- koxx: Bloons TD5 - Tower Defense játék
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Tóth Olivér: VGA... Avagy honnan és hová?!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ldave: New Game Blitz - 2026
- GoodSpeed: MacBook egy kis gikszerrel.
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
-
LOGOUT
FIFA 20 TOPIK ÖSSZEFOGLALÓ
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gatho87
tag
válasz
Madn!ght
üzenetére
Nekem ugyanez..digi 1000..30 alatt egyszer sem volt. Folyamatos visszapattanas, 0 cselezes, erthetetlen passzok es mozdulatok. Ezutan idegbetegseg es 0 eredmeny. En azon basztam fel.magam, volt egy tots Benzemam. Ellenem jott egy parszor es jol toltak. Mondom jo agilis, jol lo, cselez. Beepitettem en is. Mire egy drag backet csinalt 6x korbefutottak. Ellenem meg ultra brutal volt. Es azt eszrevettetek, hogy szamitotok ra (mert mindenki drag backelt) es moge alltal, sosem vette el??? Mindig visszapattant, megcsinalta a cselt ment tovabb vagy szabad...tolem mindig elvettek xdd
-
amdboy
senior tag
válasz
Madn!ght
üzenetére
Sajnos jogos amit írtál. 38 èves fejjel ( tudom ciki
) de mèg mindíg imádok jászani, persze mindig is a fifa volt nálam az első helyen. Anno mèg Sega Megadrive-on kezdtem a fifás korszakot valamikor 97-ben. Így ebben a felállításban nehèz abbahagyni, mert egyszerüen más játèk nem köt le. Pessel is próbálkoztam, de nekem az valahogy nem jött be. De visszatèrve a játèkra, sajnos az utóbbi 3-4 èveben rá kellett jönnöm, hogy az EA taktikája nem más, mint vedd meg, rakj bele egy rahedli pènzt. ( Igaz èn nem költöttem sosem fifa pontra). A játèkèlmènyt megöltèk már règ, ès ha nagyon öszinte akarok lenni, akkor rendre ugyan azt a játèkot kapjuk kicsit ráncfelvarrva. Mindíg remènykedik az ember, hogy na majd most más lesz, ès aztán jön a pofára esès. Nagyon de nagyon hiányzik a piacról egy hiánypotló becsületes focis játèk.
viszont egy valamit nem èrtek ès soha nem èrtettem. Azok a játèkosok vagy youtuberek akik rendre 30 winnel vègeznek a wl-ben, valamifèle ufók?
-
Woodslave
félisten
válasz
Madn!ght
üzenetére
én elhiszem neked amit írsz, mert ahogy korábban kifejtettem nem létezik hogy minden egyes feljutós meccsen kikapok, mert a játékosaim egyszerűen xarok lesznek. Nem akarom erre fogni de hagyjuk már hogy még véletlenül se tudok olyan szintű, tudású ellenfelet kapni mint egyel előtte lévő meccsen
Ott mindenki baxó már, előtte meg nem.Szinte röhej, mert még én nézek hogy mi a faxt csinálnak néha, érdekes módon befut ahova kell, kapja a passzt kapus alatt gurít a hálóba, mindenki megy mint az atom. A következő feljutós meccsen, a csatárom és a cam a saját térfelem közepén baxakodik, olyan mélyen van mindenki hogy alig látom, nyilván ugyanazon a taktikán. Passzok nullák, vagy akárhova irányítom nem oda megy hanem kifacsart helyzetből előre próbálja, vagy két lehetséges játékos közül tuti hogy a lesen lévőnek megy és tudnánk sorolni.
De mindegy ezen most tökre jól átléptem nem is érdekel, de azért megkérdezném ha ez így van akkor szerinted miért?

-
Zimmi91
addikt
válasz
Madn!ght
üzenetére
Tegnap molnargabo elemezte ezeket az írásokat és ő is mondta, hogy ez mind szép és jó, de már 09óta mondják milyen jó lesz minden milyen epic lesz mennyire más lesz mint régebben
Sajna én se hiszek ebbe, amit már ezren beszéltünk itt sokkal komolyabb szerver park, ennyi segítene, nem a timed shoot meg a kiskutya füle.... -
MdewC
nagyúr
válasz
Madn!ght
üzenetére
Kolléga ez nem, hogy ide illik, hanem topik összefoglaló. Annyi kiegészítéssel, hogy évről évre haladtak lefelé a lejtőn, ha a tendencia marad akkor a 21 lesz a kövi legalja.
Nem tűntem el, csak hosszú hétvége volt (barátok, hegyiparty, család, peca) végre pihentünk!
Hétköznap meg próbáltam utol érni magam.
Szóval én csak 10/7 winig toltam a wl-t, a srácok fejezték be.Aztán csapat építés napló 9472. fejezet (Guru és Digestive már akasztanak) és itt tart a team, a legszebb az egészben, hogy annyira retek a game play, hogy in game kevés előnye van a srácoknak, annyira rommá van butítva az egész, hogy egy 5 méteres passz is nehéz, csak a mega bugos playerekkel tudom bugolni a retkes gólokat és kapom ugyan azokat.

-
Nandinagy
addikt
válasz
Madn!ght
üzenetére
Érthető ha sokan így éreztek. Én látom magamon, hogy egyre jobb vagyok. Tavaly kezdtem az UT-t és nyárig a gold2 1-szer lett meg. Div6-7ben voltam. Idén meg div4 alatt még nem voltam és a div2 is simán hozható lenne ha érdekelne ez a része a játéknak. Pár hetet voltam ott de engem irritált, hogy ott mindenki arra törekedett, hogy 80%-ban nála legyen a labda. Ha nyertem se volt élvezetes a játék. DIV3-4 azért barátibb ilyen szempontból.
Voltam már G1 is és biztos vagyok benne, hogy képes lennék stabilan hozni de egyszerűen nem látom értelmét. 2 év alatt nem volt értelmes pickem 2 TOTS játékoson kívül.
Ha elérem a 17 wint és van még mondjuk 8-9 meccsem biztos, hogy nem ülök neki. Alapból sosem tudom beosztani normálisan az időmet a wl-re. Ezért volt jó, hogy egy jó barátommal játszottunk együtt mert 20 meccset nagyjából bevállalok de többet nem. De ő meg PS-ről átment PC-re szóval egyedül maradtam a 21-re
-
Woodslave
félisten
válasz
Madn!ght
üzenetére
teljes mértékben azonosulok a "véleményeddel" (azért rakom idézőjelbe mert nem vélemény hanem tény-tény-tény
)de amúgy ugyanezt érzem. A fejlődés részével. Ok a csapatot lenulláztuk, ettől függetlenül az hogy nem érzem hogy magát a játékot jobban játszanám függetlenül a csapattól az engem is kikészít. Az hogy egyik nap mindenkit elverek aránylag jó játékkal, majd másnap meg sem tudok mozdulni a pályán azt nehezen tudom azzal magyarázni mindig hogy éppen kifogtam és egyik nap xarok játszottak másnap meg derankolt div 1-esek (jó túlzás de akkor 6)
Na ezért mondom én is hogy talán megveszem, mert a gyereknek pont akkor van a születésnapja, de hogy nekem ezzel játszanom kellene az kérdéses. Szerintem ami a bajunk a játékkal abból semmi nem fog változni -
-
Kristof_94
nagyúr
válasz
Madn!ght
üzenetére
Néhány alkalommal, pár havonta. Volt, hogy gondoltam szerencsét próbálok és kinyitottam 2db 50k csomagot pontért, de a nagy semmi jött belőle, így megint nem vettem 1,5-2 hónapig. Ha meg igen, akkor csak is draftra, de azt sem sokszor, mert nem éri meg.
Szóval amit pontból vettem azok nem adtak semmit. Szerintem 10k-nál nem volt több pont szeptember óta.
Szerintem a csomagokra senki ne költsön pontot, a draftra mehet, de az is inkább az elején vagy ha esetleg csomagokat gyűjtesz egy nagy nyitáshoz.
-
Edgar2621
őstag
válasz
Madn!ght
üzenetére
Nem tisztem senkinek a zsebében kotorászni ezért nem is teszem, de tudom hogy sokan költenek a játékra, ha jól emlékszem Kristóf is így tett. De ezt egyáltalán nem kritikaként írom, nem negatívum nálam, mindenki arra költ amire tud és szeretne, ennél szvsz sokkal nagyobb baromságokra is lehet költeni. Azt viszont nem szeretem mikor valami tagadja, ebben a játékban nem lehetett az elején pont nélkül előre lépni, ez tény. És emiatt nem a játékos a hibás (persze összeségében a közösség igen) hanem a hatóságok akik engedik és az EA (persze őket is hogy hibáztassam amikor csak pénzt akarnak csinálni).
-
Woodslave
félisten
-
kapeti07
senior tag
válasz
Madn!ght
üzenetére
Nekem akkor nem is adott rosszakat. Gold Dembele, Lucas Moura, Javi Martinez (na mondjuk ő kuka). Mind SBC töltelékek. Arra jó, hogy a sok 75-78 ratinges lapból lehet csinálni kicsit jobbakat, nekem ezekből elég sok volt.
Amiket kaptam abból lassan ki tudnám rakni Modric-ot.
