Hirdetés

2024. május 5., vasárnap

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  FIFA 17

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 05:07:54

LOGOUT.hu

FIFA 17 topikösszefoglaló

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#13251) Kristof_94 válasza Aguinaga (#13250) üzenetére


Kristof_94
nagyúr

Futheaden néztem és hunter lappal jónak tűnik!

Majdnem megnyertem a mostani meccset is, de a 88. percben egyenlített. Mondanom sem kell, hogy az volt az egyetlen helyzete a meccsen... :(

(#13252) LedyGyuszi válasza Aguinaga (#13250) üzenetére


LedyGyuszi
addikt

én catalyst vagy engine-n gondolkoznék inkább...

XONE: LedyGyusziHU

(#13253) MdewC válasza Blashe (#13249) üzenetére


MdewC
nagyúr

Nagyon jó kérdés. :C

:R

Krostóf, no offence, de ezt nem gondoltam volna, hogy nem vagy képben, nagyot csalódtam, ne is haragudj.

:R

[ Szerkesztve ]

praise the Lord then finesse / One shot, one kill

(#13254) Garsza


Garsza
veterán

Azok után hogy DIV2 ből DIV4 ig estem vissza ma újra visszatértem a győzelmek ösvényére. És vissza is jutottam DIV3 -ba. És ha nem haragszotok meg megosztanék veletek egy Gyors ellentámadást Dybala és Mertens előadásában.

(#13255) Kristof_94 válasza MdewC (#13253) üzenetére


Kristof_94
nagyúr

Semmi gond, megszoktam már! :R

(#13256) MdewC válasza Kristof_94 (#13255) üzenetére


MdewC
nagyúr

Akko jó. :D

Lassan én is. :) Mégegyszer no offence. (de ezt illett volna tudni)

:R

[ Szerkesztve ]

praise the Lord then finesse / One shot, one kill

(#13257) Kristof_94 válasza MdewC (#13256) üzenetére


Kristof_94
nagyúr

Tudom milyen a csavart lövés, mert néha használom, csak a laposat nem tudtam.

(#13258) dracox válasza zsigo13 (#13246) üzenetére


dracox
addikt

PC-n is volt hasonló bajnokság itt PH tagok között és adott határidőre mindig voltak olyan meccsek amiket át kellett rakni másik (későbbi) időpontokra, mert vagy az egyik vagy a másik vmilyen okból kifolyólag nem volt gép közelben. A bajnokság közbeni kilépkedésekről (eladta a fifát esetleg megunta vagy elpakkozta a csapatát és nem volt kedve gyenge csapattal tovább szerepelni stb.stb...) meg új tagok felvételéről még nem is mondtam semmit. :DDD

(#13259) evibly válasza MdewC (#13256) üzenetére


evibly
senior tag

Ezt nézhetjük úgy is, hogy mekkora teljesítmény úgy eljutni div 3 környékére, hogy nem tudod, mi az a finesse, vagy driven shot :) (szerk: ok, akkor lehet, h az elnevezés nem volt meg)

Én nem akarok lovagolni ezen, de tényeg fura: a driven mondjuk új, de e csavarás (RB+shot) évek óta létezik, érdemes használni.

Amit leírtatok befejezés kapcsán mind igaz valahol, de én azt vettem észre, hogy baromira helyzettől, játékostól függ, mi válik be. Én azóta lódultam meg, mióta kényszerítem magam, hogy ne durrantsak mindent erőből. Ez alapján (esetemben) ezek a hatásosak:

- 1v1 kapussal szemben: lövés gomb legfeljebb egy csíkig. Nagyon nehéz, mert automatice tenyerel az ember a gombra, de ha visszafogod magad, akkor simán elgurítja a kapus mellett, és szinte 100%-ban gól.
- 1v1 kapussal oldalról érkezve: nálam az ellenkező oldalra húzás jön be. Laposan elgurítva, kevés erővel, ez is leginkább gól.
- Finesse: ez akkor megy, ha kellő erővel, fel pipába, sosem szemből, hanem oldalról, 16-oson belülről. Ha nem, akkor a kapusok gyakran beleakadnak. Ha jó a csatár shooting, curve mutatója, ez is gól.
- Távoli: erre nagyon nehéz szabályt mondani, de az látszik, hogy akkor van belőle gól, amikor váratlan a lövés. Ha jól megnézem, rákészülök, legurítom alabdát, veszem a lendületet, a lassításokban észrevehető, h a kapus már ugrik is, és kitornássza. A hirtelen bomba, kapáslövés működhet.

[ Szerkesztve ]

(#13260) MdewC válasza evibly (#13259) üzenetére


MdewC
nagyúr

Jelenleg ezzel van a legkisebb baj. ;) sőt nekem ezzel bajom sincs.

praise the Lord then finesse / One shot, one kill

(#13261) Kristof_94 válasza evibly (#13259) üzenetére


Kristof_94
nagyúr

Igen, az elnevezést kavartam kicsit.
Köszi a tippet! Remélem lassan feljutok majd a DIV2-be is, de mindig jön valami akadály. Nem akarok senkinek rosszat, szóval inkább azt mondom, hogy remélem Martial jövőre átigazol a kínai bajnokságba... :D
Ronaldot nem láttam még így ingame...

(#13262) dracox válasza evibly (#13259) üzenetére


dracox
addikt

Távoli lövésnél én használom az RT gombot is a lövés mellé. Úgy általában kapusról kipattan így az érkező szemfüles becsorgathatja a lasztit a kapuba ;]

(#13263) zsigo13 válasza dracox (#13258) üzenetére


zsigo13
csendes tag

Egy fontos dolgot lehagytam.Nem UT-es csapatokra gondoltam.Az UT-töl még a hideg is kiráz..

Akkor írj ha meg is szeretnéd vásárolni..

(#13264) Lori82 válasza Garsza (#13254) üzenetére


Lori82
senior tag

Igen ez velem is gyakran előfordul,hogy ha kiesek a DIV 2-ből,a negyedikig esek vissza. 2 napja jutottam vissza a 3-ba,ha a WL-ben meg lesz a GOLD 3 rank akkor jövő héten megint elindulok a "fény" felé.Eddig 13 pont a 2. osztályban a csúcs.

(#13265) evibly válasza MdewC (#13260) üzenetére


evibly
senior tag

Nálam (lekopogom) nem vészesek a dolgok, vagy lehet, h már megszoktam, nem tudom. Egy ideje keményen koncentrálok a rage ellen, rezignáltan fogadok minden faszságot, másként az aránylag normál játékmenetes meccseimet is bukom.

Lagot, delayt nem nagyon érzékelek (Xbox One), csak a szokásos, stratégiailag fontos pillanatokban elrontott passzokat, értelmetlen megoldásokat. Ezek eddig is voltak, most is vannak, de próbálom nem felhúzni magam rajta.

(#13266) Kristof_94


Kristof_94
nagyúr

Na megint csak a bennmaradás lett meg, de ez sem rossz. Viszont nagyon bosszantanak már az OP csapatok. Ben Yedder, Carrasco, Williams és hasonló finomságok, kb. úgy mennek mint egy 90-es játékos. Ilyenkor sírom vissza a Cr-Suarez-Messi trióval rendelkező ellenfeleket. :D

(#13267) 77Guba válasza Kristof_94 (#13266) üzenetére


77Guba
aktív tag

Ha én venném meg Ben Yeddert tuti megvakulna egyből...😂

(#13268) Kristof_94 válasza 77Guba (#13267) üzenetére


Kristof_94
nagyúr

Jaja, ez mindig így van. :D
De most megint kiakasztott, simán domináltam, megvan a vezető gól is, piros lapot is kapott az egyik védője. Erre persze, hogy az egyetlen helyzetéből kiegyenlít... És ilyenek miatt megy el a feljutás.

(#13269) MdewC válasza Kristof_94 (#13268) üzenetére


MdewC
nagyúr

Lassú felszívódású az új peccs. :)

praise the Lord then finesse / One shot, one kill

(#13270) 77Guba válasza Kristof_94 (#13268) üzenetére


77Guba
aktív tag

Én már letettem lélekben az eredményességről,játszok amíg szórakoztat.Ha nem,akkor indítok mást...☺

(#13271) Kristof_94 válasza MdewC (#13269) üzenetére


Kristof_94
nagyúr

Vagy csak ez a nekem való osztály, mert ennél feljebb idén még nem jutottam sajnos.

(#13272) gabigyerek válasza Kristof_94 (#13271) üzenetére


gabigyerek
senior tag

Alapvetően nem azzal vannak a bajok, hogy pl megreked az ember egy osztályban. Vagy hogy kiesik divíziókból. Ez így van rendjén. Lehetnek hibás döntéseink meccs közben ami befolyásolja az eredményeket. Tehát ettől nem kell megtörni.

A probléma a szélmalomharc. Amikor már első percben olyan input delay van, hogy tudod nem nyerhetsz. Amikor valaki nem azért ver el, mert jobb, hanem mert nem konzekvens bírói döntések vannak, mozgási hibák (pl nem tudom hány kapust láttatok lábbal védeni, pl láb mellé tartó lövésnél...vetődnek arra is!)

És akkor a híres EA féle "esély kiegyenlítési mechanizmus", ami megöl amikor felépíted a Dream team-et.

stbstb. És ez az ami miatt az embernek ez már nem szórakozás. Én is voltam már olyan ideges attól ,amikor 100%os letámadással jön a csávó és nem tudsz mit csinálni, hogy legszívesebben kettérúgtam volna a levegőben a TV-t, PS-t mindent.

ennyit nem ér már :D

(jó tanács, vegyétek meg az UFC-t és amikor elkap az ideg játszatok vele, nekem bevállt :D )

[ Szerkesztve ]

PS4

(#13273) MdewC válasza gabigyerek (#13272) üzenetére


MdewC
nagyúr

Büszke vagyok rád, ez a komment tartja bennem a lelket. :D

Meg elképzeltem a levegőben kettérúgást. :DDD

praise the Lord then finesse / One shot, one kill

(#13274) Meghivott


Meghivott
addikt

Eddig 7/5, nem rossz kezdés, de olyan handi van, csak na.
Olyanokkal operál a játék, ami félelmetes: mintha azonos pólusú mágnes lenne a védőben/csatárban és a labdában. Tudjátok, mint mikor lesen vagy, gurul feléd a labda, de nem engedi átvenni. Na ez, csak játék közben. Olyan emberekkel kell szuperszoros meccset játszani, aki a játék képe alapján messze nem egy kategória. De legalább sok gól van :)
A szaggatás (főleg replay közben volt tegnap) elmúlt. Érdekes, mert ugye újabb (hivatalos) frissítés nem érkezett azóta.

(#13275) chop


chop
őstag

Az elobb jatszottam egy gyerekkel, kapott egy golt az elejen, erre lehozta Cech-t es beallitotta Mane-t a kapuba. Innentol kezdodott az amokfutas. Hazapasszoljak a kapusnak, az megindul es NEM LEHET SZERELNI!

Mindenki lepattan rola (Nainggolan, Bonucci, tenyleg teljesen mindegy). 2 emberet allitottak ki es egy tizenegyessel o nyert. A masik ket golja termeszetesen tavoli loves. Nem viccelek, jatekosomnal a labda, egy helyre tudom csak passzolni, de o mar ott all egy emberrel (akit nyilvan o iranyit, nevezzuk A-nak) es kozben a jatekosomat egy masik emberrel (nevezzuk B-nek) gyakja, de ugy, ahogy csak akkor tudod gyakni, amikor rajta van a kurzor. Persze, miert nem passzolom hatra? Hat azert, mert a B jatekossal olyan agressziven tapossa, hogy mire megfordul a jatekosom, mar lebirkozta, nala a labda es indul a kontra. Az a kontra, amiben a vedoim egymast boritjak fel es hosszabb fektavon allnak meg, mint egy gyorsvonat.

Mondhat barki barmit, ez rohadtul nem jatektudas kerdese.

Es, bmeg, kibaszottul felbosszant, mert 20-25 meterre vedekezek a kaputol, direkt nem megyek kijjebb, hogy ne tudjon atcikazni, de bmeg, leszarja es bever 2 kibaszott tavoli golt. Nincs gyogyszer.

[ Szerkesztve ]

(#13276) sz_abika válasza Kristof_94 (#13266) üzenetére


sz_abika
addikt

Nekem is volt Carrasco-Ben Yedder duo, de én nem éreztem bennük a potenciált. Carrasco lassú volt LM-nek, Ben Yeddernél meg Morata jobbnak bizonyult sokkal befejezést illetően.

PSN: xszabikax

(#13277) chop válasza chop (#13275) üzenetére


chop
őstag

A masik pedig az, hogy passzolhatom en hatra, de mivel a jatekosom szemben van a kapuval, igy vagy megfordul es ugy passzol (ezt nem lehet, mert felboritja a gcibe) vagy egybol teszi, de akkor meg kifacsart testhelyzetbol gyokkettovel megy a labda, a kreten utanafut, szinte utoleri es amikor a jatekosom atveszi, akkor siman elveszi tole. Ha meg egyerintobol tovabb passzolom, akkor megeloznek. Ugyan mar, ilyen a vilagon nincs...

(#13278) Meghivott válasza chop (#13275) üzenetére


Meghivott
addikt

És végig Mane védett?

(#13279) Kristof_94 válasza gabigyerek (#13272) üzenetére


Kristof_94
nagyúr

Igen, ismerős!
Sajnos PC-n játszom, így az UFC kiesik, pedig jó lenne. Úgy ahogy az NHL, Fifa Street is... :(

(#13280) chop válasza Meghivott (#13278) üzenetére


chop
őstag

Nem, amikor a masodik emberet kiallitottak, akkor behozott egy kapust, Mane kiment mezonybe es a KAPUSMEZBEN jatszott!

De mondom, miutan Mane beallt a kapuba, gyakorlatilag kapura sem tudtam loni, mert hazapasszolta, elkezdett szlalomozni es nem lehetett tole elvenni a labdat. Olyan pressure-t csinalt, amilyet meg eletemben nem lattam.

Es mindez DIV4-ben. Rohej.

[ Szerkesztve ]

(#13281) Attis1117


Attis1117
tag

En eltörtem a kezem emiatt a rohadt játék miatt... Tudom en voltam a hülye !
Ha meggyógyul ok (4-5het) asszem kevésbé veszem komolyan a játékot!
Úgyhogy mindenkinek azt tanácsolom vannak fontosabb dolgok az életben. Nem éri meg h tönkretegye a hangulatotokat is.

[ Szerkesztve ]

(#13282) trapedli válasza Attis1117 (#13281) üzenetére


trapedli
csendes tag

??????? :DDD :(

(#13283) Kristof_94


Kristof_94
nagyúr

Nekem most legalább 1 hét kihagyás jön, kíváncsi vagyok mit tartogat a visszatérés...
Már előre látom, hogy 5 meccs után 5 győzelemmel állok majd, de a maradék 5 meccs nem lesz elég a 3 pont megszerzésére. :D

(#13284) MdewC válasza Attis1117 (#13281) üzenetére


MdewC
nagyúr

:(

:R

praise the Lord then finesse / One shot, one kill

(#13285) Blashe válasza chop (#13275) üzenetére


Blashe
aktív tag

Köszi ezt a pár soros élménybeszámolót! Rég szakadtam ekkorát fifa sztorin mint most! :C Tudom, neked nem vicces, de ahogy olvastam a sorok között, szinte láttam magam előtt a szituációt. Óriási , ty :R

(#13286) bdave16


bdave16
senior tag

Játszhatatlan fos a fut champ... 3 meccs 1 win . A delayre nincsenek szavak a random elváltást baszták megcsinálni a játékmenet a drafthoz képest olyan,mintha egy traktorba ülnék a lambo után .

(#13287) MdewC válasza bdave16 (#13286) üzenetére


MdewC
nagyúr

Pedig nálam eddig a draf volt a legalja. :DDD

Az szép.

praise the Lord then finesse / One shot, one kill

(#13288) Meghivott


Meghivott
addikt

Ezeken kívül marquee tipp még?
* PSG x Monaco, 28/1
* Brighton x Newcastle United, 28/1 – top 2 in EFL Championship
* Stade Rennais FC x FC Nantes, 28/1 – Derby Breton
* Ajax x Den Haag, 29/1 – Hofstad vs. Hoofdstad
* Heerenveen x Groningen, 29/1 – Derby van het Noorden
* Napoli x Palermo, 29/1 – Derby delle Due Sicilie

(#13289) bdave16 válasza Meghivott (#13288) üzenetére


bdave16
senior tag

Felső 4 lesz szerintem .

(#13290) vatafakk válasza Meghivott (#13288) üzenetére


vatafakk
aktív tag

Én anderlecht - standard liegere is betankoltam + boca juniors - river platere még hét elején.
Ja és tök büszke voltam magamra mert most csak magamtól böngésztem a meccseket, nem kerestem fifás oldalakon, remélem bejön.

[ Szerkesztve ]

(#13291) chop válasza Blashe (#13285) üzenetére


chop
őstag

Orulok, hogy tetszett.

Nektek amugy altalaban az egy golos vezeteseket sikerul megtartani? Nekem nagyon ritkan jon csak ossze, az utolso 10 percben ugy nyom az ellenfel es annyira lebutulnak a jatekosaim (jobban jarok, ha csak rohangalok a jatekossal, amig utol nem er az ellen, mert ha passzolok, akkor az tuti, hogy rossz helyre megy), hogy egesz egyszeruen nem lehet kihuzni.

A tanulsag az, hogy a fifaban egy gol nem gol.

