Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Mentett Pentium 1 alaplapok
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- Napkollektor - csak úgy
- sziku69: Szólánc.
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- gerner1
-
LOGOUT
A kereshetőség érdekében a filmkritikát, ajánlót tartalmazó
hozzászólások #értékelés címkével vannak ellátva.
Bővebben erről és példa a keresésre.A spoiler formázás használata kötelező spoileres tartalmaknál!
Új hozzászólás Aktív témák
-
james001
veterán
válasz
paatrick #164761 üzenetére
Én voltam még az aki írta hogy ilyesmi filmet keresek. Enemy nekem az egyik kedvenc filmem,sajnálom hogy neked nem tetszett.
Szerintem pont az is jó egy filmben mikor nem tolja a képedbe a "választ",és utána tudsz rajta agyalni,teóriákat kreálni,beszélni mással a megoldásról. Ezt a filmet pont párommal néztem meg,és utána sokat beszélgettünk róla,hogy mit jelenthetnek benne pl a pók szimbolizmusai ésatöbbi. Dennis Villeneuve a rendezője egyébként,aki ugye most a Dűnével aprít,és ő is azt mondta erről a filmről hogy mindenkinek a fantáziájára bízza hogy mit gondol a film sztorijába,ő nem fogja elmagyarázni. Vagy aztán lehet ő se tudja igazán mit is kreált
Új hozzászólás Aktív témák
● A spoiler formázás használata kötelező spoileres tartalmaknál!
● A topikban tiltott a warez mindennemű formája!
● A kereshetőség érdekében lásd el #értékelés címkével a filmkritikát, ajánlást tartalmazó hozzászólásaidat!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- 35" ASUS ROG Swift PG35VQ curved GAMER monitor
- Apple iPhone 14 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 12/13/14 gen processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest