- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- bambano: Bambanő háza tája
- moongoose: Nagy méretű flac file-ok kiírása cd-re audio cd-ként.
- MasterDeeJay: i7 4980HQ asztali gépben (vs i7 4770)
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
-
LOGOUT
FIFA 15 ULTIMATE TEAM GY.I.K. (FUT)
Új hozzászólás Aktív témák
-
drk88
senior tag
Nem lesz itt változás semmi..más országban nem pénz a játék ára..vesz még1t azt akkor egyből vesz 15milla coint azt csá

-
dracox
addikt
Úgy érzem egy jó pár CR-Messi duó visszakerült így az EA tulajdonába

-
Nazara
őstag
válasz
LendvaiFeri1
üzenetére
Pontosan, +1. Én is a napokban vettem első alkalommal, nem is akarok többször, de ezek után hótziher, hogy nem is fogok.

-
LendvaiFeri1
veterán
válasz
Dr. Student
üzenetére
Akkor ott van a kutya elásva. Figyelmeztetés után nem lett volna szabad venni, valaszeg ezért van ez...
-
Dr. Student
senior tag
válasz
argentin27
üzenetére
Kaptam. szeptemberbe.
-
dracox
addikt
Többen szídják most a FUT rendszert mint egész évben

-
LendvaiFeri1
veterán
válasz
Dr. Student
üzenetére
Mikor vetted?
-
Stylerr
addikt
Szerintem egyszerű a képlet. Kiderült, hogy ki a vipcoinsfifa.com oldalnak az az accountja amivel felvásárolják a játékosokat, így mindenkit kipucoltak aki annak az accountnak adott el játékost.
-
argentin27
senior tag
válasz
Dr. Student
üzenetére
Te sem kaptál figyelmeztető emailt vagy origin üzenetet???
-
Dr. Student
senior tag
válasz
LendvaiFeri1
üzenetére
2-3x max. pár százezret...többször
-
Dr. Student
senior tag
válasz
argentin27
üzenetére
Igen, sajnos.
-
LendvaiFeri1
veterán
válasz
Dr. Student
üzenetére
Hányszor, és mennyi coint vettél?
-
argentin27
senior tag
válasz
Dr. Student
üzenetére
Te is a vipcoinsfifa.com -ról vetted?
-
Dr. Student
senior tag
válasz
Francesco003
üzenetére
Igen...

-
Francesco003
aktív tag
válasz
Dr. Student
üzenetére
Vettél te is?
-
Francesco003
aktív tag
válasz
primusadam88
üzenetére
próbálj meg kiesni és úgy vissza..
-
Zsohi
őstag
válasz
Dr. Student
üzenetére
Az ember mindig is a saját hülyeségéből tanult.

-
Dr. Student
senior tag
Beléptem a játékba és semmim nem maradt .... hihetetlenül szomorú vagyok....

Rengeteg coin...játékos...szerződés... áááá

-
primusadam88
csendes tag
Rypejakten !!akkor ez azt jelenti h számomra véget ért a játék?mert ha sehogy sem juttat fel a rendszer hiába nyerem meg a bajnokságot akkor nincs tovább
-
argentin27
senior tag
(#7171) Francesco003:
De ha nem bannolták csak resetelték akkor ezek a tünetek! Be tud lépni csak nincs nem maradt semmi!
pokbubi és HoReSz1975 érdeklődtetek a support-nál hogy mi a kuki történt?
-
sipike97
tag
válasz
Francesco003
üzenetére
Ugy ertettem hogy emailbe vagy originen keresztul

-
sipike97
tag
Egyebkent a figyelmeztetest emailbe kuldik?
-
drk88
senior tag
válasz
HoReSz1975
üzenetére
nem tudom mit vártál mégis
ha egyszer figyelmeztetnek és te azután is vettél coint..köszönd saját magadnak.. -
Rypejakten
addikt
válasz
argentin27
üzenetére
tiszta efbíáj.
-
argentin27
senior tag
válasz
HoReSz1975
üzenetére
De ha már kaptál egy figyelmeztetést akkor nem szabadott volna venni még egyszer!
Hiába más oldalról vetted akkor sem, mert már felfigyeltek rád, bekerültél a rendszerükbe és egyből kiszúrnak! -
sipike97
tag
Azt nem ertem hogy rengeteg youtubos reklamozza coinseller oldalakat ugye mint a szponzor szoval eloszor ezeknek az oldalaknak a torlesevel foglalkozna az EA
-
HoReSz1975
őstag
válasz
Rypejakten
üzenetére
-
argentin27
senior tag
Nem tudom hogy ki honnan vett coint de úgy néz ki hogy akiket reseteltek azok mind a vipcoinsfifa.com -ról vett!!!
Sztem az a legnépszerűbb coinseller oldal, rengetegen onan vesznek ezért az EA is felfigyelt erre, tehát akik onnan vesznek jobban veszélyben vannak!
-
Dexar007
veterán
Mi tegnap vettunk 500 ezer coint alapozasnak,mert az elejen nagyon nagy szopas van a szerzodesekkel,serulesekkel,eronlettel..remelem nem bannolnak.Meg a fifa is kapott 5%-ot.

-
zsoltirte
aktív tag
válasz
tigomigocika
üzenetére
Ahogy nézem nincs bent a játékban, legalábbis jó esély van rá.
Jobb híján Kovácsból csinálok CM-t, hogy legalább a Chem meglegyen. Nem igaz, hogy legalább az alap nemzeti csapatokat miért nem rakják fel FUT-ra. 
Chem majd meglesz 100 és 10 meccs után Laczkó kivételével mindenkinek 10. Csak kell venni pár pozi váltó lapot. Mondjuk a csapat így első ránézésre nem valami izmos. Támadni lehet, aztán ennyi.
-
pokbubi
tag
válasz
Rypejakten
üzenetére
Vettem coint nem tagadom 2x-is fifa pontokat is de, hogy semmi emil vagy valami
-
Nazara
őstag
válasz
Rypejakten
üzenetére
Szerintem a kollégának inkább feltörhették, majd kipucolhatták az accountját, hiszen nem ugyanazt a jelenséget produkálta, amiről Horesz fórumtárs számolt be délután. Ha az EA nyúlt volna bele, nem maradt volna semmije szerintem.
-
pokbubi
tag
válasz
Rypejakten
üzenetére
szám szerint melyikre gondolsz mert Én nem látok az idegtől most.
-
pokbubi
tag
Sziasztok. Eltűnt majdnem az összes coinjaim és fifa pontjaim, illetve minden játékosok és lapok. Ez valami bug vagy mi a véres bánat. Mert nagyon morcos vagyok k...ot EA. Mondana valaki egy telo számot lécci. A rák egye meg őket ahányan vannak. Maradt 500 zsetonom + 25 fifa pontom.
-
argentin27
senior tag
Eszméletel nagy hendi van most! Olyan semmilyen spílerek tudnak nyerni ilyen himi-humi gólokkal hogy a hajam égnek áll bakker máá!!!!!
Üres kapu felé esik egy lepattanó lövés, ott áll Ramos na mondom ezt kirúgom a stadionból erre semmi hiába nyomom semmi és semmi ja de gól, nem mozdul a paraszja!
-
dracox
addikt
válasz
argentin27
üzenetére
Szerintem is várd meg a januárt. Hidd el hogy Zuhanni fognak az árak

-
Zsohi
őstag
válasz
argentin27
üzenetére
Januárt én megvárnám, mert 400k alá is simán be fog esni szerintem. Amúgy meg szerintem, mint Marika Ő se éri meg az árát...
-
Rypejakten
addikt
válasz
primusadam88
üzenetére
fölösleges, kibökik a szemed egy 7500-as gold packkel meg egy silver contract pack-kel, de nem raknak föntebb.
-
argentin27
senior tag
Sztetek Agüero ára vissza fog menni 600k körülire??? Mert most 460k
-
bucketb0b
őstag
Helló, vásárlás előtt állok és kérdezném, hogy mennyire érezhető a játékon a szezonalitása? Megcsappan a játékos közösség az új fifa megjelenésekor vagy nem? Meg szeretném venni, de mivel évente jön ki annyit nem is szeretnék rászánni főleg, ha évente szinte lecserélődik az állomány az újabb fifara. 10ezernél még nem találtam sehol olcsóbbat, de nem tudom annyiért megéri-e. Korábban karácsony felé volt valami akció fifához vagy nem jellemző erre a játékra az árcsökkenés?
-
primusadam88
csendes tag
válasz
szakii6
üzenetére
szakii6!!nem írtam a supportnak.tudna vki segíteni abban h hogyan érem el őket?külföldön élek felhívni nem akarom őket inkább e-mailt küldenék.nekem is megy a net a laptopon+két telón meg ugyebár közben ps4 is használja.itt igazából az a kérdés h van e rá esély h vmikor hátha feldob ha próbálkozom még megnyerni a divisiont vagy felesleges próbálkozni?
-
argentin27
senior tag
Az viszont elég érdekes, hogy figyelmeztetést sem kapott a kolléga csak úgy kinyírták!
Elvileg kellett volna üzenetet kapnia!!!

(#7123) HoReSz1975: Hányszor vettél coin-t?
-
Rypejakten
addikt
válasz
vegitossj7
üzenetére
megvetted már a játékot? szerintem sem.
nem reseteltek, nettó 300k profitom van csak kereskedésből, úgy hogy heti egy nap adok-veszek.
-
vegitossj7
addikt
válasz
Rypejakten
üzenetére
Csak nem reseteltek téged is?

Rypejakte: Nem vagyok olyan hülye

-
Rypejakten
addikt
válasz
vegitossj7
üzenetére
te vagy a helyi visszhang, vagy mi?
-
Rypejakten
addikt
válasz
primusadam88
üzenetére
magától biztos nem fog feldobni, és a support sem tud manuálisan felrakni. egy megoldás van, addig játszol amíg nem jutsz feljebb.
-
dracox
addikt
válasz
HoReSz1975
üzenetére
Rengetegen jártak így ahogy te. Facebook-on egyik csoportban is kérdezték, hogy mi ez, mert nekik is eltűnt a coin és a játékosok. Coin vásárlás miatt lépték meg ezt a lépést az EA-nél. Nézd a jó oldalát, hogy nem bannoltak teljes mértékben az online résztől... Hátha lejjebb fogja így vinni az árakat az EA.
Mennyire kereskedtél a játékban? Ha semennyire úgy könnyebb kiszúrni a milliós coint, mintha folyamatosan piacolna az ember. Szerintem...
-
szakii6
tag
válasz
primusadam88
üzenetére
Írtál már a supportnak? Bár nem hiszem hogy tudnának segíteni. Nekem eddig talán kétszer fordult elő ilyen,azért volt szerintem mert minden ment netről (telefon, gép, xbox ) és bevolt lassulva a net láthatóan, aztán mintha nem mentette volna el a végén.
-
argentin27
senior tag
válasz
Rypejakten
üzenetére
Eddig semmi gond nem volt IF Vela-val és az egész csapatal csak most 3-4 meccsre bénultak le, de már helyreállt a rend (elvileg)!

-
MdewC
nagyúr

Rendelésre készült: [link]
(A csapaton belüli nézeteltérések már megoldódtak.)
(Pogba helyére van még 2 alternatíva, ha az szimpibb.) -
primusadam88
csendes tag
válasz
Rypejakten
üzenetére
akkor szted még próbálgassam megnyerni párszor division 7et vmikor csak feldob?
-
Rypejakten
addikt
válasz
argentin27
üzenetére
2* weak foot, lehúzza a dribblingjét,főleg fordulásoknál.
primusadam88: de, valamikor biztos feldob.
-
Yodamest
veterán
válasz
argentin27
üzenetére
Nem a chem miatt van? vagy ez nem az a csapat?
-
argentin27
senior tag
Olyan jó hogy IF Vela lendöletből nem tudja megfutni Ivanovicot és úgy fordul mint egy busz! Köszi Hendi, köszi EA

-
primusadam88
csendes tag
válasz
Rypejakten
üzenetére
és akkor nem is jutok fel soha ne is játszak vele?mert akkor így értelmetlen
-
Rypejakten
addikt
válasz
primusadam88
üzenetére
mindenkivel előfordul, velem is szokott, nincs rá megoldás.
-
primusadam88
csendes tag
sziasztok!légyszi segítsetek!!ultimate teamben már 3szor nyerem meg a division 7et ki is írja h megnyertem meg minden de ugyanúgy azt jelzi ki nekem h division 7be vagyok.mit csináljak?előre is köszi a segítséget
-
argentin27
senior tag
Olyan jó belassult szar meccsen tesztelgetni!!!!

-
HoReSz1975
őstag
válasz
HoReSz1975
üzenetére
, de honnan veszik hogy zsetont vettél, ha én tőlem megveszik a játékost X pénzért, és ennyi, ebből ők honnan veszik, hogy mi van ez mögött, ez baromság, nem is gagyi lapokat adtam el.

hová lehet panaszt írni

-
argentin27
senior tag
Üdv az Uraknak!
Na most teszek a chem-re és funolok egy kicsit ezzel: [link] a kupában, kipróbálom mennyire számít vagy hogy feltűnik e egyáltalán a meccseken!!!
Ha már a múltkor kitört itt a chem háború!

-
drk88
senior tag
válasz
HoReSz1975
üzenetére
Hányszor vettél coint? Mert az is benne van a pakliba h resetet kaptál! Már jó pár ember kapott...
-
Stylerr
addikt
válasz
HoReSz1975
üzenetére
Érdekes.. Nekem is sz@rakodott a web app.
-
HoReSz1975
őstag
Sziasztok,
Be akartam lépni a játékba és nem enged, a teljes fut csapatom eltűnt
A WEBapp és a játékban egyaránt:
Mi a sz@r ez

-
tigomigocika
senior tag
válasz
tigomigocika
üzenetére
egy 0-0ra futotta dumbia és tsai ellen...
-
tigomigocika
senior tag
válasz
tigomigocika
üzenetére
adorjánt nem dobja fel
de össze raktam,ki is próbálom élesben
83chm
meccset felteszem a youtubera
-
zsoltirte
aktív tag
Magyar csapat 3421 felállásban. Valaki össze meri rakni?

-
szakii6
tag
IF Dzsudzsák nekünk magyaroknak kötelező !

-
evibly
senior tag
Nálam meg az történt, hogy az Xbox (360) egyszer csak azt találta mondani, hogy a lemezt nem tudja beolvasni, sorry. Hiába próbálom, nem hajlandó, nem tudok játszani, ami azért qrva vicces, mert a lemez vagy a konzolban, vagy a tokjában van - minden más lemezt visz. Akkor ez most azt jelenti, hogy vennem kell még egy példányt, hogy tudjam nyomni? Vagy mi a megoldás?
-
gyulakr
tag
válasz
Yodamest
üzenetére
Az hogy rare vagy sem, a konkrét teljesítményen nem változtat semmit. egy fórum téma erről
-
Juventus FC
tag
Új hozzászólás Aktív témák
- Full moduláris tápegység! Kèszletről azonnal vihető!!
- AKCIÓ!!!! Dell Precision 3571 4G LTE i7-12700H 16GB 512GB FHD RTX A1000 4GB 1 év teljeskörű garancia
- Új könyv: Harrari: Sapiens Rajzolt történelem
- Újszerű Dell XPS 13 9310 - 13.4" FHD+ i7-1185G7 - 16GB - 1TB - Win11 PRO
- Samsung Galaxy A56 5G, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

(Pogba helyére van még 2 alternatíva, ha az szimpibb.)