Hirdetés
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- MasterDeeJay: Egy nem átlagos Asus videókártya (GTX950M 2GB GDDR3)
- Lalikiraly: Macbook NEO 2
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- sziku69: Szólánc.
- MasterDeeJay: Asus B150-Plus D3 coffeetime mod! (DDR3)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- hcl: Olympus E-PL1 nyomozás
Új hozzászólás Aktív témák
-
Woodslave
félisten
válasz
EA's hit
üzenetére
nem a 89-es is 10-esen van ahogy Digi írta. Keret az bármelyikre csak akkor ahogy mondtad Puskásra nem ilyen kp mellett meg inkább őt veszem meg. Tényleg tök mindegy de se Cruyffal se Cantonaval nem "élveztem" annyira a játékot. Illetve nem olyan jó érzés mint Öcsi Bácsival.
thebigK_ hát valahogy idén nem érzem egyáltalán. De lehet az is egy opció. Mondjuk eszembe jutott kifarmolom Chalobat ős pont jó lenne cdm-nek abban a formációban
-
EA's hit
addikt
válasz
Woodslave
üzenetére
Igen, nyilván a mid és a prime lapjaira gondoltam, csak nem tudom, melyikre lenne keret

A Chiesás ötlet viszont very big, én őt használom 1,5 hete, igaz LF-ként 4-3-2-1-ben, de brutál jó. Mármint a hm lapja, de a 4-3-3-ba lehet a 87-eset tudnád inkább belinkelni Darmiannal.
-
Nandinagy
addikt
Úgy mondjátok ezt a cancelot mintha csatárban nem lenne extra. egy az egyben a tavalyi davies. A hétvégén szerintem cancelotol kaptam a legtöbb gólt és mindenkinél csatár volt
-
EA's hit
addikt
-
-
EA's hit
addikt
válasz
Woodslave
üzenetére
Gondoltam hogy a 4-2-2-2 menne, de abban meg ki a CDM, ha nem Cancelo?
Nálam Jorginho és Cancelo maradna CDM-ben, Bruno és Insigne CAM, Puskás és Di Natale ST. Igaz Bruno lassú, de őt igazából úgy ahogy van kukáznám, mert szerintem idén egy hulladék lap a tavalyi meg tavalyelőtti lapjaihoz képest
De tudom hogy untrade, meg linkel is, szóval gondolom őt nem dobod ki. -
EA's hit
addikt
válasz
mcwolf79
üzenetére
Dettó, csak sokszor nem is kell várni félidőig. Rengeteg olyan meccsem van, ahol mondjuk a 30. percig lefocizom a srácot, vezetek 2-0-ra, odáig mintha meccsben sem lenne, majd 2-0 után varázsütésre minden megfordul. Komolyan olyan érzésem van csomószor, mintha addig a 6 éves Pistike játszott volna, de mivel szarul áll, átveszi tőle a kontrollert a bátyja aki meg profi. Mintha két különböző ember ellen játszanék. De ugyanez megvan sokszor fordítva is, 1-2 gólos hátrányig meccsben sem vagyok, onnantól meg varázsütésre hirtelen csak én játszok. Azt is sokszor mondtam már, hogy a legrosszabb félidei eredmény a 2-0-s előny, akkor garantáltan kitalál valamit a gép

