Hirdetés
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- MasterDeeJay: Egy nem átlagos Asus videókártya (GTX950M 2GB GDDR3)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- Gurulunk, WAZE?!
- Szellem.: ATK Blazing Sky X1 V2 Extreme 2.0. Tényleg 2.0-a!
-
LOGOUT
FIFA 16 topikösszefoglaló HASZNOS INFORMÁCIÓK!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dorcika50
tag
válasz
BlessedElroy
üzenetére
Kösz a tanácsokat!

-
thebigK
addikt
Mindenkinek nagyon szivesen!Tudom, hogy biztos lehetne sokkal jobban/tobbet/eredmenyesebben piacolni, tudom, hogy nem egy spanyolviasz, de en ezzel is elegedett vagyok es igy, hogy egyben le vannak irva az alap dolgok, talan masnak is konnyebb elindulni.
Aztan idovel johetnek majd a beszamolok
-
thebigK
addikt
Elküldtem mindenkinek, de mivel nincs benn semmiféle titok, ezért hasznosítsa nyugodtan bárki, akinek van kedve nekiállni a kereskedésnek
Ha gondoljátok, dobjátok bele a topikösszefoglalóba
És bocsi a szöveg összevisszaságáért (hol van ékezet, hol nincs, hol van nagybetű, hol nincs, csak a másnak írt privátüzeneteim darabjait szedtem össze
)Fogyóeszközöket veszek, abból minden fajtát, de legtöbbször chemlapot és pozíció módosítót. licitben 150-200ért elhozom aztán kirakom 300-350-400-450 azonnaliban, attól függ melyik mekkora átlagáron megy. olyat is lehet 150-200ért fogni akár licitben, akár azonnaliban azok közt,amiket frissen 1 órára raktak ki, amik többet érnek, ilyen pl a cat, a sentinel, az engine chemistry lap, ilyeneket elég sűrűn fogok, ezekre érdemes lecsapni. elég macerás és sokat kell piacolni, de hosszútávon mindenképpen megéri, napszak lényegtelen, reggel délben és este is lehet olcsón venni, de ahogy én figyeltem, koraeste a legegyszerűbb eladni

Erdemes felmerni a piacot, hogy mi az ami eladhato, mi az, ami nem. A chemistry style-ok kozott is van olyan, ami 200ert a kutyanak se kell, nemhogy 250ert. Ilyen az alap kapus style, a guardian, a gladiator, a shield ilyenek par poziciomodosito lapok, mint pl az rb->rwb es forditva, lb->lwb es forditva, lf->lw, rf->rw es forditva. Az ilyeneket keruld. A tobbi mehet vasarlasra, a leheto legalacsonyabb aron. Az arany training lapok is 300ert elmennek, azokat is lehet 150-200ert hozni. Ami nálam mostanában népszerű és sokat veszek/adok belőlük, az a sniper, finisher, deadeye, maestro lap, rengeteg belőlük a 200-250 azonnali áras, amik 450ért simán elmennek
Erdemes altalaban a frissen piacra dobott fogyoeszkozoket nezni, sok a nagyon olcso koztuk, par masodperce kerultek ki a piacra, az ilyenekre gyorsan lecsapnak, de ezek tobb szaz zsetont is hozhatnak darabonkent.
Bocsi a második bekezdés ékezetmentességéért, azt még telón írtam másnak, de itt is hasznos lehet
ezzel a modszerrel egy a baj, hogy kurva hosszadalmas pepecselos, hosszutavon megeri, de mivel sokszor ki lehet fogni jo uzleteket, rovid tavon sem lehet gond 
A lényeg, hogy ki kell ismerni mi mennyiért megy általában és nem lesz gond
Sokszor nekem is hihetetlen, hogy mennyi mindent lehet olcsón elhozni LICITBEN, amik dupla akkora AZONNALI ÁRON elkelnek utána! 
És ami a legfontosabb, hogy minél több platformon (webapp, játék, telefonos app) hozzáférsz a piachoz, annál többet lehet keresni
-
thebigK
addikt
Persze. Mindenkinek

Bar nagyon nagy okossagok nincsenek benn, de aki kedvet kap az intenziv nagyteteles kereskedeshez, annak jol johet
egy oran belul otthonvagyok -
thebigK
addikt
Hazaerek irok nektek pu-t

-
ProgenXL
őstag
Én ugyan nem vagyok nagy trade master sőt! De amióta belekezdtem egész jól haladok. Legalább is amire szükségem van megtudom venni
Tegnap Bővült a BPL keretem egy Yaya Toure-val, de a Serie A csapatomhoz up Dybala is ennek hála került megvételre. Nagy összegekre persze nem kell gondolni csak ilyen 6-7k naponta. Van hogy több is. Hosszú távon az se rossz azért pl 1 hét alatt. Főleg hogy inkább csak este foglalkozok vele. A szerződésekkel összejött a napi 15-20k de hát azóta 250ért úgy árulják mint a cukrot.. így áttértem a chem-re. Persze ha betudnék vásárolni 100/100ra akkor lenne bevétel bőven
Csak mostanában sok idő lenne ez nekem.A BPL csapatom most ilyen
-
thebigK
addikt
válasz
Sirandrish
üzenetére
Ezt konkretan en cafolom meg, a 100napos tervem, hogy osszekereskedjek fogyoeszkozokbol 1milliot, most tartok a 17. napnal es majd '500ezernel jarok

(10k-val kezdtem) -
Sirandrish
legenda
Lenne egy kérdésem. Hogy lehet ilyen több száz ezreket össze szedni. Oké meg az elején vagyok, ne is legyen annyim, de én a későbbiekben is elképzelhetetlennek tartom.

-
gabigyerek
senior tag
válasz
Dorcika50
üzenetére
Próbáltam már így is úgy is

Ez megint olyan, hogy ha valaki jól játszik annak baromi mindegy a chemistry. Ha te inkább passzolgatós játékot játszol jobb az összhangra figyelni, amúgy sztem semmit nem ér. A saját csapatomban is az iniesta-modric-rodrigez hármas előtt egy aubameyang és tevez van, és így is termelnek szépen. Draftban ugyanez a helyzet.
Én amúgy személy szerint draftban védekező felállást választok pl 4-1-4-1-et, előre valami TOTY Ronaldoval és kontrázok, vagy long ball
be szokott jönni 
-
Dorcika50
tag
Draft csapat összeállításnál szoktatok figyelni az összhangra vagy csak kiválasztjátok a legjobb játékosokat?
-
ProgenXL
őstag
Ma sehogy se megy a játék... első mérkőzés egy dög unalmas döntetlen. Második mérkőzés csaló miatt az elején megszakad az eredményt nem menti el. Harmadik mérkőzés csaló miatt az elején megszakad az eredményt nem menti el. Negyedik mérkőzés kikapok egy bűn laggos meccsen. Ötödik mérkőzésnél a gól előtt "a játék működése leállt" üzenetet kapom szóval ez is csaló lesz és vélhetően DNF... Azt hiszem mára vagy legalább is estig leteszem a játékot.

-
Sanyicucu
aktív tag
Win10-en (64) nálatok simán fut a játék?Nálam van hogy lefagy.
-
Raz3r
tag
válasz
LedyGyuszi
üzenetére
Elnézést, az lemaradt

Nagyjából 100-150k-t szánnék rá, az sem baj, ha picivel több. -
Garsza
veterán
Emberek szerdán várható egy Tevez IF lap gól 2gólpassz a hétvégen. A nagyligákban Dzekon kívül nem volt kiemelkedő teljesítmény.
-
Raz3r
tag
sziasztok!
tudnátok segíteni légyszíves, nem vagyok nagyon otthon a bundesliga játékosaiban de egyik kedvencem Aubameyang , így köré tudnátok segíteni építeni egy keretet?
412122 felállásban szeretnék játszani. -
szeby241
csendes tag
válasz
Rypejakten
üzenetére
Megvan Zabaleta is,de ő valahogy nálam azon a szèlen nem adja,legalabbis nalam 4-3-3(4)- ben.
-
sz_abika
addikt
Na végül rávettem magam draftra: 2 meccs nyerés mellett, jumbo es sima goldot kaptam. Mindezt egy Evertonos Lennon aki a legdragabb a pakkbol...szerzodescsomag jobb lenne ha lenne

-
szeby241
csendes tag
Ismèt bejuttam div3-ba,de a vèdelem továbbra is fejfájást okoz,ezèrt ma megvettem Bellerint ès Smallingot Kompany ès Gibbs mellè,talán ez a nègyes jol fog vègre mükodni!!!
-
Sanyicucu
aktív tag
Van valami megoldás a laggos meccs töntetlennél lévő kilépéshez?Úgy hogy ne számolja el a meccset.
-
Vampire Bat
aktív tag
Ha minden igaz,akkor megjavult a transfer listem.

-
ProgenXL
őstag
Amíg nem tudtam játszani ment a trade gőz erővel. Most hogy tudok játszani a trade behalt és ragadnak be sikeresen megvett lapok

-
Tomenko
tag
Újra a div1-ben. Egy kicsit változtattam a felállást ennek eredményeként kizúgtam a div1-ből. Div2-ben ugyanezzel a formációval zsinórban 4x kikaptam. Váltottam 4-3-3-ra és 6 győzelem

-
tigomigocika
senior tag
Na skacok
Holnap Ea supportot felhívom
Eladtam Vardyt es nyesta lóvé

-
Sirandrish
legenda
Hogy tudok dolgokat változtatni a csapatomon?
Mármint mezeket, stadion-t pl?Megvan

-
válasz
vegitossj7
üzenetére
Írtam a játék topikjába.

-
vegitossj7
addikt
válasz
Citroware
üzenetére
Látszik az ott rendesen, néztem is miket csinálnak a technikás játékosok, Rabona passz, sarkazás, kötények, stb. Kedvencem a kötény, rabona passz, és a Ibrás sarkazós gól, akkor megkönnyeztem.
Nem is láttam máskor olyat.
Ezek hozták össze, fifában sosem fogják.
Arfield Cole Hiwula a cselszi ellen...
Extended kamera, Main stand, és lát mindent az ember, amire szüksége van.
-
ProgenXL
őstag
Azért tiszteletem hogy nem adta fel. A mérkőzés előtt nem készült kép valamiért az ellenfél játékosairól ezért utólag tudtam készíteni. Mindenesetre jó pár if is volt közte. Picit többet reméltem.

-
válasz
thebigK
üzenetére
Engem anno a FM 2001 kötött le hetekre, hónapokra.
A probléma a dologban ott volt, hogy kb 2002-3-ban játszottam vele, szóval már nem voltak aktuálisak a keretek, illetve 10 éves voltam, és nem tudtam annyira angolul sem, meg úgy kb nem értettem szinte semmit, de mégis eljutottam benne 2000-től vagy 2006-ig, 2007-ig, ami akkor még a nagyon távoli jövőnek tűnt. 
Amúgy mindig is szerettem az ilyesmit, meg a stratégiai játékokat, szóval könnyen elképzelhető, hogy tetszene ez is, csak sajnos drága és nincs olcsóbb megoldás. És annyira nem vagyok meggyőződve arról, hogy nekem ez jó lesz, hogy kifizessem

Szerk.: Hoppá, mégis találtam olcsóbban.

-
válasz
vegitossj7
üzenetére
Igen, ezt már tárgyaltuk itt mert én ilyen 15 szezonokat is lenyomok a FIFA-ban úgy, hogy a többséget szimulálom, de a FM-ben én nem tudok megbarátkozni azzal, hogy nem látom a szemem előtt vizuálisan az eredményt. Ha a FIFA-ban egy játékosom fejlődik, azt meccsen a saját szememmel látom, sőt, játékmenet közben érzem. A FM nem tudja megadni ezt a fajta élményt. Illetve amit vizuálisan megjelenít, azt jobb inkább nem látni.
A csak és kizárólag betűk és számok pedig nem adják át igazán azt, hogy én beleéljem magam a dolgokba. De tény, hogy olyan nagyon nem mélyültem el a szériában, hogy igazán kiismerjem. -
Sz7Cs
aktív tag
válasz
turul79
üzenetére
igen, tegnap du. jó volt már !
ez segített -
turul79
tag
One-on már valakinek jó a Fut? Nekem csapatösszeállításnál még mindig kidob.... Csütörtök óta nem tudtam rajta játszani...
-
thebigK
addikt
válasz
Vampire Bat
üzenetére
Detto. Irok majd a supportnak ha lesz idom, johet a szokasos premium gold pack karpotlas

-
Vampire Bat
aktív tag
Nektek már jó a transfer list? Nekem annál a 10 dolognál még mindig processinget ír ki.
-
Na, az UT után a Karrier-mód is leírta magát nálam.

Két szezont toltam le a Liverpoollal, mindkettőben az összes meccset lejátszottam, World Class nehézségen, a másodikban már nagyon könnyű dolgom volt (a játékhoz is jobban hozzászoktam, a csapatom is sokkal jobb lett, sima triplázás volt). De nem az eredményességgel van a baj, hanem azzal, hogy azt vettem észre, hogy még itt is manipulálja a játék az erőviszonyokat.
Gondol egyet a játék, és hirtelen elkezd úgy passzolgatni a csapat, hogy az kivédekezhetetlen, aztán góllal fejeződik be. Megfigyeltem, hogy általában cseles sarkazós passzal kezdődik az ilyen támadás. Sajnos, mivelhogy kiismertem, amikor ezt láttam ma, már előre tudtam, hogy ebből gól lesz, passzoltak vagy 5 hibátlant, és az is lett. Addig kb egyáltalán nem volt veszélyes a kapumra azon a meccsen az ellenfél. De a gép ekkor úgy döntött.Nem annyira látványos ez a fajta befolyásolás, nincs akkora mértékben, mint az UT esetében, de itt is jelen van. Több meccs kellett ahhoz, hogy észrevegyem. Így ennek a játékmenetnek a hitelességét is megkérdőjelezem. Az nem sport, az nem játék, ahol manipulálva vannak az eredmények. Az csak egy szórakoztató eszköz.
-
Sanyicucu
aktív tag
Mi az a gomb kombó amit döntetlennél nyomnak meg,hogy semmisé tegye a meccset és ne számoljon semmit?Futás (támadás) közben nyomja meg a paraszt.Elég sokkal találkozom.

-
dtrms
aktív tag
válasz
Sanyicucu
üzenetére
Rooney-t is használom, pont CM-be
4-3-3 (2)-es felállásban. Ő tökéletes ....jól lő, erős, jól passzol, egyszóval mindenben nagyon jó, és végig bírja a meccset is. CM-nél csak CAM poszton lenne még jobb....Rooneyért érdemes kiadni az árát...Belőle tervezem megvenni az IF-et
-
dtrms
aktív tag
válasz
Sanyicucu
üzenetére
Én mind kettőt kipróbáltam. Sima CM poszton! Arról tudok nyilatkozni.
Özil tavaly az egyik kedvencem volt...most szörnyű nálam. A workrate miatt kb nem csinál semmit, talán sima CAM pozícióban úgy hogy beállítod hogy maradjon a helyén és ne mozogjon akkor talán jó irányítónak, mert passzolni nagyon tud, de jelenleg semmi másra nem jó szerintem.Ellenben Silva mindenre jó! Vele nagyon meg vagyok elégedve (bár kicsit nyögve nyelősen tettem be a csapatba ugyanis MU drukker vagyok...). Nagyon jól passzol, viszonylag jól is lő, de azt ha nem muszáj akkor ne vele... Két probléma van csak vele: 1. hamar kidől, tehát egy félidős játékos (nálam). 2. A weak footja 2-es és van egy olyan traits-e ami miatt kerüli is a használatát :/ (hozzá teszem, hogy ez Memphisnél is megvan de csak éles szögben veszem észre a különbséget!)
-
Sanyicucu
aktív tag
Rooney CM pozícióba milyen?Tesztelte már ott valaki?
-
Sanyicucu
aktív tag
Özil vagy D. Silva? Melyiket használjátok?
-
MdewC
nagyúr
válasz
Sirandrish
üzenetére
A csapat elve ezt nem teszi lehetővé.

Védekezni szeretnek a srácok.
Holnaptól vok. -
dracox
addikt
Srácok lesz még játékos UP? Keylor Navasnak örülnék ha kapna egy kisebb turbot.
-
szucsinka
őstag
nekem ez a serieA elsöszámu csapatom.:[link]
csak a 6div -ig jutok fel mondjuk kicsit öregecske vagyok már lehet az a baj.44-diket taposom .

-
Sanyicucu
aktív tag
A 4-3-3 (4) felállásban az olasz vagy a francia ligába könnyebb beépíteni Tévezt?
Most így néz ki a csapat. -
Sirandrish
legenda
Épp azon filózok hogy kéne mennem vagy 3 meccset hogy bírjak venni vagy 2 squad fittness-t mert most vannak már 50 alatt is

De amúgy bármikor lealázhatsz..most épp ráérek

Igaz hogy a Semi-Pro fokozaton is izzadok, szóval ha lehet 12-15 gólnál többet majd ne zuzzál már be, mert félek hogy öngyik lesznek a játékosaim
Mr. J Köszönöm a tanácsot
Bár én messze nem passzolgatok annyit 
-
Z'Z"
őstag
válasz
Sirandrish
üzenetére
Ehhez a rövidpasszos tiki-taka formációhoz én Candrevát javaslom. A hatékony passzjáték ide elengedhetetlen, ezért mindenképp technikás, jól passzoló játékosok kellenek a csapatba.
-
MdewC
nagyúr
válasz
Sirandrish
üzenetére
Alakul.

Kéne majd tesztelnünk.

-
szekto
aktív tag
válasz
tigomigocika
üzenetére
Nekem egy gold csomagot adott, amivel kb. törölgethetem a hátsó felemet.

-
Sanyicucu
aktív tag
Nálatok előfordul,hogy összeomlik az origin?Nálam elég sűrűn és kilép.Újra kell indítanom napi 2-3x van ez.Win 10 van fent.
-
bab1987
tag
válasz
Vampire Bat
üzenetére
Nálam egy full tranferlist (100)
-
ProgenXL
őstag
A Serie A csapatom bemutatkozott
1-6ra nyertem viszonylag simán. Nem volt sok kapura lövésem de ami kapura ment abból gól lett. Candreva 1, Sandro 1, Marchisio 1 és Dybala 3 gólja döntött.
Minden gól gólpasszból született tehát nem egy játékossal rohantam végig.
Gólpasszok: Marchisio 1, Pereyra 1, Lichsteiner 1, Anderson 2 és a mi poén Handanovic 1
A kapusom olyan szépen kirúgta hogy Dybala lecsapott rá és be is verte 
Ezúton is köszönöm hogy segítettetek összerakni egy ilyen remek csaptatot
-
thebigK
addikt
Masnal mukodik normalisan a market? Nalam van par cucc a listen, aminek lejart mar az ideje de csak processinget ir lassan egy oraja, se elore se hatra
-
marcess
senior tag
válasz
Sirandrish
üzenetére
Szerintem viszont jobb Berardi, én próbáltam mind a 3-at. Én a helyedben úgy döntenék, hogy mire kell a játékos, befelé törsz úgy Robbenesen akkor Berardi, ha beadnál vagy egy motor kell a szélre aki vissza-vissza néz akkor Candreva.
-
thebigK
addikt
válasz
Sirandrish
üzenetére
Candreva

-
Sirandrish
legenda
RW pozícióba Berardi vagy Salah?
-
bab1987
tag
válasz
Sirandrish
üzenetére
Ha van hirdetésblokkolód, lödd ki és jó lesz.

-
Sirandrish
legenda
Csak számokat lehet megadni.
így néz ki kb az üzi:Pair the app with your account
1. Copy the key below.
2. Open your App Authenticator, choose manual input, and set the type to "time based"
3. Paste the secret key and your email into the app
4. Input the 6-digit verification code belowEzalqatt van az email címem meg egy halandzsa szöveg ami alá az van írva hogy "Spaces can be ignored".
Majd ez alá kéne beírni a kódot..Szerk: Megoldottam...kaptam egy bronze packot

-
Z'Z"
őstag
válasz
Sirandrish
üzenetére
Valószínűleg meg kell adnod a korábban megadott biztonsági azonosítódat, ami lehet utcanév, esetleg gyerekkori becenév, vagy bármi más.
Kellene a teljes hibaüzenet. -
Z'Z"
őstag
válasz
Sirandrish
üzenetére
Töltsd le a FIFA 16 Companion App-ot a mobilodra!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Összefoglalót olvasd el!
Csapatot Futheaden linkelj!
Gépigény
FUT Web App
Futhead
FIFA OFF topic
- Teszt FIFA 16 teszt
- Hír Íme a FIFA 16 gépigénye
- ASUS ROG Zephyrus G16 (2024) RTX 4090 (!!) / Ultra 9 / GAR 2027 brutál erős, csúcs modell
- Cooler Master CK550 RGB mechanikus billentyűzet (Gateron Brown, HU)
- Elgato Stream Deck 15 gombos (MK.1) + állvány
- Gamer PC Ryzen 7 5800X + RTX 3060 12GB / 32GB RAM / vízhűtés / RGB
- ThinkPad X1 Extreme Gen 3 (i7, 32GB, GTX1650Ti, 4K) Magyar, szép állapot
- Dell Inspiron 5490 /i5-10210U/4GB/500GB M.2/MX230/WIN11/Új akku/Billentyűzet problémás/Számlával!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4567
- Lenovo T14 Gen3 I5 1245U Refurbished - Garancia
- Új Asus ROG Zephyrus G14 OLED 2.8K G-Sync 120Hz RyzenAI9 HX370 32GB 2TB RTX 5070Ti 12GB W11 Garancia
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4530, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

)
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Tegnap Bővült a BPL keretem egy Yaya Toure-val, de a Serie A csapatomhoz up Dybala is ennek hála került megvételre. Nagy összegekre persze nem kell gondolni csak ilyen 6-7k naponta. Van hogy több is. Hosszú távon az se rossz azért pl 1 hét alatt. Főleg hogy inkább csak este foglalkozok vele. A szerződésekkel összejött a napi 15-20k de hát azóta 250ért úgy árulják mint a cukrot.. így áttértem a chem-re. Persze ha betudnék vásárolni 100/100ra akkor lenne bevétel bőven

A probléma a dologban ott volt, hogy kb 2002-3-ban játszottam vele, szóval már nem voltak aktuálisak a keretek, illetve 10 éves voltam, és nem tudtam annyira angolul sem, meg úgy kb nem értettem szinte semmit, de mégis eljutottam benne 2000-től vagy 2006-ig, 2007-ig, ami akkor még a nagyon távoli jövőnek tűnt.

Gondol egyet a játék, és hirtelen elkezd úgy passzolgatni a csapat, hogy az kivédekezhetetlen, aztán góllal fejeződik be. Megfigyeltem, hogy általában cseles sarkazós passzal kezdődik az ilyen támadás. Sajnos, mivelhogy kiismertem, amikor ezt láttam ma, már előre tudtam, hogy ebből gól lesz, passzoltak vagy 5 hibátlant, és az is lett. Addig kb egyáltalán nem volt veszélyes a kapumra azon a meccsen az ellenfél. De a gép ekkor úgy döntött.