Új hozzászólás Aktív témák

• Edgar2621

őstag

válasz MdewC #2496 üzenetére

Bakker az így is 40 rugó/fő :Y Na én ehhez skót vagyok, talán ha háromszor vettem pontot, kb összesen 5000 Ft értékben, nem adott semmit ezek után le is mondtam róla. Durva és ebből lehet arra is következtetni hogy az EAnek milyen bevétele van in-game contentből, lootboxokból. Ezért lesz érdekes, ha tényleg változik a szabályozás, mert ezt a lyukat valahogy be kell tömni ha elzárják a lootbox-csapot a játékért(standard verzió, bár nem tudom ilyen esetben mi lehetne a nem standard) meg nem kérhetnek 100-150 eurót mert abból botrány lenne és nem biztos, hogy annyian vennék a játékot mint azt a cég/részvényesek szeretnék. Izgalmas kérdés, kíváncsi vagyok hogy alakul.

Geradossz: kicsit olvass utána, a fő probléma az hogy ez így szerencsejáték, de az a fajta amiben még csak megtippelni sem lehet az esélyeket és virtuális tartalmat kapsz kizárólag érte aminek az értéke nagyon gyorsan csökken. Változtatnia kell a gyártóknak, nyilvánosságra kell hozniuk az esélyeket és emiatt lehet visszaesés a forgalmukban. Összetett kérdés, de az biztos hogy eddig nem volt korrekt a rendszer, azt sem tudhattad milyen esélyed van még akkor sem ha nagyobb összeget fektettél be.

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés