- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- MasterDeeJay: i7 4980HQ asztali gépben (vs i7 4770)
- Gurulunk, WAZE?!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
-
LOGOUT
A warez (beleértve az illegális coinvásárlást és a káromkodást is!!!) szigorúan tiltott téma!
Új hozzászólás Aktív témák
-
TrueGooner
senior tag
válasz
Nandinagy
üzenetére
Én casual Fifásnak vallom magam. Értsd úgy, hogy sosem szerettem a cselezést, a Zidane csel kivételével nem nagyon tudok más cselt tudatosan felmutatni (bár mostanában próbálkozom), ennek ellenére elmondhatom, hogy játék elején sokkal több vereségben volt részem mint az elmúlt egy hétben.
A Fifa 21 első 2 hónapjában játszottam, akkor is inkább SB-t (pont azért mert állandóan kikaptam online :D) majd PES-re váltottam, és kb 1 hete tértem vissza ismét FIFA-ra, ahol már jobban érdekel a Rivals, sőt, jobban is megy. Vagy.. ha jobban nem is, de sikeresebb vagyok mint az elején. 😀 Bár ez gondolom annak is köszönhető, hogy Skill Pontban nem ütöm meg azt a szintet, mint aki egész évben tolta.
Szóval csak arra akarok kilyukadni, hogy ez tök érdekes, hogy Ti úgy érzitek már csak a "profik" játszanak Vele, miközben itt vagyok Én, aki casualnak vallja magát, és pont az ellenkezőjét érzem. 😀
Új hozzászólás Aktív témák
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Mini PC
- TCL LCD és LED TV-k
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Google Pixel topik
- ArchiCAD és Artlantis topik
- Téli Olimpiai játékok Milano - Cortina 2026
- Eredeti játékok OFF topik
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- További aktív témák...
- Legolcsóbban - Érintős Lenovo ThinkPad X1 Carbon Gen9: i5-1145G7/16GB/512Gb NVMe SSD/14"FHD IPS)!
- Legolcsóbban Bivaly Workstation Lenovo P15 (Core I7 10750H 32Gb 512Gb 4Gb Nvidia)
- MacBook Air 2024 m3 8gb/256gb
- HP omen 17-w131ng bontva
- Használt Lenovo ThinkPad T14 G1 laptop i5, 16GB RAM, 256GB m.2 SSD, 1 év garancia
- Kingston DDR3 ramok 4GB
- BESZÁMÍTÁS! Inno3D iChill X3 RTX 3080 Ti 12GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- LG 40U990A-W / 40" Ívelt Nano IPS Black / 5K UHD 120Hz / 2x ThunderBolt 5.0 / Adobe RGB 99%
- Lenovo ThinkPad T14 Gen 5 Intel Ultra 5,16 gb DDR5 5600, On-Site garancia 2027.10---ig4g modem
- Sanyo akkutöltő + 2 használható akku
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest