Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- gban: Meghalt Chuck Norris
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Luck Dragon: MárkaLánc
-
LOGOUT
FIFA 18 topikösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Geradossz
aktív tag
A pl egyébként szerintem közelsem a legerősebb liga, szóval innentől kezdve irreális az egész. Meg amit mondasz, ha Neymar a PL-be igazolna akkor nem 92 hanem 99, mert liga szorzó? Ez igy elég fura de elhiszem, hogy így van.
Legyen chem, csak szokják is egymást, mert a chem a valóságba tényleg nem igy működik, hogy egy liga és akkor már marha jó... Igyis lehet jó kevert csapatokat csinálni, de meg van kötve az ember keze, én több szabadságot szeretnék.. Egyébként A chem sokat nem ér azon kívül hogy van, kis chamel is simán lehet nyerni. A csapaépítgetés szépsége meg nem veszne el, mert attól te ugyanúgy építhetsz csak angol csapatot, ha megszoknák egymást nem ligához lenne kötve bármilyen csapatot építhetnél és szebb is lenne, mert össze kell őket szokatnod.
De arra nem adtál választ, hogy Özil hogy lehet 88 ha egyik értéke sincs annyi. Vagy ha a liga volt a válaszod rá, akkor meg igazából semmi értelme a felső ratingnek, mert az nem számít semmit se gyorsabban nem fut, se jobban nem lő, tehát ha ugyanazok az értékek a kártyán és a plben 86-ra jön ki minden player, törökbe mondjuk 83, akkor tegyük fel nekem az összes játékosom egy török csapatba 83 neked egy angolba 86, akkor igazából hiába 86 a tied pont ugyanolyan erős mindkettő az elmondásod alapján. Illetve a Chem úgymaradásra se reagáltál ami engem a legjobban érdekelt.
Új hozzászólás Aktív témák
- sziku69: Szólánc.
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Villanyszerelés
- Automata kávégépek
- Okos otthon - Home Assistant, openHAB és más nyílt rendszerek
- Project Motor Racing-Straight4 Studios
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- További aktív témák...
- Lenovo Ideapad Slim 3 - 16"WUXGA - i5-12450H - 16GB - 1TB - Win11 - MAGYAR - Garancia
- Xiaomi Watch 2 2027.04.09-ig Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Apple iPhone 14 Pro Max 128 GB Black 100% Akku 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Ps5 slim digitalis hiabtaln 3 hónap jótállás!
- A++ Dell Pro 14"iPS WUXGA, Core Ultra 5 238V, 32 / 512 NVMe, TB4 WiFi7 ujjl.olv, 2028-0623 gyártói
- LENOVO ThinkCentre M93p (SFF)i5-4570,4GB DDR3,500GB SATA3 HDD,DVD,WIN10
- 27% - ÚJ Dell Alienware AW2725DF QD-OLED Monitor! 2560x1440 / 360Hz / 0.03ms / Adaptive-Sync
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Apple iPhone 17 Pro Silver 256GB használt karcmentes 100% akku (13 ciklus) garancia 2027.02.18.
- LG 86QNED86A / MiniLED / 86" - 217 cm / 4K UHD / 144Hz / HDR Dolby Vision / FreeSync Premium / VRR
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest