Új hozzászólás Aktív témák

• Izéjose

tag

Van egy elméletem
    szerintem idén a leakek azok amik miatt a piac ennyire zavaros. Minden spéci lap előre kiderül egy héttel korábban (ez a halála a játéknak meg az ilyen futsheriffek a halálom) mindenki frászt kap hogy a lapja elértéktelenődik és pánik eladás van hetente 2-3 alkalommal én meg úgy emlékszem hogy a régebbi fifákban jó ha havonta egy ilyen pánik eladás volt market crash meg jó ha volt összesen 3-4 az egész fifa szezon alatt. Ha ezeket a leakereket valahogy megtalálnák megbüntetnék rendesen akkor újra más lenne a piac és az olyan lapok ára mint a Ronaldo meg a Messi újra ahhoz méltó lenne mint amit képviselnek. Azzal meg nem lehet mit csinálni, hogy ne legyen minden héten promó mert akkor sírna az egész fifa közösség, le kéne csökkenteni a promó lapok mennyiségét, fáj a szívem amikor valaki Messi helyett Gelson Martint, Ronaldo helyett pedig Davider használ 1.-2.osztályban. A promók a legnagyobb népbutításai a játéknak, mindegy mi a promó neve a végén mindig az számít hogy ki kap pace és skill moves fejlesztést, és ezeket kéne valahogy beszűntetni

Új hozzászólás Aktív témák