majd, van cipzáras hálós retesz is, bele lehet rakni a LANDING pad-ot. Jah, csak aztán már teljesen képtelenség összecipzározni...
Szóval nem ajánlom

-
Steph88
csendes tag
válasz
hardline
üzenetére
US $37.59 6%OFF | Original Xiaomi FIMI X8 SE RC Quadcopter Waterproof Carrying Bag Storage Handbag Drone
https://s.click.aliexpress.com/e/tT3vqwkÉn ezt rendeltem, több mint egy hónapja. Csak gondolom rá volt írva, hogy drone és a vámon rögtön megfogták, eddig arra vártam. Már a postámon van de én meg fent pesten 😏 Úgyhogy hétvégén megnézem kell e fizetni és milyen a táska.
-
KisBundi
őstag
Nem értem miért nem akarják a szoftveréből kivenni ezt a kékes kamera árnyalatot. Utólagosan kicsit dolgozok a képen és a színkorrekcióban a kékes árnyalatból kicsit leveszek, akkor sokkal élethűbb színvilágot kapok. Szaturációval és kontraszttal hiába játszok, a kékes színvilág marad. Fél éve a piacon a gép, de ezt nem tudom miért nem orvosolják. A MI 4K is ilyen színvilággal rendelkezik?

-
Sinu
senior tag
220Volt, akksi, propeller: "A megrendelt termék(ek) beszerzése folyamatban van. Amint pontosabb információ birtokába jutunk az érkezéssel kapcsolatban, értesíteni fogjuk."
-
taki01
őstag
Sziasztok, ma vettem egy DJI Mavic Air set-et. Olvastam, hogy kell felelősség biztosítás és hol a legolcsóbb
? Néztem az előttem lévő hozzászólását és addig az tűnt a legolcsóbbnak. -
hardline
senior tag
Ki milyen táskát rendelt a drónhoz és honnan?
Nem igazán tudok dönteni, mert nagyjából mindegyiknél az a gond, hogy a belső szivacs anyag egy hulladék fos, hiába jó amúgy maga a táska anyaga/minősége.
Jobban preferáltam volna a hátizsákot, mint a vállra akaszthatóakat, de a műanyag héjas tininindzsa hátizsák nevetséges. Szétszedés nélkül lenne jó tárolni a drónt is és az RC-t is.
Új hozzászólás Aktív témák
Egyéb, hasonló témájú topikok:
● Quadkopterek, felső tagozat
● Drón topik
● DJI topic
- Kiszivárgott a Pixel 10a specifikációja
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- OLED TV topic
- Beleremegett Hollywood Brad Pitt és Tom Cruise AI harcába
- Gyúrósok ide!
- Yettel topik
- WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
- GL.iNet OFF topik
- Revolut
- Crimson Desert - Amikor már azt hitted mindent láttál!
- További aktív témák...
- iPhone 13 Mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4509, 100% Akksi
- Lenovo ThinkPad X1 Active Noise Cancellation fejhallgató
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A70/Samsung Galaxy A71/Samsung Galaxy A72
- ÚJ! AKRacing Arctica gamer szék
- Xiaomi 13 Pro 12/256GB Ceramic Black használt 6 hónap garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
mondjuk nincs köze a barátságnak ehhez a témához