Hirdetés
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- MasterDeeJay: Egy nem átlagos Asus videókártya (GTX950M 2GB GDDR3)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Gurulunk, WAZE?!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
Új hozzászólás Aktív témák
-
kapeti07
senior tag
Én a pakkot választottam és nagyon le volt húzva. Götze jött belőle meg egy gold Neuer, a többi ilyen 85-86-os. Bánom, hogy nem az Ikon rulettet választottam. Bár amilyen a formám az sem adott volna semmi érdemlegeset.
Bár vasárnap-hétfőn megbojgatták az accountomat, jött azóta mindkét Ballack, Sol campbell, Figo SS. Úgyhogy nem szabadna panaszkodnom.
-
|AP|
veterán
-
stilo18
addikt
Héten már indul a Futties promó vagy lesz még egy SS team ? Hallott valaki valamit esetleg?
-
Woodslave
félisten
legalább appban "walkout" a ss lap
Persze csak Dembele de hát csak ez a Dembele van....
-
Dzsoki92
senior tag
85+x7 --> 7 db 85
86+ pick --> 4 db 86......

-
stilo18
addikt
Nekem ma Skywalker GK érkezett
-
sz_abika
addikt
Nocsak...úton Camavinga felé, TOTS csomagból LLorente. Ez már döfi, megy is RBbe a kezdőbe.
-
Woodslave
félisten
utolsó előtti season 86+ pack jó fodder
gyerek is kinyitotta vmi two gold akármi packból.

ez a promo lefőtt nekem is nem érdekel. Kiveszem a packot 40-es szinten de direkt nem grindelem, mert ha lesz egyáltalán új promó akkor nyitom ki. Hátha tényleg visszaraknak csomó spec lapot és foddernek jobban lesznek legalább
-
gjoe
addikt
válasz
EA's hit
üzenetére
40 sbc lett kész. A 80 duplakbol szó szerint semmi. 1db 85os lap volt a max. Tots egy saudi 89es.
A 86 pikk 3db 86os és egy kroos.
Nálam is fos az egész. De hogy promó lapot nem dobál oké, de bármit nyitok ami mondjuk 83x3 akkor szinte biztos hogy azt a minimumot adja ami rá van írva.
Nagy pakkokat elraktam és nem is tudom most kinyissam vagy majd a futties alatt. De lehet az sem lesz jobb. -
toxicjew
addikt
válasz
Kristof_94
üzenetére
-
Aguinaga
őstag
Próbálta valaki SS Garrinchát?
TOTS Neymarból befolyt 4 milliót nem vagyok hajlandó 28000 ft-ért eladni, inkább lehet, kipróbálom belőle ezt a brazil csodát. -
EA's hit
addikt
Tegnapi tots up: André. Kihúztam az új 50-es objectivet is, a tots pack Bensebaini, ss pack Giroud. Közben az egyik pluszos packja dobott még egy Maguire-t. 86+ pickben is csak goldok voltak. Komolyan nevetséges, hogy júliusban is csak az alsó polcról képes dobálni ez a szar. Közben meg van olyan ismerősöm, aki az elmúlt egy hétben nyitott untrade ss Frenkie-t, aztán a trade tots upgradekből előbb 500k-s Koundét, tegnap meg CR-t. Én meg örüljek ha meglátok néha egy Maguire-t a packban. Az idei a legdemotiválóbb rész minden eddigi Fifa közül. Korábban legalább így júliusban megszórt már minket a játék.
-
Kristof_94
nagyúr
Nekem végre beadta a 86+ pick, Figo st lapja jött.
Saka helyére kerestem eddig valakit és most jött ez a Martinez. Érdemes lecserélni rá? Jobb cam ingame. -
Gaborz1
senior tag
válasz
Kristof_94
üzenetére
Nem volt valami nézőtéri rendbontás? Úgy néz ki épp levonulnak a játékosok a pályáról. A kép meg azért állhatott meg, mert megszakadt az adás.
-
toxicjew
addikt
Nekem is elég nyögvenyelős volt ez a wl, alig vártam, hogy meglegyen a 11w. Pickek Ter Stegen és Robertson lett. Fodder van, sbc nincs amibe beletehetném, úgyhogy pihenő.
-
|AP|
veterán
válasz
Kristof_94
üzenetére
Időkérés
Ebben az új SS kupában a shapeshifter ikonokat is számolja, vagy csak a sima SS játékosokat?
-
david368
aktív tag
Na én ma letettem a gamet, majd szóljatok, amikor van ismételhető 85x10. Ez a gameplay már nem fun számomra azzal hogy 4 kapussal áll ki az ellenfél, Savic màgnesként vonzza a labdát CDM-ben, Cech az átglitchel mindenen és a többi kapus CB-ről ne is beszéljünk. Az a kevés realizmus is eltűnt ami eddig volt. Nulla fun, delay hegyek és ótvar SBC-k, ez jellemzi a júliusi fifát nálam.
-
Nandinagy
addikt
válasz
stilo18
üzenetére
A rivals részét aláírom, de a wlnek mi értelme lenne így? Akkor az igazából rivals lenne. Ráadásul, hogy szeretnéd kivitelezni, hogy a szintednek megfelelő ellenfelet kapj? Rivals alapján menne akkor mindenki direkt alsó divben maradna.
Nem hiszem, hogy annyi profit kapsz hogy zavaró legyen. -
stilo18
addikt
válasz
mcwolf79
üzenetére
Új infó még nem nagyon van (annyi, hogy már lehet képességeket is hozzá adni a játékosokhoz, nem csak chem style-t, ahogy idén) , más lesz a reward osztás-szerintük igazságosabb, illetve a Fut-ban már női focisták is lesznek.
Pár nap, aztán jön az első nagyobb bemutató a játékról.
-
mcwolf79
veterán
válasz
stilo18
üzenetére
Igen , ezt nem tudom melyik agyhalott találta így ki , de szeretgesse meg nagyon az anyukáját , hogy nem lehet visszaesni . Gondolom azt akarták kiküszöbölni , hogy valaki direkt visszaessen, de ez a módszer ?!?!? A csúcs div-ből amit elért valaki 2-t lehessen visszaesni oszt csókolom .
Másik a kilépkedés : valaki kilép akármilyen okból , instant vereség . Kész !
Amúgy van már valami infó az új FIFA mentes FIFÁ-ról ? Azon kívül , hogy ez lesz a valaha készült legjobb focis játék , mert a FIfA licensz miatt nem tudtak eddig kibontakozni , mint közismert
-
Woodslave
félisten
válasz
stilo18
üzenetére
Vissza kell hozni a skill ratinget rivalsban aztán kész. Két ilyen év után látszik hogy elbaxott így a rendszer.
A wl-el úgy igen hogy szigorúan forma alapján amibe az rq is számít és a lejátszott meccsek is. Nem mindegy hogy nullás formában vki 14 meccs után van vagy éppen most kezdte
-
stilo18
addikt
válasz
Woodslave
üzenetére
Amúgy aminek én személy szerint nagyon örülnék a következő résznél...
Az, az hogy a divíziókból vissza lehessen esni...pl. 20 meccs, aztán ha nincs meg az előírt win szám...akkor hátrébb sorol...
És amikor a hétvégi champions van...ott mindenki a saját szintje ellen játszon.. ne legyen már ilyen hullámvasút, hogy egyszer full profik ellen megyek, egyszer meg fordítva érzem ugyanezt.
Társaságban vannak kevésbé ügyes gamerek is, nekik álom csak, hogy 11-15W-eket hozzanak...
És valahol tök jogosnak érzem, amikor háborognak, hogy pl pickeltem a Militao-t....ő azt mondta igazságtalan...így neki még kevésbé van esélye a jók ellen...mert a pack luck nem az igazi nála...igazán jó lapra ő meg kb esélytelen....
-
stilo18
addikt
válasz
Kristof_94
üzenetére
Tegnap 1-7-ből a régi felállásra vissza állva meglett a 9W.
Szánalmas volt amúgy.
Kívánom, hogy a kezdeti lendület kitartson a végéig.
-
Kristof_94
nagyúr
Zéró. Ennyi speciális lap volt a level 40-es 20*85+ csomagban. 88 vagy nagyobb lap volt 6 darab is, de 0 promo. Nagyon demotiváló...
Elkezdtem a wl-t is, nem sok időm volt rá, eddig 4-1. Talán holnap be tudom fejezni, de nem leszek szomorú ha mégsem. -
EA's hit
addikt
Megérkezett ide is a tots pack kompenzációja, 91-es svéd legény, akinek még a nevét sem hallottam soha, megérte várni
-
Woodslave
félisten
válasz
losilee1337
üzenetére
Az ea akkor is büntet ha nem
-
gjoe
addikt
válasz
Woodslave
üzenetére
A játékosok 90 százaléka a kártya hajszolasa miatt csinálja. Mindenki azt hiszi ha nyit egy nagy lapot akkor jobb lesz. De tudjuk Nem. Nem lesz jobb, és nem nyit top lapot. Mindig csak húzzák előttünk a mézes madzagot. Most is van 14 player abból 10 millió vagy több millió feletti. A játékosok tized százaléka sem nyit belőlük. Csak a Davidok
. -
stilo18
addikt
Életem legrosszabb WL-ét nyomom, abba is hagytam.
7 meccsből 1-et nyertem meg, katasztrófa...
Nem tudom mi történt most....
Egyszerűen minden emberem áll csak a pályán, nem mennek előre, nem történik semmi focinak nevezett dolog...Lehet leadom a maradékot, aztán tartok egy nyugis hétvégét.
11-14 Winről nem kell úgysem álmodoznom...
-
Kristof_94
nagyúr
Nekem még mindig semmi, pedig megint nyitottam egy csomó plusszos csomagot...
-
EA's hit
addikt
Nekem még sehol a kompenzációs pack természetesen.
A luck sem az én oldalamon állt ma este. Befejeztem a storyline-t, a sok nagy packban semmi nem volt, egyedül a végén járó 85x25-ben egyetlen Rousillon... Kiraktam kétszer az ikont is, toty Pires és prime Best. Elég is volt mára, de lehet hogy a hétre is.
-
stilo18
addikt
Nekem jött 1...majd egy fél óra múlva még 1.
Nem egybe kapjuk meg úgy néz ki... -
losilee1337
aktív tag
Kinyitottam 35 picket Bruno fernades volt a legjobb magasan O is jött ki,de a mostaniak közül egy sem volt benne nem azoknak kellene aktuálisan lenniük?
-
szabyka95
őstag
megy a german cross vanja-val. Fun, amikor a f.sz jo oldalan all az ember. Ez ilyen, ha mukodik, hasznalni fogom
-
Woodslave
félisten
válasz
losilee1337
üzenetére
Én egyet kaptam pedig ötöt csináltam. Joao Mario
-
losilee1337
aktív tag
Na megjött 2db pakk a hibás sbc miatt bár 3jart volna semmi extra egy samba és egy mertens.
-
Woodslave
félisten
Délután egyszer nem kaptam ki most persze mindenki lemos a pályáról
-
Woodslave
félisten
Ma is azon agyaltam egész nap szeretnék játszani találok mindig vmi taktikát alig várom hogy kipróbáljam hogy ugyanaz legyen minden
De feljutni továbbra se akarok még véletlenül sem. Pedig ha a skill ratinges lenne sokkal jobb lenne
-
stewe780
őstag
válasz
EA's hit
üzenetére
Köszönöm szépen, majd kiderül, egyelőre én nem fogom felhozni a témát. Örülök neki, hogy nyáron nem az xbox előtt ül...
Woodslave: Nincsen bankkártya megadva az xbox-on. Ha kell valami, akkor xbox feltöltő kódokat veszek. Pont az ilyen esetekre, mert nincs olyan nagy rálátásom, hogy mit művel a gépen, nem tudok mindig ott lenni. -
gjoe
addikt
válasz
stilo18
üzenetére
Kenyszerszabin vagyok, és kedvem sincs bekapcsolni a boxot. Kvalit sem csináltam meg.
Most kihagyom a hétvégét és tuti nem lesz gyomoridegem. Csak sbc, meg ha lesz kupa akkor max az. Ha most nyitnek egy sok milliós játékost akkor sem lenne jobb. Elég volt a csomagok hajszolasabol. Még elverem a coint majd sbcre. -
Woodslave
félisten
válasz
stewe780
üzenetére
Fiam (11éves) egyelőre még nem szólt semmit, csak feltűnően kerüli az xbox-ot és inkább lemegy focizni az osztálytársakkal...
szerintem már megérte

Nem hiszem hogy coint vette volna, azért nézd meg a bankkártyád, valszeg valami haverjával trükközve vette meg az egyik játékosát.
-
EA's hit
addikt
válasz
stewe780
üzenetére
Csak az idei reszre vonatkozik a tiltas. Coinnal mokolhatott valamit, 11 evesen meg gondolom nem nagyon adott el vagy vett coint, de lehet hogy tul olcson/tul dragan vett vagy adott el jatekosokat, probalt atmozgatni masik acc-ra coint, ilyesmi. De azert erdemes fenntartasokkal kezelni, az EA-nel sosem tudni hogy mennyire jogos vagy indokolt a dolog. Nekem 2 eve feltortek az accomat, atmozgattak rajta egy adag coint, es ezert kaptam transfer bant. Szoval ki tudja itt mi tortent.
-
stewe780
őstag
Sziasztok,
Minap kaptam egy levelet:
"Your account has been banned from the FUT Transfer Market
Here's why:
You can earn FUT Coins by playing FUT and trading within the Transfer Market, but you can’t purchase Coins or have them transferred to you from another account. Buying or selling Coins through a third-party is against our rules because it affects the Transfer Market by increasing the prices of Items, making them unaffordable to players who play legitimately.
It breaks our rules if you use the FUT Transfer Market to transfer Coins to or from another player instead of to get a FUT item legitimately. This could mean that you complete or assist in the purchase of a FUT item for the purpose of transferring Coins from one account to another, rather than getting an item to add to your Club to play with.
We all want to help a friend out, but sending them Coins isn’t the way to do it. Sending Coins to your friends is a form of Coin distribution and it breaks our rules, just like Coin selling.
Giveaways are another form of Coin distribution. For example, a player or site offering Coins or Items in exchange for subscribing.
Having multiple accounts and funnelling Coins or Items to your main account breaks our rules, too.Your account will not be able to use the Transfer Market on any platform for the current FIFA title."
Fiam (11éves) egyelőre még nem szólt semmit, csak feltűnően kerüli az xbox-ot és inkább lemegy focizni az osztálytársakkal...
De egyszer úgyis meg fog szólalni, hogy valami gond van a FIFA-val. Ti tudjátok, mi ez, mit tett a gyerek? A "current FIFA title" a FIFA 23-ra vonatkozik csak, vagy ennek a fióknak minden további FIFA-beli élete ki van lőve? Megjegyzem, hogy ha egy évig inkább nem a monitoron rúgja a labdát, annak még örülnék is.
Elnézést, de sosem játszottam FIFA-val, előre is köszönöm a segítséget.
-
Woodslave
félisten
válasz
EA's hit
üzenetére
hát én pénteken még soha nem mertem megpróbálni. Tudom hogy le kellene xarni, mert 6 win is bőven elég amilyen pick luckom van teljesen mindegy hogy 90-es vagy 92-es fodder jön de még mindig nem tudok lejönni arról hogy megalázónak érzem ha kikapok (pedig tudom hogy nem az meg én se gondolom így ha valakit megverek) de egyszerűen gyomoridegem van minden meccs előtt nem tudok mit csinálni
Még akkor is basszus ha direkt ki akarok kapni nehogy feljussak
-
EA's hit
addikt
válasz
Woodslave
üzenetére
Azóta megszoktam Cechet, egyelőre marad a kezdőben. Neuer nagyon fos volt, Cech jobb, bár rá kell érezni. Vannak néha nagyon csaló meccsei, amikor mindenen átfolyik, máskor meg 2-3 meccsig semmi.
A wl régen volt ilyen rossz nekem, mint most, a connection is szar volt, nekem is szarul ment a játék. 9 winnél meg is álltam, a pickből egy Bremer, a packokból 2 gold wo, semmi extra.
Jöhetne egy ss Szoboszlai, mondjuk ST poszttal, őt azért fun lenne beépíteni, Gvardiollal meg Puskással meg is lenne neki a max chem simán.
-
|AP|
veterán
és úgy néz ki folytatódik a SS promó.
Nem mondom, hogy örülök neki, de így legalább könnyebb szívvel teszem félre a játékot nyaralás és egyéb érdekesebb dolgok miatt
-
Woodslave
félisten
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- GAMING PC! Intel i5-12400F / RTX 4060 Ti / 16GB DDR4 / H610 / 512GB NVMe / 600w! BeszámítOK
- Dell Latitude 5430 14" Touchscreen i5-1235U 32GB 512GB 1 év garancia
- iKing.Hu - Apple MacBook Pro 14 M1 Pro (2021) 16GB/500GB szép állapot 90% akku 265 ciklus
- iPhone 14 128GB 100% (1év Garancia)- ÚJ EREDETI AKKUMULÁTOR - AKCIÓ
- GAMING PC! Ryzen 5700X / RTX 3070 / 32GB 3600MHz / SSD / 700w Gold!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Persze csak Dembele de hát csak ez a Dembele van....