Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- SzDavid99: Van 20 perced? Akkor tanulj meg koreait olvasni!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- hcl: Máté tíz pró
- Cseppino: Windows 11 25H2 frissítés – Újdonságok, AI-funkciók és rejtett beállítások.
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- pechman8: 300B vs GU50 A Herceg és a Koldus
Hirdetés
(használd a CYBSEC25PH kuponkódot további 20 ezer ft kedvezményért!)
-
LOGOUT
A topic elfeledett filmcímekhez nyújt segítséget, nem ajánlásoknak van fenntartva.
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
-
carr
őstag
Uh ez valami psycho thriller horror? Juj be is rezeltem.
KOMOLYAN.
Kb a 8. Utas a halálon 6 évesen elvoltam aztán a bolygón még paraztam utána abbahagytam mert nem hozott olyan rettegő érzést egész 20ig mikor megnéztem a hang nélkül C. Szerzeményt. Az elég jóra sikerült. És a 2. Rész is hozta a formát. Brilliáns. -
Miklós315
aktív tag
Ja, de ez önálló "tinisorozat" volt (gyerekműsor - talán Kölyökklub keretében ment, de lehet, hogy nem, erre már nem emlékszek).
Ilyen kváziközépkori szintű világba jutott át (már nem tudom, hogyan) a főhős, amiben a "mágusok" uralkodtak (ezek valami kristályok segítségével áramot csiholtak: volt repülő, meg ilyen karpereceik, amiket összedörzsölve lőtték a sokkolólöketet).
Olvastam fentebb a leírásokat (kövek, tinik, stb.), és beugrott, hogy volt egy ilyen sorozat, de nem jut eszembe a címe
-
Pötyi
őstag
-
anol12
újonc
Nagyon köszönöm a segítséget, valóban ezt a filmet kerestem. Az első válaszodnál nem írtad azt hogy + link csak a "https://youtu.be" linket adtad meg. Most a + link-re kattintottam és megláttam a keresett filmem címét és a képet is a kisfiúról. Arra sem emlékeztem hogy hol láttam, de addig kerestem, míg a Kersztényfilmek között találtam rá a <Nicelife.hu> oldalon a galériában. Szóval, még egyszer köszönöm a segítségedet!
-
bul07
nagyúr
Wiki
A ByteDance 2016 szeptemberében indította el először a Douyint, a TikTok elődjét a kínai piacon. Elérhetővé vált az Egyesült Államokban, miután 2018. augusztus 2-án egyesült a musical.ly -vel. A TikTok és a Douyin hasonlóak és lényegében ugyanaz az alkalmazás, azonban külön szerveren futnak, hogy megfeleljenek a kínai cenzúra korlátozásának.
Kínai TikTok
Sokkal szóakoztatóbb mint más nemzeteké, magyar tiktok-on sok retardált meg hogy is fogalmazzak kisebbséghez tartozó van.
(#3508) Viszlát
Köszönöm rá is nézek ezekre
-
mephi666
nagyúr
grimméktől meg a makacs gyermek visz mindent
-
Törzsúr
senior tag
Nem ilyen kamerás, hanem rendes film. Nagyon köszi azért.
Annyit beugrott még a filmről, hogy amikor az anyuka megnézi a baleset után a felvételeket a nyaralásról akkor ugye meglátja az ufókat amit a baleset idején a kamera rögzített. Elmegy a rendőrségre ahol hülyének nézik és nem hisznek neki. Majd megkeresik a feketeruhások (mint a légierő emberei) és kérdezgetik a nőt az esetről. A vége felé egy öregebb fószer keresi meg a családot és segít neki. Titkosított telefon vonalakon beszélnek pár másodpercig.
-
Új hozzászólás Aktív témák
- Ipollo v1 mini 300 Mhs olcsón
- Lenovo ThinkPad L15 Gen 1 i5 / 16GB RAM / 256GB SSD / FHD IPS / 4G modem
- Lenovo ThinkPad E15 Gen 3 Ryzen 5 / 16GB RAM / 256GB SSD / FHD IPS / 1GB dedikált VGA
- Lenovo ThinkPad X1 Yoga Gen 3 i7 / 16GB / 512GB SSD / 2 az 1-ben érintőkijelző / WQHD IPS
- Lenovo ThinkPad T14s i7 / 32 GB RAM / 256 GB SSD / Full HD IPS
- Lenovo ThinkCentre mini pc i5/16/512
- Lenovo ThinkPad P14s Gen 1 i7-10510U 32GB 1000GB Nvidia Quadro P520 14" FHD Gar.: 1 év
- AKCIÓ! Apple Studio Display 27 5K Nanotexturált üveg monitor garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy S23 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Targus Universal USB 3.0 DV1K-2K Compact docking station (DisplayLink)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest