Hirdetés
- Lalikiraly: Macbook NEO 2
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- N€T0X|N: Talaria tuning: meg kéne tudni állni!
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- hcl: GPT diszk kisebbre klónozása
Új hozzászólás Aktív témák
-
miro.
senior tag
válasz
dudu5130
üzenetére
Hetvegen konkretan egy tamadast 3-4x kellett megakasztanom,hogy elvegyem a labdat es en tudjak tamadni.
Arrol nem is beszelve,hogy az ellenfeleim kaptak sorba a kamu ingyen golokat,szogletbol,kipattanokbol,megpattano lovesekbol.
Volt egy meccs ahol tobbet passzoltam majdnem ketszer,17et szerelt az ellenfel,en 51-et,es meg igyis 4-4 lett a rendes jatekido.
-
|AP|
veterán
csinálom a Verde objectet. Már megvan a serieA-s gól, szóval most már bármilyen csapattal lehet játszani, gondoltam kipróbálom a TOTY Mbappe-Messi párost. Hát... röviden mindkét lap egy óriási csalás

Simán meccseket eldöntő különbséget jelentenek, még egy olyan közepes játékos kezében is, mint én... Nem sok jóval kecsegtet ha elkezdenek majd szembejönni a WL-ben -
dudu5130
őstag
Múlt hét hétfő óta most játszottam először. Én amit észrevettem, hogy eltűnt a ping pong, sokkalta jobban védenek a kapusok és a vedoim parharcokat nyernek a földön és a levegőben. Mai nap sokkal de sokkal jobb lett a védekezésem mint eddig. Ha megnyomom a tackle gombot akkor elveszi. Ez nekem új
Showdown Muriel viszont így már nem él annyira mint előtte amit bánok eléggé mert nagyon sok gólt lőttem vele. Ő az első támadóm akivel plusszos a gol/meccs merlegem. -
bubuska10
senior tag
A sok pakknyitás és duplicate miatt gylag ingyen ki tudtam rakni Figot. Igaz semmi szükségem nem volt rá, de a "fun teambe" jó lesz.
Totti és a Milanos bástyák mellett anno ő volt a kedvencem. -
Aguinaga
őstag
Ez a POtM Savanier mennyivel gyengébb a HL-nél? Nem próbáltátok esetleg?
Fodderből kijönne, és akkor el tudnám adni a HL-t. -
HdRew
őstag
válasz
Nandinagy
üzenetére
Amúgy tisztára ilyen nekem is. Ellenfeleim olyan gólokat lőttek, hogy én sem értem miért gól, én meg a nagyobb helyzeteket nem tudom berúgni.

Wow, Córdoba big win!! Grat.

Haha köszi, a csapatomba pont befér Pelé.
Mondjuk értékben top3, nem rossz, nem szólok egy rossz szót sem.
-
Nandinagy
addikt
Várj segítek illusztrálni
Ellenfél: [link]
Ez meg te: [link]
Egyébként én komolyan nem értem a mostani patchet. Lehúzták a driven passzt de az összes ellenfelem nyomja és megy nekik
Nekem egy driven passz 5 méteres távon sem pontos, nekik meg ugyanúgy megy a félpályától a 16osig. A kapusok le vagy fel vagy mit tudom én hova lettek húzva, de úgy néz ki az egész, hogy bárhonnan lő az ellenfél az nekem gól bárki véd. Nekem meg az összes 5 méteres ziccerem kivédik, de a távolabbiakat is. Most akkor más patchot kapok mint az ellenfél?
-
HdRew
őstag
Na megcsináltam én is a Hero PP-t.
Abedi Pelé jött belőle. Win?
-
sz_abika
addikt
Én nagyon gondolkodom Figon...nekem pont kéne egy RW/RM aki futás helyett inkább passzolni tudna és a PHY nálam csak ++.
Meglátjuk pénteken miket nyitogatok, meg mennyit...50 nagy csomag várja még gazdáját.
-
HdRew
őstag
-
blizzrd
senior tag
válasz
Zimmi91
üzenetére
Cakkumpakk. Futbin szerint lég bele is férek :D Chiesa, Barella, Cuadrado akit meg kell vennem, a többiek adottak. De ezekböl is lehet akár kisebb verzio, hogy Mostovoi helyére beférjen valaki. Futbin-en jok voltak a vélemények azért gondoltam egyébként rá.
433 az alapfelállás jelenleg, de ha a chem ugy kivánja tudok váltani. -
BenXL
aktív tag
Draftban sokszor vagyok prime Schmeichel-el, és mindig olyanokat fog hogy nem hiszem el. Nagyon azt akarja hogy megvegyem a csapatba
-
blizzrd
senior tag
válasz
Zimmi91
üzenetére
Az az igazság, fogalmam sincs kit lehetne odarakni. A chem akkor jönne ki ha Fekir cm, ST pedig hero Morientes, de rola nagyon vegyesek a vélemények. Van esetleg valami ötleted? Akár formációváltással?
Az össz kerek 350 K. Illetve valahol a clubban van még egy Dybala is. -
gjoe
addikt
Ok. Köszi mindenkinek. Akkor nem rakom ki.
Mikor jön már a Varane sbc? Már a kukában van 88-as meg két 87-es lap és nem fogom tudni visszavenni.
Ja van a klubban 85+ gold rare talán 10 db, de ha nyitok egyet az tuti duplicat. Na erre mi az esély EA?
Ja és eladtam puskást. amennyire jól kezdett utána úgy eltnt a csapatban, hogy csak a 11. ember volt -
Mrdevil
addikt
Sima gold KDB-t jól gondolom, hogy most érné meg eladni?
-
EA's hit
addikt
válasz
Mrguba
üzenetére
Tudom, hogy PL-fan vagy, de őszintén szólva ebből a csapatból Manquillot, Bernardot, KDB-t, benrahmát és Robertsont is azonnal kukáznám
Mondjuk 1,2 millióból simán vehetnél 1-2 ikont is, már egy Zola is simán jobb lenne szerintem cam-ba KDB-nél, vagy akár base Del Piero, vagy egy Kaka. Vagy rakd ki Dalglisht.A hero pick nálam is "remek" volt, Joe Cole, Campos, Ljungberg...
-
gjoe
addikt
Figo-ról vélemény? Szinte ingyen kijönne nem túl nagyok a követelmények, meg valamire elmehetnek a red lapok. Viszont a trade messi akkor menne és ő kerülne a helyére.
-
sz_abika
addikt
Hero pick : Morientes lett akinek se egy spanyol se egy laliga linket nem tudok adni, de kispadról eddig 2meccsen 2 gól.
Lett valami meta a fejelésben vagy csak pechem volt a legutolsó két ellenféllel? A hosszúra menő lábdának alá fut Lafont folyamatosan 6golbol 5fejest kaptam..
-
Tigibeeb
tag
Mi van ha nem játszom le a wl maradék meccseit, hulla , nem volt időm a maradék 7 mecsre rank 6 megvan... ???
-
Mrdevil
addikt
Amúgy ez a Ginola miért van ennyire istenitve, mit tud ez egy misiért? Statokból ez nem jön át nekem, egy Neymar, Nedved hasonló nem?
-
|AP|
veterán
azok a Kante statok
"fank you" -
adise
őstag
Di Natale... foddernek jo lesz.. igazabol csak ginola kellett volna
-
Izéjose
tag
Robbie Kean végülis lehetne rosszabb 🤦🏻♂️🤦🏻♂️
-
Digestive
veterán
Volt egy jópár 81+ packom. A 90%-ban 81es dupli lap volt.
-
Mrdevil
addikt
89 Casemiro, 88Kroos, ilyesmik jöttek, de még mindig hagyok jó pár jó csomit, majd ha nyitható az összes.
Figo nem vészes áron rakható ki szerintem. -
HdRew
őstag
Köszi, én sem érzem úgy, hogy ezt meg kéne csinálnom. Egyedül Cordoba és Ginola ér már valamit. Az Interes miatt fel kéne forgatnom a csapatot.
-
raven84
senior tag
Megcsináltam a hero pikket, hogy nektek ne kelljen, Mosztovoj, Morientes, Solskjaer.
-
gjoe
addikt
válasz
LendvaiFeri1
üzenetére
nem
-
Woodslave
félisten
válasz
LendvaiFeri1
üzenetére
Sztem nem tudod lejátszani
-
Woodslave
félisten
Nem xar ez a Jorginho se azért
-
LendvaiFeri1
veterán
Ha már megvan a WL kvali, de nem játszottam le a hétvégén, akkor hétköznap tudok szerezni még egy tokent, ha megcsinálom a kvalit?
-
HdRew
őstag
Na ki csinálja meg a hero pp-t?

Elég jól adták a pakkok wl-en, Kane és SIF Müller is jött, kb 100k pluszt hoznak a konyhára a többiekkel.
De jó is lenne nyitni egy Ginolát, de nem hiszem, hogy nekem lehetséges.

Viszont így újra cserélek szerintem egy játékost. Neymar vagy TOTGS Vini? Simán tudom cserélni.
-
Woodslave
félisten
Nyitottam 3 citys walkoutot
két középpályás
nulla toty
-
miro.
senior tag
Hihetetlen ez az udorito jatek.
10-3 utan meg lett a 9 win.
De minden meccsen vert izzadtam. Majdnem minden meccsen kaltam golt szogeltbol,es kezdorugasbol. Undorito.
Reward semmi.
Legrosszabb wl-em volt ebben az evben.Ez a jobb stickes embervaltas ennyire buggos vagy nekem nem megy?
Neha konkretan keresnem kell,hogy kivel vagyok.
Nagyon sok golt kapok abbol hogy egyszeruen nem tudok oda valtani idoben ahova kene.
Van erre valami megoldas? -
Mrdevil
addikt
Valami snipeing tippeket irogatnak, PL rare gold lapokra. Jönnek liga upgradek.
-
Woodslave
félisten
Na epikus küzdelemben utolsó meccsen hosszabbításban behúztam a 11 wint. Egy ajándék win se volt pár patkány kilépett az elején.
Pick Müller meg még két 84-es bundas pack Ciro meg egy 84-81. Foddernek jó lesz.Agyaltam kinyitom az ultimate packot de megálltam.
Két toty Mbappe jött ki is kaptam de valszeg gold is megcsinálta volna.
-
|AP|
veterán
nem tradelni gondoltam, hanem saját célra befektetni
És lehetőleg nagy bukta nélkül kiszállni ha meggondolnám magam.
Összeállt már a fejemben a következő csapat, Varane-nak és Dani Alvesnek is megvan benne a hely, mindenki 10-es chemen. Bár ennek fontosságáról megoszlanak a vélemények, én szeretem ha mindenki 10-en van
-
|AP|
veterán
válasz
Mrguba
üzenetére
őt kihagytam annak idején, de Fred már csak azért is jobb lenne, mert Varane-nak zöld link, és mivel brazil ezért más ligákkal is könnyen linkelhető.
Vettem is közben egyet, olyan nagy bukta csak nem lesz rajta, ha esetleg mégsem rakom ki Varane-t.
Ha irreálisan drága lesz akkor kihagyom.. meglátjuk -
|AP|
veterán
azon gondolkodom, hogy kellene venni egy UCL Fred lapot. Eleve elég bivalynak néz ki és ha tényeg jön Varane, akkor jól jönne hozzá egy brazil zöld link.
Szerintem még az ára is fel fog menni emiatt.Használja valaki? Megéri?
-
bodnar123
őstag
Ezt a távoli csavarást szoglet után istenem vegyék már ki, nem kell idő arra, hogy a labdát átvegye, mert átmegy a lábán, nem kell megtolni, nem kell a lépést befejeznie, mert egyből rúg egy olyan gólt amiből jó ha egy van egy fordulóban. Na meg a szélről valahogy van egy olyan szög amiből belöbbölve a labda irreális úton oda száll,és kb ha ez vegyül egy jó csapattal, tuti a két gól.
-
Gaborz1
senior tag
Nálam is szánalmas volt ma a játék. Tegnap 4-1-nél álltam meg mert előtte a kvalit is le kellett nyomnom. Ma sikerült 2-5-tel folytatni végül 18 meccsből meg is lett a 11 win.
Én is azt tapasztaltam, amit többen is írtatok. Nem lehetett egyszerűen gólt lőni, én meg nyeltem be őket sorba. -
bodnar123
őstag
Amúgy úgy szar ahogy van az egész kapus dolog, meg a rálövés, és szerintem csak azért nem tudják megcsinálni, mert egyszerűen segghülyék hozzá. Egy távoli lövés csavarva nagyobb eséllyel gól, mint közelebbről, pedig ugye a kapusnak több ideje van odaérni. Na meg vannak szögek, amiből közelről is gól, mert a kapus vak, és itt is általában az érvényesül, hogy minél nagyobb esélye lenne a kapusnak, annál inkább gól, és minél kisebb a helyzet annál nagyobb a gól esélye. Na meg aki kicsit is lát focimeccset, vagy játszott is, mindig a hosszút célozza, de a kapus azt mágikusan védi, miközben egyenesen a rövidbe meg tuti gól. Szóval teljesen foci idegen az egész.
-
HdRew
őstag
Gusztustalan ma a játék.
3 kb ziccerem volt, állítólag közeli helyzeteknél nerfelték a kapusokat.. hát én ezt egyáltalán nem látom. Best kihagyta, Mbappeja a másik oldalon bevágja elsőre.
Lerakom a kapussal a labdát, erre már a játék nem regisztrálja be, hogy nála van, IF Mbappéval átemel a 88. percben így majd hátul húzza az időt.
Ilyen toxic játékosokat, komolyan. Majd este folytatom, lehet kilépek pár 0-0-nál ha Mbappékat látok, hogy érezzék a törődést. Szánalmas community.
-
Nandinagy
addikt
válasz
losilee1337
üzenetére
Hogy érted? Partyt lehet indítani és ott tudsz írni bárkinek illetve beszélni is vele. Fifán belül nincs ilyen.
-
thebigK
addikt
az üres posztra [link] van jobb opció óccsóér', mint HL Savanier? Egyedül Koundé eladható
-
ROBREGGAE
tag
Akárki ellen játszok, még nálam is gyengébb ellenféllel, Donnarumma kivédi a szemem. Esküszöm megveszem, a sima gold lapja is jó lesz.
Csak még gyűjtenem kell egy kis aprót. Főleg, hogy megszereztem Theot, így betettem Kimpembét és a 89-es Marquinhost, Darmian is kikerült és helyére Hakimi. Így Maignan 8-as, Hakimi meg 7-es chemistryvel van.
Wl most 9-11-re végződött és semmi értelmes lap nem volt a pickben. Biraghit választottam egyikből, aki kell majd az icon swapsos szarsághoz.
Viszont tegnap egy random csomagból TOTW Immobile jött, beraktam vagy 2-3 meccsre, de nem igazán érzem a csávót, lehet eladom majd később.
-
miro.
senior tag
Undorito ma a jatek. Egyszeruen barmit csinalok nem tudok golt rugni. Vagy kapufa,vagy mindent ved az ellenfel kapusa.
Kemeny 10-3ba vagyok. Kb mikor elkezdtem a fifat masfel ege,akkor alltam ilyen szarul.
Puskason kivul senkivel nem lovok golt,de vele is ket meccsenkent egyet,6 ziccerbol.
Elso wlem lesz amit nem fejezek be.
Új hozzászólás Aktív témák
- 240 Hz-es QD-OLED monitor jött az Alienware-től az árérzékenyebbek számára
- Lalikiraly: Macbook NEO 2
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- alza vélemények - tapasztalatok
- Milyen program, ami...?
- E-roller topik
- Pebble - az átgondolt okosóra
- Eredeti játékok OFF topik
- További aktív témák...
- GIGABYTE RX 6800 XT 16GB GDDR6 GAMING OC - Eladó!
- BESZÁMÍTÁS! ASRock A520M R5 5500 16GB DDR4 500GB SSD RX 5700XT 8GB Rampage SHIVA Seasonic 650W
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600 16GB DDR4 512GB SSD RX 6650 XT 8GB Rampage SHIVA FSP 650W
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B450M R7 5700 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Cooler Master 650W
- BESZÁMÍTÁS! AsRock H510M i5 11500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Adata 600W
- AKCIÓ! MacBook Pro 13 M1 8GB RAM 512GB SSD notebook garanciával hibátlan működéssel
- MacBook Pro 16" M3 Pro 36 GB RAM, 512GB SSD, Space Black - 27% ÁFA (0431AB)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Keresünk iPhone 15/15 Plus/15 Pro/15 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Volt egy meccs ahol tobbet passzoltam majdnem ketszer,17et szerelt az ellenfel,en 51-et,es meg igyis 4-4 lett a rendes jatekido.

"fank you"