- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bambano: Bambanő háza tája
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gerner1
- koxx: Bloons TD5 - Tower Defense játék
- droidic: Videó letöltés yt-dlp-vel (profi módszer)!!!
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- eldiablo: Mennyire strapabíró egy GShock?
-
LOGOUT
A topic elfeledett filmcímekhez nyújt segítséget, nem ajánlásoknak van fenntartva.
Új hozzászólás Aktív témák
-
csyo
senior tag
"art" nak hivott filmeket keresek!
sztem nem art minden amit annak hivnak, de a "mezei" oziba járók annak hivják szinte az összes európai, ázsiai, stb filmeket.
szóval aki tud, szivesen vrok tippeket, hogyan teljesíthetném gyűjteményemet:-D
ázsiai, indiai, európai, skandináv, déli, keleti, arab, afrikai, és minden égtájról...
lényeg: legyen magyar felirat hozzá (vagy szinkron)
Amcsi hollywoodi tömegfilmek kivételével jöhet minden!
-
B€zs€
tag
válasz
Borify Péter #597 üzenetére
The Velocity of Gary (1998) torrent
Elvileg ez az!!
-
Borify Péter
aktív tag
sziasztok!
én a begerjedve című filmet keresem -
Buresz
csendes tag
közben már kaptam máshonnan választ ...Kate és Leopold
-
Buresz
csendes tag
hali!
keresek egy talán nem is olyan régi filmet. Az elején kb az 1800as években járunk talán egy fogadáson vagy hasonlón ahol egy "idegen" csávóra figyel fel egy másik illető és követi. Az idegen mintha tervrajzokat fényképezett volna a ház egyik szobájában, (nem emlékszem pontosan)...aztán elhagyja a házat és a gyanakvó ürge követi, egészen egy templomtorony tetejére, ahonnan asszem lezuhannak és közben vmi kütyü segítségével visszautazik az idegen a jövőbe (mert vmi időutazó) és akaratlanul magával viszi azt a 19.sz-i csávót is... a jövő itt tulajdonképpenm a jelen ha jol emlékszem..remélem nagyjából érthető amit irtam
kb eddig láttam és nem tom mi ez a film... -
dobi
aktív tag
Akkor még egy kis segítség: Egy olyan film címe kellene ami valaminek Árnyék nélkül vagy valami ahhoz hasonló címe van nem az csak hasonló című és olyan sztorija van, hogy halott sötét szellemek elvisznek embereket, akik ezért kénytelenek a fényben maradni! Help!
-
törölt tag
Talán ez film az? Lelkük rajta
-
macikos
addikt
Sziasztok!
Erre valaki? A második és a harmadik film címe? [link]
Az elsőt már megtaláltam, ez az: Az ügyefogyott
-
dobi
aktív tag
Sziasztok! Keresek egy olyan filmet ami asszem legalább 10-15 éves amerikai lehet, és meghalnak benne egymásnak vadidegen emberek és a szellemük itt marad a földön és egy busszal nyomulnak és megpróbálják kitalálni mivan ilyenkor!
-
-
PazsitZ
addikt
válasz
Ricco_hun #582 üzenetére
Nem lehet, hogy a horrorra akadva 2 az?
-
Ricco_hun
senior tag
Valaki, aki emlékezne erre? Ennek a címe nem jut eszembe.
-
B€zs€
tag
-
tzimash
őstag
sziasztok!
nem jut eszembe egy filmnek a címe: egy srácról szól, aki vándorol össze-vissza az usában, majd Alaszkában végzi egy buszban. kb tavaly láttam, de most megnézném mégegyszer, ha jól emlékszem megtörtént esetet dolgoz fel.
csak emlékszik valaki rá, nem egy rossz film -
dobi
aktív tag
Egy olyan mese érdekelne amit több mint 15 éve láttam, és valami hajóversenyes kincsvadászós nemtommi volt benne meg valami gonosz pacák akinek mindíg csak a szivaros száját mutatták, arra emléxem hogy a hajót amivel mentek talán balsors-nak hívták!
-
Desmont
újonc
Sziasztok!!
Szükségem lenne a segitségetekre! Van egy film, amit évekkel ezelőtt láttam, és nagyon tetszett, de mára már elfelejtettem sajnos a címét. Gyakorlatilag semmit se tudok a filmről, csak hogy kb. miről szól: A középkori lovagvilágban játszódhat. A főszereplő egy kislány, aki a szüleivel él egy kastélyban(valószínűleg királyi család). A kislánynak van egy játéka, valamilyen plüss, aki beszél, és teljesiteni tudja a lány kivánságait. Egy nap az apukája talál egy kisbabát, és befogadják magukhoz. Hamarosan kiderül hogy a baba gonosz és varázs ereje van. Folyton bajba keveri a föszereplő lányt. Aztán lassan lassan felnőnek és férjet kell választani maguknak. A föszereplő beleszeret egy herceg festményébe, aki valószínűleg egy ellenséges király fia. Késöbb ezt a herceget az apukája elfogja. A lány elmegy a cellájához és vizet ad neki, de a férfi nem látja a lány arcát, csak a hangját hallja, és beleszeret ebbe a hangba.-idáig emlékszem pontosan. Még van egy-két kép, ami rémlik: -A főszereplő lány valahogy összetalálkozik a herceggel egy sivatagban, de nem mer megszólalni, nehogy a herceg felismerje a hangját.
-Azt hiszem kitagadják a lányt, és a mostoha húgának kell férjet választani, aki megbűvöli a herceget és a férfi beleszeret. Lovagi tornát rendeznek, amit megtud a föszereplő lány, és azt kéri a a beszélő játékától, hogy változtassa át lovaggá. Lovagként elmegy a tornára, és meg is nyeri.
A vége gondolom az, hogy a lányés a herceg összejönnek.
Szóval tudnátok segiteni abban, hogy utána néztek a filmnek, hogy mi a címe vagy valami információt szerezni.
Nagyon szépen köszönöm előre! -
Eagle16
addikt
Üdv.!
Én ezt a filmet keresem: Quicksilver - Ezüstkerék
Mindenféle megoldás érdekel -
Ricco_hun
senior tag
Beteszem mégegyszer, hátha most emlékszik rá valaki: ezt keresem.
-
Snitsky
csendes tag
Anyám mesélte, hogy kb 10-15 éve látott egy űrhajós flmet. Arról szólt, hogy 3 űrhajóst a kilövés előtt kirángattak a kabinból és arra kényszerítették őket, hogy játszák el a holdraszállást egy berendezett stúdióban. Megszöknek innen mert tudják hogy a fellőtt űrhajó visszafele felrobban és nekik is megkell halni. A sivatagon át menekülnek és csak 1 éli túl és a saját temetésére ér haza.
Ha valakinek rémlene a film címe annak előre is köszönöm! -
MolCi
tag
Most én is egy filmet keresek, segítsetek kérlek!
A következőkre emlékszem: Egy srác járta az országot (amerika) lakókocsival és lányokat szedett fel akiket fogva tartott és aztán később megölt (azt hiszem olyan csajokat szedett fel akik az anyjára hasonlítottak) Az egyik csajnak le is vágta a haját (vagy lehet, hogy mindnek levágta a haját erre már nem emlékszem pontosan) Aztán az utolsó csajnak sikerült elmenekülnie és utána a srácot kereste, hogy megölje. Amúgy a srác egy gazdag fickó pici fia volt.
Horror filmről van szó kb. 15-20 évvel ezelőtt láttam asszem.
Van valakinek ötlete? -
akom
őstag
Thx srácok ! Ezek azok
-
fiATHaLON
őstag
Nem jut eszembe a címe, segítsetek kérlek.
Van egy nő. Meg van egy férfi is. Van még benne egy gyerek is, aki a nő
fia. A férfiról kiderül, hogy nem mozog otthonosan a világban,
tekintve, hogy könnyen rozsdál, a gyerek meg hajlamos emberiséget
megmenteni egyéb berendezésektől, ha nagy lesz.
Valaki meg folyik is benne (vagy csak nyegléskedik, nem emlékszem...).Egy komoly is eszembe jutott!
II. világháború, amerikai (talán) katonák a németek ellenében, tehát szokásos
háborús film. Lenne, de ebben űrlények jelennek meg, és elkezdenek aprítani
mindenkit. Aztán mintha összefogna a két fél az idegenek ellen (de ezt már
lehet, hogy én ideologizálom hozzá.) Volt még benne egy nagyon jellegzetes '40-es
évekbeli amerikai táncdal, ami egy rövid szaxofonozással indul, aztán maga a zene.
Ennyire emlékszem.Na, meg egy másik film is van, ott meg valami középkori csatározásba szállnak le ufók!
Ebből még arra emlékszem, hogy a stáblistánál kiírják mivel készítették a spec.
effekteket: Amiga 4000!Mindkét film 80-as évekbeli, a klasszikus alámondós korszakból.
Előre is köszönöm, ha ebből a zagyvalékból felsejlik valami.
-
törölt tag
-
akom
őstag
Sziasztok 2 filmet keresek.
Emlékek halványak, de hátha valaki ráismer és tudja a címüket.
1.es számú:
Ilyen kis autókat irányítottak amiket bombaként használtak talán..
Ázsiai szereplőkre emléxem.
Meg voltak benne repülő robotok, helikopterek, embernek kinéző robot.
Autóversenyzés is volt benne.2.es számú:
80 as évek béli sci-fi sorozat.
Robotzsaru féle ruhákba járkáltak, lézerfegyverekkel lövöldöztek.
Ez valami csoport volt.
Volt olyan ami repülni is tudott.Sorry a pontatlan szövegért. foszlányok at írtam.
Előre is köszönöm a segítséget.
-
cousin333
addikt
Üdv! Köszönöm a felajánlkozást, de jelentem, megtaláltam!
A címe pediglen: The Land That Time Forgot (1975)
-
NINJA_V
tag
válasz
Csakénvagyok #555 üzenetére
Reneszánsz ember a film címe
-
Csakénvagyok
őstag
Szóval Deni de Vito-val a főszerepben, valamit kiképzőt vagy tanítót játszot a hadseregben?
esetleg valakinek ennyiről valami. Sajna nem láttam a filmet, csak meséltek, s nem tudok többet.
szerk: Irodalmat taníot (shakespeare) -
cousin333
addikt
Üdv mindenkinek!
Nem meglepő módon egy filmet keresek, pontosabban annak angol és/vagy magyar címét. Meglehetősen régen láttam a TV-ben és nem sok mindenre emlékszem belőle.
A téma egy német(?) tengeralattjáróról szól, valamelyik világháborúban(?), de ez csak afféle keret. Valahogy elkeverednek az óceánon és egy rejtélyes, sosem látott szigetre kerülnek (~King Kong). Az a lényege, hogy ahogy a sziget folyóján haladnak felfelé, mintha időben is visszafelé haladnának (dínók meg ilyenek). Azt hiszem, a film egy palackposta megtalálásával kezdődik, egyfajta visszaemlékezésként, és annak a vízbedobásával végződik, és nincs happy end... Ráismert valaki?
A címben mintha az idő (vagy a sziget) szó szerepelne(?), de elvileg csak a magyarban, az angol lehet egészen más is...
-
Gergo0131
újonc
Sziasztok. Valaki tudna nekem segíteni? The Wanderers(1979) cimű filmhez keresek magyar feliratot, vagy a filmet felirattal együtt.
Köszi -
menalcas
őstag
válasz
Viktor77 #551 üzenetére
Nem nyert , gondolom abból gondolod hogy azt írtam hogy a félelmeiket személyesiti meg, és igen a gömb arról szólt , viszont a többi minden más , szal még mindig várom az 5leteket
szerk: jah meg az is stimmel hogy számitógépen kezd kommunikálni , de a 2 film közt van legalább 10 év
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen okostelefont vegyek?
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- fűnyíró traktor
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Lenovo Thinkbook, Yoga széria
- Futás, futópályák
- Mini PC
- iPad topik
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- LEÁRAZVA Dell Precision 7560 Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i7-11850H 32/512 NVIDIA T1200 4GB FHD
- Acer NITRO V 16 Gamer Tervező Laptop -35% 16" RYZEN 7 8845HS 16/1TB NVIDIA 4060 8GB FHD+ 165Hz
- ÚJ GAMER PC, INGYEN POSTA R5/RTX4060/32GB RAM/1TB SSD
- OnePlus Open 512GB / 16GB RAM Tökéletes állapot
- Samsung Odyssey G4 S25BG400EU IPS Monitor! 25" fHD / 240Hz / 1ms / G-Sync /
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Lenovo Thinkpad P15 Gen1 15 FHD notebook - i7 10850H 16GB RAM 512GB SSD Quadro T1000 W11
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Intel Processzorok sok db : Xeon E5-1620V3, Pentium G4400T, i3 6100, i3-4130, i3-2140T
- Konzol felvásárlás!! Nintendo Switch
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest