- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Klaus Duran: RCS
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- GoodSpeed: Daikin FTXF35E / RXF35F Sensira 3,3 kW Inverteres klíma - a Sztori
- KISDUCK: Look! There's a Lion, oh my god!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Oldman2: A KOReader ebook olvasó program
-
LOGOUT
A warez (beleértve az illegális coinvásárlást és a káromkodást is!!!) szigorúan tiltott téma!
Új hozzászólás Aktív témák
-
evibly
senior tag
válasz
freddyadu
üzenetére
Mert használhatatlan, értékelhetetlen, 250k-ba kerülő lap, ami Moments ugyan, de május elején semmit sem ér. Mert tele van a klub bal szélsőkkel, mert az összes ikon nyitásom kuka volt, mert semmilyen módon nem honorálja a játék a beletett energiát és időt, és mert azt mondatja az ilyen nyitások után velem, hogy "legalább nem Nakata, vagy Litmanen, meg, hogy egész jó ez végülis".
Nem, nem jó, hanem rossz.
Tisztában vagyok vele, hogy semmi sem garantált, és minek csináltam meg, és nem is különösebben érdekel, de ahogy ebben és még sok másban is bánik a játékosokkal (lásd drop rate minimál szinte húzása, SBC-k visszatartása, az érte járó, eladható pakkok minimalizálása, és napestig folytathatnám), az sajnos egy számító, szemét, troll cég képét rajzolja ki előttem, aki a következő évben egy fillért sem fog tőlem látni.
Így röviden ennyi
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó SteelSeries Apex 3 gamer billentyűzet, új!
- Satechi numerikus pad, számbillentyűzet eladó
- Apple Magic Keyboard 2, numerikus billentyűk nélküli
- AZTA !!! Új Dobozos HP EliteBook 860 16 G10 Profi Üzleti Laptop -45% i7-1355U 32/512 OLED 2,8K 120Hz
- Beszámítás! Apple Mac Mini M4 16GB 256GB számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Dell Precision 5530 15,6" UHD touch, i7 8850H, 16GB RAM, 4GB VGA, 512GB SSD, jó akku, számla, gar
- Használt Artfone A400 4G Senior mobiltelefon / 12 hó jótállás
- Keresünk Galaxy S21/S21+/S21 Ultra/S21 Fe
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Green-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4347
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest