Hirdetés
Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- Andras-G: Az internet veszélyei [2. rész] - Facebook Marketpalce
- GoodSpeed: Daikin FTXF35E / RXF35F Sensira 3,3 kW Inverteres klíma - a Sztori
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség 3. Végszó.
- talmida: Változások 2. rész
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- MasterDeeJay: Mi ez a pici videókártya? AMD E9173 teszt
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
-
LOGOUT
A warez (beleértve az illegális coinvásárlást és a káromkodást is!!!) szigorúan tiltott téma!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nandinagy
addikt
válasz
toxicjew
üzenetére
persze, hogy nem
Mivel 3 darab cserejátékost tudsz használni egy meccsen igazából tök mindegy ki van a többi helyen. Nekem mindig kabala játékosok szoktak ott lenni(tavaly Martinelli,Saka,Szoboszlai volt ott). Idén meg nem is foglalkoztam ezzel aztán az összes nagy ratinges kölcsönlap ott maradt. Semmi hátrányom nem volt 
Flashback Koscielnyt is rebesgetnek ma estére. Kiváncsi leszek mert örülnék neki.
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
- Arc Raiders
- Path of Exile (ARPG)
- Tápos kibeszélő offtopik
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Alumíniumba öltözött a Nothing Phone (4a) Pro
- Andras-G: Az internet veszélyei [2. rész] - Facebook Marketpalce
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Black Titanium-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4660
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 8400F / RTX 5060 / 16GB DDR5 / 1TB Nvme SSD!
- Macbook Pro M3 Max 14" - 36 GB/1TB/ 27% ÁFÁS! - 0360AB
- AKCIÓ! LENOVO ThinkPad P15 Gen2 munkaállomás - i7 11800H 16GB DDR4 512GB SSD Quadro T1200 4GB W
- BESZÁMÍTÁS! MSI A320M R5 1600 8GB DDR4 240GB SSD GTX 1050Ti 4GB ZALMAN T3 PLUS DeepCool 400W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Mivel 3 darab cserejátékost tudsz használni egy meccsen igazából tök mindegy ki van a többi helyen. Nekem mindig kabala játékosok szoktak ott lenni(tavaly Martinelli,Saka,Szoboszlai volt ott). Idén meg nem is foglalkoztam ezzel aztán az összes nagy ratinges kölcsönlap ott maradt. Semmi hátrányom nem volt