(#13292) 77Guba válasza chop (#13291) üzenetére


77Guba
aktív tag

Én már vissza sem állok olyankor,inkább megpróbálok még egy gólt rúgni a fellazult védelemnek.

(#13293) jacfere


jacfere
csendes újonc

Gyerekek...én ennél ocsmányabb FUT Champions-on még nem vettem részt mióta kiadták ezt az idegromboló játekot.

Kezdtem 2 ből 2 win-el és abbahagytam 2-4 -el mert egyszerűen játszhatatlan az egész. Tegnap este minden jól működött (4/4 win DIV1-ben ahogy fentébb is írtam), de viszont a mai 2 győzelem után abszolút semmit nem egedett a gép.

De leírom kicsit részletesebben hogy mi is történt ezeken a meccseken, kíváncsi vagyok h másnak is voltak vagy esetleg vannak hasonló meccsei:

3. mecss: 0-1 oda egy kapusról lepattanót sikerült Lacazette-el az üres kapuba gurítania és úgy örült mintha legalább valami 35 méteres pipa gól lett volna...nem számít, megtörténik hogy beugrik egy szoros meccs utáni vereség.

4. meccs: 1-3 oda. Vezet 0-1 re, nagy nehezen kiegyenlítek a 75. perc körül és az utána levő első említésre méltó támadásból érekezett is az 1-2 -es fejes gól Lloris rövidjére.

5. meccs: 5-7 oda. Igen, az eredmény magáért beszél...Vezetett 1-3, fordítottam 4-3-ra és innen már semmit nem lehetett ismét csinálni. Lloris-rol beppatanó, lehetetlen szögből beívelt öngól és még sorolhatnám.

6. meccs: 0-4 nél léptem ki, nagyjából az 55. perc körül...első félidő: Én vs. Martial 0-3. Ez pont megegyezik a kapura lövései számával.

Miért van az hogy az ilyen meccseken nem tud SIF Eriksen egy 5 méteres labdát mert egyből elcsípi a védő??

Miért van az hogy nem tudsz emberhez felszabadítani akarhányszor is próbálkozol??

Komolyan mondom...amennyire jól indult, annyira elment a kedvem ettől a játéktól.

És ez lenne a csapatom:

http://www.futhead.com/17/squads/4207102/

Komolyan, én már ebben is kerestem a hibát de...

(#13294) Meghivott válasza jacfere (#13293) üzenetére


Meghivott
addikt

Állj át 4312-re.
Mkhi padra, Rooney vagy Can fel bal CM-nek.

[ Szerkesztve ]

(#13295) LendvaiFeri1


LendvaiFeri1
addikt

Gyerekek, a 15 óta nem volt ilyen fos a fifa.

Lassított-butított fostalicska játékmenet, védekezni lehetetlen, passzolni képtelenség, emberváltás nem létezik...

Eszemfaszom megáll. :O

So lock up your daughter, lock up your wife, lock up your back door and run for your life

(#13296) MdewC válasza Meghivott (#13294) üzenetére


MdewC
nagyúr

Sajnos ez semmit nem fog megoldani. Nem az alakzattal, vagy játékosokkal van a baj. A játékmenet a probléma fő oka. (1.06)

LFeri: bizony, minden külföldi fórum izzik, amit a hivatalos fórumra is kiírtam tegnap éjjel, több mint ezren nézték meg, plusz sokan írtak is.

Pár komment után beindul a henger: https://fifaforums.easports.com/en/discussion/240390/fifa-is-dead#latest

Megvan a megoldásom amúgy, este vérző szívvel, de kiárulom a csapatom. Talán a haszon jó lesz (450-500K), de ennyi az öröm. Pedig parádés lenne szaggatni ST Hazarddal, SIF Lacaval és társaival.

praise the Lord then finesse / One shot, one kill

(#13297) 77Guba


77Guba
aktív tag

Senki nem írja a no loss glitchet,akkor az már megszűnt?

(#13298) LendvaiFeri1


LendvaiFeri1
addikt

Lel, másnak is adott rare mega csomagot? :DDD

So lock up your daughter, lock up your wife, lock up your back door and run for your life

(#13299) Meghivott válasza LendvaiFeri1 (#13298) üzenetére


Meghivott
addikt

Ja + akciós csomagok

(#13300) #16514048 válasza LendvaiFeri1 (#13298) üzenetére


#16514048
törölt tag

Kár, hogy untradeable, volt benne pár értékesebb játékos.

[ Szerkesztve ]

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  FIFA 17
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.