Hirdetés
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Windows 11 PRO FPP (Full Packaged Product) - Retail, Box, dobozos
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- ldave: New Game Blitz - 2026
- GoodSpeed: Daikin FTXF35E / RXF35F Sensira 3,3 kW Inverteres klíma - a Sztori
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT
A warez (beleértve az illegális coinvásárlást és a káromkodást is!!!) szigorúan tiltott téma!
Új hozzászólás Aktív témák
-
evibly
senior tag
válasz
freddyadu
üzenetére
Mert használhatatlan, értékelhetetlen, 250k-ba kerülő lap, ami Moments ugyan, de május elején semmit sem ér. Mert tele van a klub bal szélsőkkel, mert az összes ikon nyitásom kuka volt, mert semmilyen módon nem honorálja a játék a beletett energiát és időt, és mert azt mondatja az ilyen nyitások után velem, hogy "legalább nem Nakata, vagy Litmanen, meg, hogy egész jó ez végülis".
Nem, nem jó, hanem rossz.
Tisztában vagyok vele, hogy semmi sem garantált, és minek csináltam meg, és nem is különösebben érdekel, de ahogy ebben és még sok másban is bánik a játékosokkal (lásd drop rate minimál szinte húzása, SBC-k visszatartása, az érte járó, eladható pakkok minimalizálása, és napestig folytathatnám), az sajnos egy számító, szemét, troll cég képét rajzolja ki előttem, aki a következő évben egy fillért sem fog tőlem látni.
Így röviden ennyi
Új hozzászólás Aktív témák
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- E-roller topik
- Hat hét után lehúzza a rolót a Highguard: március 12-én leállnak a szerverek
- TCL LCD és LED TV-k
- Ubiquiti hálózati eszközök
- Gitáros topic
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Path of Exile (ARPG)
- Az eddigi legolcsóbb, 3D V-Cache-t használó CPU-ját hozta forgalomba az AMD
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkPad E15 Gen 2 15,6" - i7 1165G7, 16GB RAM, 512GB SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- MacSzerez.com - iPhone 12 Pro / 256GB / Kék / Garancia!
- MacSzerez.com - iPhone 15 Pro / 256GB / Kék Titán / Kártyafüggetlen / Garancia!
- Eladó Auna LDT 13-C024 duplamonitortartó állvány.
- MacSzerez.com - 2023 MacBook Air 13" / M3 / 16GB RAM / 512GB SSD / Midnight / Garancia
- iPhone 17 Pro 256 GB Silver - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök - Számlás
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓS ! MacBook Pro 16" M1 Pro 16GB RAM 512GB SSD! 1 év garancia!
- Használt Artfone A400 4G Senior mobiltelefon / 12 hó jótállás
- Lenovo Thinkpad X1 Nano 5G Gen2 3K IPS i7-1260P 12mag 16GB DDR5 512GB SSD Intel Iris XE W11 Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest