Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- Gurulunk, WAZE?!
- Hieronymus: Pihole + Unbound
- hcl: Olympus E-PL1 nyomozás
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Hieronymus: A jövő számítógépei (Reloaded)
-
LOGOUT
FIFA 16 topikösszefoglaló HASZNOS INFORMÁCIÓK!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Yodamest
veterán
válasz
bucketb0b
üzenetére
Ezzel kapcsolatban az jutott eszembe, hogy sokszor akkor jön az eredmény, ha nem befeszülve játszol.
Ha túl biztosra akarsz menni az sem mindig jó, néha tudni kell csak lazán venni és mondjuk 45m-ről korai beíveléssel feltenni a labdát a 16-oshoz, vagy ellőni kapásból 30m-ről hátha beakad, bepattan vagy akármi történhet!Nekem volt már párszor olyan meccsem, hogy teljesen egyenlő küzdelem volt, mindketten a tutira mentünk próbáltunk 100% ziccerbe kerülni, hogy biztosan meglegyen az a nyomorult győztes gól....... és ekkor mindig úgy tudtam nyerni, hogy megléptem valami bizonytalant, majd abból szerencsével gól lett, néha ez kell.
Egy példa: 0-0 volt kiélezett küzdelem, ellen még kicsit talán jobban is tolta végig, de a 88. percben megléptem azt, hogy F. Meloval egy szabadrúgást erőből rálőttem kb 40m-ről, ahelyett, hogy a biztos legurítást választottam volna. A labda eltalálta egy védőjét és bepattant a kapus mellett, ezzel nyertem.
És csomó ilyen van idén, a meccseket sokszor 1-1 szerencsés gól dönti el, szóval ha minden kötél szakad tudni kell lazán kezelni és olyan dolgokat is megpróbálni, ami a józan ész ellen szól. Hiába nem szeretsz mondjuk löbbölni, ha máshogy nem megy azt is bátran használni kell. Sokszor van olyan ellenfelem, aki túl befeszülve játszik és emiatt kiszámítható a játéka, tudom, hogy nem fog ívelni, nem fog keresztlabdát adni és tudom, hogy úgysem lövi rá távolról szóval nem is kell kirontanom rá a 16-os környékén.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Összefoglalót olvasd el!
Csapatot Futheaden linkelj!
Gépigény
FUT Web App
Futhead
FIFA OFF topic
- Teszt FIFA 16 teszt
- Hír Íme a FIFA 16 gépigénye
- Okos otthon - Home Assistant, openHAB és más nyílt rendszerek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen routert?
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Dell notebook topic
- Projektor topic
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest