- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- potyautas: A teljesség igénye 4.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Bestx: Budget DIY eGPU USB4/Thunderbolt csatlakozással – egy mining VGA új élete.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
-
LOGOUT
A warez (beleértve az illegális coinvásárlást és a káromkodást is!!!) szigorúan tiltott téma!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nandinagy
addikt
válasz
sz_abika
üzenetére
A főképernyőn 89es holland lap van. Ennyi az oka szerintem. Valószínű Gravenberch lesz az. Na most ha megnézzük a 82es lapját bele sem akarok gondolni ez milyen lesz. Ráadásul hyperlink Klaibernek aki meg kb a legundoritóbb védő Varane mellett

A silver totwek meg azért is drágák mert a silver milestonesba kell 50 meccs talán 7 silver totwel a csapatban. Folyamat 23-26k között mentek eddig is.
CR meg ma hulla gyenge. Remélem csak másnapos
Mondjuk 5ből 4 rivals ígyis meglett hála Neymarnak. Ja meg TOTGS Diego Carlosnak
Érdekes mennyivel jobban működik mint a HL lapja pedig annak is adtam 25-30 meccset.#10330Mrguba
Elhiszem. Mondjuk én az egészet haverommal csináltam meg. Hát mondjuk azt, hogy rohadtul nem érte meg azt a sok szenvedést
Új hozzászólás Aktív témák
- Gamer PC - R5 5600X, RTX 3060ti és 16gb RAM + GARANCIA
- HIGH-END GAMER PC Ryzen 7 9800X3D / RTX 5080 16GB / 32GB DDR5 / 2TB NVMe - Beszámítás
- Lenovo Tab M11 / TB330FU
- SZUPER Akcióban Új Bontatlan Dyson V15 Origin 3 év gyártói garanciával Azonnal Átvehető
- Bontatlan Intel Core ULTRA 9 285K (24mag!) + hűtött VRM-es Z890 alaplap! GAR/SZÁMLA (a Te nevedre)!
- Apple iPhone 16 Pro 128GB Gold használt karcmentes 97% akku 293 ciklus Apple garancia 2027.02.28-ig
- MacBook felváráslás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- iking.hu Apple MacBook Pro 14 (2021) 32GB/2TB használt, karcmentes 90% akku (108 ciklus)
- 127db TV/Monitor Bazár (Samsung, LG, Philips, Sony)
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro+ / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest