Új hozzászólás Aktív témák

• MdewC

nagyúr

válasz Azog the Orc #4963 üzenetére

Köszi. Jó lenne, ha így lenne, de épp most kaptam ki online, így egymás után két vereség, mind a kettő lagos meccsen, a védelem teljesen irányíthatatlan, mert mire szerelnék, a támadója már épp elfutott onnan, a védőm lemarad és kész, "nulla" tudással vert meg megint, vki, mint az előzőn, most annyi volt a különbség, hogy nem 11-est kapott, hanem egy 18-ról gyök2-vel előtt labdát Buffon spárgába akart védeni, a guruló labda felperdült a lábán, pörgött, átpörgött a fején, az pedig nézte, mintha az eget kémlelte volna, keze sehol, majdnem hanyatt esett, aztán átperdült felette, kezét még mindig nem nyújtja és begurul a labda a feje felett és mögötte. 1-1.

NA EZ MINDEN, CSAK NEM TUDÁS, majd két lagos szerelési kísérlet miatt kialakult a 3-2-oda... Bezzeg Morata két lövöcsel után 1 v 1, izomból hosszúba, kapus előtt simán volt hely, de olyat fogott a szájbarakott szupermene, hogy még most is röhög a kis sp.rmaminta... ILYET MÉG NEM TAPASZTALTAM EDDIG, voltak fura lagos meccseim, ahol nem jöttem ki jól a meccsből, de ez miatt, hogy egy tehetségtelen amatőr senkiházi lemákolt, már nem lesz meg a 3/3-as arányom, így már javítani sem tudom, amit korábban elvett a gép, mert nincs már rá elég meccs... SZÁNALMAS. Ennyire még nem húzott fel, ennyire látványosan nem kéne ELCSALNI a meccseket. HA LAG van, meghalt a játékom. Akkor számomra is játszhatatlan.

Bonu lassú. Jesus kell a chem miatt, a másikban meg csak úgy szerepel. Majd egyszer jön Chiello.

Bocs, csak most irgalmatlanul felcseszett. Az legnagyobb baj, ha lagol a meccs, hogy annyira elcsúsznak a SCRIPTEK, hogy egy nagy büdös játszhatatlan okádék lesz a játék és gyakorlatilag nem lehet vele mit csinálni, csak rába... Értitek.

Annyiban egészíteném még ki az imént leírtakat, hogy +1 Bb0b-nak.

Új hozzászólás Aktív témák