Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• baluka26

nagyúr

válasz baluka26 #13074 üzenetére

Kifejtve egy kicsit. akár SPOILER
    Kurva hosszú. nagyon, borzasztóan. Annyira lassú az egész, hogy dinamikája a filmnek nulla. Egyszerűen nem ragad magával. Minden egyes kis érzésről 5 perceket énekelnek a szereplők. Meg ez az állandó éneklés... Elég lett volna, ha a főbb motívumokat éneklik, és a párbeszédeket meghagyják párbeszédnek, mert ez nekem így borzasztóan idegesítő volt.
    A történet logikai boncolgatásába inkább nem mennék bele, mert ugye az adott volt.

Crowe és Cohen üde színfolt voltak nekem. Hathaway nekem borzasztóan visszataszító volt, szerintem túljátszotta a szerepet. Jackman "hozta a kötelezőt".

Az, hogy a gyerek meggyilkolása volt a drámai csúcspont egyenesen nevetségesnek éreztem. Valjean halálánál+amikor elárulja a titkát egy szikrányi feszültség nincs jelen, pedig szerintem ott kellett volna a katarzisnak lennie. De szerintem úgy összességében semmilyen íve sem volt ennek a filmnek.
    Humoros jelenet talán csak egy volt, de jóízű nevetést nem igazán hallottam a teremben.

Ellenben a középkorú nők csak úgy zokogtak, a mellettem lévő a tekintetével meg is gyilkolt, amikor azt beszéltem barátnővel, hogy ebből 70-90 perc bőőőven elég lett volna :DDD

A megvalósítás, zene és a szereplők hangja miatt egyszer meg lehet nézni, de engem újranézéssel vallatni lehetne.
    Aki szereti a zenés filmeket, amin nem kell gondolkodni és "szórakoztat", annak ajánlható, a többiek várjanak torrentre ;]

[ Szerkesztve ]

They said I once was lost, but now I'm truly found. || Eladó Eastpak hátizsák: http://tinyurl.com/balutaska

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés