Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Yodamest

veterán

válasz bucketb0b #4998 üzenetére

Ezzel kapcsolatban az jutott eszembe, hogy sokszor akkor jön az eredmény, ha nem befeszülve játszol.
    Ha túl biztosra akarsz menni az sem mindig jó, néha tudni kell csak lazán venni és mondjuk 45m-ről korai beíveléssel feltenni a labdát a 16-oshoz, vagy ellőni kapásból 30m-ről hátha beakad, bepattan vagy akármi történhet!

Nekem volt már párszor olyan meccsem, hogy teljesen egyenlő küzdelem volt, mindketten a tutira mentünk próbáltunk 100% ziccerbe kerülni, hogy biztosan meglegyen az a nyomorult győztes gól....... és ekkor mindig úgy tudtam nyerni, hogy megléptem valami bizonytalant, majd abból szerencsével gól lett, néha ez kell.

Egy példa: 0-0 volt kiélezett küzdelem, ellen még kicsit talán jobban is tolta végig, de a 88. percben megléptem azt, hogy F. Meloval egy szabadrúgást erőből rálőttem kb 40m-ről, ahelyett, hogy a biztos legurítást választottam volna. A labda eltalálta egy védőjét és bepattant a kapus mellett, ezzel nyertem.

És csomó ilyen van idén, a meccseket sokszor 1-1 szerencsés gól dönti el, szóval ha minden kötél szakad tudni kell lazán kezelni és olyan dolgokat is megpróbálni, ami a józan ész ellen szól. Hiába nem szeretsz mondjuk löbbölni, ha máshogy nem megy azt is bátran használni kell. Sokszor van olyan ellenfelem, aki túl befeszülve játszik és emiatt kiszámítható a játéka, tudom, hogy nem fog ívelni, nem fog keresztlabdát adni és tudom, hogy úgysem lövi rá távolról szóval nem is kell kirontanom rá a 16-os környékén.

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés