- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- potyautas: A teljesség igénye
- kraftxld: Diáklaptop - Dell Latitude 3140 - Királyunk ajándéka
- bobalazs: Microsoft Copilot és hasonló hülyeségek egyszerű kigyomlálása /örök megoldás/
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
-
LOGOUT
FIFA 16 topikösszefoglaló HASZNOS INFORMÁCIÓK!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Azog the Orc
őstag
(#4969) MdewC :
A kezdeti kudarcok és a mérhetetlen csalás tényének megállapítása után, már nem fűzök komolyabb illúziókat a játékhoz, el kell engedni. Számomra ismét beállt az a szemlélet, hogy az eredmények lekakilva, a szép játék, játékosok tesztelése okoz örömet (mint eddig az összes részben) és azóta sokkal jobb is lett a játékom. A 15-ben is amint változtattam onnantól gáláztam a meccsek nagy részén. Persze ha jön a aljas hendi és nem hogy a győzelmet de még a szép játékomat is megakadályozza nyilván kedvemet szegi, de már korántsem olyan mértékben mint az elején.
Ekkor kicsit félre rakom, akár meccs közben a kontrollert is, oszt battá magaddal játék..... ilyenkor úgy sem tudunk mit tenni ellene
Tudom ezt most szarul hangzik tőlem, aki orrba-szájba szidja/szidta a játékot, de rájöttem, hogy ha komolyan veszem és mindenképpen eredményeket akarok csak saját magammal b@szok ki.
(#4971) LedyGyuszi :
Elég olcsó a pali, mindenképpen rápróbálok, bár negatívuma számomra Gündivel szemben a 3*skill, viszont a stamina-ja jobb, meglássuk

Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Összefoglalót olvasd el!
Csapatot Futheaden linkelj!
Gépigény
FUT Web App
Futhead
FIFA OFF topic
- Teszt FIFA 16 teszt
- Hír Íme a FIFA 16 gépigénye
- Apple iPhone 12 128GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
- LicencAruhaz.hu OLCSÓ, LEGÁLIS SZOFTVEREK AZONNAL - Windows - Office - Win Server - ÖRÖK GARANCIÁVAL
- Dell Precision 7550 i7-10850H 32GB 512GB Nvidia RTX3000 6GB 1 év garancia
- LG 34GX90SA - 34" Ívelt Smart OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / FreeSync
- Apple iPhone 14 Pro max 256GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest