- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bobalazs: Microsoft Copilot és hasonló hülyeségek egyszerű kigyomlálása /örök megoldás/
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Szólánc.
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Chosen: Intel Arc B580 játék kompatibilitás (2026. 01.)
- ldave: New Game Blitz - 2026
- potyautas: A teljesség igénye
-
LOGOUT
FIFA 19 TOPIK ÖSSZEFOGLALÓ
Új hozzászólás Aktív témák
-
Edgar2621
őstag
Bakker az így is 40 rugó/fő
Na én ehhez skót vagyok, talán ha háromszor vettem pontot, kb összesen 5000 Ft értékben, nem adott semmit ezek után le is mondtam róla. Durva és ebből lehet arra is következtetni hogy az EAnek milyen bevétele van in-game contentből, lootboxokból. Ezért lesz érdekes, ha tényleg változik a szabályozás, mert ezt a lyukat valahogy be kell tömni ha elzárják a lootbox-csapot a játékért(standard verzió, bár nem tudom ilyen esetben mi lehetne a nem standard) meg nem kérhetnek 100-150 eurót mert abból botrány lenne és nem biztos, hogy annyian vennék a játékot mint azt a cég/részvényesek szeretnék. Izgalmas kérdés, kíváncsi vagyok hogy alakul.Geradossz: kicsit olvass utána, a fő probléma az hogy ez így szerencsejáték, de az a fajta amiben még csak megtippelni sem lehet az esélyeket és virtuális tartalmat kapsz kizárólag érte aminek az értéke nagyon gyorsan csökken. Változtatnia kell a gyártóknak, nyilvánosságra kell hozniuk az esélyeket és emiatt lehet visszaesés a forgalmukban. Összetett kérdés, de az biztos hogy eddig nem volt korrekt a rendszer, azt sem tudhattad milyen esélyed van még akkor sem ha nagyobb összeget fektettél be.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Home server / házi szerver építése
- BestBuy topik
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Assassin's Creed IV: Black Flag
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo Legion 5 16RX9 Gamer notebook - i7 14650HX 32GB DDR5 1TB SSD RTX 4070 8GB
- LG 77C4 - 77" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - 1000 Nits
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dell Latitude E7470. Olcsó üzleti kategóriás laptop! Új akkumulátor!
- Asus 15 TUF FHD 144Hz G-Sync Ryzen7 7735HS 16GB 512GB SSD Nvidia RTX 4050 6GB 140W Win11 Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Na én ehhez skót vagyok, talán ha háromszor vettem pontot, kb összesen 5000 Ft értékben, nem adott semmit ezek után le is mondtam róla. Durva és ebből lehet arra is következtetni hogy az EAnek milyen bevétele van in-game contentből, lootboxokból. Ezért lesz érdekes, ha tényleg változik a szabályozás, mert ezt a lyukat valahogy be kell tömni ha elzárják a lootbox-csapot a játékért(standard verzió, bár nem tudom ilyen esetben mi lehetne a nem standard) meg nem kérhetnek 100-150 eurót mert abból botrány lenne és nem biztos, hogy annyian vennék a játékot mint azt a cég/részvényesek szeretnék. Izgalmas kérdés, kíváncsi vagyok hogy alakul.