- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Szólánc.
- moongoose: Nagy méretű flac file-ok kiírása cd-re audio cd-ként.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Chosen: Intel Arc B580 játék kompatibilitás (2026. 01.)
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
- gerner1
-
LOGOUT
FIFA 15 ULTIMATE TEAM GY.I.K. (FUT)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nazara
őstag
Én az összjátékkal érem el, hogy vagy üresen, vagy 1v1-ben legyenek a játékosaim az ellenféllel szemben, onnantól kezdve pedig 90%, hogy megverem a skillekkel.
Rengeteg játékhelyzet van, amikor egy-egy csellel tudom tényleg tisztára játszani magam. Múltkor betettem Rooney-t CF-be RvP helyett, de nagyon rossz volt... 
(#6998) Juventus FC: Valamennyire igen. De mivel a pakkokból már nem lehet nyitni őket, limitált a darabszámuk, igy nem akkora mértékben, mint a sima kártyáknak.
-
Juventus FC
tag
Sziasztok az IF játékosok árai is csökkenek az ünnepek alatt?
-
^Boss
őstag
szóval itt a cselgépek dominálnak?
én voltam 1. osztályba, majd 2.-ba, most a 3.-ba szopatott le a játék, 1 pont kellett volna múltkor a visszakerüléshez úgy, hogy 2 DNF-et kaptam csakúgy, pedig se a net nem ment el, se ki nem léptem.
a lényeg: semmilyen skillmove cselt nem használok. nem mondom, hogy nem akarok megtanulni ezt-azt, de szvsz enélkül, összjátékkal akár többre lehet jutni. persze ez nem biztos

-
Nazara
őstag
válasz
argentin27
üzenetére
Csak kiváncsiságból kérdeztem.
Én abszolút nem kupázok, engem nagyon idegesit, hogy zsinórban hiba nélkül kell teljesiteni négy meccset 
(#6994) argentin27: Én is a min. 4*-ot tartom szükségesnek, már ott tartok, hogy ne csak a támadóim, de a CM-jeim is tudjanak ilyesmit...
De mostanság kezdek rászokni az 5*-ra, eszméletlenül hasznos, ha jó az ütem, nem lehet ellenük védekezni egy-az-egyben. 
(#6995) Pacos: Na igen, az ilyen pillanatokat szeretjük nagyon.

-
Pacos
tag
Nekem tök hasonló volt. Vmi real-barca keverék team, extra skilles játékosokkal, én meg a lightos Athletic Bilbaommal. Alapból a leggyengébb játékosa erősebb volt mint az én legerősebb játékosom. Mégis nyertem.(2-1) meg 2 kapufa, és ziccerek. Egy taktikája volt; beemelte a védelmem mögé - sikertelenül

-
argentin27
senior tag
3. osztályban nyomom, de még csak egyszer játszottam végig és 1 pont kellett volna, de nem lett meg a div 2. Sokat kupázok, ott tesztelek, már ha épp van működő kupa!
Most hogy végre sikerült belőni mindent, meg megszokni a patch-t jól megy és bizakodó vagyok!

Miért kérded?

-
Nazara
őstag
válasz
argentin27
üzenetére
Hanyadik osztályban tolod, Kolléga úr?

McG, akkor él igazán, ha mennek a cselek (főleg 5*, de a többi is halálos, nagyon agilis). De ha jól emlékszem, ezzel neked nem lesz gondod.

-
argentin27
senior tag
Most én s élvezem a játékot (ki tudja meddig).
Sikerült egy nagyon jó taktikát össze pakolnom ami nagyon jól műkszik a 4-3-3(5)-el!
Mindig is ez a felállás volt a kedvencem, mindig ehhez térek vissza!A csapataim is el lettek találva, szóval happy van
(most)Holnap megnézem McG.-t
-
Nazara
őstag
válasz
argentin27
üzenetére
Ugye-ugye, mondom én, hogy repülő hollandink igazi császár!
Nálam eddig 96 meccsen lőtt 77 gólt és kiosztott 30 gólpasszt. Persze ezekből legalább 5-10 összecsapás volt, ami még korán megszakadt.Nekem McGeady és Hazard közül nagyon nehéz lenne választani. Hazard baromi jó, de Aiden meg olyan helyeken tudja áthámozni magát, hogy csak nézek. Napközben volt egy jelenet, szögletzászlónál hárman veszik körbe, két csellel tisztára mosom magam, elindulok befelé, még egy csellel elküldöm bevásárolni a CB-t, majd behúzom lövőcsellel magam elé - ez kicsit hosszú lett - és becsúszva küldöm kapura. Sajnos gyenge lett a lövés, védte a kapus, de nagyon fun volt!
Nagyon élvezem most ezt a csapatot, egyszerűen minden klappol.
Persze most jutottam fel megint az első osztályba, valszeg jól elfognak megint picsázni sokszor.
-
argentin27
senior tag
Nazara:
Szép kis banda támadt neked, de hát ugye azért játszani sem árt valamelyest!

Más:
Tovább értékelném a BPL csapatotom tagjait:
Ma meló után nyomtam 3 meccset és Hazard a tegnapi szürke teljesítmény után ma hihetetlenül jól zúzta!
Két mesterhármas és összesen 7 gól a 3 meccsen. Sanchez ma nem volt formában, inkább a bal oldal dominált, de nem baj jó ez így!RvP -ről nem is gondoltam volna, hogy ennyire nem fog hiányozni, feltűnni meccs közben a pace fogyatéka!
A positioning sztem tökéletesen kompenzálja a pace-t nála! Jól osztogat, mindent jól csinál.
Az egyik legjobb CF a játékban sztem, legalábbis top 5-ös az biztos! Neki nem kell pace Ő RvP
-
Nazara
őstag
Na, egymás után érkeznek a jobbnál jobb ellenfelek.
Kék Messi, Fekete Neymar&Vela -de focizni azt nem tud....

McGeady gólja, felhivnám a figyelmet RvP gyönyörű gólpasszára.
2-0, természetesen újabb rage quit 
-
Zsohi
őstag
válasz
argentin27
üzenetére
Nekem Marikát szép ki haszonnal sikerült eladnom ma. 250k vettem ~310k jött belőle.
-
Dexar007
veterán
szakii6 : Köszi!
Coinokat ebay-en nem tul szep dolog venni ugye?
-
dracox
addikt
válasz
argentin27
üzenetére
Mert sokan keszulnek a karacsonyi pakkokra... Ha lesz egyáltán.
ezzel csak mi fogunk jól járni.. Fekete pénteken egy Neymart 190k-t is lehetett volna vinni. Akkor mi lesz Toty-nál?? 
-
Nazara
őstag
Na, ezt a csapatot sikerült rage quit-ig püfölni
Chem-huszároknak üzenném, hogy Ibrapapát nem érdekelte a két piros vonal Ribéry-hez és Robbenhez, akkora gólt vert, persze előtte keresztülgyalogolt karaterúgásokkal Koscin és Mangalán... 
Szóval 1-1-nél jött a Deadly Dutchman, és ezzel a rakétával előidézte az ellenfél kilépését.

(#6983) argentin27: Hazard már egy ideje ennyi, mint most

-
argentin27
senior tag
Egy kicsit megint estek a nagyok árai (Agüero, Neymar, Hazard stb...) sztetek miért???

-
MdewC
nagyúr
Hajrá Malmö!!!

-
turul79
tag
31-2 ide a lövés 2-0 oda kezd érni benne az elhatározás hogy én is hagyom a Fut részét a picsába! Ennek így nincs értelme, úgy látszik 13 év fifa használat után 2 nap alatt elfelejtettem játszani...
-
Dexar007
veterán
válasz
Rypejakten
üzenetére
Ertem,köszi.
Szoval akkor csak fömenedzser es segededzö modban nyomhatjuk.
-
Zsohi
őstag
válasz
Rypejakten
üzenetére
Tökön szúrom magam...

-
Dexar007
veterán
Sziasztok!
Olyat lehet csinalni,hogy ketten egy origin accountot hasznalunk,de ket kulonbozo csapatot vezetunk ultimate teamben? Nyilvan gondolom egyszerre nem jatszhatunk,de kulonbozo idopontokban meg talan igen(?) -
Zsohi
őstag
Úgy nézem jövőhétre jön IF Ramsey!

-
turul79
tag
válasz
Rypejakten
üzenetére
Én az előző 6. osztályt 6-1-2 hoztam nem rakott fel telefon supportnak most 1-2-2 és mintha nem én irányitanám a játékosaim...
-
Pacos
tag
Mióta felkerültem FUT-ban a 8.DIV-be én azóta kapom ott a szívatást. Ma 2x megszakadt. Nem az ellenfél lépett ki(én sem). Másodjára pont kupában játszottam. 2-1-es vezetésemnél DNF. Még az egész eddigi kupaszereplést is törölte... Anyád! Először a megnyert Div8-cal járó feljutást veszi el most a kupadöntőt...
Nekem ez kurvára elveszi a kedvem...nem azért mert ne lehetne újra játszani, de ez így... -
Rypejakten
addikt
hello!
feladom. utolsó meccs, ha legalább ikszelek, akkor feljutok. 2-0-ra vezetek, 60. perc, gól, akartam nyomni egy printscreent, és nyomtam helyette egy power gombot... nembaj, újrakezdjük mint az oviban.. aha, 3 meccs, 3 vereség, a 79-es csapatomat összesorsolta véletlenül kétszer is egy 85-ös Premier League teammel, meg egy 83-as hibriddel.
asszem mára nekem ennyi a játék.
-
sipike97
tag
IF shaqirit valaki probalta csatarba?
-
MdewC
nagyúr
Annyit azért sztem meg lehet próbálni, ha kézre áll, hogy a kapus kihozatal gombot akkor amikor már más sansz nem nagyon maradt, akkor nyomni és a lövés irányába húzni az analógot. Lehet lópisi a köbön, de például 1 az 1-ben szituban is, amikor kihívod a kapust és arra húzod az analógot, amerre zárni szeretnéd a szöget, az segíthet.

Rypejakten: Valóban nem éri meg, teljesen aláírom, ezért hasonlóan játszok én is.

-
-
Dinter
addikt
válasz
Rypejakten
üzenetére
Vagy, akkor inkább foglalkozok valami értelmesebbel fifa helyett

-
Dinter
addikt
Nem lehet állítani hogy ezek az istenverte kapusok ne kapjanak be mindent a rövidre??
-
MdewC
nagyúr
-
IzI
senior tag
Hogy lehet azt megcsinálni,hogy ne átvegye a labdát,hanem inkább lépje át és ezáltal maga elé kerül.
-
Juventus FC
tag
Szerintetek az IF jàtèkosok àrai is lemmenek az ünnepek alatt?
-
sipike97
tag
Aubameyang mint rf berakni st be ? Sajna lewandowski nem jott be..szoval if auba ara eleg huzos :/
-
MdewC
nagyúr
-
Nazara
őstag
Skacok, PH-s Fifa bajnokságból lesz akkor valami? Szerintem az ünnepek alatt érdemes lenne belevágni, ha van rá igény, akkor szivesen bevállalom a szervezést.

-
zunicum
tag
válasz
Yodamest
üzenetére
Parkolj be a busszal a kapu elé, a támadásnál meg tiki-takával nyomulj. Tegnap ezzel vertem el 4-0-ra egy lengyel srácot, aki a Costával megerősített Reallal nyomult. + kőkemény védekezés, 1-2 alkalommal le kell rúgni a futóbolond csatárt (a sárga lapot kapott játékost cseréld le azonnal), utána a sérülés elkerülése miatt már óvatosabban jön.Nem nagy taktika, de beválik a futóbolondok ellen.
-
evibly
senior tag
Azért is szeretem a török ligás csapatomat, mert az ott játszó Diegoval ilyen gólokat lehet verni

Az első videó az, illetve ez egy teszt, hogy ti meg tudjátok-e nézni, vagy a linkre kattintva még mindig a ti videóitokat adja-e be?
-
Nazara
őstag
Nem hiszem el...
Sztáriddzsal csak végigszenvedi magát hatvan emberen keresztül, mindenki lepattan, közben kiugrottam a másik szobába még egy kontrollerért, azt is bedugtam, felinstalláltam, nyomtam mindkettőn a kurva szerelésgombot, hátha igy jobban megy....
de nem, se Matic, se Kosci, se Mangala nem volt képes elvenni ettől a nyakiglábtól a labdát... 
-
Yodamest
veterán
Most, hogy visszaestem 2->5 divbe úgy érzem újra kell gondolnom mindent. Védekezésnél ti mikor nyomjátok pl az A-t a containt? Mert igazából ha a támadó előtt állok az L2-t nyomom a sasszét, vagy egyszerre kellene nyomni az A-val? Teljesen bezavarodtam már..... A 14 be folyamatosan lehetett nyomni a containt teljesen rendbe volt a védekezés, de itt most nagyon összezuhantam. Sőt abban sem vagyok biztos, hogy tactical-ra van téve settingbe a defending, mert ha nyomom a containt a védő inkább ráfut a támadóra, szóval tuti átállítódott legacy-ra... Valaki tömören leírná nekem, hogy ha védekezik pontosan mikor is nyom containt, meg mikor nyom L2-t? Ki kell lábalni ebből a dagonyából amibe beleestem

Köszi!
-
zsoltirte
aktív tag
Tegnap nyomtam 2 online meccset DIV3-ba IF Thierry Henry-val. Nem lehet tőle elvenni a labdát! 3-5-2-be nyomtam és vagy 6-7 alkalommal a kapuig sétáltam vele gyökketővel. Mondjuk gólt nem igen lőttem vele, mert addigra nagyon elfáradt szegény (Stamina 53) mire tizenhatoson belülre ért és már az ellen fél csapata körülvette, de elég komoly volt.

Sajna franciákkal a 3-5-2 nem jó, mert a két szélső kb csak akkor van játékban ha a direkt őket keresem, nah meg a védekezésük se az igazi.
Viszont akinek francia csapata van próbálja ki IF Thierry Henry-t. 
-
-
zunicum
tag
Sziasztok!
Hol lehet átnevezni a csapatot pc-n, hogy az UT-ban a meccs közben is az új nevén szerepeljen?
Köszi a válaszokat!
-
Nazara
őstag
Na akkor menjünk szépen sorjában, köszönöm az ötleteket!
Di Mariát kis haszonnal el is passzoltam. A csapat tetszik, a legnagyobb gondom vele az, hogy túl kommersz játékosok alkotják 
Mangala - > Kompany : Ha valakit lecserélek Kompany-ra, az Koscielny lesz, mint korábban már emlitettem, Elaquim egy állat, imádom. Engem eddig még nem zavart a H/H, a védelem mögé belöbbölt labdákat le tudom védekezni (kivétel talán amikor a jelenleg "lassú" szélsőhátvédjeim nem tudnak elég gyorsan megfordulni egy-egy klasszis szélső ellenében), viszont számomra fontos az erő és a sebesség. Koscielny-től egy Adrián Ramos lazán elveszi a labdát, mig Mangala hiába lassabb, az erejénél fogva képes tartani a lépést. Mindezt körülbelül 100 vele lejátszott meccs után mondom.

Yaya: Vele ugyanaz lenne a gond, mint Di Mariával. Hatalmas luxus. Jelenleg Maticé a poszt, ki van neki adva, hogy ne menjen előre, hanem védje a hátvédsort és kiválóan teszi a dolgát. Bárkit leszerel, persze lehetne gyorsabb, de 3-4 meccsen kb. egyszer érzem hátrányát a sebességének.
Ramires: ennyit nem ér nekem (PC-n 75K-nál kezdődik
), mikor itt van Dembelé, aki ráadásul még skiller is
)
Clichy és Walker: Őket szeretném majd kipróbálni, de először Morenot és Colemant fogom, az áruk miatt.Mindenhol a pénzt irom (Igen, gyűjtök Agüeróra
), de a szélsőhátvédek jelenleg a legkritikusabbak, ott mindenképpen váltanom kell. Azpi pakkból esett, gyorsan beraktam, mikor Hazard-t megvettem, Rafi pedig megmaradt az alapcsapatból, mert nem találtam jobbat olcsón. (tegnap vettem coint, ugye előtte még le voltam égve...
)Köszi mégegyszer az ötleteket, sajnos kicsit válogatós vagyok. De mindez csak azért, mert bizonyos tipusú játékosokkal egyszerűen nem megy.
Pl. tavaly képtelen voltam kihasználni az OP-fejeseket tudatosan, ahogy idén sem megy a sprintőrület meglovagolása. Még Hazard-ral sem igazán.
Valamint szögletből is képtelen vagyok gólt fejelni... 
(#6934) dracox : Na ja...

-
gyulakr
tag
válasz
Yodamest
üzenetére
"van olyan lövés is, hogy L2 lenyom és úgy a lövés ekkor valami helyből-helyezett lövést visz véghez a támadó"
Az a "flair shot", főleg távolról hasznos (levágódik a labda), illetve "trükkösebb" lesz a kapuralövés (ollózás stb.), lásd pl. http://www.primagames.com/games/fifa-15/tips/fifa-15-advanced-tips-diving-corner-kicks-throw-ins
-
MdewC
nagyúr
Néztem a csapatod és ha Di Maria kilóg és eladnád, akkor talán ezt az irányt javasolnám megfontolásra.
[link]Mangala --> Kompany (tuti jobban helyezkedik, de talán még Rojot is megfontolnám, ha már...)

Yaya közép CDM, ez egyértelmű, hatalmas előrelépés lenne a védekezésbe, egy jobban helyezkedő CB-vel óriási fejlődés.
Ramires CM-be: Di Maria kikerül, a sebesség pótolva lesz, a védelembe még egy extra, kell rá egy +3 lövés és fizika és kirobbanthatatlan lesz.
Clichy: A sima is jobb lesz mint a mostani.
Walker: Ő is.Ezekkel szvsz sokkal stabilabb lesz az egész védelmed, a támadást meg tuti, hogy megoldod, szóval 1. osztály győzelemre fel.

-
Nazara
őstag
Ha nem láttunk volna még elég WTF-momentset a Fifa jóvoltából....

-
Rexcsek
tag
Sziasztok!
Nekem tegnap volt egy handicap délutánom. Játszottam egy csomó nokedli ellenféllel, de hihetetlen módon húzta fel őket a gép. Az egyik ellenfél kb.4-5ször blokkolt a kapus helyett a 16-oson belül 4-5 méterről. Egyszerűen mindent képes voltam kihagyni. Az egyik meccsemen 4-2-re nyertem, úgy h az ellenfél kapusa Ter Stegen 9.4(!) osztályzatot kapott. Végül 5-4-1-es mérleggel az utolsó meccset egy nagy hajrával behúzva jutottam fel a 2. osztályba. Elképesztő,hogy mit művel a gép néha.

-
Nazara
őstag
Megpróbálom, köszi az ötletet kolléga!

Rooney tegnap 3 meccsen lőtt 3 gólt és adott egy gólpasszt, de sajnos nagyon nem az igazi 4*cselek nélkül CF-ként, igy el is adom. Falcao viszont megfelel a követelményeknek őt majd fogom tesztelni.

Viszont ami még nagy dilemma: Di Maria CM-ben hatalmas luxus érzésem szerint egyelőre, betettem a helyére Dembelét, és a védekezésem stabilabb lett, támadásban pedig abszolút nem érzem az argentin hiányát. 300K kicsit sok erre a posztra, lehet inkább Sanchezt, Filipe Luist és Kompany-t kéne megvenni az árából.
-
MdewC
nagyúr
1 tipp:
Nálam Hazard akkor kezdett jobban teljesíteni, amikor egy olyan chem lapot kapott, ami +3 védekezés és fizika. Nyilván nem egy plusz csillag cselhez, de jobban bírja a strapát, néha akkor is odaér kiszorított helyzetben, ahova nem is gondolnám. Sztem érdemes kiprószálni. 
-
Nazara
őstag
válasz
argentin27
üzenetére
Nálam McGeady körözi le Hazard-t, imádom a 5* skillereket
Ezért is vagyok bajban, mert Hazard is rohadt jó, de lehet jobban járnék, ha inkább Neymart épiteném be a baloldalra egy Hybrid formájában. -
MdewC
nagyúr
válasz
Rypejakten
üzenetére
Nem akarom csűrni csavarni, tudom, hogy mi a jogosultságuk, de nem kell őket aranyba foglalni, mert válaszolnak és elvétve kiosztanak 1-2 pakkot. Ez a dolga a supportnak, ami itthon sajna elég alacsony jogosultsággal rendelkezik. (Ez nem az ő hibájuk.) Az persze, ha jól végzik a munkájukat, csak dob egy picit a megítélésen, mást amúgy se tudnak tenni, mint, hogy kedvesen meghallgatnak. Ez a policy.

-
argentin27
senior tag
Na öcsém meglőttem talán talán életem legszebb gólját, de a 15-ben eddig biztos ez volt a lagszebb!
Van Persie a kb 20-ról egy esernyő csel után kapásól úgy bevágta hogy a lécről pont a gólvonal mögé pattant!
Szenzációs volt!Sanchez egyenlőre lekörözi Hazard-ot de csak 3 meccs telt el majd meglátjuk!
-
argentin27
senior tag
Na végre nyitottam valami értelmeset = HAZARD

Első pakkból itt abba is hagytam!Így hát úgy döntöttem hogy felszámolom Serie A csapatomat, mert visszatérvén a régi jól bevált 4-3-3(5)-re velük nem adta, sajnos Tevez-nél nagyon hiányzik a skill

Hazard érkeztével és a digókból befolyt összegből most már értelmét látom építeni egy BPL-t, mert így megoldódott a kényes LW poszt az angoloknál.
RW tuti atom Sanchez
CF csak technikás jól passzoló lehet, nem lehet tuskó! Talán RvP lesz, mert Falcao nem igazán jól osztogat!
A többin most agyalok.
-
TJLavin
tag
válasz
Yodamest
üzenetére
Hát sajnos üdv a klubban. Hasonlóan jártam, már a múltkor megvolt UT reset is mérgemben amit utólag nagyon bánok de ez van. Semmi nem változott, dobott jó szériákat de nagyon igyekszik hogy ne alakuljon jól a sorom. Szánalmas hogy 7 meccsen át jöhet bárki, el verem majd olyan emberek vernek meg hogy az valami hihetetlen... Ha nyugodt vagyok ha ideges. Én nem tudom tényleg hogy miért kell ennek így lennie, miért nem játszhatja mindenki a jól beváltat. Így gyakorlatilag nincs is esély egy fer győzelemre egyik félnek se.
-
Nazara
őstag
-
^Boss
őstag
gyerekek, Messi megint kaphat IF lapot?
mert a héten Messi Ronaldo, esetleg RvP volt gólgyáros, nem bánnék egy Van Persie IF-et, de előbbi 2 nyilván más szint főleg mostanában. -
Yodamest
veterán
Hát gyerekek ez is eljött megcsömörlöttem sajnos

Nem tudom mi történt igazából 2. osztályban voltam, jó onnan azonnal kiestem, de az óta nem tudok nyerni.
Most vagyok az 5. osztályban és kb ilyen 6 vereséggel 1 döntetlennel állok, és nem érzem a powert se hogy valami esélyem lenne. Nem tudom lehet sok volt a fifa mostanába most így teljesen leengedtem már nincs sikerélményem sem benne abszolút, tök 0-án vagyok. Csak dühít mert sose voltam ennyire szar ebben... 14 ben végig az 1-2 osztályban voltam most meg mindjárt a 6.-ba visszaesek atya gatya, nem tudom mi van. Na mindegy csak le kellett írnom mert nagyon meglepődtem, erre nem számítotam lehet a 0-ról kéne egy jó hónap kihagyás után kezdeni mert most tökre el is ment a kedvem tőle csak idegesít de nagyon. -
Rypejakten
addikt
de, tökéletesen átjött, de én beszéltem telón supportos sráccal, ők csak az accountok állapotával tudnak variálni, de a játékmenetbe nincs belenyúlásuk. az UT-nél is csak csapatnevet tudnak módosítani meg embert kitiltani.
ahogy írod, ez az EA sara, de a mezei userek miatt nem fognak Vancouverből rálesni a magyar proli bajnokságára/divíziójára..
-
MdewC
nagyúr
válasz
Rypejakten
üzenetére
Ezek szerint nem ment át, amit írtam.

"Szép tőlük, hogy reagálnak..." Ez a dolguk, kötelező reagálniuk. Osztogatják a promós semmit, ahelyett, hogy lenne jogosultságuk pl visszaállítani egy beragadt online kupát. Ez speciel a kinti ea nagy hibája. Stb stb. -
drk88
senior tag
válasz
Rypejakten
üzenetére
meglehetne javitani csak a sima playerekre szark az EA..mivel aki kicsit is nézetebb streamer annak megcsinálják...2 hét alatt visszaállították a feltört accját ugy h a coin meg minden ott volt...
-
turul79
tag
Amúgy meg unalmas hogy 2-3-szor kell megnyerni egy bajnokságot hogy felrakjon! nekem kölkök mellett napi 1-2 meccsre van időm így csak évek kérdése lesz az első osztály...

-
drk88
senior tag
válasz
Rypejakten
üzenetére
jó hagyjuk már..ez a dolguk és kutya kötelességük kompenzálni ha valakinek hetek vagy hónapok óta nem működik a játékon belül szolgáltatás amikor kilett fizetve! és az h hozzád vágnak 1 premium packot az is egy kabaré amikor 1 honapja nem tudok kupát játszani...
-
MdewC
nagyúr
válasz
Rypejakten
üzenetére
Azzal azért árnyalnám picit, hogy ez a dolguk. A szolgáltatás pedig jó, de közel sem hibamentes...

-
turul79
tag
válasz
turul79
üzenetére
Telefonáltam a supportnak a csaj azt mondta nem tudnak mit tenni erre most ezt az emailt kaptam:
Köszönjük, hogy felkereste az Electronic Arts ügyfélszolgálatát.Nagyon sajnálom még egyszer, hogy nem jutott tovább, teljes mértékben megértem a csalódottságát, azonban szintet vagy rangsorolást állítani a játékban nem tudunk. Sajnos, előfordulnak "hibák a gépezetben", elnézést kérek a kellemetlenségért. Csekély vigaszként jóváírtam önnek egy prémium arany csomagot és egy ezüst szerződés csomagot az Ultimate Team fiókján. Remélem, talál majd benne valami hasznosat.
Még egyszer elnézést kérek és köszönöm a megértését.
Amennyiben egyéb kérdése adódik vagy nehézségekbe ütközik, kérem, forduljon hozzánk bizalommal.További szép estét kívánok!
Kiváncsi leszek mi fog leesni a szívásért cserébe? Amúgy ismét kellemes csalódás volt az ügymenet!
Új hozzászólás Aktív témák
- Ubuntu Linux
- Új kezdeményezéssel pofoznák ki a Linuxot a játékosoknak
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- LED világítás a lakásban
- Milyen autót vegyek?
- iPad topik
- Elképesztő lemaradásban van az aktuális Loongson CPU-család
- Gitáros topic
- Miért tűntek el a buta tévék?
- Synology NAS
- További aktív témák...
- Kezdő Gamer PC-Számítógép! I5 6400 / GTX 1060 6GB / 16GB DDR4 / 128SSD+ 500GB SSHD
- BESZÁMÍTÁS! Részletfizetés 0% THM ÚJ GIGABYTE A16 3VH 16" notebook R7 260 16GB RTX 5060 3 év 27%
- iKing.hu Apple iPhone 17 Pro 256GB Silver használt újszerű 100% akku 72 ciklus garanciás 2026.11.24
- Roborock S5 Max
- Apple iPhone 16 Pro 128GB Gold használt karcmentes 97% akku 293 ciklus Apple garancia 2027.02.28-ig
- Dell Vostro 3425 6magos Ryzen 5 5625U 8GB RAM 256GB SSD
- LG 27GP850P-B - 27" NANO IPS - 2560x1440 - 180Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDR 400
- 206 - Lenovo Legion Slim 7 (16IRH8) - Intel Core i7-13700H, RTX 4060
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte GTX 1050 OC 2GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Gyümölcstartó hibátlan állapotban eladó
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs

Rengeteg játékhelyzet van, amikor egy-egy csellel tudom tényleg tisztára játszani magam. Múltkor betettem Rooney-t CF-be RvP helyett, de nagyon rossz volt... 

De mostanság kezdek rászokni az 5*-ra, eszméletlenül hasznos, ha jó az ütem, nem lehet ellenük védekezni egy-az-egyben. 

(most)
2-0, természetesen újabb rage quit
Chem-huszároknak üzenném, hogy Ibrapapát nem érdekelte a két piros vonal Ribéry-hez és Robbenhez, akkora gólt vert, persze előtte keresztülgyalogolt karaterúgásokkal Koscin és Mangalán... 
), mikor itt van Dembelé, aki ráadásul még skiller is
az ilyen gólokért érdemes megzavarodni

Gyakorlatilag csúszott-mászott, rengeteg labdát megtartott elöl, néha 2-3 ember között, nem lehetett tőle elvenni. Ha ez nincs, akkor még nagyobb nyomás alá helyezi a Soton a Unitedet.
Tudom, hogy hétfői meccseket sokszor elfelejti az EA, de na.