Új hozzászólás Aktív témák

• Azog the Orc

őstag

(#4969) MdewC :

A kezdeti kudarcok és a mérhetetlen csalás tényének megállapítása után, már nem fűzök komolyabb illúziókat a játékhoz, el kell engedni. Számomra ismét beállt az a szemlélet, hogy az eredmények lekakilva, a szép játék, játékosok tesztelése okoz örömet (mint eddig az összes részben) és azóta sokkal jobb is lett a játékom. A 15-ben is amint változtattam onnantól gáláztam a meccsek nagy részén. Persze ha jön a aljas hendi és nem hogy a győzelmet de még a szép játékomat is megakadályozza nyilván kedvemet szegi, de már korántsem olyan mértékben mint az elején.
    Ekkor kicsit félre rakom, akár meccs közben a kontrollert is, oszt battá magaddal játék..... ilyenkor úgy sem tudunk mit tenni ellene :R

Tudom ezt most szarul hangzik tőlem, aki orrba-szájba szidja/szidta a játékot, de rájöttem, hogy ha komolyan veszem és mindenképpen eredményeket akarok csak saját magammal b@szok ki.

(#4971) LedyGyuszi :

Elég olcsó a pali, mindenképpen rápróbálok, bár negatívuma számomra Gündivel szemben a 3*skill, viszont a stamina-ja jobb, meglássuk :DDD

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés