Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- iRiver: Prehistorik 2 - Retró Játékpercek! 1. rész
- Luck Dragon: Utazásra tervezve – Anker Zolo gallium-nitrid töltő
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- joghurt: frenda dsttöytoi
- Steven: Miért váltottam TV-ről projektorra?
- moongoose: Hajópadló (nem parketta) felújítása a realitások talaján maradva!
- hcl: Villanyórás okosóra számlap
-
LOGOUT
A topic elfeledett filmcímekhez nyújt segítséget, nem ajánlásoknak van fenntartva.
Új hozzászólás Aktív témák
-
darál0w
Jómunkásember
válasz
PingvinGirl #2695 üzenetére
van benne néma lány, de a story nem klappol...de ha nem ez, akkor keresgélek tovább
-
darál0w
Jómunkásember
válasz
vilmos195809 #2691 üzenetére
talán....de régen láttam
-
tzimash
őstag
Hali,
keresek egy filmet.
A férfit fogva tartják egy szobában (tizenakárhány évig) majd, miután elengedik vagy megszökik, úgy intézik a fogvatartói, hogy összejön a saját lányával, tudtán kívül persze. kb ennyire emlékszem belőle és 5-6 éve láttam, tehát nem annyira új film. -
Omegared
csendes tag
Sziasztok!
Keresek egy filmet:
A sztori egy új fajta bomba körül forgott, ami beszív mindent. Sajnos csak jelenetekre emlékszem, fiatal főszereplője volt, egy építkezésen rakoncátlan tudóst reptetnek meg a tetőről.Előre is köszönöm, ha valaki segít.
-
PingvinGirl
újonc
Sziasztok. Egy filmet keresek ami arról szólt hogy egy 15-16 éves néma lány és a családja újj házba költöznek és valami halott gyerekek szellemei vannak ott és csak a lány tud velük komunikálni.....a végén kiderül hogy a helyi seriff öolte őket meg...sajonos ennyire emlékszem segítségeteket köszönöm!!!
-
Hd1jani
újonc
válasz
McDoug6lak #2693 üzenetére
Ezer köszi!
-
Hd1jani
újonc
Sziasztok! Remélem vki tud segíteni 2 film címét szeretném megtudni,kb 30 éve láttam őket az m1-en :-)
1: Western film,a végére emlékszem a 2 főhős rosszfiú egy pajtába menekül a rendőrök elöl miközben katonák a környező házak tetejére mennek,arról beszélnek ,hogy lovakat fognak tartani majd kimennek és lelövik őket.(a Butch Cassidy és a Sundance kölyök hasonló de nem ez)2:Sci-fi film ,egy MI számítógép egy modern épületben,szerelmes lesz a főhősbe és mindenkit megöl akit elér LOLA-nak hívják a gépet,úgy gyilkol ,hogy energiává alakítja az embereket.
Köszi
-
vilmos195809
csendes tag
Sziasztok! Remélem tudtok segíteni. A film amit keresek egy irodában (talán közjegyzői) dolgozó nő társat keres, és elmegy egy olyan párkeresési csoportba, ahol a személyek 5 percig beszélgethetnek, megszólal a csengő, és párt kell cserélniük...A lényege a történetnek, hogy nincs ideális partner, ha a körülményeink nem megfelelőek. A nőnek kezdetben egy férfi sem tetszik azok közül, de ahogy az élete változik, változtat az elvárásain. Később súlyosan megbetegszik, és a férfi hozzáállása is megváltozik....Talán francia film, de sehogyan se találtam meg
-
MMIX
addikt
Beszélnünk kell Kevinről (2011) - We Need to Talk About Kevin
-
Kal-El
senior tag
Sziasztok!
De jó, hogy van ez a topic
Mi annak a filmnek a címe, ami egy fiatal fiú felnövését követi nyomon és azt mutatja be, hogy milyenné válik, amikor az anya valamiért nem képes szeretni őt? Tehát anyai szeretet nélkül nő fel. Majd a középiskolában íjjal lelövi az osztálytársait egy tornateremben. -
törölt tag
Üdv keresek egy filmet.
Francia. Régi.
Jellegzetes jelenet, hogy egy erdőben rohannak emberek bekötött szemmel. Mennek neki a fáknak, utána az úton üti el őket az autó, meg ilyesmi. Talán valahogy a másik szerencséjét lehet elnyerni.
Az erdős jelenetet a Prodigy remakelte az egyik klippjében. (Erre is várok ötleteket, a kommentek között tuti ott lesz a film címe) -
Vasinger!
nagyúr
Sziasztok!
Talán tavaly jött ki egy olyan film ami a túlzott mobilhasználatot mutatta be úgy, hogy a baráti társaságban kirakták a mobiljukat középre és aki üzenetet kapott azt közösen felolvasták stb. Csak hallottam a filmről, de nem láttam.
Tudja valaki a címét?
-
Dalmacsek
újonc
Nagyon régóta keresek egy filmet, sajnos nem maradt meg a cím sem a színészek.
A film nagyjából 1995-2007 közötti lehet. Egy konkrét jelenetre emlékszem. Annyi maradt meg, hogy egy házaspárról szól a történet. A nő rövidebb barna hajú volt és vékony. A nő áll a tus alatt és hegeket fedez fel magán és fogalma sincs miért vannak rajta, azt hiszem amnéziás. Elmegy egy orvoshoz aki elmondja neki, hogy nem olyan régen plasztikai beavatkozásokon esett át, hogy ne ismerjék fel. Úgy rémlik, hogy a csaj valami titkos szolgálatnak az embere. A kategóriát tekintve thriller, krimi,dráma lehet. Sajnos többre nem emlékszem. Valakinek van ötlete?
-
mephi666
nagyúr
válasz
petymeg #2675 üzenetére
régen még a "hegy gyomrában" volt nagyon kemény sorozat, ami rémálmokat okozott sokunknak
ausztrál ifjúsági filmsorozat, amit az mtv vasárnap délelőttökön vetített... a baltaarcú wilbeforce-tól és a nyálkás trutyit maguk után hagyó, gyerekek ablakát éjszaka összekenő, nyekergő-sípoló idegenektől teljesen kivoltunk
...nem is tudom, hogy adhatták akkor abban az időszakban... pár éve újranéztük a sorozatot, mert jó volt egyébként a sztorija, de már nem volt annyira para... valószínű te is így fogsz járni (gyerekfejjel élénkebb az ember fantáziája és jobban bele is tudja élni magát a filmbe... felnőttfejjel ehhez egy kis zöldség kellhet
)
ui: rám kb középsuli óta nincsenek komolyabb hatással a horrorok, amikor bejártam városba egy csajhoz filmeket nézni... este horrort néztünk, majd olyan távolsági busszal mentem haza, ami nem ment be a falunkba (ahol akkor laktam), hanem a falutól 5km-re tett le a főúton... mire onnan begyalogoltam, rájöttem, hogy igazából mitől is kellene félni?
(pedig végig koromsötét volt, 0 közvilágítás, helyenként kutyaugatás, bozótzörgés, stb...)
valaki az alábbira, amit még mindig keresek?
1:
"Egy dolog tuti: egy német vígjátékról van szó.Az alap sztori, hogy egy ex kurva feleségül megy egy fószerhoz és kellemesen tengeti a napjait valami külvárosban amíg valaki fel nem ismeri és meg nem zsarolja. Ez a valaki teljesen véletlenül (talán szívrohamban) meghal a csaj házában aki valamiért megijed és eldugja a hullát a pincében. Ezek után sorra jönnek a véletlen és kevésbé véletlen halálesetek a házban amit a nő kétségbeesetten próbál eltitkolni és a hullákat különböző helyeken tárolja, de egy idő után nem marad más választása, mint elkezdeni lassan, később nagyüzemben ledarálni a hullákat és megetetni a szomszéd kutyájával.
Időközben van egy gyilkos is (az autópályás gyilkos) aki megorrol a csajra, mert valami gyilkosságot neki tulajdonítanak amit ő követett el. Természetesen ő is a darálóban végzi idővel.
Illetve van még egy totál balfasz zsaru aki rájön mindenre, de sosem tudja bizonyítani a dolgokat.
Még tv-ban láttam vagy 8 éve és emlékszem, hogy nagyon viccesek voltak szerencsétlen csaj próbálkozásai."
2:
"Mi a címe annak a filmnek (ha jól emlékszem német paródia vagy vígjáték), aminek a története a következő?
Egy nő szomszédja véletlenül megcsúszik, leesik a lépcsőn és meghal. A nő fél hogy őt fogják gyanúsítani, ezért feldarabolja a holttestet, beteszi a mélyhűtőbe és apránként megeteti a kutyával.Régen láttam a filmet, de szeretném megnézni újra, nagyon megköszönném a választ!"
-
petymeg
addikt
Nem a massza, bár attól is kivert a víz. 😀
És bingó. Angolul rákeresve meg is van.
[link]Elég gagyinak tűnik, de tízenévesen azért "ütős" volt, főleg hogy addig a Linda volt a legfélelmetesebb film, amit láttam. 😀
-
petymeg
addikt
Sziasztok!
Életem első horrorfilmes élményének a tárgyát keresem még a narrátoros korszakból, a nyolcvanas évekből. Annyi van meg a sztoriból, hogy egy nagyfejű űrlény (?) ilyen tehénszar formájú lepényeket dobál az emberekre, amik szétrágják szerencsétlen áldozatot. Az egyik jelenetben egy autó szélvédójére dobja és a kocsiból látszik, hogy a lepénynek szája van tele fogakkal.
Mi lehet a címe? Szívesen újranézném, hogy tizenévesen mitől is tojtam be annyira, hogy alig mertem hazamenni a haveromtól az szomszéd utcából. -
zeuszka123
újonc
Sziasztok! A filmben/sorozat amit keresek nem mostani, es egy jelenet ugrik be amikor a ferfi a kiszaradsag miatt elajul, es amikor felebred egy kokusz varosban ebred fel ahol majd lesz egy baratnoje kokuszbol...stb es azt hiszem, hogy meghal a kokusz baratnoje, es a kokusz rendorseg elol fut. Ennyi jut eszembe, eleg szurrealisnak hangzik, de ez tenyleg egy sorozat/film amit regen lattam valamelyik csatornan, de baromi vicces.
Jo lenne, ha valaki tudna segiteni
-
V.Stryker
nagyúr
válasz
vilmos195809 #2669 üzenetére
Ez izgisen hangzik. Kíváncsian várom a címét.
-
vilmos195809
csendes tag
Sziasztok!
Keresek egy filmet,arra emlékszek, hogy volt egy férfi aki este elalszik és másnap reggel arra kell, hogy a telefonján ő van beállítva háttérképnek, amikor egyedül aludt a házban.horror film -
kipo35
újonc
válasz
McDoug6lak #2667 üzenetére
Igen ez az. Köszönöm a választ!
-
kipo35
újonc
SZIASZTOK! KERESEK EGY FILMET, DE HA JÓL EMLÉKSZEM 3 részes. Egy ügyvédről szól, aki véd egy ember, az embert felmentik és megöli az ügyvéd feleségét, az ügyvéd megöli az embert és utána magát védi a tárgyaláson.
-
szabacsik
őstag
Sziasztok!
Keresek egy filmet, amiben van egy számomra emlékezetes rész. Egy férfi meditálás közben egy hipnotizőrtől (?) azt az útmutatást kapja, hogy emlékezzen vissza. A férfi nyújtott hangsúllyal ismételgeti, hogy "rememmmber, rememmmber...", ekkor a férfi visszazuhan a múltba.
Előre is köszi
-
Scrake^;DD
aktív tag
Sziasztok! Asszony keres valami filmet tudja valaki a címét? Sztori: Voltak valami csajok és az egyik arab volt és kiközösítették, és a végén levette a turbánt a fejéről és hosszú fekete haja volt, de a végén fejbe lőtte magát.
Köszi a válaszokat! -
vilmos195809
csendes tag
Sziasztok! Remélem tudtok segíteni. A film amit keresek Amerikai vígjáték.A vádlott nőt úgy állítják be a bíróságon, hogy a függöny elhúzásakor a fény rávetődik, mintha szent lenne.Tudom, hogy nem sok információ, de remélem, valaki tudja, melyik filmről lehet szó. Előre is köszönöm !
-
mickemoto
őstag
Sziasztok.
A film amit keresek egy természet fotós/videós férfiről szól aki egy eszkimó családot vagy falu életét szeretné megörökíteni.Valahol a sarkkör közelében vagy a tundrán.A lényeg hogy egy eszkimó vadásszal tart a vadásszezonban, egyik jelenetben jegesmedve is megtámadja őket.
A film végén kiderül hogy mivel az eszkimó nem tudott elegendő élelmet és prémet szerezni a család asszem éhenhal.
Valami ilyesmi a történet dióhélyban. -
V.Stryker
nagyúr
Sziasztok,
Van egy francia film, de biztosan 2000-től errefelé. Egy óvszergyárban játszódik egy része és a főszereplő otthon egyszer elmondja a gyerekének, hogy "Kész a paradicsomos spagetti." Ennyi maradt meg bennem.... meg hogy egyszer a kolléganővel a gyártósoron dönget. Meg valami olyasmi, hogy megtudja,hogy ki akarják rúgni, ezért melegnek mondja magát, hogy akkor majd nem merik....
Valaki tudja a címét?
-
MMIX
addikt
válasz
cinemazealot #2653 üzenetére
Ha időutazós WW1
Biggles: Adventures in Time (1986)
-
cinemazealot
addikt
Nagyon régen, talán még a 80-as évek végén 90-es évek elején láttam egy filmet (vagy csak egy részletét, nem emlékszem pontosan), ami nagyon megmaradt bennem, de egyszerűen nem találom. Lehet, hogy ZS kategóriás volt, azért, de a jelenet, ami berögzült az a következő:
Egy kísérleti katonai bázison (?) vagyunk, amiben félig a földbe ásott, kisbusz méretű beton bunkerek vannak, ablakkal talajszint fölött. A bázis hatalmas hangszórószerű cuccok veszik körül és két szereplő (talán a jó és egy rossz) éppen üldözik egymást, amikor megszólal egy vészjelzés. A jó még be tud menekülni az egyik bunkerba, a rossz azonban kint reked, persze dörömbölve az ajtón/ablakon próbál bejutni, de nem tud. Amikor "megszólalnak" a hangszórószerű cuccok, elkezd agonizálni, majd összeesik és meghal. A művelet végén a jó kijön a bunkerből, odamegy a rossz holttestéhez, akinek az arca totál össze van esve, hozzáér, az meg mint egy kocsonyás koksz, szétmállik vagy szétporlad. Hősünk eléggé elveszettnek tűnik a jelenetben, igazából gőzöm nincs, mi a kerettörténet, mert másra nem emlékszem. Valaki esetleg?
Ja, még valami: a jelenetnek nagyon pirosas színvilága volt, de nem tudom, hogy az apokaliptikus hangvétele miatt, vagy mert már a milliomodik VHS másolatot láttam.
-
mephi666
nagyúr
még mindig ugyanazt a filmet keresem, amit úgy látom hogy mások is kerestek már és az alábbi leírásokat adták róla, amikre én is emlékszem:
(nem új film, 2000-es évek elején-közepén láttam utoljára, talán a '90es években készülhetett)1:
"Egy dolog tuti: egy német vígjátékról van szó.Az alap sztori, hogy egy ex kurva feleségül megy egy fószerhoz és kellemesen tengeti a napjait valami külvárosban amíg valaki fel nem ismeri és meg nem zsarolja. Ez a valaki teljesen véletlenül (talán szívrohamban) meghal a csaj házában aki valamiért megijed és eldugja a hullát a pincében. Ezek után sorra jönnek a véletlen és kevésbé véletlen halálesetek a házban amit a nő kétségbeesetten próbál eltitkolni és a hullákat különböző helyeken tárolja, de egy idő után nem marad más választása, mint elkezdeni lassan, később nagyüzemben ledarálni a hullákat és megetetni a szomszéd kutyájával.
Időközben van egy gyilkos is (az autópályás gyilkos) aki megorrol a csajra, mert valami gyilkosságot neki tulajdonítanak amit ő követett el. Természetesen ő is a darálóban végzi idővel.
Illetve van még egy totál balfasz zsaru aki rájön mindenre, de sosem tudja bizonyítani a dolgokat.
Még tv-ban láttam vagy 8 éve és emlékszem, hogy nagyon viccesek voltak szerencsétlen csaj próbálkozásai."
2:
"Mi a címe annak a filmnek (ha jól emlékszem német paródia vagy vígjáték), aminek a története a következő?
Egy nő szomszédja véletlenül megcsúszik, leesik a lépcsőn és meghal. A nő fél hogy őt fogják gyanúsítani, ezért feldarabolja a holttestet, beteszi a mélyhűtőbe és apránként megeteti a kutyával.Régen láttam a filmet, de szeretném megnézni újra, nagyon megköszönném a választ!"
-
MMIX
addikt
válasz
cinemazealot #2650 üzenetére
The Outer Limits (Végtelen határok) - 1x18 - The Message [link]
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 24" full HD LED IPS monitor (HDMI, DSUB, jack) eladó
- Kimaxolt verzió! - 100 - Lenovo Yoga Pro 9 (16IRP8) - Intel Core i9-13905H, RTX 4070, 1TB SSD, 64GB
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy S24 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest