Hirdetés
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése kontra MS/Zintel korlátozásai
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- gerner1
Új hozzászólás Aktív témák
-
david368
aktív tag
Rohadna meg ez a tetves cèg hogy 1 héten 2x karbantartàs + random mèg a WL napján is lehalnak a jürgen szerverek. Hat gratulalok, fasza. Most lett volna idom gamelni….
-
gjoe
addikt
válasz
losilee1337
üzenetére
Valamelyik nap nyilatkozott infantino, hogy a fifa által készített játék jobb lesz. Na erre is kíváncsi leszek, mert nagyot mondani mindenki tud.
-
Aguinaga
őstag
Kigrindoltam SS Bambát, az SS pack egy dupli Bailly-t adott tök véletlenül gondolom. Elmennek ezek az anyjukba.
-
david368
aktív tag
Azt olvastam, hogy Frankfurtban nagy vihar volt és kilôtte a szervereket. Persze, mi magyarok csak a nèmet szerverekre csatlakozhatunk
-
EA's hit
addikt
Megpróbáltam belépni, nekem sem csatlakozik a szerverekhez. Persze ezt a wl kezdetekor. Remek cég, fizessünk nekik még sokat.
-
|AP|
veterán
válasz
Kristof_94
üzenetére
nálam megy a Companion (reggel is ment).
Konzolon most nem tudom megnézni -
EA's hit
addikt
válasz
Kristof_94
üzenetére
Biztos épp csempészik be a 15 féle elmaradt kompenzációt, meg élesítik újra az ss/tots picket, ja várj, nem
-
Dzsoki92
senior tag
válasz
losilee1337
üzenetére
Na nekem volt benne egy 86 os
xD -
Kristof_94
nagyúr
Nekem sem adott semmi extrát, csak fodder. Viszont tegnap eladtam kb. 20 db totw lapot, meg volt benne 1-2 tots. Jött vagy 400k+.
-
david368
aktív tag
Másnál sem mennek a szerverek vagy nálam van a gond?
-
Madn!ght
addikt
válasz
losilee1337
üzenetére
Vicc, nálam is kizárólag 84-es lapok.
Hála istennek elérte a játék, hogy teljesen lejöjjek róla.
-
toxicjew
addikt
Egészen verlazito amúgy hogy menetelek wl kvalin, és bejon fasszopo jurgen és hirtelen minden passzol lövésem rossz lesz, minden 50/50 szituációt ő nyer és gyakorlatilag olyan kesesem van, hogy mire megnyomom a gombot, a játékosa már leszerelt.
-
Szigma70
addikt
Sose gondoltam volna, hogy egyszer Cruyff-ot egy Umtiti lap szorít ki a csapatból
Komolyan, ti kit hagynátok ki Umtiti miatt
Payet, Chiesa,Vitinha, vagy Cruyff -
Woodslave
félisten
Na úgy látom most jött el az ideje amikor qrva nagyot lehet kaszálni if lapokkal
-
evibly
senior tag
Sztem nem vesz el chemit, illetve ez erősen a csapatösszetételtől függ - nekem is így van a csapatban Becker úgy, hogy egyetlen bundesligás játékosom sincs, ellenben olasz, meg francia ligás, illetve két ikon igen. Még az edzőm is Serie A-ból van és full chemen van mindenki. (Az igaz, hogy két milános, meg hárman PSG-ből, az erős linkek, nemzetek kellenek ehhez.)
Egyébként amennyire egy elcseszett banda az EA, egy Gift Links nevű játékost behozni, elég nagy poén, és jó ötlet. Rá kellett keresnem, hogy létezik ilyen player, annyira nem akartam elhinni
-
Kristof_94
nagyúr
De ez végre egy jó húzás az EA-től...
-
|AP|
veterán
válasz
Kristof_94
üzenetére
nálam Depay-t váltotta CAM-ban. Mivel nem nagyon szoktam 5* skilleket nyomni, ezért ahogy fentebb is írtam, nem érzek semmi változást a csapaton

Jó kis lap az, legalábbis addig, amíg jön Kroos -
szabyka95
őstag
válasz
Kristof_94
üzenetére
ja, tokeletes fodder
-
Kristof_94
nagyúr
Ezt a Gift Link srácot próbálta valaki?
-
Szigma70
addikt
válasz
Kristof_94
üzenetére
Na jahhh, én mióta játszom, azóta öregfiúk kategória, de már CR ikon lesz, Ő még mindíg bent lesz nonrare gold
Maxim ugyan ez a feltolt fos. Ebben a játékban semmi nem számít évek óta, se a passz, se a lövés stat, csak pace legyen, meg 5 skill, azt dől a lé.
@Woodslave
Teljesen egyetértek. Itt azok a lapok érnek valamit, akik egyébként is játszhatóak IG azon a poszton. Jó hogy nem tesznek be egy Kantet GK nak. Abban meg semmi extras, ha egy ST CAM lesz, vagy egy RB, LB. Ami meg extrem, az álltalában nem használható. Persze lehetnek kivételek, de azokat nem mi nyitjuk az tuti
-
Woodslave
félisten
mondjuk ez is tipikusan az a promo, ahol azok a lapok érnek valamit, amik nagyjából hozzák az eredeti karakterisztikájukat. Ha mondjuk csináltak volna egy cb vagy kapus Pelét akkor valszeg nem 15mért ment volna. Van Dijk cdm nagy shapeshitfing.
Ok Rudiger st tök jó, szerintem egy xar lap, igaz nem szeretem az ilyen típust, de mondjuk Kane bomba volt még nálam is.
Ezekből a lapokból is akik maradtak nagyjából "eredeti" posztjukon, vagy ahol amúgy is játszatta a játékosok nagy része azok fognak drágán menni a többi megint nulla.
De amúgy jópofa promo már több ilyen lap van a csapatomban mint tots
-
-
Gaborz1
senior tag
-
|AP|
veterán
válasz
Woodslave
üzenetére
én most 2-ben vagyok, de valószínűleg ez már az én szintem fölött van, mert vannak napok, amikor egyszerűen képtelen vagyok nyerni.
A kedd-szerda az iszonyat kemény szokott lenni, gondolom mindenki akkor akarja letolni a reward előtt a 8 wint, olyankor nagyon durva ellenfeleket kapok. Hétvégén meg ha van időm játszani, akkor jönnek a winek, meg szép lassan haladok felfelé, de valószínűleg pont ez a félrevezető és ezért vagyok feljebb, mint ahol kelleneMindez persze a csapat összetételétől teljesen független
-
Woodslave
félisten
ezt tudtuk eddig is. Mondjuk annyi, hogy a jobb lapokkal legalább úgymond a lépést tartod mert nagyrészt a játékosok főleg ahol ti vagytok azért nyomják a grindet.
Bár itt div 5-ben is játszottam reggel tots Mbappe, Bellingham, Messi meg akit akartok csapattal és simán vertem szóval teljesen mindegy, engem is elvernek egy "ingyen" csapattal.
Az is igaz, hogy jelentős különbséget skillben se fedezek fel az 5 meg a 3 között (nagy account ott van igaz mostanában csak a gyerek játszik ott) Valszeg a játékosok nagy része már csak chillel valami képességeihez elvileg alacsonyabb osztályban vagy nem tudom.
-
|AP|
veterán
eladtam Llorentét és Depayt, olcsó, untrade lapokkal helyettesítettem őket (Molina, Links) és a csapat ugyanúgy működik, mint eddig

Igazából nem is tudom motivál-e még bármi ebben a játékban, lassan már az sem, hogy megszerezzek egy-egy lapot.
Semmi értelmét nem látom, amikor már olcsó/ingyen lapokkal is ugyanazt az eredményt lehet elérni, mint ha beletesz az ember egy csomó energiát a grindolásba -
stilo18
addikt
Van itt olyan aki előfizetett az EA Play-re és nem kapott xp boostot?
Tegnap fizettem egy havi tagságot, de nem kaptam semmit :/
-
sz_abika
addikt
válasz
Kristof_94
üzenetére
Detto és így egy újabb kompenzáció ami kimarad

komolytalan, EA-nek be kéne ezt szüntetnie...nem tudnak hibátlanul kiírni dolgokat és egy végtelenl loopba kerültek.
-
Dzsoki92
senior tag
válasz
Kristof_94
üzenetére
Én sem.... Gondolom majd csak este fogják visszatenni javítva az SBC-t.....De tulajdonképpen most mi is volt a hiba ? Icon lapok vagy a moments lapok ?
-
Kristof_94
nagyúr
Na de jó, ehhez sem jutottam oda időben...
-
eM'82
addikt
válasz
toxicjew
üzenetére
Sztem ezek faxkalapok qrvára nem vágják hogy mi az a kompenzáció. Azoknak kellene kapniuk akik kimaradtak belőle. (Akkor is ez lenne a véleményem ha kiraktam volna azonnal).
Örülök hogy abbahagytam (lassan az SBCket is), mert ez egy vicc amit kontent szinten nyújtanak. -
|AP|
veterán
remélem ti is megcsináltátok ezt a jó kis picket egy fasza 92-es lapért
-
szabyka95
őstag
válasz
Szigma70
üzenetére
beallitasokban belehet rakni hogy mutassa a kontroller inputot ES a szerverrel szinkronizalt kontroller inputot. Ajanlom, hogy a pinget is allitsd be, folyamatosan mutatja, hogy hany ms, meccs kozben
Ha felveszed a meccset, es visszajatszod, ott lehet latni mekkora keses van.Itt lehet beallitani.
https://www.youtube.com/watch?v=U61-UXZkCZ8 -
-
Szigma70
addikt
válasz
szabyka95
üzenetére
Tudod mi a vicc? Volt, hogy már felvettem, de visszajátszva mintha nem az lenne.
Olyan, mintha nem is az a meccs lenne felvéve. Nem jön ki a felvételen, az a teszetoszaság, az a nehézség érzés a játékosokon, mint amit meccs közben tapasztalsz.
Az, hogy nem veszi át a labdát, vagy, hogy nem tudsz passzolni, vagy, hogy már nyomod a paszt, vagy lövést, de még csinál egy mozdulatot, vagy lépést, vagy csak kivár.Pedig 18 vagy az alatti pingel játszok gigás nettel, de esküszöm, ha kikapcsolom azt, hogy a közelemből dobjon ellent, akkor a 30 körüli pingel jobbak a meccsek.
A régebbi részekben kijött a csapatok közti különbség. Nem azt mondom, hogy egy 20 millás csapat magátol vert el egy 100K-t, de volt különbség. No én ezt most nem érzem.
-
david368
aktív tag
válasz
Szigma70
üzenetére
Van amikor ùgy kapaszkodok a kontrollerbe, mintha az életem mùlna rajta csakhogy Rashford meg tudjon fordulni. Szòval szar a gameplay, a csapat kinèzetre szèp, ès nyerem a meccseket is többnyire vèrrel verejtèkkel, de nem èlvezem. Div3-ban csapatom, lassan ùgy èrzem abbahagyom a gamet.
-
Szigma70
addikt
Azért ellenem gold Modric lefutja a TOTS Barellámat, és TOTS Hernandezem sem ér utol egy gold lapot se.
Nem tudom ti hogy vagytok vele, de unalmamban DR ezek mostanában. 2-ből estem 4be az előzőben, most hagytam , hogy essek vissza 6 ba így a végére, nem kell a stressz
Háááááátt nem tudom, vagy minden pro a 6-ban funol a szedett vedett old , elfelejtett lapokkal, amik szinte csak be vannak dobálva a csapatba 0 chemen, vagy én felejtettem el levenni a csapatomról az ólom mellényt, vagy egyszerúen elfelejtettem játszani, arra persze nem is gondolok, hogy a játék lenne szar, mert ez ugye nem fordulhat elő.
Szóval, este 6 meccsen kaptam ki zsinórban
Ez még div2 ben sem volt sose, de most igen. A gold lapok úgy baxák a gólokat, hogy el se hiszem, én meg a 99 lövő statos játékosaimmal akkor rúgok gólt, ha a gólvonalról rúgom, különben mellé, felé, kapufa.
Passzolni senki se tud a csapatban, se futni, cselezni mondjuk én se, de egyébként se csinálják meg, csak ha épp úgy van kedvük. Persze meccs végén még mindíg full presselnek a goldok, az enyémek meg balance mellett is a seggükön veszik a levegőt.
És ami a legszebb, hogy még rám is ír a 2023 accos Günter, hogy ilyen csapattal Ő DIV elitben lenne. Jahhh, én meg ha németből játszanék, akkor nem nyertél volnaNálatok most milyen a game? Mert nálam ez már agyra megy, nem szórakozásra
-
losilee1337
aktív tag
válasz
Gabeszfoci89
üzenetére
Én sem értem ,már akkor is járt volna valami amikor ps5 lehalt úgy a FIFA ég Update1 után hogy csak akkor tudtál játszani ha 100ala csökkentetted a barát listàd ,ami kb másnapra derült ki és jó nagy szívás volt kompenzáció meg nuku.
-
gboszi
senior tag
Sziasztok, world first problem

Fifa 23 Xbox-on és kezdeném a FUT-ot, de nem hozza be a "régi" felhasználómat. Azt tudom, hogy minden évben nulláról indulok és újra kell építeni, de most nevet is újat kaptam meg minden. Mit szúrtam el? mit tudok tenni? Köszi -
Gabeszfoci89
senior tag
válasz
losilee1337
üzenetére
Én 5ször csak azt nemértem ha nem adnak semmit akkor minek írják be a kompenzációt?
-
|AP|
veterán
kicsit most én is ráuntam a játékra, nincs nagyon miért grindolni már. Akit akartam megvettem/kiraktam az sbc-t, nem is szívesen nyúlnék bele a csapatba. A játék meg olyan amilyen...
Szerintem már csak akkor leszek hajlandó nagyobn girndra, ha kijön valami szívemnek nagyon kedves lap
-
gjoe
addikt
válasz
losilee1337
üzenetére
Arról még semmi hír. A brazilok közül is csak a PC-sek kaptak de az más miatt. Konzolok talán ma. Azt én is várom
. Én is vettem két csomagot brazil nyelvre állítva. -
losilee1337
aktív tag
Üdv valami hír az elbaszot sbc utáni karpotlasrol ?,ha jól tudom azóta már a brazilok is kaptak valami hatalmas kárpótlást,valami elírás miatt.
-
LendvaiFeri1
veterán
-
Gabeszfoci89
senior tag
Most ez a csapat nekem nagyon bejön lehet azért mert szinte mindenki 5 csillag.Mostanában kevesebbet érek rá de tegnap leültem 5/5win div1ben aztán elitben még 3 zsinorban be is fejeztem a hétre a rivalsozást.Érdekes lapok sosem gondoltam volna ilyenekkel fogok játszani.Ezt a Vitinhát undoritoan felhúzták.Rijkaard is beteg lap lett -
Aguinaga
őstag
válasz
Kristof_94
üzenetére
Jobban jársz, játszhatatlan fos megint.
-
Kristof_94
nagyúr
Kiraktam az 50. upot is, duplicate Bailly...

Vasárnap délelőtt óta nem is játszottam meccset. Erre miért áldozzak időt? -
|AP|
veterán
ezt a Sorloth-ot kirakom. Elég elb@szott lapnak néz ki, még az is lehet, hogy jó

Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple MacBook Pro 14" 2023 M2 Pro 16 GB / 1TB SSD asztroszürke
- iPhone / Macbook / Laptop javítás Újpest!
- X1 Carbon Gen10 27% 14" FHD+ IPS i7-1260P 32GB 512GB NVMe magyar vbill ujjolv IR kam gar
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 7600K / GTX 1070 8GB / 16GB DDR4 / 256 SSD + 1TB HDD
- iPhone 16 128GB Ultramarine Karcmentes, 100% akkuval!
- Lian Li Strimer Wireless RGB Kábel PACK! 24Pin + CPU + VGA + Kontroller
- Lenovo ThinkPad T14s Gen 3 i5-1245U 14" FHD+ 16GB 1TB 1 év teljeskörű garancia
- 274 - Lenovo Legion Pro 5 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5070Ti
- Lenovo X1 Carbon G11 Core i5 1335U 16Gb Ram 256Gb NVMe Touch Gyári Lenovo Garanciás
- Apple iPhone 17 Pro Max 256GB Bontatlan Független Összes Szín / 27% áfás ár
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

xD
nálam is csak úgy van chem ha bizonyos játékos van ott akik adnak egymásnak
Na jahhh, én mióta játszom, azóta öregfiúk kategória, de már CR ikon lesz, Ő még mindíg bent lesz nonrare gold
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Ez még div2 ben sem volt sose, de most igen. A gold lapok úgy baxák a gólokat, hogy el se hiszem, én meg a 99 lövő statos játékosaimmal akkor rúgok gólt, ha a gólvonalról rúgom, különben mellé, felé, kapufa.