Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- MasterDeeJay: Egy nem átlagos Asus videókártya (GTX950M 2GB GDDR3)
- Gurulunk, WAZE?!
- Dell Venue 8 Pro
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- gerner1
-
LOGOUT
FIFA 16 topikösszefoglaló HASZNOS INFORMÁCIÓK!
Új hozzászólás Aktív témák
-
_adaml21_
őstag
Homlok menni Ázsia
, helyébe pedig érkezik El Sharaawy. -
Attila432
tag
válasz
Luigi0086
üzenetére
A PC-s PES 2016 játszhatatlan online. 90%-ban csalók vagy lag ellen kell küszködni. Nem mellékesen a grafika az csak egy PS3 port. Az arcok nagyon jók, a játékmenet is élvezhető, de pont az, ami miatt megveszi az ember a játékot, az online rendszer, na az halott a PC-n. A MyClub-ot én jobban szeretem a FUT-nál, de pár nap játék után mindig visszatérek a FIFA-hoz, mert szétvet az ideg, hogy alig tudok lejátszani egy tiszta meccset. Ha ennyire konzol felé akarják vinni a játékosokat, akkor szemétség volt kiadni asztali gépre és megvetetni a fanokkal. Átb@szva érzem magam emiatt, de havonta még így is rápróbálok, hátha javult a helyzet. Egyébként a PES-ben is megvannak az idegesítő dolgok, pl a kapusok, vagy a passz-passz-gól taktika, nulla szögből ott is vannak gólok, csak épp a hosszúba, kicsit ping-pong az egész. Vagy nincs normális kamera online-ban, amivel tudnám, hogy egy előrevágott labdánál épp merre néz a védőm. Szóval mindkettőnek megvan a maga hibája, de PC-n egyértelműen a FIFA a jobb idén.
-
_adaml21_
őstag
Tegnap MDweC kollega hathatós közreműködésével építettem ezt a teamet, ajánlom mindenkinek meleg szívvel, 3 meccs, 9 pont, 10 rúgott, 1 kapott gól, online div2-ben

Cserepadon pedig láthatóak a fejlesztési opciók.Marhára rühellem a középkezdésből sprinttel meginduló Szlalom Matyikat, habár 100-ból 99-szer könnyűszerrel szerelem, ha 1szer nem, akkor eldurran az agyam, és rögtön utána mégegyszer kapok ilyen gólt... Mondjuk az ilyeneket meg is szoktam alázni, sok passzos egyérintő, finesse pass vagy finishing, majd utána hosszú, 10 mp-es hazafutós gólöröm, visszajátszás, középkezdés animáció.... csak, hogy érezze a törődést

-
LedyGyuszi
addikt
Ilyen egy jó bari meccs... Boca-River

(#10292) MdewC:
Tudom, de még egy ilyen poén és fel lesz gyújtva a szénád...
-
Rexcsek
tag
válasz
Kristof_94
üzenetére
A season eredményeknél meg lehet nézni az ellenfelek mérlegét, ez éppen az egyik "könnyű" kis ellenfelem volt...
-
Rexcsek
tag
Így kell a leghurkább draft pakkokból Messit nyitni

https://www.youtube.com/watch?v=1B9x6lQcy3g&feature=em-uploademail
-
MdewC
nagyúr
válasz
LedyGyuszi
üzenetére
Csak poénnak szántam, köszönöm a tanácsod!

Én is mindig agyalok, hogy mit lehetne, a színvonalat se tudom mindig tartani, sajnos a játék sem.
Más: Egy IF Matuidinek örülnék, ha jönne, azt még nem tudom, hogy miből venném meg, de jó lenne.

-
Luigi0086
csendes tag
válasz
xyzikeee
üzenetére
Majdnem mindenben egyet értek kolléga, és még mielőtt támadás érne ,nem feltétlen a Pes 16 ot akartam promózni,mert a jó 15 után ezt is kezdik lebutítani gyerek szintre... Sajnos... Mondjuk még mindig vannak benne jó elemek
Nekem ami szívügyem és bánt ,itt az egyikőtök kitért rá már,ez a csomag nyitogatás,kinyithatsz te több ezret is fifába,semmi értelme... A pesbe meg a ló túlsó oldalára estek... Itt ugye pörgetsz golyókat,viszont nagyobb az esély jó arcokat kipróbálni, ha most leírnám milyen csapatom van my clubba(FUT megfelelője fifába) azért itt sokan ölnének... Neuer,Pogba alias Pogbinnyó, Dybala a pesbe is geci jó játékos meg úgy amúgy is in real life, legendek is vannak pes 16 ps4 exkluzív,úgy mint fifa boxon, szóval a jó öreg pippo inzaghi is erősíti a csapatom, meg még jó páran akik fifába a csillagos eget verdesik árba... A jó múltkorába olvastam egy cikket,majd belinkelem,amerikába a gyerekek a szülőktől lopkodják el a hitelkártyát, fifa pontokra... Brávóó és az EA ebből él,mert csóri kisgyereket be etetik hogy a kék ronaldo az atya úristen,közbe egy Dzsudzsák lefutja mert full valósághűtlen a FUT szerintem,amikor egy lahm lefejel egy boatenget a levegőbe labdáért vívott harcba...oké... Szóval az ea kegyesebben is bánhatna a játékosokkal, adhatna lehetőségeket a kis kölköknek hogy kipróbálhassák messit ,ronaldót stb,ha már úgyis belőlük él... Egyébként meg annyi jó játék jön idén is konzolra,pl. Ps4 en ha jól megy jön az új gran turismo idén gt sport néven és az beteg lessz ,pc re is jönnek új címek,lehet mással is időt elcsapni ,én pl Battlefield 4 el tolom most ps4 en ha időm engedi meló mellett... -
LedyGyuszi
addikt
tudom, hogy nem ma kezdted májsztró...
én nem is vagyok olyan rutinos róka, mint te, csak 2014.dec. óta futozok... 
nagyon sokat agyalok, hogy min és hogyan lehetne fejleszteni a játékomat...
sokszor pont az ilyen agyatlan barmok ellen bonyolítom túl a dolgokat, mert várnék tőlük vmi hirtelen, esetleg ésszerű megoldást, de nem jön... ezért a legegyszerűbb megoldás sokszor hasznos ellenük...
értelmes gólokat nem nagyon kapok. vagy távolról vagy alapvonalig le, beadás és az ötösön belülről, talpról befejeli egy törpe...vagy szögletnél kifejelem, kapussal rossz helyre dobom és abból lekontráz.
de az tényleg idegesítő, hogy 10ből 8 játékos nem játszik mást, mint speed dribbling, sprint, szlalom
-
MdewC
nagyúr
válasz
Luigi0086
üzenetére
Erre kár is több szót pazarolni, nincs terveben a váltás. De köszönöm.

LedyGy: Most nem linkelem be az aktuális videót, de szerintem tudni fogod:
Ne ... Gyuszikám velem, szted ma kezdtem b+? Ma kezdtem? ... Na jó, inkább linkelem...
megba... 
Szpal: Így van kolléga, köszönöm a megértést!

Mindenkinek!

Illetve ezúton kérek elnézést egy magyar PS4-estől, ha jelen van. gli01234 Ferencvaros csapattal
2 okádmány góllal nyertem, mondjuk sokat nem támadott, de ami nem szép, az nem szép. (egy megpattanós, meg egy Auba a végén. Ami normális volt, az persze kimaradt. Kapura lövések aránya 12-3 ide.)(#10286) xyzikeee: +1 Egyébként hidd el, sok mindent betartok ebből, de hisz tudod, írtam már párszor én is.

-
xyzikeee
aktív tag
válasz
Luigi0086
üzenetére
Van igazság abban amit írsz. Többször előjött már a téma, hogy sajnos addig nem lesz egy épkézláb focis, de mondhatnám hogy műfaj független játék, kivétel talán a szimulátorok, amíg... Sajnos úgy néz ki sosem lesz, nézzetek körül a világban, okos telefonok, buta emberek. Ha nem akarunk akkor is butulunk. Nézzétek meg mennyi hülye ember van a világban, elég ha a facebook kommenteket nézitek meg egy egy focimeccs kibeszélő posztjánál, megy a kurvaanyázás csak azért mert te vagy én Real,Barca, MU vagy Mucsaröcsöge szurkolók vagyunk.
Itt most azt gondoljátok hogy Oké, de hogy jön ez ide?Szerintetek manapság ebbe a rohanó világba ahol úgy ül le az ember játszani hogy van fél órája kinek van arra ideje hogy megtanuljon játszani valamivel?
Ezért egyre egyszerűbb játékokat készítenek, amivel a 3 éves gyerektől kezdve a fogalmatlan béna fifás is tud érvényesülni. Miért?
Mert ha nem tudna, a kiadók elesnének a profitjuk 80%-ától. A sok hülye nem venné meg a játékot, az a néhány pár akik olyan játékot akarnak ahol számít valamit a tudás, a taktika, a gondolkodás, nem tennék ki a játszó emberek 20%-át sem. Muszáj egyre kevésbé bonyolult játékokat készíteni.De ezt már számtalanszor tárgyaltuk, és akkor még nem is tértem ki a FUT-ra. Ami egy zseniális ötlet lenne csak a megvalósítással van a baj. Persze az EA-nek jó, mert a sok birka veszi a pointot, mert mindent ki akar próbálni, mikor azt érzi hogy valami nem jó, valami nem stimmel, egyszer 3-0 ra nyer, egyszer meg 5-0 ra kap ki.... Mi lehet a gond? Biztos a csapat vagy a taktika... Aztán úgy tűnik megtalálta a jó taktikát, 1 hét mulva sorozatba kikap... Építsünk új csapatot akkor... Hopp közben kijött egy fekete lap, most egy piros, most egy kék.... közben pedig valaki szépen lassan( gyorsan) gazdagszik. A megvalósítás zseniális, csak épp nem nekünk, játékosoknak.
Szerk:
Persze sokan, köztük sokszor én is, úgy állok a játékhoz hogy nehezen viselem a vereséget, rosszul mérem fel az erőviszonyokat, nem ismerem el hogy a másik legalább velem azonos szinten van, úgy érzem én vagyok a jobb közben nem és kikapok. Senki se nyeri meg az összes meccsét, mindenkinél van jobb játékos. És szép hogy ezt így leírom, ettől függetlenül gyakran bele esek ebbe a hibába.
Sokat számít a lelki állapot is, valaki multkor írta hogy ez szín tiszta pszichológia.... igaza van. Aki ideges és görcsösen akar annak nem fog menni. Ha 2 napig nem játszol, lenyugszol, nem húz fel egyből ha kapsz egy gólt, élvezed a játékot, jobban is fog menni. Sokszor elkap a hév, 5 győzelem zsinórba, élvezem, nyomjuk még.... Aztán jönnek a vereségek, meg az idegbaj..
Tudni kell mértéket tartani. -
szpal17
őstag
Teljesen megértem az írásod...ki kell írni magadból ilyenkor. Itt simán elfér..jobb mint ha kárt tennél valamiben.

A szlalomosok ellen egy mód van, ha hátrálsz mint az életben ha hozzák mondjuk 3 védőre. A támadó ezt nem fogja érteni és ahelyett, hogy jobbra, balra taszigálja az analogot, össze fog zavarodni és akkor kell kilépni. Közben egy kis RB...
De igazából ha megkaptad a napi EA kórt, akkor tök mindegy.![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Kipróbáltam Tevezt...elég durva idén is. Ez a csapat:
[link] -
LedyGyuszi
addikt
kell egy Nájngólem szűrőbe...
mindig, mindenhova odaér...
továbbá kápéval nyomulsz rá és folyamatosan nyomod a szerelés gombot, amivel nyargal utána...
amikor a kaputól 20-25 méterre ér, akkor jöhet az RB (jobb felső ravasz)...közben még mindig nyargalsz utána!
vagy megpróbálod felverni vhogy
az ilyen barmok ellen sajnos nem jó a passz sávok zárása, mert annyi esze nincs, hogy passzoljon! muszáj rájuk rontani!
sztem...
SerieB
tesztelve!!!
-
Luigi0086
csendes tag
Értem,vallási okai vannak hogy nem válthatsz? Vagy hit hű fifa fan vagy ?
Tudom más a kettő,de pikk pakk belejönnél. A licenszek,tudom én... Ps4 re van fasza patch mindenre már! Hidd el online sokkal kevesebb ideget rág le a PES, egy demó kipróbálásba nem halsz bele,ha megtetszik a cucc akkor meg segítek ps4 en,sokan vagyunk
Amúgy itt max kilépkednek ha elvered őket, de legalább jól könyveli el a gép neked 3-0 ra ,fifába többször is elírja... Az a fura hogy a fifába a karrier mód és az online játékmód köszönő viszonyba sincs... Online sokszor mint ha nem is te irányítanád stb...Na mindegy, ha jó sport játékra vágysz akkor NBA 2k16, nem csal,nem idegesít,fullos grafika, legjobb sport játék a piacon,nem csak kosár buziknak!!

-
Én már leszoktam a FUTról. Káros és addiktív volt, mint másoknak a cigi vagy az alkohol.
És csalógeci volt. -
MdewC
nagyúr
válasz
thebigK
üzenetére

(#10278) Mr. J: Ez jó, már rég láttam.

(#10279) Luigi0086: Teljesen adom amit írsz. De akkor inkább egyik se. Sajnos nem válthatok PES-re.

Köszi a biztató szavakat Urak, inkább elhallgatok, mielőtt le leszek szidva, hogy miért panaszkodok, meg egy újabb szidás tengert se szeretnék indítani, csak kiadtam a feszkót...

-
Luigi0086
csendes tag
Nagy büdös hendikepp,a fifába a szerencse számít,nem a tudás, ráadásul több sebből vérzik a játék fizikája,nem igen hasonlít focira,lövés,rúgás,passzok...De ezt már annyi embernek lerágtam,hát vakok vagytok?? Ha láttál/láttatok élőben igazi meccset vagy tévében,tudod miről beszélek... Én nem véletlen adtam el ezt a fostartály fifát, Azog is váltott PES re , sokkal inkább hasonlít a real focira in life mint a moslék fifa, és ha jól nyomod tényleg jól nyomod ott,nem csal,nem nyom el a gép stb... Igaz körítésbe gyengébb,de fociba nyeri a csatát. De majd rájössz,rájöttök, elég egy próbát tenni csak ps4 a storeba pc n is fenn van a demó!! Pes 16!! Rossz nézni sokszor ahogy itt szenvedtek ezzel a csaló,scriptelt,handikappes moslékkal... Kapufa hegyek,script,kamu tizik... Reggelig sorolhatnám...Remélem megjön párótok esze és pesre vált,az jobban foci mint ez!! Az ea csak a csomagokból él meg belőletek hogy évről évre megveszitek ugyan azt a szart...
-
Z'Z"
őstag
-
MdewC
nagyúr
Kérlek magyarázza el nekem valaki, de ÉRTHETŐEN ám, hogy mi a szarért történhet meg az, hogy a barma semmit nem csinál, csak fut a kapum felé, majd irányt vált, elkezd átlósan felfelé/lefelé futni, de még mindig a kapu felé és a kib*szott védőim csak szépen sorban lépnek el mellette, gyakorlatilag felé mennek, de ELFUTNAK mellette, sorban b+ egymás után, az meg begyalogol a kapuig... Ma 2 ilyen gólt kaptam, hétvégén is volt ilyen gólom, gyakorlatilag fut, a védőim elfutnak mellette, szerelni ugye az ütemet tévesztettel már nem tudok és ilyen agyament sz*revő szánalmas ajándék nincstelen gólokkal szívat meg ez a trágya...
MI EZ??? Magyarázza el nekem valaki, hogy mi a sittes banánturmix ez? MI EZ??? Vagy, hogyan kell kivitelezni, hogy én csak futok, mint egy veszett agár, de a védői kikerülik az emberem??? MI A VÉGTERMÉK EZ???
Kezdem veszettül unni, hogy az agyatlan barmok 1 karral leverik a védelem, én meg már alig bírok valamit csinálni??? Hogy a retekben kell így végig menni a félpályától, hogy a védők KIKERÜLIK A CSATÁRT??? Cointaint nem nyomok, hátrálni is mind1... MI EZ B+? Tudom, szar vagyok, csak nem értem, ezért magyarázza el nekem valaki, könyörgöm.

-
dracox
addikt
válasz
Kristof_94
üzenetére
A sima lapok nem fognak csak az IF-ek.
-
Kristof_94
nagyúr
válasz
LendvaiFeri1
üzenetére
Én úgy tudtam, hogy a nálad lévők is nőnek összértékben.
-
dtrms
aktív tag
Ez a winter upgrade ez olyan, hogy a nálam lévő játékos (pl Smalling) 79-ről 82-es lesz vagy csak meg lehet majd venni a 82-eset is de lesz 79-es is ?
-
evibly
senior tag
válasz
Kristof_94
üzenetére
Megnéztem, bőven van a piacon belőle, bár eléggé felment az ára: 6-7000 coinért megy a sima rare lapja.
Egy pillanat, én még 18 ezerért vettem, szóval lehet, h egyáltalán nem lett drága, csak én nem figyeltem az ár alakulását

Egyébként Zweback tesztelte a SIF lapját, érdemes megnézni.
-
thebigK
addikt
Na, szepen sorban eladogattam mindenkit, meguntam a jatekosokat, vagy kap meg egy lenduletet a jatek, vagy eladom az osszegyult zsetont

Megint azt erezteti velem a jatek, amiert a 15ot is abbahagytam anno... -
castiels
addikt
-
Kristof_94
nagyúr
Twitteren láttam egy képet, hogy xboxon alig van a piacon rare gold Dybala. Ez igaz? Mert pc-n tele van vele a piac...
-
dracox
addikt
válasz
BlessedElroy
üzenetére
Én is így látom pontosan a draftot, ha néha játszok egyet-kettőt.

-
BlessedElroy
senior tag
válasz
dracox
üzenetére
Én is így vagyok ezzel, kipróbálni olyanokat, akiket amúgy nem vennék meg, ért már 1-2 kellemes meglepetés. Elég sokat draftolok, de nekem úgy tűnik, hogy a chemistry a draftban sok vizet nem zavar. Inkább legyenek jobb játékosok az egyes posztokon. Nekem 70-es chem már simán elég.
-
dracox
addikt
Ebbe a csapatba gondoltam hamis kilencesnek Ibrát. Egy draft csapat is hasonló volt elől és a döntőig segítettek aztán az alatt a pár meccs alatt tetszett meg a svéd bivaly ereje. Igaz hogy egy narancs Ibra volt, de nah
A csapatchem-et meg "lesz*rtam" (max 60-as volt ha jól emlékszem, de mikor dobálja befele a jobbnál jobb színes sztárokat hülye leszek nem kipróbálni őket ha már a sima csapatomba egyet sem rakok be) 
LendvaiFeri1: Kroos nagyon nem jön be a játékban nekem..

-
dtrms
aktív tag
itt kell szavazni ?
Mármint ez így hivatalosnak számít akkor? Mert akkor ma este vagy 80-szor beküldöm Smallingot meg Martialt
-
_adaml21_
őstag
válasz
Rypejakten
üzenetére
A Masiát most takarították ki, elküldtek vagy 10 embert, teljesen új csapatot építenek. Ugyanaz a koncepció, mint Luis Enrique edzősködésének az idején, hogy a fiatal tehetségek mellé gyengébb képességű, de tapasztaltabb, idősebb játékosokat hoznak, akik jobban bírják az alacsonyabb osztály fizikai megpróbáltatásait.
Szóval pillanatnyilag nincs kit hozni a Masiáról, illetve Munirt és Sandrot is onnan hozták 2-3 éve, és... na, pont miattuk kell igazolni valakit.Nolito meg a maga 29 évével még pont nem öreg, karrierje csúcsán van a mutatott teljesítmény alapján, és simán benne lehet még 3 jó év legalább.
-
dracox
addikt
Szerintetek egy BBVA csapatba hamis kilencesként érne valamit Ibra a nulla chemjével kb.? Jackson Martinez helyett gondolkozom rajta. Esetleg piacoljak tovább Suarezre?
-
-
MdewC
nagyúr
Szavazzatok, hogy kik kapjanak téli UP-ot: [link]

-
MdewC
nagyúr
válasz
Garsza
üzenetére
De lehet, hogy jobb.
Egyedül a CB H/M zavar, az nálam egyébként kizáró ok. 
LedyGy: Köszi Uram!
Igazából csak agyalgatok, hogy lehet tesztelek egy 2 csatáros alakzatot újra, eléggé elvagyok a 4-2-3-1-el, csak kíváncsiságból, mert annyira dicsérik idén, korábban amikor teszteltem, akkor meg még nem ment úgy a játék... Nem erőltetem, majd ha egyszer tényég rászánom magam.Köszi Skacok!

-
Garsza
veterán
Pereyra szerintem hsznosabb CM -ként mint CAM és Di Maria meg CAM -ként hasznosabb. Koulibari meg nagyon brutál védő szerintem.
-
LedyGyuszi
addikt
ha javasolhatom kollega úr, akkor próbáld ki a 4-1-2-1-2 (2)-t... mivel te nagyon szeretsz védekezni, ez sztem stabilabb a CDM-el és a passz játékban is jobban el vannak osztva az emberek (pl. labda kihozatalkor)...
nekem idén ez az egyik kedvenc felállásom a 4-3-2-1 mellett -
ohcard
tag
válasz
Rypejakten
üzenetére
Pereyra nagyon OP. Ki nem hagynám. Bár lehet Pastore is az, francia csapatot még nem használtam.
-
MdewC
nagyúr
válasz
Rypejakten
üzenetére
Úgy is ok a chem. Ha Neked úgy jobb, akkor úgy kell nyomatni.

Nekem bejön Pereyra, ezért én nem cserélném, de ez nem jelent semmit...

-
Mr.Rain
senior tag
-
MdewC
nagyúr
Sziasztok!
Csinálok majd egy csapatot tesztre, ki szeretném próbálni ezt az alakzatot, lehet nem most, de hamarosan összerakom, ezt a 4-3-1-2-es alakzatot.
Sztem azoknak is érdemes, akik szeretik ezt az alakzatot és szeretnék beépíteni Tévezt, kompromisszumok nélkül. IF lapok nem kötelezőek, szerintem akkor is OK a keret.

-
Rexcsek
tag
Nem picsogásnak szánom, de úgy érzem le kell írnom. Én nemrég óta játszok a FUt-tal, olyan amilyen, de azért szerethető. Inkább sima seasonos vagyok. Az utóbbi időben viszont egészen elképesztő amit művel a gép, akár a seasonban, akár a kupa seasonban(most hétvégén azzal játszottam egy kicsit).Ami a tapasztalatom: amióta megnyertem az 1. osztályt, azóta három féle meccsem van:
1. Amikor viszonylag élvezhetőek a meccsek, izgalmas, talán a tudás dönt, mivel kicsi a különbség az ellenfeleim és köztem. Ez a meccsek kb. 20%-a
2. Amikor gyengébb osztályú az ellenfél és/vagy rosszabb mérlegű. Ilyenkor a játékosaim úgy fordulnak mint egy toronydaru, be vannak lassulva, az ellenfél kapusa pedig kb. úgy véd mint egy szuperhős. Ez olyan 40%-a a meccseknek.
3. Nálam sokkal jobb mérleggel és jóval nagyobb tudásúakkal sorsol össze a gép, az én mérlegem a sima seasonban 82-23-41 úgyhogy nem nagy valami, de azért, hogy olyanokat kapjak akiknek pl:62 meccsen van egy veresége azért az egy kicsit sok. Persze úgy játszanak mint ha valamilyen biorobotok lennének. Ja és az már csak hab a tortán, hogy ha kiesésre állok mondjuk a 2. osztályban, akkor folyamatosan ilyeneket ad ellenfélnek. Olyan ez az idei Fifa mintha direkt sz**atásra lenne kitalálva. Ez a meccsek kb. maradék 40%-a mostanában.
Egyre inkább azon vagyok, hogy ráhagyom mert így átlagos Fifás számára kezd élvezhetetlen lenni a játék.
-
szpal17
őstag
Mennyire idegesítő amikor 1 pont kell a DIV 1 nyeréshez és az utolsó meccs nagyon nem működik...

1 vereséggel indultam neki, hogy gyűjtsek egy kis zsetont Tevezre (múltkor elnyitottam, meg draft) aztán 7 győzelem és 1 döntetlen és az utolsó vereség...
Mondjuk legalább elkerültek a coin hekkerek(éjfélig még volt pár, de aztán alvás volt nekik)...és egész jó meccseket nyomtam (persze mivel nyertem őket ezért nincs panasz
)...elkapott a lendület.
Összejött így is 15 ezer zseton, így lesz egy Tevez Seria A mix, amit már linkeltetek korábban. Fura mert idén még Tevezt egyáltalán nem próbáltam, tavaly a kedvenc volt. Ha Seria A-s lenne tuti 100 felett lenne az ára és nem 12 ezer.
Kipróbálom majd mit tud.
-
BlessedElroy
senior tag
válasz
LendvaiFeri1
üzenetére
Őt is megpróbálom, köszi!

Most egyenlőre Bakary Sako [link]áll tesztelés alatt, de kifejezetten tetszik, -
Garsza
veterán
Serie A ból várható egy IF Candreva 2 gól 1 gólpassz.
-
LendvaiFeri1
veterán
válasz
BlessedElroy
üzenetére
-
dracox
addikt
"A betis-t ma este szépen tolta a hendi a real ellen." Csak a lövések arányát elég megnézni.

-
dtrms
aktív tag
Összeraktam pár csapatot igy a ligákra.
Vélemények ?
olasz
francia (ez itt elég necces volt. kb csak a PSG-sek jöhettek szóba és bal szélsőt igy se találtam senkit. A védelem meg a kapus miatt francia.)
spanyol (itt a védelem részben adott, mert már megvan, de De Gea-hoz van még 2 spanyol védő is: Piqué és Inigo M.) -
MdewC
nagyúr
Az Arsenal-Chealse se volt egy giga meccs, hát a Juve-Roma se... Senki nem kockáztat.
Közben Dybalabinnyó!!!
-
Garsza
veterán
Dybalinio!!

-
dtrms
aktív tag
válasz
Rypejakten
üzenetére
Fellaini megint azt játszik, de nekem magával az emberrel van bajom. Ő csak egy buta szörny kb. A szörny alatt azt értem, hogy mindenkit csak letarol. A Manchesterbe ilyenek nem kellenek. Voltak anno is szörnyek (Vidic, Rio, Cantona...) de őket meg nem lehet Fellával egy lapon emliteni. Mindegyik vezért volt, irányitott és stb...
Youngot nem is akarom szidni. Nekem azzal van bajom, hogy ő védőt játszik. És védőnek nagyon szar mivel ő nem az. De most hogy minden védő kidőlt kiváncsi leszek ki lesz a szélső védő....Martial? (LVG-ból ezt is kinézem sajnos)
Az meg hogy Di Maria a PSG-ben milyen az tényleg más, viszont Chicharitot azért meg lehet nézni. A német bajnokság azért nem gyenge és nem is a Bayernbe vagy Dortmundba ment. Kihagyott egy 11-est és el kellett küldeni, ráadásul annak tétje se volt már.
Nekem itt azzal van bajom, hogy LVG nagyon meg akarja szabni a játékosoknak a feladatát. Depay a világ egyik legjobb szélsője lehetne, de padoztatja, mert önző....CR is az volt és nézd meg hova jutott. Nem padoztatni kéne, hanem megtanitani neki azt hogy passzoljon is, de ez már meghaladja LVG-t.
Valamint kiakasztó, hogy mindenki lesérül. Már ezen sokat gondolkodtam hogy miért van...
A: szar az orvosi stáb és a felkészités
B: Leigazoltuk a világ legtörékenyebb játékosait
C: már csak megjátszák magukat, hogy ne kelljen pályára lépni egy ilyen csapatban....(és itt a jelenlegi iramra, mentalitásra és respectre gondolok)Anno rettegtek a United-től...tegnap meg Koeman is olyat nyilatkozott, hogy senki nem fél tőlük....és ki is kaptunk. Ez a legcikibb az egészben :/ (legalább ha ezen felbuzdulva legalább őket megvertük volna...)
Szerk.: az Evrás sztori meg tuti igaz. Ő azért nem egy buta játékos, ráadásul óriási szive van/volt és láttam meghalni a pályán a United-ért.
A Manchesterben azért többnyire intelligens játékosok voltak, azért is volt az hogy anno nem világklasszisokból álló csapatból lettek azok. Scholes, Giggs, Carrick, Neville tesók stb... -
Rypejakten
addikt
Fellaini az Everton-ban támadó kp-t / visszavont éket játszott, és a csapatuk legjobbja volt.
a francia bajnokságot meg fölösleges hasonlítani a BPL-lel, nem egy szint. adhat Mariska 20 gólpasszt is, egy mindenkit szarráverő PSG-ben nem kihívás.
ennek az Evra sztorinak képzelem mekkora valóságalapja lehet.
azon is csodálkozom, hogy egy-két focista egyáltalán tud olvasni.tavaly néztél United meccset amúgy? Young messze a legjobb mezőnyjátékos volt a szezonban.
az egyetlen probléma LvG. szar edző, zéró motivációs képességgel.
-
Garsza
veterán
válasz
BlessedElroy
üzenetére
-
BlessedElroy
senior tag
Tudtok nekem mondani ballábas balszélsőket BPL-ben?
-
dtrms
aktív tag
válasz
thebigK
üzenetére
Hát az még igen!.... Most kicsit gondok vannak mind a kerettel, mind az edzővel. Én pl LVG-t is imádom, de nem illik a MU-hez.
Neten pl mindenhol ott van az a kis sztori, amikor Evra-t leigazoltuk. Ő könyveket olvasott előtte, hogy milyen a United és utána tisztelte a mezt és a csapatot is. Most ez nincs. Meg kiboritó, hogy senki nem a saját posztján játszik és a csapat fele nem klasszis. Ott van Fellaini, Blind....ezek nem is értem hogy kerülhettek oda a csapathoz. Szerintem az Everton is örült, hogy megszabadult Fellainitől....
Egy 20 éves gyerekre teszik a súlyt, akinek még csak folytonos kezdőnek se szabadna lennie. Zseniális játékos Martial, de vagy kéne MELLÉ! még egy csatár, vagy egy nagyon nagy klasszis akivel cserélgethetik egymást.Érdekes, hogy Di Maria elment és most meg 11gól 12 gólpassz. Chicharito ugyan ez. Vidic, Evra még mindig jobb védő (közel a 40-hez), mint Valencia, Blind meg Young

Rossz lerirni ezeket a neveket egy mondatban a United-del.mindegyis
-
dtrms
aktív tag
Most én is nézem a Juve - Roma-t és hát ez a Pogba gyerek elképesztő. Nem lenne rossz, ha vissza menne Manchesterbe

De minden esetre nagyon remélem, hogy nem a Real, Barca, PSG vagy City 4es közül kerül valamelyikbe. Legjobb lenne, ha maradna a Juve-ban vagy tényleg vissza a MU-hez.A játékban is ilyen jó amúgy? érdemes rá költeni ?
-
BlessedElroy
senior tag
válasz
vegitossj7
üzenetére
Az kérlek szépen egy logitech controller, olyannal kezdtem el fifázni 2 éve.

-
dvtkfan
senior tag

-
_adaml21_
őstag
Ne viccelj már, dehogy vonok le következtetést egy meccs után, nem ismersz akkor eléggé, nem vagyok én egy fröcsögő billentyűhuszár

Évi 8-10 Juve meccset eddig is néztem, és még így is félve írtam le a véleményemet. Amire azt mondtad nem elég megalapozott, na de hát kinek van ideje mind az 50+ évi meccset megnézni, ha alapból nem is kedvenc csapat, meg a bajnokságban sem érdekelt másik kedvenc csapatt miatt?
-
MdewC
nagyúr
válasz
LendvaiFeri1
üzenetére
Valóban, itt jobban fogják, de igazából nem mozgat Higu, csak megjegyeztem, h magához képest fejlődött.

-
MdewC
nagyúr
válasz
_adaml21_
üzenetére
Ha őszinte akarok lenni kra remélem, hogy nem 1 mérkőzés után kell olvasnom nagy okfejtéseket, hanem akkor nézz meg vagy 10-et, BL, kupa (úgy is most jön 2 Derby az elődöntőben), meg pár meccs, úgy lehet talán objektív véleményt leszűrni. Ill ha kérhetem akkor privávtban, mert nincs kedvem megint vitatkozni, nem szeretném kitiltatni magam.

DE minden esetre jó meccsel kezded, kérlek ne hagyd ki a felvezetést sem (stúdió, stadion, himnusz, hangulat...). Köszönöm.
-
Garsza
veterán
válasz
sipike97
üzenetére
Agüero Tevez on Serie A Agüero nem full chemes de engem nem zavar egy argentin edzővel 10 meccs után 8 a chemje.
(#10185) thebigK
Nvidiatol a shadow playt ami a geforce experienc -be van építve. Be van állítva az árnyék felvétel és ha rányomok a ctrl+alt+F10 akkor menti az utolsó 1 percet (de az időt az állítani lehet mennyit mentsen). Vagy a ctrl+alt+F9 elindítja és megállítja a felvételt. -
Z'Z"
őstag
Szerintetek érdemes ezzel kezdeni valamit, vagy inkább ne

(#10195) bajzal:
Best Controller Settings -
-
dtrms
aktív tag
válasz
thebigK
üzenetére
Középpályával nem nagyon szoktam futkározni. A CDM hátul marad a 2CM meg elől. A szélsőket futtatom minden esetben.
Akkor mivel lesz egy Bundes csapatom tuti, és Özilt is meg szeretném még venni a BPL-be, kipróbálom igy Kroos nélkül és egy másik bal védővel, aztán meglátom mit produkál úgy. Ha jó akkor megveszem Kroost is.
Csak Kroos meg nagyon jó távolról, legalábbis ellenem nagyon jól lőtt mindig
Még egy francia, olasz, spanyol verzión igy is elgondolkodom. A németet csak azért preferálom, mert úgy vettem észre hogy fizikálisan csak ők olyan erősek, mint az angolok és én sokszor játszom erő focit.
(Én inkább jégkorong párti vagyok és jobban szeretem azt, ha a fociban is igazi férfiak vannak és nem szinész kislányok
) -
_adaml21_
őstag
MDewC, ma nézem ám este a Juve-Roma meccset, már asszonyt is felkészítettem, fix program!

Mindenféle előítélet nélkül, és totális kíváncsiságból!
De remélem, annyit megengedsz, hogy utána elmondjam az őszinte véleményemet
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Összefoglalót olvasd el!
Csapatot Futheaden linkelj!
Gépigény
FUT Web App
Futhead
FIFA OFF topic
- Teszt FIFA 16 teszt
- Hír Íme a FIFA 16 gépigénye
- AMD GAMER PC! Ryzen 5800X / RX 6900 XT / 32GB 3600MHz/ 1TB NVMe / 850w Gold! BeszámítOK
- 27% - Samsung S27FG904XU Odyssey 3D IPS Monitor! 3840x2160 / 165Hz / 1ms / FreeSync
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450M R5 2600 16GB DDR4 256GB SSD GTX 1060 6GB Formula Air Mesh G3 Chieftec500W
- Yenkee YMC 1030 Mikrofon Kit (mikrofontartó kar, kábel, stb.)
- Dell Vostro 3425 6magos Ryzen 5 5625U 16GB RAM 512GB SSD
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

Nekem ami szívügyem és bánt ,itt az egyikőtök kitért rá már,ez a csomag nyitogatás,kinyithatsz te több ezret is fifába,semmi értelme... A pesbe meg a ló túlsó oldalára estek... Itt ugye pörgetsz golyókat,viszont nagyobb az esély jó arcokat kipróbálni, ha most leírnám milyen csapatom van my clubba(FUT megfelelője fifába) azért itt sokan ölnének... Neuer,Pogba alias Pogbinnyó, Dybala a pesbe is geci jó játékos meg úgy amúgy is in real life, legendek is vannak pes 16 ps4 exkluzív,úgy mint fifa boxon, szóval a jó öreg pippo inzaghi is erősíti a csapatom, meg még jó páran akik fifába a csillagos eget verdesik árba... A jó múltkorába olvastam egy cikket,majd belinkelem,amerikába a gyerekek a szülőktől lopkodják el a hitelkártyát, fifa pontokra... Brávóó és az EA ebből él,mert csóri kisgyereket be etetik hogy a kék ronaldo az atya úristen,közbe egy Dzsudzsák lefutja mert full valósághűtlen a FUT szerintem,amikor egy lahm lefejel egy boatenget a levegőbe labdáért vívott harcba...oké... Szóval az ea kegyesebben is bánhatna a játékosokkal, adhatna lehetőségeket a kis kölköknek hogy kipróbálhassák messit ,ronaldót stb,ha már úgyis belőlük él... Egyébként meg annyi jó játék jön idén is konzolra,pl. Ps4 en ha jól megy jön az új gran turismo idén gt sport néven és az beteg lessz ,pc re is jönnek új címek,lehet mással is időt elcsapni ,én pl Battlefield 4 el tolom most ps4 en ha időm engedi meló mellett...
Ne ... Gyuszikám velem, szted ma kezdtem b+? Ma kezdtem? ... Na jó, inkább linkelem...