-
Nandinagy
addikt
válasz
Madn!ght
üzenetére
Tavaly 1v1-ben a kapussal szemben mindig átemelni próbáltam. Idén erről hálistennek leszoktam és elkezdtem alkalmazni, hogy 1 ball roll-al elhúzom mellette és az üres kapura lövöm be. Ez 3 hete egyszerűen 5-ből 3-szor nem működik. Hiába húzom el mellette a labdát a játékos egyszerűen fogja azt gyomron lövi a kapust mikor az már a kaput nem is takarja
-
Madn!ght
addikt
válasz
Madn!ght
üzenetére
Jah, 1000-es Digi (FTTH) nálam is.
Megjegyezném, mikor ótvarfos a gameplay, a PS főmenüben szoktam egy kapcsolat tesztet nyomni, ott van, hogy 30/10 körülit dob. Ilyenkor újrakonfigolom, majd megint teszt, mindaddig, míg 100+ Mbites értékeket nem látok. (ez szokott a játék minőségén változtatni, bár lehet, hogy csak placebo)
Szerintetek összefüggésben van a PS hálózatával (egyáltalán az a PS hálózatát teszteli)?
Csak mert logikám szerint, ha a Playstation szerveri vannak leterhelve, akkor lehet bármilyen jó az EA szerverekkel a kapcsolatom, akkor a játék is szar lesz. -
gabigyerek
senior tag
válasz
Madn!ght
üzenetére
Hát igen. Ez nagy kérdés. De a főninek hiszek, mivel top eredményeket tesz le az asztalra.
Hétvégén 2 meccsen én is rosszfiúskodtam, rá voltam kényszerítve, mivel 1:0-ás vezetésnél a 67ik percben az ellenfél pause után olyan lagtenger jött, hogy az eredmény tartása érdekében átálltam 5-4-1-re és elpasszolgattam és labdát tartottam a szöglet zászlónál 23 percig. Nem vagyok rá büszke, de amikor olyan ellenszelem van, hogy játszani nem tudok, kénytelen voltam csúnyán behúzni a meccset. Persze azért annyira nem éreztem magam szarul mert mindkét meccsen drag back guruk ellen csináltam.
-
Woodslave
félisten
válasz
Madn!ght
üzenetére
hát én azért tegnap is játszottam pár olyan seggfejjel komolyan már nagyon viszketett a tenyerem, hogy legalább azt megkérdezzem hány éves vagy te paraszt hogy itt éled ki magad. Mindent végig nézek első gól után gyepre fekszem tipus. Pedig én az elején követem azt hogy nem használok köcsög gólörömöt, sőt szinte 90%-ban egyből nyomom át. Elhiszem hogy ez egy mentális "játék" is a másikkal hogy felbaxuk az agyát, de akkor is ez egy játék főleg rivalsban ahol inkább az lehetne a cél hogy a lehetőségekhez mérten mind a két fél jól érezze magát. Ez olyan mintha egy sakk játszma közben a másik leüt egy parasztot körberohanná az asztalt és debelne az arcomba. Valszeg a második ilyennél a sakktábla törne szét a fején..Biztos öreg vagyok már ehhez mert a gyerek nem kapja fel a vizet ha az arcába debelnek...
Szerencsére az egyiknél úgy összejött ahogy kell, 5-5 majd 6-5 és a 7-ik gól a 90+ percben amikor ugye már esélye nincs visszajönni. Na ott én is lefeküdtem a gyepre végignéztük a gólt meg a középkezdésre sétálást. A qrva anyját.
Röhögtem is magamban hogy a végén a játékosok kezet fognak, vigasztalják a másikat és meg ordítok hogy k*cs*g megb***** Ezt nézd végig stb.. Beteg egy xar ez a játék..
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Elhiszem amúgy hogy esetleg a korábbi meccsek frusztációja jön ki egyes embereken, meg amit itt mindannyian tapasztalunk azt nyilván más is, de akkor is...
-
gabigyerek
senior tag
válasz
Madn!ght
üzenetére
Erre senki sem tudja a választ, de valóban üdítő tud lenni egy-egy meccs, amikor az ellenfél is viszonylag normális.
Nekem hétvégén volt WL-ben egy meccsem, ami egészen a 11-esik 0-0 volt. Majd kikaptam...de nem volt rossz érzésem, mert annyira éles meccs volt, hogy az ilyenek miatt nincs is rossz érzésem. Írtam is a srácnak, hogy jó meccs volt, amit ő is megerősített. De sajna 10-ből 1 max ami ilyen. -
gabigyerek
senior tag
válasz
Madn!ght
üzenetére
Vaaaagy...csinálhatja mindenki kb úgy mint én. Összeraktam egy full alap United csapatot. Mindenkinek a gold lapját, James ezüst lapjával. Úgy WL-eztem

Aztán amikor jött egy erősebb lap kicseréltem az addig használtat. (Oké, voltak és vannak elérhetetlen lapok mint pl. FB Pogba)
És szépen az alap csapatom fejlesztettem, de soha nem vettem 1 Mbappét vagy Yeddert sem mert az az OP. Meg volt a kis csapatom, és nem idegesített különösebben ha egy full ikon vagy TOTY csapat átgázolt rajtam (mondjuk ilyen nem is volt), mert papíron gyengébb csapatom volt. Ha nem nyitom ki TOTS Ramost múlt héten, mai napig Gold Lindelöf lenne az egyik CB-m

Szal én az elejétől kezdve a favorit csapatot tuningoltam és így viszonylag élvezek is dolgokat.
(pl. hiába Bruno Fernandes POTM lapja gyengélkedik mostmár a TOTS lapokhoz képest, akkor is őt fogom használni
)Ahogy látok másokat, az a legidegőrlőbb mindenkinek, mikor 15 milliós csapattal belefutnak egy olyanba kb mint az enyém, és kikapnak, és megy a sírás. Én is agybajt kapnák, ha TOTY Ronaldo mondjuk balfékeskedne a kapu előtt, de amíg egy Gold Rashfordal cselezgettem elől, nem is volt nagy elvárásom

Ez a mentális része a játéknak, mert amúgy az egész egy sapka szar.
-
Nandinagy
addikt
válasz
Madn!ght
üzenetére
Az 1 millió nem egy vészes vállalás egyébként

Havi 4 wl gold2+mondjuk rivals div4 rank2+sb elite3
45+50+15k(?) coin+a packokból ha esik valami. Heti legyen 150k coin mondjuk ami befolyik ez akkor 4 hétre 600k nagyjából.
Ottvan Twitchen pl. Bertinho aki nagyon ügyesen és eszméletlenül jól csinálja ezt a tradelést és streamekben segít az embereknek is mindig. Hetente ezt a pénzt befektetve simán csinálsz mondjuk 200k/hét hasznot. A végére még több pénzed is lesz havonta.Annyi, hogy nem mindenki van kedve ezzel foglalkozni
Volt egy szűk 4 napom mikor ráálltam a tradelésre kőkeményen. Volt 700k-m és elkezdtem licittel Godinokat elhozni 25-26k-ba. Ez nem 1 nagy meló mert kb 40 darabra rádobtam egy 26k-s licitet aztán 1 óra múlva ránéztem, hogy mennyit sikerült elhozni. Ami az enyim lett azt kiraktam 29.500-ba. 4 nap alatt 400k hasznot csináltam ha jól emlékszem.Minden cég pénzéhes nem csak az EA sajnos. Most pl. ekezdtem az NBA 2K20-t MyPlayert ahol az 1. kör közepén draftolnak ehhez képest 62-es OVR ratingel kezdem a játékot
Az NBA legrosszabb játékosai ilyen 72-73as ovr ratingesek a játékban nem, hogy egy első körös játékos. Természetesen in-game coinból(VC coins) tudod húzni a karaktered amihez vagy lejátszol 100-200 meccset vagy veszel 40-50.000 forintért annyit, hogy legyen egy 83-84es játékosod
Eddig nagyjából 30 meccset játszottam le(nyilván mivel alacsony a ratingem a 48 perces meccsből kb. 15 perceket ha parkettre kerülök). Most vagyok talán 70-es. Az UT-hez hasonló részéről meg fogalmam sincs de ottis packeket kell nyitogatni ahogy néztem. -
Nandinagy
addikt
válasz
Madn!ght
üzenetére
Gyönyörűen van kihasználva az emberi kiváncsiság meg szerencse hajhászás.
Állítom neked, hogy ha nem basztam volna el annyi pénzt sbc játékosokra,liga sbckre meg a rivalsból mindig pénzt vettem volna ki packok helyett vagy hanyagolom az ilyen upgradeket lenne egy 13-15 milliós csapatom a mostani 7 milliós untrade csapat helyett
-
Woodslave
félisten
válasz
Madn!ght
üzenetére
Nepenthez egyik accon 30-ból egy Hummelst pickelt.. Aztán 5-bő 3 volt tots....
Nekem sajnos szerencsére erre már nem volt se pénz se játékos innentől marad a garantált azt még ki tudom rakni talán az ingyenes objektív játékosokkal...
Aztán végeDe tökéletesen igaz amit írsz. Én megmagyarázni se tudom miért csinálom.
Miért nem tudom azt mondani ebből elég, nem játszom többet. Egyszerűen nem tudom mire is számítok. Hogy nyitok/kapok vmi jó játékost? Teljesen mindegy azzal se jutok sokkal előrébb. Hogy jobb játékos leszek én? Az se biztos hogy segítene... Szóval nem tudom de nagyon érdekes milyen függőséget okozott... -
Nandinagy
addikt
válasz
Madn!ght
üzenetére
Ennél nagyobb lehúzás nincs mint ezek. Persze most ennek a Jamienek ez nem tétel mert top100/elite1-es játékos meg nem rég nyitott egy moments Cruyff-ot de csütörtökön mindig jön az ami 3 rare+8 non rare bundás playert ad és csak 11 akármilyen rare gold játékos kell bele. Sokkal jobban megéri mert eleve több játékost kapsz érte amit vissza is forgathatsz és mellé sokkal olcsóbb.
PL-nél 30-40 db-ból jött: TOTS Söyüncü,Henderson,Mane
La Liga 5 db-ból: Parejo. -
Nandinagy
addikt
válasz
Madn!ght
üzenetére
Lutri az egész
Most láttam, hogy 21-ből futwiz_jamienek 1 db hakimi jött azon kívül egy 87 thiago és így kb ennyi
600k-ból az azért kicsit meredek.Más:
Közben még toltam 1-2 rivalst Gabriellel és elég jó lövője van. 2 finesse gólja is volt 16on kívülről. Bár nem tudom milyen anomális ez de az első 5-10 meccsen minden kp-m százszor gólerősebb mint utána.
Mikor meglett Henderson egyáltalán nem játszottam rá semmit ehhez képest volt 4 wl meccsen 3 gól 3 gólpassza. Azóta meg 94 meccsen van 6 gólja
Frednek az első 30 meccsén 4 gólja 16 gólpassza volt. Azóta 300 meccs 30 gól 30 gólpassz. -
Zimmi91
addikt
válasz
Madn!ght
üzenetére
Jajj tegnap nálam is ez volt, szerintem 5-6 tizenegyest fújtak ellenem
Meg ez az elesés kajak engem is idegesít, tegnap amennyit anyáztam miatta, hogy a 30 kilós James nem tud elesni, ha belefut a 120 kilós Campbellbe az vicc, de neki a CR7 belefut az én Okochamba elesik és tizi

Amúgy azért csináltam én is meg, mert láttam, hogy mindenki jókat nyitott, hát bejött
Viszont a Saudi TOTTSból egy Giovincot eltudtam vna viselni, de csak a legrosszabb 84es GK jött
De SON után egy darabig nem sírok a garantált dolgok miatt
-
Woodslave
félisten
válasz
Madn!ght
üzenetére
Nem feltétlenül értem ebben a logikát az ea részéről. Neki az az érdeke hogy minél jobb csapatot akarj mert azt legkönnyebben fifa pontból tudod megoldani. Az ok hogy nem kell elrettenteni a kezdőket de ki a faxom érdekét kellene nézni májusban? A lofax gold csapatos játékosét vagy aki szétszopta magát hogy legyen egy jó csapata..
-
törölt tag
válasz
Madn!ght
üzenetére
Formációtól függően nálam ST és CAM szokott lenni Rooney, de inkább csatárnak szeretem jobban. Hunter-rel használom, kimaxolt pace és felhúzott positioning/finishing szerintem hasznosabb, mint amit az engine ad. Passz jó alapból is és 79 agility ellenére teljesen jól forgolódik szerintem.
Watkins-t én meg sem csináltam volna, 3*/3*, nagyon alacsony composure.
De ha mindenképp használni akarod, akkor marksman, mert szerintem fontos a long shot is. Van egy bizonyos távolság tartomány, ahol a finishing és long shot súlyozott átlaga számít, nem csak az egyik, vagy a másik. -
Gatho87
tag
válasz
Madn!ght
üzenetére
Mivel magas nem erzodik ugy. Viszont ha keri a labdat es elindul latszik,h gyorsabb. En is csereltem mar, de most tettem vissza bernardoval. Mondom en is ezert cserleltem le,de most dr be jo ovolt. Wlen meg meg sem tudtam szolalni gold csapatok ellen sem. Jo most a taktikam vmiert.
-
Raunchy
tag
válasz
Madn!ght
üzenetére
Az a moments Larsson nekem is nagyon jól működik szerencsére, jelenleg őt használom.
Olyan váratlan húzásai vannak hogy engem is meglep, jó kis lap.Ezektől a swapos küldetésektől már előre félek.
Előző körben prime pakkra ment 9, és 2 maradt, gondoltam 8at ebből a körből is megcsinálok, de nem visz rá a lélek.
Kiszedtem a francia Bundás fiút, meg Laporte ot, hát azokkal is vért hugyoztam mire meglettek, azt közben mind a kettő trágya lap.
De sbc be jók lesznek legalább -
Nandinagy
addikt
válasz
Madn!ght
üzenetére
A passz az a double tap a legjobb egyértelműen. duplán nyomod az x-t vagy háromszöget és kicsit alányúl a labdának így általában pont átszáll a védő felett. Nem azt mondom, hogy minden esetben sikeres de nagyrészt.
A levédekezést kétféleképpen is kilehet vitelezni. ha ügyes vagy les taktikával eleve be se tud indulni a szélsője de ez a nehezebb. A másik meg ha a jobb analóggal jó időben váltasz a cb-dre és belelépsz a passzba vagy leszereled passz előtt az ellenfél játékosát.+a kapust is kintebb lehet hozni mert az is fogja a szöget
-
Edgar2621
őstag
válasz
Madn!ght
üzenetére
Én is használom a levisz-bepassz kombót mint mindenki más, szerintem teljes mértékben nem lehet levédekezni, a profik sem tudják, ki lehet úgy mozgatni az ellent, hogy ott találod magad gólpassz szituban. Én simán R1+passzt nyomok, sokszor nem jön be, de pont emiatt kell sokszor ilyen helyzetbe kerülni. Van amikor látom a bemozdulót, van amikor érzésre passzolom be, úgysem lehet tudni ebben a játékban, hogy az AI-nak mihez van éppen kedve, a védő sprintel-e a labdára vagy a csatár. Szóval nyomjad csak ami op és amiben gól van azt kell tolni
-
Nandinagy
addikt
válasz
Madn!ght
üzenetére
Pihentesd kicsit. Én 1 vereség után mindig megállok mert nincs jó vége ha idegből játszom
Most toltam le az első meccsem 1 gyengébb ellenfél ellen. Egál meccs volt az első félidőben hála annak, hogy Dybala tekert jobbal 1 gólt meg belőtt 1 kipattanót de a második félidőre annyit pressingelt a lelkem, hogy nem volt csíkja az embereinek szóval kapott 6-t a végén. A 10. pontod meg nem értem miért baj. Ezt mindenki használja mert hatásos. Az első 5 percben kilehet találni, hogy az ellenfél képes levédekezni mert ha nem kb. ott meccset lehet nyerni ha ügyes vagy.Az alapvonalas témára gondolok.
-
eM'82
addikt
válasz
Madn!ght
üzenetére
WLben + Rivalsban is voltak akik kezdő 11 látványa után kiléptek. És semmi hátrány nem érte őket. Ezt hogy kell? Elkezdenék én is csalni. Csak vicceltem, de elég bosszantó ez is.
Illetve még egy. Múlt heti WL. Körbelövöldöztem a kaput, de így is ő vezetett 2-1re (hagyjuk hogyan). Felhozom 2-2re 70. perc körül) majd kilép. No loss glitch. Ez suttyóbb mint aki eleve megfutamodik. -
Woodslave
félisten
válasz
Madn!ght
üzenetére
a "form" elmélet szerint (ami amúgy megdőlni látszik, vagy legalábbis ki lehet játszani valahogy, esetleg itt sem tartom kizártnak redlistes accocat - mert kellenek "sztárok") a rq nem számít bele vereségként, tehát ugyanolyan formos játékosokkal találkozol, mintha nem is kaptál volna ki.
Most ezen elagyaltam kicsit, lehet faxszág:
Lehet ez inkább úgy működne hogy mennyi vereséged van az határozza meg. Ha mondjuk az rq nem számít, akkor ha az első 5 meccseden rq-elsz akkor olyanokkal is találkozhatsz akiknek mondjuk 5 meccsből 5 győzelmük, azaz 0 vereségük van, mert neked se számolja vereségnek.
Ha a form a győzelem- vereség különbözete, akkor ha mondjuk az első 10 meccsen 5-5 az arányod akkor 0-ban vagy és szintén ilyenekkel kellene összekerülnöd. Ha 5 rq- akkor meg 5-ben maradsz, és olyanokkal találkozol akiknek ennyivel jobb az arányuk és elméletileg jobb játékosok.
De mint látszik sem a cham replay sem amúgy a elite 1-es videók nem támasztják ezt alá szóval valszeg vagy a szórás nagyobb eredetileg is, vagy csak az éppen játszó emberek miatt (nem lehet ugyanolyan formosat találni)
-
Nandinagy
addikt
válasz
Madn!ght
üzenetére
Engem nem is a játék húz fel sokszor hanem a tróger ellenfelek.
Ez is hétvégén történt: Van 10 helyzetem minden kapufa ami meg nem azt védi a kapus. Gyerek talál 1 gólt valahonnan erre rögtön elkezd csitítani meg nyugtatni. Mivel 0 köze volt a meccshez egyenlítettem nemsokára.Kapott egy pirosat erre egyből kilépett 1-1-nél.. Ráírok, hogy gratuláljak neki amiért ilyen jó fej. Erre azt mondja nekem, hogy nem érdemlem meg a wint mert ha végigmegy a meccs tudja, hogy megvertem volna de ő nem fogja ideadni mert pay to win a csapatom.
Abban a pillanatban a kezdőben 3 db trade lapom volt+4 db olyan lap amit ingyen meglehetett szerezni.
-
eM'82
addikt
válasz
Madn!ght
üzenetére
Minden pontja igaz. Sajnos :(
A brutál letámadást nem értem hogy csináljak hogy nem lehelik ki a lelküket közben.MdewC: a 442-es taktikádat tesztelgetem (Ferinek címezted múltkor). Meg kell szoknom, de alapvetően élhető a 4231 után, amit unalomig játszottam már. Így talán fejlődök majd... vagy nem, de legalább egy kis változás van.
-
Woodslave
félisten
válasz
Madn!ght
üzenetére
Játszhatatlan szintre süllyedt az utolsó meccsen. Komolyan egy qrva passz nem ment oda ahova akartam. Persze nem a szerver meg a delay miatt tudom. Múltkor néztem egy videót azt mondta a srác többet nem jatszik 30 ms delay felett mert nagyon érdekes dolgok történnek bár nem ezen múlik (ezen se) tegnap ugyanilyen delay mellett (legalábbis amit az elején ir ki aztán fene tudja mi változik) tök élvezetes meccseket játszottam hajnali kettőig nem tudtam abbahagyni. Na mindegy azért idegel mert tényleg jó lehetne a sok xarsag ellenére ha legalább a jatekmenet nem egy kínszenvedés lenne.
-
Woodslave
félisten
válasz
Madn!ght
üzenetére
mindenki be van frusztrálódva (mármint ezt nem rossz értelemben használom) csak ezt látni most youtube-n is. Xar kapcsolat, glitch, script, lag kompenzáció, amit akarsz.
tényleg az a legjobb ha leteszi talán az ember, mert embertípus kérdése, de kétlem hogy nem megérdemelten egy ilyen vereség sorozatot (vagy akár 2-3 vereséget) el lehet viselni és legyinteni hogy játék. Ez így nem szórakozás. Persze akkor miért csináljuk, sztem ebben a topicban nem kellene ezt magyarázni...
Én is tökre örültem reggel a 100k-s kis nyitásnak, a Lodi kártya megvételének, de már most tudom hogy este ugyanúgy kiszopat gold Zaha -Rashrod-Pépé mintha mi se történt volna
-
drachoHUN
senior tag
válasz
Madn!ght
üzenetére
Nem tudom, de nekem a WL lett ilyen. 15-18 win szokott jönni. Ehhez képest múlt héten a 11 épphogy meglett. Most meg 10 meccsből 3-at sikerült hoznom. A 10. meccs után mondtam azt, hogy most már tényleg vége. Leteszem ezt a szart. Rivalsben majd még elszórakozok, de nekem ebből a fostengerből elég volt.
-
Forestgreen
aktív tag
válasz
Madn!ght
üzenetére
Én is így vagyok vele én is 1000+-ban voltam, már nem is játszok hetek óta, mit szenvedjek 200-250 ponton. Csak imádkozol WL-ben mindig legyen meg a 11 win. Mondjuk tegnap majdnem ugrott, mert egész nap nem tudtam belépni csak este. 6 meccs így kimaradt, de meglett a 11 win...
-
Sickboy25
addikt
válasz
Madn!ght
üzenetére
Akkor megpróbálom 8 nap alatt levadászni Felipe Anderson Season lapját. Jó lesz az is.
Nagyon jól mennek ezek a nominee lapok. Fabinhot 68K-ért vettem most 98-ért el lehet passzolni. Kantét 299K-ért 360 alatt nincs. De ugyanezt mutatják az icon lapok. Napról napra változnak. 500K-ért vettem Robi Carlost most 550K az alja.
-
Woodslave
félisten
válasz
Madn!ght
üzenetére
Vmi van az tuti. Tegnap játszottam pár rivalst wlhez nincs idegzetem.
Első elég jó csapat futmas Sanchez, a portugal rw , de gea. 30. Perc 3-0 ide 4-nel rq 2016-os klub.
Következő teljesen xar csapat 2. Percben csere nem is ikon swapos tök fogalmatlan 5. Perc 11-est kap Lengletrol nem nyomtam semmit csak mozgattam. Nyomok végig egy gólt talalok nagy nehezen. 2019. Július. Politano volt neki szóval annyira nem lehet fogalmatlan de semmit nem csináltHarmadik. 11-ből 7 liga sbc kártya. 15. Perc 2-0 rquitel. 2014-es klub.
Egy jó csapatnál ösztönösen mondom na végem de nrem minél régebbi minél gondosabban összerakott egyre nagyobb valószínűseggel kap ki. Lehet a pl csapatot kipróbálom wlben

Sb-ben megbleszopat a gép. Múltkor a szaudiakkal mexikoiakkal 5,6,80ra vertem ezeket most a portugalokkal kikapok pedig Semedot is megvettem a végén erre kell használni loan Ronaldot
-
Gatho87
tag
válasz
Madn!ght
üzenetére
Ugyanez nálam is. Inkább a csapatépítés vonz, melóba sokszor van időm.és elpötyögök a webappon. Engem már az is felbasz, hogy úgy érzem nem fejlődök. Nem nyitok senkit, mindenkinek neymar mbappe, annyit nem ér a csapatom sem. Igen kellene valami jó játék. Most pl re2 remakkel nyomom , de azt is beosztva, mert ha vége akkor vége😣 Nekem valami jó stratégia kellene online.
-
Gatho87
tag
-
-
Gatho87
tag
válasz
Madn!ght
üzenetére
Nekem folyamatosan ilyeneket dobál..és ezt kérdeztem miért..mostani wl 8-6 winnel indult a 2 vereség 11-esekkel. Új taktikát csináltam a játékosaim el sem hittem milyen jók..Bailey egy isten volt cam-ban. Helyezkedése lövései minden..Kimmich cdmben ott volt mindenhol is, jól védekeztem királyság..aztán zsinórban vereség nem is tudom mennyi..elfelejtett mindenki játszani középpályám üres, egy passzba nem értek bele előtte pedig..a helyezkedés semmi állt mindenki az ellenfél középpályáján engem meg folyamatosan letámadtak egy passzt nem tudtam megcsinálni jól és nem értem az egészet. Úgyhogy 8 wint sikerült összehoznom a maradék meccset bent hagyom, mert nem vagyok hajlandó többet játszani vele.
-
Woodslave
félisten
válasz
Madn!ght
üzenetére
na pont erről beszélek. Decemberben így kell legalább kinéznie egy csapatnak aki törődik, meg foglalkozik ezzel a
f*shalmazzaljátékkal. És pont erre gondolok, hogy egy ilyen csapatot nem szabadna leverni (nem azt gondolom hogy lever, csak általánosítok) egy gold Rashord - Vardy - Zaha, Lingard csapatnak (és tényleg nem azokat bántva akik ezzel játszanak) Mert ebben látszik hogy van pénz (mármint coin) idő, energia. agy stb.
Eszembe jutott bár az EA-nek tökre nem érdeke, meg le is xarja, de lehetnek olyan online játékmód, ahol csak bronz, ezüst, vagy meghatározott max OVR-es (és valahogy kiszűrni a délkoreai kispad erejét) lehetne indulni. Jó aki csak nyerni akar, az játszon gép ellen semi-pron
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AKCIÓ! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol extra kontrollerrel garanciával
- 275 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5080
- AKCIÓ! MacOS 26! UTOLSÓ GEN iMac 27" 5K i7-10700K 64GB RAM 512GB NVMe Radeon Pro 5700 XT 16GB gar
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Starlight -2 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS5203
- Samsung Galaxy A25 5G 128GB/6GB/Számlával!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
) de mèg mindíg imádok jászani, persze mindig is a fifa volt nálam az első helyen. Anno mèg Sega Megadrive-on kezdtem a fifás korszakot valamikor 97-ben. Így ebben a felállításban nehèz abbahagyni, mert egyszerüen más játèk nem köt le. Pessel is próbálkoztam, de nekem az valahogy nem jött be. De visszatèrve a játèkra, sajnos az utóbbi 3-4 èveben rá kellett jönnöm, hogy az EA taktikája nem más, mint vedd meg, rakj bele egy rahedli pènzt. ( Igaz èn nem költöttem sosem fifa pontra). A játèkèlmènyt megöltèk már règ, ès ha nagyon öszinte akarok lenni, akkor rendre ugyan azt a játèkot kapjuk kicsit ráncfelvarrva. Mindíg remènykedik az ember, hogy na majd most más lesz, ès aztán jön a pofára esès. Nagyon de nagyon hiányzik a piacról egy hiánypotló becsületes focis játèk.
viszont egy valamit nem èrtek ès soha nem èrtettem. Azok a játèkosok vagy youtuberek akik rendre 30 winnel vègeznek a wl-ben, valamifèle ufók?
Ott mindenki baxó már, előtte meg nem.
Hétköznap meg próbáltam utol érni magam.
teljes mértékben azonosulok a "véleményeddel" (azért rakom idézőjelbe mert nem vélemény hanem tény-tény-tény
Miért nem tudom azt mondani ebből elég, nem játszom többet. Egyszerűen nem tudom mire is számítok. Hogy nyitok/kapok vmi jó játékost? Teljesen mindegy azzal se jutok sokkal előrébb. Hogy jobb játékos leszek én? Az se biztos hogy segítene... Szóval nem tudom de nagyon érdekes milyen függőséget okozott...
De SON után egy darabig nem sírok a garantált dolgok miatt