A régebben kinyitott Arsenalos lapjai maradnak, meg a spec lapjai is. De már Barcásként lesz nyitható packokból, illetve ha kap if-et vagy bármi más spec lapot, az Barcás lesz.
De Cancelo miért CAM? Értem én hogy biztosan bika középpályás, de csak és kizárólag CDM-ként tudom elképzelni. Ott tényleg kegyetlen lehet, de CAM-ban az életben soha nem használnám, az biztos. Ebből a csapatból Bruno, Jorginho, Insigne, Di Natale és Puskás is jobb lenne CAM-nak, mint ő, viszont CDM-nek mindegyiknél jobb Cancelo.
-
Woodslave
félisten
túl sokat már nem tudok kitalálni mit variálhatnék, remélem a héten ezt meg tudom csinálni
ingame Darmian lb Cancelo meg rcam
-
dudu5130
őstag
Na jön a napi sírás... Most végül nyertem de az utóbbi 3 napból azt tudom leszurni, hogy a game azt segíti a második félidőben aki vesztésre áll félidőben. 5-4re vezetett az ellen a félidőben. Kabaré volt, minden támadás gol kb. Lehoztam 5-8ra. Nem tudott csinálni semmit a második félidőben csak a kapuson múlt, hogy nem 12 lett. Én is azt éreztem mikor 3 gól előnnyel fordultam vagy akár eggyel is a második félidőben nem tudtak passzolni az embereim. Egyszerűen nem tudtam kivinni a labdát. Rossz helyre passzoltak, megvartak míg odaert az ellen nem abba az irányba fordultak az embereim és sorolhatnam.
-
HdRew
őstag
Prime Blanc vagy SIF Marquinhos?
-
mcwolf79
veterán
Aubameyang most hogy megvette a Barca a játékban fog változni ?
-
Zimmi91
addikt
Srácok Zakaria HL lapja átváltozik majd Juves lappá vagy ha kap IFet akkor, hogy lesz?!

-
dudu5130
őstag
Elmast próbálta valaki? Elég jónak tűnik szuroben.
-
toxicjew
addikt
Nyugodt szívvel ki merem jelenteni, hogy ez a játék halott. Játszhatatlan, élvezhetetlen, semmi sem működik, senki sem csinálja azt amit nyomsz. Ez egy shitfest. 100% shitfest.
-
mcwolf79
veterán
Rank 6 pick : mindkettőben ugyanaz a fos 84-es játékos , maradék 7x-os . Mérgemben be forgattam a 83-86-os WL SBC-be , ott meg adott egy 83-as Evertont . Mi mást is vártam
Csomagokban Kostic a csúcs , plussz néhány 82-83-as lap , többi 7x-es . Kösz ismét a nagy semmit EA . Szopjátok le egymást bő nyállal 
-
-
|AP|
veterán
uhh az Ferran Torres lap
Nincs is még ára, olyan sok lesz
-
thebigK
addikt
Napi sbc miatt pár jó nemzetiségű silver/bronz játékost szép áron el lehet adni, nézzétek át a klubot!
-
dudu5130
őstag
Na ma este megint élvezet a játék. Lehozom az első félidőt 4.8-0.6 eg-vel 2-1re. Második félidő kuka. Az embereim nem tudnak egymáshoz passzolni, labdakihozatal lehetetlen minden elé pattan és kikapok 4-3ra.
-
raven84
senior tag
Most toltam egy rivalst 37 interszepsönöm volt, kollégának 24. Baszó lett ez a peccs kedves EA.
-
Woodslave
félisten
válasz
Szjoci27
üzenetére
Dehogy fog. Ez a toty lefőtt. Pláne Donnaruma aki mindenki szerint is xar.
Kantet is 3.7-ben kellett volna Kristófnak eladni. Új promoknleakek csulaneni bellingham zidane miért menne fel az áruk? Talán picit mert most van egy pánik sell de semmi egetrengető nem lesz.
De csak tipp
-
eM'82
addikt
Végre egy igazán jó Barca meccs! Nem tudom mikor volt utoljára ilyen.. Dani Alves IF incoming!
-
|AP|
veterán
válasz
toxicjew
üzenetére
ha már Benny Hill:
Ibra még mindig képes váratlan megoldásokra
-
Szjoci27
tag
válasz
Kristof_94
üzenetére
Engem is érdekelne.
van egy toty donnarumma és nem akarom használni, de ha várható, hogy feljebb megy az ára akkor még nem adom el. Gondolom sokaknak az is számít, hogy 0 meccses játékost vegyenek és mivel már nem lehet nyitni, idővel nem is lesz a piacon. -
Kristof_94
nagyúr
Toty árak szerintetek merre változnak majd? Lehet el kellene adni Kantet, csak nem tudom mikor...
Nyilván bárhogy megéri, mert a pakk 7,5k volt. -
EA's hit
addikt
válasz
Tigibeeb
üzenetére
Rengeteg minden
Elsősorban nyilván az értékek, minél jobban passzol valaki, annál jobb cam-ba, míg mondjuk valaki 90 shootinggal de 76 passinggal biztos hogy inkább ST. De függ a body type-tól is, a work rate-től, a testfelépítésétől, magasságtól, csillagjaitól is. CAM-ban például kb. sosem használnék olyat, akinek nem legalább 4-es mindkét csillagja. És még millió dologból áll össze. -
EA's hit
addikt
válasz
Kristof_94
üzenetére
Mióta kijött az obj, ez a 4. nap amikor dolgozok, mindegyiken itthon, ho-ban, és én munka közben tudom úgy nyomni az sb-t, hogy lövök pár gólt, aztán lerakom a kontrollert és lepörög magában. Egy 8 órás munkanap alatt 12-15 meccs simán lepörög így, ha jobban figyelek, akár még kicsit több is. Most meg nyilván direkt rámentem az obj miatt
Plusz munkán kívül nyomtam egy adag rivalst tegnap meg ma. Ennyi a titka 
-
Tigibeeb
tag
Mi külömbözteti meg egy lapnál h ST -be jo vagy CAM -ba ?
És melyik az amelyik mind 2 be jó ? -
Woodslave
félisten
Na meglett a 11. Volt két wo. Lloris meg Verratti.
pick toko a legjobb. Pack 76-os volt a csúcs 
Mindegy hogy Cruyff vagy Cantona ugyanaz a vége
Utolsó kettőt leadtam. Utolsó. Mid R9 Eusébio Cafu stb. Azért neki rúgtam először egy gólt
csak aztán kapta a wint.Agyalok De Gean de ez a Mendy nekem elég jó.
Egész wl amúgy kínlódás volt. Konstant presst benyomjak onnan slow motion és a játék élményt már ami van is megöli
-
|AP|
veterán
válasz
EA's hit
üzenetére
az a Machis emlékezetesen jó lap nálam
Persze egy ideje már nincs a csapatban, úgy van ez a promó is kitalálva, hogy mire megvan, addigra már használhatatlanok a lapok.
SS lapból kb. kettő említésre méltó van, WW- ból talán három, rulebreakersből meg legnagyobb jóindulattal egy, de inkább nulla
-
Kristof_94
nagyúr
Hogy a halálba tudtatok ennyi idő alatt 75 meccset letolni?

Nekem 10-11 van eddig. -
EA's hit
addikt
Nekem is kész lett a 75 meccs, hát kurvára nem érte meg természetesen

Rulebreaker: Machis
SS: Mendy
Wildcard: Morales -
Kristof_94
nagyúr
Nekem a 87-es portugál srácot dobta be, van vagy 25k.

-
elod22
senior tag
Ha hétfőn érkezik az új Icon swap, akkor könnyen meglesz az a token lap battlesben

-
toxicjew
addikt
Wl megérte, pickek semmi, reward semmi, totw pack semmi, cserébe legalább a Benny Hill show összes részét leforgatta a játék a meccseim alatt. Több szót nem is érdemel, örülök, hogy vége.
-
Mrdevil
addikt
Igen beraktak a sumákok sb-be egy lila lapot. Nem gond, úgyis farmolom ezerrel a 75meccset a színes csomagokért. Meg van ez a Chalobah farmolás is.
-
Nandinagy
addikt
-
Woodslave
félisten
Lehet teszek még egy próbát Puskassal és megveszem a primet. Eddig senkivel nem volt olyan játszani tényleg. Még ha elbaxott vmit azt is könnyebben elnézte az ember.
Ezt a lomha Cantona soha többé nem akarom látni még a pálya környékén se. A diszpaholybol O.V. leszedi a lábáról a labdát mire elrugja. Komolyan nem tudom milyen körülmények játékstílus tudas stb kell hogy vkinel jó legyen de tiszta szívből irigylem

-
Izéjose
tag
Közben látom hogy 31 óra és vége a beváltásoknak úgyhogy nem szóltam
ha igazak ezek a leakek nem erőltették meg magukat megint, a Butra,Hagi,Drogba vonal már egy az egyben volt icon swap ben talán két éve 🤣🤣🤣🤣
annyira jó lenne olyan iconokat belerakni akik még nem kerültek be egyszer sem -
Nandinagy
addikt
Semmi értelme. Ki a másik védőd? Inkább vegyél militao árán egy ndicka+niakhate párost vagy egy koundet mint, hogy veszel egy nagyonjót aztán mellette gold játékosok. Jorginhot pont ezért adtam el mert felesleges 1 extra lap ha az árából vehetek 2-3 nagyon jót. előrébb vagyok vele.
-
gabesz222
csendes tag
válasz
dvtkfan
üzenetére
Köszi.
Még egy kérdésem lenne: muszáj végig játszani a 10 meccset a hűség megszerzéséhez? Puzzle master sbc-t szeretném megcsinálni és kéne hozzá. Hálózat megszakítós módszerrel az elején kidobattam magam a meccsekből mert úgy olvastam ha elkedzem a meccset már az is beleszámít. 10 meccs után viszont nem hogy nőtt volna de még csökkent is a chemistry. Létezik ez vagy én rontottam el valamit? -
Izéjose
tag
Milyen Icon swap jön amit mindenhol twitteren írnak ? Mi jön holnap ?
nem korai ez még ? A swap II-höz ? -
HdRew
őstag
Ez a Damsgaard lap nagyon jónak néz ki, a statok alapján simán jobb, mint TOTGS Vini és lean body type, egy picit viszont magasabb. Valaki próbálta már? Eladnám Vinit, abból vennék egy Damsgaardot meg Di Natale-t, ha valaki megerősíti a feltételezésemet
A maradékból pedig akár a védelmet is tudnám erősíteni talán egy Numbersup Militaoval.. -
|AP|
veterán
tudja valaki hány pont szokott lenni a gold 3?
Igazából semmi kedvem hozzá, még az is lehet hagyom a francba.
Nekem amúgy is Pedri kellene, aki majd csak a team2-ben lesz, és ha igaz, hogy ezek a tokenek csak team 1-es playerekre válthatóak be, akkor pláne nem fogom érte szenvedni -
BenXL
aktív tag
Hát mondjuk így hogy a gold3 ad tokent akkor nem többen fogják nyomni, és több pont kell majd hozzá?
Na nekem elég lesz a 85x10 meg az ultimate pack, squad battlest nem vagyok hajlandó játszani
-
-
HdRew
őstag
válasz
Nandinagy
üzenetére
Annyit nem, Xavi, Rui Costa és most Butra jött. (A portugál már elment sbc-be.)
Többet én sem rakok ki, lehet, hogy most már én is csak Varane-ra fogok spórolni, ez alatt a pár hét alatt csak összejön annyi fodder plusz felesleges coin, hogy megcsináljam.
Mondjuk a legutóbbi icon pack fodderekben drága volt, már kb. 3/5-e meglenne biztosan Varane-nak.
-
HdRew
őstag
válasz
Woodslave
üzenetére
Hát nem tehetek róla, hogy Butra nem meta.

Az ellenfeleimnél Div1-ben csak TOTY Días, Marquinhos, FB Varane-ok szaladgálnak, szerinted mennyi esélyem van?
Támadók rendszerint Mbappé, Cruyff, Eusébió, Messi valamelyik upgrade-elt verziója, Headliners Vini.. Soroljam még?

Persze, gólt rúgni tudok, csak sajnos amíg nekem csak gold Marquinhosra meg Varane-ra van zseton, addig nem tudok mit csinálni.
És egyébként teljesen így van, megmutathatom neked majd, persze valamelyest a szerverközelség is számít, szóval innen Magyarországról duplán meg vagyok szórva.

-
HdRew
őstag
válasz
EA's hit
üzenetére
Katasztrófa az egész.
Gondolom az is valami német csávó lehetett jó kapcsolattal, mert amúgy az ellenfelemnél a Mid Butra lapja úgy speed boostolt, mint az én Prime Butrám kétszerese, pedig én is nyomom az L1-et és utána a sprintet. Undorító.
Ja, meg most inkább kiléptem 1-1-nél rivalsban, mert a csávó megcsinálja a tackle-t Best ellen, csak Best nem esik el, és nem fúj tizit.
Bezzeg ha én csak nekiszaladok az ellenfelemnek sprintelve, már megy is a szabadrúgás az ellenfelemnek. Vicc.
Nagyon gyorsan le kéne szokni erről a szar játékról, mert nem éri meg egyszerűen.
-
EA's hit
addikt
Tökmindegy hogy toty vagy nem, nem azon múlik. Pénteken wl-ben játszottam egy undorítóan hulladék gold csapat ellen, ahol Krooson (!) nem lehetett átmenni vagy lefutni, Casemirot egyszer sem lehetett lefutni, cserébe viszont Zouma úgy futotta le és szerelte szarrá bármikor Bestet vagy Eto'o-t, hogy ha nem látom, nem hiszem el.
-
HdRew
őstag
Hát srácok, ez a Prime Butra lap úgy szar, ahogy van.

Ellenfélnél is volt egy Mid Butra, lecserélte Jonathan Davidre, és az sokkal jobb volt, gólt is lőtt vele, míg Butra azért kihagyott olyan helyzetet, amit egy olyan értékű játékosnak illene belőnie.
Illetve vicc, hogy egy TOTY Jorginhot a TOTGS Vini nem tud beérni úgy, hogy az olasz vezeti a labdást.
Értem én, hogy a TOTY lapokat túl kell húzni, de így az, akinek nincs TOTY-ja, akkora hátrányban van, hogy tök mindegy mennyire játszik jól az, akinek kisebb a packluckja vagy nem öl bele annyi pénzt, TOTY-val sokkal könnyebb, és persze a ziccerek is nagyobb arányban mennek be.
P2W.
Régen játszottam egy online játékkal, ott azért kemény hónapokat/éveket kellett ügyesen játszani, hogy minél erősebb karaktere legyen az embernek, mára már csak pénzzel 1 nap alatt fel lehet húzni úgy egy karaktert. Gyönyörű.
Új hozzászólás Aktív témák
- TCL LCD és LED TV-k
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- Projektor topic
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Vezetékes FEJhallgatók
- Mesterséges intelligencia topik
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Xbox Series X|S
- Eljött a CPU-k kora az AI-piacon
- További aktív témák...
- 3-in-1 PRÉMIUM USB-C HUB /Samsung Dex, MacBook, Surface, Chromebook ,Huawei,Motorola
- Üvegfólia,hidrogél fólia: iPhone ,Honor,Google Pixel,,Nothing Phone,Motorola, Samsung telefonokhoz
- 2TB HDD 100/100 - Több darab!
- Gigabyte AORUS 16X - Core i9 14900HX - 32gb ram - RTX 4090 (175W) 1TB SSD + 2027 januárig gyári gar
- SEAGATE ST500DM002 SATA III 500 GB 3,5 HDD
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 9/Apple Watch Ultra/Apple Watch Ultra 2
- HP EliteDesk 800 G4 SFF,i3-8100,8GB DDR4,256GB SSD,WIN11
- HIBÁTLAN iPhone 13 Mini 256GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4673
- Lenovo Thunderbolt 3 kábel (4X90U90617)
- Lenovo ThinkPad T14s Gen 5 Intel Ultra 5 135u,16 gb DDR5 6400,garancia 2028.03.
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Mondjuk Cancelo Finisherrel 99 att pos 96 finishing 99 shot power... 5 *wf. Csatárom nincs ilyen

Csomagokban Kostic a csúcs , plussz néhány 82-83-as lap , többi 7x-es . Kösz ismét a nagy semmit EA . Szopjátok le egymást bő nyállal