Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- gban: Meghalt Chuck Norris
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Luck Dragon: MárkaLánc
-
LOGOUT
FIFA 18 topikösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Edgar2621
őstag
válasz
Geradossz
üzenetére
Mindenkinek szíve joga azt venni amit szeretne, amit jobbnak tart. Mi csak annyit írtunk, hogy teljesen felesleges a drágábbat venni, mert a pack weight szinte 0 volt az idei játékban(és maga a játék is...). Én is szedtem össze sbckből és wlből nagyértékű pakkokat, de nem adtak szinte semmit. 27000 Ft rohadt sok pénz, persze 18 is az, de simán lehet jó csapatot építeni Fifa pont vásárlása nélkül is, főleg azért mert mások vesznek Fifa pontot(coint
). Ha neked az esik jól, nyugtatja meg a lelked, akkor vedd meg az Icon editiont. Van olyan barátom aki azt vette évekig, aztán leszokott róla, mert nem adott semmit neki. Kiváncsi vagyok, hogy az idei részben milyen csapatot sikerült összeraknod és miket húztál a pakkokból amiket a Fifa pontokból vettél?
Új hozzászólás Aktív témák
- sziku69: Szólánc.
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Villanyszerelés
- Automata kávégépek
- Okos otthon - Home Assistant, openHAB és más nyílt rendszerek
- Project Motor Racing-Straight4 Studios
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- További aktív témák...
- Lenovo Ideapad Slim 3 - 16"WUXGA - i5-12450H - 16GB - 1TB - Win11 - MAGYAR - Garancia
- Xiaomi Watch 2 2027.04.09-ig Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Apple iPhone 14 Pro Max 128 GB Black 100% Akku 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Ps5 slim digitalis hiabtaln 3 hónap jótállás!
- A++ Dell Pro 14"iPS WUXGA, Core Ultra 5 238V, 32 / 512 NVMe, TB4 WiFi7 ujjl.olv, 2028-0623 gyártói
- AKCIÓ! Apple iPad Pro 13 M5 1TB Wifi tablet garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- MSI Thin GF63 - 15.6"FHD IPS 144Hz - i5-12450H - 8GB - 512GB - RTX 3050 4GB - Win11 - Gari - MAGYAR
- Utolsó darab! MacBook Pro 14" M1 32GB RAM 27%-os áfás számla
- Konzol felvásárlás!! Playstation 5, Playstation 5 Pro
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
). Ha neked az esik jól, nyugtatja meg a lelked, akkor vedd meg az Icon editiont. Van olyan barátom aki azt vette évekig, aztán leszokott róla, mert nem adott semmit neki. Kiváncsi vagyok, hogy az idei részben milyen csapatot sikerült összeraknod és miket húztál a pakkokból amiket a Fifa pontokból vettél?