- suste: Openwrt Barrier Breaker 14.07 saját verzió Tp-link routerekre
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: MárkaLánc
- Gurulunk, WAZE?!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Navaren: Resident Evil Requiem szösszenet
- Oldman2: A KOReader ebook olvasó program
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- MasterDeeJay: Egy nem átlagos Asus videókártya (GTX950M 2GB GDDR3)
-
LOGOUT
A warez (beleértve az illegális coinvásárlást és a káromkodást is!!!) szigorúan tiltott téma!
Új hozzászólás Aktív témák
-
gjoe
addikt
Akiket nagyon megérte kirakni az rooney, dybala, aouar, essien, zambrotta, dalglish
Nekem a legnagyobb fodder kidobás az renato S, (alig használtam és sokba fájt. igaz egy kis svájci bicska ami mindenre jó de mégsem volt olyan poszt ahol tökéletes lenne. supersub volt sokáig
Viszont az ingyen objekt lapokból volt több is. Duncan, guenduozi, reinier, sessegnon és most carvalho
Nyitásokból jót nem nagyon tudok mondani, bár voltak jó nyitások, de az igazán jók, meg nagy nevek kerülnek. Se toty nem esett, sem most tots alatt értékesebb jó player. gold mbappet is áprilisban nyitottam, mikor már csak kispados lett. icon swapbol okocha most pozitív csalódás mert kezdő lett a csapatban.
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone 17 Pro Max Mélykék - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok !!
- MSI Prestige A16 AI+ Ryzen AI 9, 32GB DDR5 7500, QHD+ 165Hz csúcskategóriás ultralaptop!
- Honor Magic6Pro 512GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
- Dell USB-C, Thunderbolt 3, TB3, TB4 dokkolók (K20A) WD19TB / WD19TBS / WD22TB4
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S24/Samsung Galaxy S24+/Samsung Galaxy S24 Ultra
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest