Hirdetés
- bambano: Bambanő háza tája
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- MasterDeeJay: i7 4980HQ asztali gépben (vs i7 4770)
- MasterDeeJay: Asus B150-Plus D3 coffeetime mod! (DDR3)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
-
LOGOUT
FIFA 15 ULTIMATE TEAM GY.I.K. (FUT)
Új hozzászólás Aktív témák
-
gyulakr
tag
válasz
zunicum
üzenetére
"Simán nyerem a 6. és 5. osztályt. A 4- osztályban lövésem sincs, majd uazzal a lendülettel zuhanok vissza a 6. osztályba."
velem is ez van, a 4. osztályhoz kevés vagyok. DIV 4-ben valahogy egyformán játszó ellenfél jön, nagyon jól passzolnak, túl sok esélyem nincs. Úgy érzem teljesen más játék kellene ide mint ami elég volt a DIV5-ig, nyilván meg kell tanulni

-
sipike97
tag
Valami nagyon olcso 10-20k csapatot tudtok ajanlani?
-
sipike97
tag
A kovetkezo par napban valoszinu hogy az arak ugye esni fognak..ez a nagyobb nevekre is vonatkozik? ( bale,neymar,robben stb)
-
Yodamest
veterán
Ja és néha olyan támadások vannak, hogy lesek. pl Barzagi-tól indult a labda de kényszerítőzve, tehát el is kezdett felfutni. Én el is felejtettem, hogy ott nyomva volt a gomb, vezetem tovább a támadást kis passzokkal. Már az ellenfél tárfelének közepén járok, annyit látok egy játékosom veszettül fut be a védői mögé, adtam is gyorsan neki a löbbölt labdát, amit aztán a kapus lábai között be is vert a kapuba. A visszajátszásban láttam csak, meg a gólörömnél, hogy a gólszerző Barzagi volt
Ellenfél csak lesett. -
Yodamest
veterán
Beálltam gyerekek én is erre az 5 védős dologra egész jó! 5-2-1-2 egész pontosan, és olyan tömörülés van a kapum előtt, hogy tényleg csak úgy lőnek gólt, ha mondjuk Sturridge megindul és lepattan róla 3 emberem, az ellen nincs mit tenni, de ez nem olyan gyakori. Gólt ugyanannyit lövök így is viszont a védelem stabilabb, próbáljátok ki

-
dracox
addikt
Valaki tudna segíteni abban hogyan tudom megváltoztatni a kommentárt angolról spanyolra? Ha a nyelvnél választom ki indításkor akkor a feliratok is azok lesznek annak pedig nem nagyon örülnék
.. A játékon belül pedig csak az angolt rakja be fix-re..másra nem engedi váltani. ötlet? 
-
vegitossj7
addikt
válasz
LendvaiFeri1
üzenetére
Aham, írták is

-
Juventus FC
tag
Nemrégiben beszéltem itt egy forumtással ő mondta hogy valahonnan letöltött egy kommentátor csomagot amiben van 9-10 külömböző komment. Tudnátok abban segíteni hol találom ezt meg/honnan lehet ezt letölteni?
sehol nem találom -
LendvaiFeri1
veterán
válasz
vegitossj7
üzenetére
Ez csak konzolon van?

-
vegitossj7
addikt
válasz
LendvaiFeri1
üzenetére
Wow, honnan lett ps3-ad?

-
Nazara
őstag
válasz
argentin27
üzenetére
Az agilis CM-nálam is alapfeltétel, idén az abszolút kedvenc Herrera ebben a kategóriában, és emiatt esnek ki az olyanok, mint pl.: Xavi vagy Fabregas.
"Meg ami nagyon eredményes nálam az az hogy amikor passzolom kp-n a lasztit akkor a labdát fogadóval abba az irányba tolom meg a labdát amerről jön, szóval így 90%-ban mindig otthagyom a rám érkező embert és ezt egészen addig mig egy kiugratási lehetőség nem adódik! (remélem érthetően írtam le)" , igen, érthető, gondolom ezt a jobb analóg pöckölésével éred el? Vagy megtolás alatt szimplán az átvételt érted abba az irányba, fordulás nélkül?
Nem használok egyéni taktikát, mert nincs kedvem beállitgatni minden meccsen. Nyomok az alapból egy Posessiont, vagy High Pressure-t, azt jónapot (bár egyikkel sem érzem, hogy bármi változna...)
(#7576) szakii6: Már elkezdtem shooting-tutorialokat nézni, meg gyakorolni, csak in-game nem nagyon van sok lehetőségem, mert mint mondtam, tömörülnek. Nálam az szokott bejönni, hogy bejátszom a CF-nek a 16-os vonalára, van rajta egy védő, én meg egy lövőcsellel befordulok mellette és kilövöm a hosszú sarkot. A büntetőterületen belül nagyon-nagy dugókat tudok megereszteni.

(#7577) argentin27: Dinter kolléga ajánlásával az OBS. Én még csak egyszer próbáltam, felvétel közben semmi baj nem volt, de a visszajátszott anyag nem volt az igazi. Majd próbálkozom megint.
-
fcbarca
őstag
Sziasztok.milyen kart érdemes venni fifa 15hoz aminek nagyon jo a fogasa, erzekeny a joystick, es nem tul draga?
-
Pacos
tag
válasz
argentin27
üzenetére
én Dxtory-val próbálkozom most. Online csak egyszer néztem, erre pont laggolt
Azóta meg nem próbáltam.
Érdekes hogy tavaly az Action!-nel vettem fel és simán ment. Ráadásul az elég jól is tömörített. Idén azzal esélytelen
-
argentin27
senior tag
Tudtok olyan progit amivel fel lehet venni a meccseket?

Ami nem lassít be meg stb...
-
szakii6
tag
Ha cfel játszol, akkor szerintem fontos hogy tudj messzebbről is gólt lőni vele, mivel kicsit hátrébb van mint a sima csatár. Erre tökéletes Van Persie, Tevez stb. Én is át álltam egy ideje erre a felállásra, és minden meccsen próbálkozom messziről is velük. Többnyire sikerrel

-
argentin27
senior tag
Most már értem hogy neked miért eredményesebb a CF.
Én is nagyon sok rövid passzal játszom a középpályán (nem tiki-taka) magamra húzva a védelmet és jó ütemben már ugratom is ki a wingereket. Meg elég sokat forgolódok a labdás emberrel, legtöbbször a CF-el így automatikusan letámadja legalább két ember és már valaki szabadon is van.
Meg ami nagyon eredményes nálam az az hogy amikor passzolom kp-n a lasztit akkor a labdát fogadóval abba az irányba tolom meg a labdát amerről jön, szóval így 90%-ban mindig otthagyom a rám érkező embert és ezt egészen addig mig egy kiugratási lehetőség nem adódik! (remélem érthetően írtam le)
Ezért fontos nálam a technikás és jól forduló agilis játékosok kp-n mint pl: Modric, Gündi, Rodriguez, Mariska, stb... ha nem jó az agility-je a kp-snak nem is játszik nálam!Én ezzel az egyéni taktikával tolom már egy jó ideje és működik (kivéve amikor megvernek):
40, 30, laza, 45, 36, 34, laza , 57, 54, 43Persze ez még nem járta meg a div.1-et. Lehet hogy ott kevés lenne.
Te gyárival játszol vagy egyénivel?
-
Nazara
őstag
válasz
argentin27
üzenetére
Nekem az a gondom, hogy 60+-os labdabirtoklással játszok, mert nagyon jól szerzek labdát. Viszont mivel tiki-takázom, betolom az ellenfelet a saját kapuja elé, ott tömörül az összes játékosával. Igy vagy létszámfölényt teremtek (egyre előrébb jön az egész csapat), vagy skillekkel megoldom a dolgot. Előbbi szokott lenni, mert utóbbihoz azért nem vagyok elég jó, csak bizonyos szitukban nyomom be azt a 6-7 cselt, amit tudok fejből. Igy viszont, hogy egyre előrébb jön mindenki, egyszerűen nincs helye a szélsőknek a kapu felé fordulni, emrt hiába jut keresztül a szélsővédőn, akkor még ott a CB, meg az egyik CM/Cdm is. (És akkor még a 3 CB-s felállásokról nem beszéltem, az a halálom idén... )
Szóval labdavesztés, vagy blokk, vagy akármi van, és jön a kontra. Aztán vagy sikerül úgy helyezkedni, hogy lefülelem a passzt, vagy hamarabb indulok Mangalával/Onuohával és nem hagyom magam megkerülni. De első osztályban, mint mondtam, már nagyon pro-k vannak.
-
argentin27
senior tag
A CM-ek nekem is sokszor törnek előre amikor a széleken kavarok. főleg a bal CM mert arra a "get forward"-et állítottam a jobb CM-re pedig a "balanced"-et így Di Maria vagy Rodriguez sokszor kerül gólhelyzetbe és eredményes vagy kiszolgál. Főleg a második hullámban amikor megy a vissza passz.
Nem vagyok az első osztályban (2. és 3. div-ben ingadozom) ezért arról nem tudok nyilatkozni, de ezek szerint kemény lehet!
A wingerek megjátszásával szerencsére nincs gondom, ők a gólfelelősek nálam és úgy ahogy mondod a CF inkább osztogató. Én nem érzem annyira hogy messze lennének a wingerek a kaputól, lehet hogy azért mert a csapatszélességem 43-ra van állítva. Amikor meg kiugratóm őket akkor az esetek 90%-ben a 16-es sarkától érkezik és tőr üresen kapura. -
Nazara
őstag
válasz
argentin27
üzenetére
Kurva nehéz a Fifában idén is normálisan játszani, szóval borul minden. A felállás lényege az lenne, hogy a CF a disztribútor, a wingerek a befejezők. Na, amíg én alacsonyabb osztályokban voltam, addig leginkább a Cm-es törtek előre, mert szét tudtam húzni a gyengébb ellenfelek védelmet. Az elsőben és a másodikban viszont a CF a golfelelos. Van Persie 110 meccs, 90gol, és 30 golpassz körül jár. A szélsők pedig minden második meccsre atlagolnak egy golt/gólpasszt. Pl: 50meccs=25(gol+gólpassz). Úgy érzem, hogy a wingerek túl messze vannak a kaputól a betomorulo vedelmek ellen, kénytelen vagyok a Cf-fel alkotni. Az első osztályban meg aztán minden a feje tetején, néha a saját terfelemrol nem tudok kijonni, adom el a labdákat, szenvedek. 0-4,0-3 stb. Eredményekkel.

-
argentin27
senior tag
Nazara kolléga:
Te sok gólt szerzel az RW és LW-el ?
Azért kérdem mert nálam inkább ők az eredményesek. A CF túlnyomórészt gólpasszt ad és csak kevésbé gólerős! Ez kifejezetten igaz RvP-re 15 meccs 17 assist és 7 gól! Amivel persze semmi gondom nincs csak kiváncsi vagyok!Viszont Benzema már kiegyenlítettebb ebben kb ugyan annyi gólt szerzett mint assist-ot adott.
Lewa is szintén kb ugyan annyit hoz mindkettőből.
Te hogy állsz ezekkel a dolgokkal?

-
argentin27
senior tag
Nézem ezt az új online kupát, elég vicces!

Lókuki 4k a nyeremény és ezért azt várják el hogy egy eredeti csapattal nevezz!
Ha egy kicsit magasabb lenne a díjazás talán még össze is kaparnék egy klub-ot!
-
LendvaiFeri1
veterán
válasz
vegitossj7
üzenetére
Köszi bro, majd pénteken megtesztelem.

-
Nazara
őstag
válasz
argentin27
üzenetére
Csak a szokásos.

-
argentin27
senior tag
Jó kis meccset toltam most!
Online kupa döntő (BBVA kupa) kb 35-ről ellövi az ellen egy semmilen szituból Jordi Alba-val, a lbda száll Casillas pedig meg sem mozdul csak nézi hogy a keze mellett beesik a labda! Na mondom jó lesz!

Semmi gond jönne az egyenlítés mert kipasszoltam 2 in 1-be gurítanám üres kapura a meccs megszakad és BNF nekem!
Köszi

-
Zsohi
őstag
Tavaly én a nyomát se éreztem a hendikepnek. Erre varrjatok gombot...

A vereségeket, kapott gólokat mindig úgy éreztem, hogy el tudtam volna kerülni, ha másképp cselekedtem volna az adott pillanatban. Az idei részben már teljesen más a leányzófekvése... Mikor Emenike meglódul és Matic/Kompany/Koscielny csak úgy lepattan róla elég nehéz elfogadni és az, hogy a futóbolondok ellen a mélységi védekezésen kívül nem létezik más megoldás, hát. Majd végül hozzád kerül a labda és egy Fabregas képtelen a két méterre lévő társának lepasszolni a lasztit... A kapus, rövidre ha olyan kedve van bekap mindent, legyen az SIF De Gea, Neuer. A védők mikor a lag miatt meghülyülnek...Sajnos nem tudom én élezni ezt a játékot úgy istenigazán.pedig a sorozat legjobb része még a felsoroltak ellenére is

-
vegitossj7
addikt
válasz
LendvaiFeri1
üzenetére
XMB menü, a legjobboldali menü, játékosok, akikkel találkoztál, create message

-
-
deszkaúr
tag
válasz
Rypejakten
üzenetére
köszi

amugy nem nehéz meríteni, mert tudnak produkálni ezek a fiúk
pláne ha EA barátunk is rajt van az ügyön
-
argentin27
senior tag
Nyertetek már 2-1 -re úgy hogy 3 öngól született???

-
deszkaúr
tag
az tény hogy ha az EA úgy akarja nem nyerhetsz
most játszottam egy ilyen meccset
az tipikus 1. félidős fajta
1-0 a szünetig, az ellennek szinte helyzete sincs, simán uralom a meccset
majd a 2. félidő elején egy kiugratás és már oda is az előny
majd jön Neymarral mellete az én Caceresem előnyösebb helyzetben,
sasszézok vele hátra egyszer csak megiramodik a félpálya felé
majdnem rosszul lettem,
eszem ágában sem volt visszafele rángatni a joystikot
egyből kaptam nyóc métert a braziltól onnét meg már
sima volt
majd egyenlítettem Palacióval egy kis huzogatás, csel után
89.perc tizenegyes pedig simán elrúgtam a labdát,na mondom ilyen nincs
de még lehetett fokozni
gondoltam nem ugrok el Buffon mesterrel úgysem mai gyerek
a csávó hátha így előnyugdíjasan több esélye van, tehát maradok középen
lövés tényleg középre jött!!!
és baszki Buffon fürge mozdulattal elugrott jobbra
hozzá sem nyúltam a gombokhoz
na akkor erről ennyit
-
Shit Life
senior tag
Üdv!
Azt vettem észre, hogy ma még egyszer sem kaptam nagy nevekből álló ellenfeleket.
Csak a közép és alsó kategóriás játékosokkal jönnek. Ezek szerint mindenki kiárusít??? (Én is)A handicap-hez annyit szólnék, hogy sztem van!
Most is egy isteni 1.félidő után jött a 2.fi amikor nem tudtam passzolni kettőt egymás után anélkül hogy letámadott volna az ellenfél!!!
-
szakii6
tag
Lehet ultimate team csaptnevet keresni valahol? Játszottam xbox-on egy magyar sráccal, a csapatnév meg van, lehet valahol keresni?
-
ali75
aktív tag
válasz
bucketb0b
üzenetére
Nem vagyok top1!Mivel fifa 14 volt az első amivel kezdtem!Tehát kb. 1 éve játszom!Te lehet az vagy vagy még szerintem jobb is,mert ilyen okosan reagálni nem tud mindenki!Le a kalappal előtted és a tudásod előtt mert ez nem gyenge...Mindig szerettem az ilyen embereket mint Te,tök pozitív segítőkész ember vagy gondolom!()További jó játékot neked is!
-
Nazara
őstag
válasz
vegitossj7
üzenetére
Én tavaly sokkal jobban éreztem a "hendit" mint idén. Most valahogy legtöbbször tényleg az én hibáimat, vagy a játék OP részeit kihasználva nyernek ellenem. Vagy ugye most az első osztályban legtöbbször tényleg érzem, hogy sokkal jobb az ellenfelem, és ezért izzadok vért akár azért, hogy ne verjen meg nagyon.
Mondjuk az is igaz, hogy a saját magam dolgát nehezitem, amiért lassú CDM-et, CF-et, meg szélsővédőket használok, de ha velük akarok játszani...

Valamelyik nap produkáltam egy ilyet, ez már mindennek a legalja volt, de sok ehhez hasonló gólt szoktam ajándékozni az ellenfeleknek.

-
Yodamest
veterán
Mondjuk azt, hogy simán nyer egyet aztán fogalma sincs a játékról elég nehéz elhinni. Azért aki tud játszani azon mégiscsak látszik, már az irányításból is. Ott az lehetett akkor, hogy az a bizonyos első meccs amit nyert az hendi volt, és megtolta a gép. Ha a gép nyomja az embert, akkor még egy fogalmatlan is elverhet, mert egyszerűen mindenhová odaérnek a játékosai, minden beakad neki, ilyenkor borzasztó nehéz kihúzni.
-
bucketb0b
őstag
Nézd ha ezek szerint a játék elvert téged most a döntőben akkor fordítsuk meg. Lehet, hogy korábban meg az ellenfeled volt ilyen véleményen amikor te győzted le őt? Akkor ezek szerint lehet mások ellen meg te nyertél így és lehet már hamarabb ki kellett volna esned. Ezt akkor ennyi erővel te sem tudhatod, hogy másnak mikor adódik hasonló eset, mint nálad amikor gyakorlatilag elver egy olyan csapat akit te gyengébbnek tartasz és csak a játék nyereti meg vele. Szerintem túl gondolod ezt egy picit. De legyen igazad, a gép nyert és hagyjuk abba te vagy a top1!
((#7544) vegitossj7: Persze, hogy nincs. Ha győzel az teljesen önerő volt, de ha kikapsz azt a gép akarta úgy.

-
vegitossj7
addikt
válasz
bucketb0b
üzenetére
Akkor nincs hendi, ha 5-0-ra veri az ember Ronaldos ellenfelét, meg négyet rúg egy játékossal...
De mikor kikap valaki 2-3-ra akkor megy a nyálcsorgás, hogy mégis milyen fos egy játék, sosem hagy nyerni...
Még mindig fejben dől el, semmiből sem jó a sok, a Fifából meg keveset kell adagolni, csak az ember képtelen letenni 2 meccs után...
-
ali75
aktív tag
válasz
bucketb0b
üzenetére
Nem.Csak látszik valakin hogy tud játszani vagy nem.Az a furcsa nekem (látom neked nehéz megérteni)hogy nyert aztán 2 meccs és fogalma sem volt hogy hol van...ezért játszottam vele 2-szer mert én sem hittem el hogy ennyire fogalmatlan,mondom biztos nekem volt hendi.De tudod mit 2-szer volt nekem hendicap biztos.Aztán nyugodj meg mert túl okos vagy.
-
Shit Life
senior tag
Na akkor én most listázom a drágább játékosaimat hátha az ünnepek alatt olcsóbban vissza tudom vásárolni őket!
-
Rypejakten
addikt
én múlt héten töröltem a klubbom, miután div4-ből div9-ig estem vissza, kb. nyeretlenül. csináltam egy újat, most meg osztályismétlés nélkül feljutottam ismét div4-be, div5-öt 7-0-0-val hozva.
szóval nem panaszkodom.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
ali75
aktív tag
Na emberek!!! Mai tapasztalataim az UT-ról!!! Lehet hagyni kellene ezt a SZART a francba!!!Ma reggel óta tolom ráérek.Párat nyertem de inkább a vereségek vannak ma többségben!De úgy hogy 2-3gólokkal szoptam,simán vagy 2-3 nullás vezetésről sima cumi!!!Nem bírtam tovább az ilyeneket elkezdtem kihívni még egy meccsre!(mondom nem igaz hogy ma mindenki jobb) Az első pali 4-1-re nyert ut-ben.Elfogadta a kihívást,játszunk...na ilyet még tényleg nem láttam egy értelmes passz,lövés,szerelés,semmi!!!!Írom neki te játszol vagy a hugod???Ő!!!Ok.Következő ugyan ez!A 3.is!A negyedik szintén fogalmatlan köze nincs a játékhoz(ezzel 2 meccset is nyomtam mert nem hittem el hogy ő játszik!!!Ilyen van???!!! Ezek az emberek vertek ut-ben simán a kupa döntőben illetve a döntőbe jutásért való meccsen!!!! Akkor ez hogy???Ott hogy ment nekik ennyire hogy 3-0-ról fordít 3-4-re????Szezonba pedig simán verem 4-5 gólokkal őket????Ááá... Bocs telórol!
-
Zsohi
őstag
válasz
jose999
üzenetére
A 14-ben egy szögletet a saját kapumra sikerült rálőnöm amiből majdnem öngól is lett, pedig csak a 16-os előterébe akartam ívelni a labdát. Előfordul az ilyen a FIFA-ban.
A másik nagy kedvencem szintén a 14-ből származik. Tisztázni szerettem volna a saját kapum elől, de Gibbs apait-anyait beleadva ~80-85 méterről keresztlécet talált. 
-
jose999
senior tag
Hehe ilyen nincs
Ibarbo Musa
vezetek 2-0ra, hogy hogynem 2-3 a második félidőben. Gyerek egykapuzik. 2-0ig konkrétan nem lőtt kapura (1.f.i.) utolsó perc, eladja az utolsó embere, két emberem megy kapura, egyik kicselezve a kapust középre gurit... Robben pedig eltöri a labdát
ahelyett, hogy kb 7 méterre lévő kapu felé GURULNA a labda, ahogy a lába lendült is, mit ad isten, az én kapom felé szállt... Ezen még én is szakadtam
ellentamadas, 2-4 
-
Rexcsek
tag
Alapvetően a handicap ellen szerintem nincs mit tenni, ez egy létező dolog, bár sokan csak azt hajtogatják, hogy tanulj meg játszani. Van egy haverom, akiről már korábban írtam, már 6 idények ligacíme van neki. Összesen kb. 100 meccset nyomott eddig. 80% győzelem. A Fifa 14-ben kb. 500-600 meccset lenyomott az első osztályban és összehozott kb. 40 idények ligacímet. Szóval jól nyomja. Erre eljön hozzánk(kíváncsian várom mit csinál,hogy tanulhassak tőle) ugyanaz a játék, ugyanaz a platform(Pc), ugyanolyan joy. Bejön a handicap és össze-vissza szo...ják az ellenfelek. Múltkor kikapott 3-1-re, meccs közben azt mondja a haverom, ez tuti nagyon erős
, alig bírok kijönni a félpályámról. Erre kiderült, hogy 3. ligás a csákó és 50%-os mérlege volt
. Iszonyat, hogy húzta felfelé a gép a gyereket. Elvileg ez a játék a kikapcsolódásról kéne, hogy szóljon és nem arról, hogy felhúzza magát az ember. De nem arról szól...Hiába vagy te jobb, hiába gyakorolsz, a handicapet nem igen lehet legyőzni. Marad az, hogy kivárod a szerencse szériát. Én most az első osztályban vagyok, ha összejön az idények ligacím szerintem már nem sokat fogok Fifázni utána 
-
Rypejakten
addikt
válasz
szakii6
üzenetére
ez lehet tróger dolog, de én meg felállás szerint választok ellenfelet. mivel szélsőim vannak, ezért ugye 5 védő kiesik, plusz 4-3-3 ellen sem szeretek játszani, mert akkor az ellen is széthúzza a mezőnyt, aztán kapom a belöbbölt labdás passzokat, amiket nem tudok levédekezni.
idén szerintem a 4-4-2 / 4-2-2-2 / 4-1-2-1-2 és a 3 védős felállások ellen a legkönnyebb játszani.
meg a másik, hogy eleve címerből és klubnévből ki lehet silabizálni, hogy kinek milyen csapata van kb. Bayern címer, mez, akkor valszeg valami Bundásligás csapata van, de ha meglátok egy Orlando Pirates vagy Colombus Crew címert, lépek is ki. aki 5k-t költ címerekre, lazán költ fél millát Bale-re és Neymarra is.
-
zunicum
tag
válasz
szakii6
üzenetére
Semmi gond, napok óta szenvedek a játékkal. Simán nyerem a 6. és 5. osztályt. A 4- osztályban lövésem sincs, majd uazzal a lendülettel zuhanok vissza a 6. osztályba. Párszor már repült a kontroller. Tegnap az ellenfél támadása közben a 16-oson belül Iniestát hátba verte a labda, közben odaért elé Chiellini. Akkora büntetőt adott, mint állat az ellenfélnek.
A szabályok nincsenek normálisan lekövetve a játékban, amikor sérülést szenved szerelés közben a játékosom az ellentől nem kapok semmit, nálam meg repülnek a piros és sárga lapok. Legjobban azt bírom, amikor becsúszik elém védekezés közben és a testével, kezével blokkolja a labdát.
Vannak meccsek, amikor a labdát sem találják a játékosaimat, majd 3 perc alatt egyenlítek 0-3-ról, viszont fordítva is előjön a hendikep miatt. A nyulakat Remy, Sturridge nem tudom levédekezni... Van még mit fejlődnöm. -
szakii6
tag
válasz
Juventus FC
üzenetére
Ez egy játék, ne keverjük a valósággal.
Én senkit nem akartam megbántani, csak elmondtam a véleményemet (idegességemben) ezekről a játékosokról 
-
drk88
senior tag
Az a vicc h beállítom a védőimnek h maradjanak hátul meg a két szélsőnek is de akkor is feljönnek...
-
Juventus FC
tag
-
szakii6
tag
válasz
Yodamest
üzenetére
Én ha meglátom ezt a felállást, hogy 5 védő meccs előtt kilépek már egyből.
Én is szemvedtem a felállás ellen pár meccset,de esélytelen. Ekkora madarakat aki ezt játsza... Igazi gyökér aki nem tud védkezni, előre berakja a nyulakat aztán 1-2 kontrából meg gólt lő. Csak tudnám mit élvez ezen a játékon. Egy szó mint száz, meglátod a felállását és exit 
-
Yodamest
veterán
válasz
jose999
üzenetére
Ez meg olyan, hogy 1. átlövésre alapozni elég esélytelen, főleg amikor 3 védő van a nyakamba és cibál össze-vissza, 2. átlövések is mindig olyankor sikerülnek amikor már vezetek 3-0-ra na olyankor beakad mint állat, de amikor nagyon kellene egy gól akkor tuti kilövik a szögletzászlóra...
-
Garsza
veterán
válasz
Rexcsek
üzenetére
Nekem ugyan ezek vannak. Kezd már elegem lenni az egészből. Általában ha gyengéb csapatot kapok akkor olyan mintha nem is azokkal a játékosokkal játszanék. Nem tudják átvenni normálisan a labdát, nem tudnak szerelni nem jól helyezkednek, nem mennek be a helyzetek. És van mikor minden össze jön (csak ebből már jóval kevesebb van).
-
Yodamest
veterán
Tegnapi legfosabb meccsem:
Ellenfél csapat neve: Ibra, Na megláttam már tudtam, hogy ebből semmi jó nem sül ki, taktikája olyan volt, hogy 5 védő állt teljesen egyvonalba a 16-os vonalánál, nem jöttek előrébb egy centivel sem. Előttük 2 védekező középpályás, azok is odavoltak ragasztja az 5 védő elé szűrőnek. Széleken valami Robben, Ribery
elől meg Ibra.....
kapuralövésem nem is volt, gyakorlatilag nem tudtam átjutni az összesen 7 védőn. Jól is tolta mert nem a védőkkel futot ki rám, azok egy vonalban álltak hátul, hanem a CDM-ekkel jött vissza szerelgetni. Ívelgetni is esélytelen volt, mert nem is volt hova hiszen annyira hátul voltak a védői, hogy azon túl már a kapus volt.
2-0-ra nyert, 2X sajnos nem tudtam a kontráját megállítani... kapusom nem védett semmit.
Ilyenkor egyébként mit lehet csinálni? Max abban reménykedhettem, hogy valahogy átpaszírozom magam a védőkön, de ahhoz meg túl jól játszott, hogy hibát vétsen. -
bucketb0b
őstag
válasz
Rypejakten
üzenetére
Most a bolti árakat mondtad ugye? Mert különböző hirdetésekben 3-5k volt az (igaz lehet csak kód, de a célnak tökéletesen megfelel az is)

-
zsoltirte
aktív tag
válasz
turul79
üzenetére
Én úgy zúgtam ki DIV-3ból, hogy első félidőbe szinte mindig vezettem és fölényem volt, majd a 2. félidő első 10 percében kaptam 2-3 gólt és utána megint én lettem előnyben, de nem sok meccsen tudtam győzni. Volt, hogy szinte pályán se lévő ellen berámolt 7 perc alatt hármat, majd kaptam egy pirosat is és utána megint végig fölénybe voltam, de csak 2-3-ra tudtam visszahozni a meccset. Nekem mostanában akad a játék és nem tudom, hogy nálam van e a gond, mert nagyon sok meccs akad, de nem mind. Valamint egyre több meccs szakad meg pontosan a 90. percben. Nem előbb, nem később, pont akkor. Egyik meccsen iszonyat jó vagyok, a kövi meccsen meg hihetetlenül szar... franc se érti. Már egyre kevesebb kedvem van online játszani mostanában.

-
turul79
tag
Tapasztaltátok mintha új hendi rendszer lenne?
Nekem első félidőben nyomja 3-4 napja az elönyt de ha nem tudok 3 gólos előnyre szert tenni akkor bukok mert jön az ellen! első félidőben felborul felém a pálya 9-10 van közte lövés kisérletben 60% fölött birtoklom a labdát stb. Második félidőre viszont teljesen fordul a kocka. -
Juventus FC
tag
válasz
tigomigocika
üzenetére
Get in behind vagy valami ilyesmi akkor indúlnak be a csatárok
-
Rexcsek
tag
válasz
tigomigocika
üzenetére
Szia!
Stay back while attacking-azt hiszem így van-ilyenkor hátul maradnak. A beindulást most nem vágom, mivel nem az otthoni gépemnél vagyok.
-
szpal17
őstag
válasz
losilee1337
üzenetére
Én most is be tudok lépni. Telefonon is. Mondjuk egy pár napja nekem az Origin ilyen biztonsági kódokat küldözget, pedig nem állítottam be semmi ilyet.
Egyébként a Chrome böngészőben nem mindig megy nekem, ilyenkor átmegyek internet explorerbe és ott működik. -
zsoltirte
aktív tag
válasz
losilee1337
üzenetére
Nekem napok óta nem jön be.

Xbox360
-
losilee1337
aktív tag
Üdv nektek a web app megy ?
-
Juventus FC
tag
válasz
tigomigocika
üzenetére
A csatárokra beállítod, hogy támadásoknál induljanak be
A kp pedig hogy támadásoknál maradjanak "hátúl"
Én pc játszok de ott az RB folyamatos nyomásával támadja le az ellenfelet, magától
ilyenkor az általad irányított játékossal blokkolod azt akihez éppen passzolna ezzel elég szépen meg lehet bénítani az ellenfél támadásait. -
tigomigocika
senior tag
Hali egy kis help kellene
4-3-3 a felállásom
És egy kis segítséget kérnék...
Van az "instuctions" menüpont.
Ott hogy tudom azt beállítani, hogy ne támadjon mindenki eszetlenül csak a 3 támadóm(mésnak olyan faxántosan indulnak be hogy csak nézek)
A kp-saim nem tudnak szűrni de h miért...
Meg egy török srác irta hogy a körrel támad le folyamatosan...ezt most lenyomva tartja végig?ps4-ről van szó
Köszi előre is
-
Rexcsek
tag
válasz
LendvaiFeri1
üzenetére
Nekem tegnap este a 2. osztályban 5-1-1-es mérleggel adott be olyanokat, hogy azt hittem mekkora nagy gamerek. A statijukból meg kiderült, hogy nokedli 50%-os mérleggel rendelkező játékok. Egyszerűen a védőim nem szereltek, csak lézengtek a pályán. Minden passzom az ellenfélhez ment A csatáraim elől mindent kihagytak, persze jöttek is a verések szépen. Egyszerűen ez a handicap egy vicc: kapok 5 meccsen 2 gólt, utána meg 3 meccsen ötöt. Az is érdekes, hogy nyomom a Juvéval a Dortmund ellen. Az ellenfélnek helyzete sincs az egész első félidőben. Én dominálok, erre ránézek a játékosokra, hogy kit kéne cserélni. Marchisio 4.3-as, A komplett védelmem 4-es vagy 5-ös, úgy hogy az ellenfél kapura sem lőtt. Az ő játékosai pedig túlnyomórészt 6-osak. Ez mi a f...om? Szerintem behúzom az idények ligacímet(ha sikerül) aztán egy darabig tuti ráhagyom a játékot....

Új hozzászólás Aktív témák
- Azonnali fotós kérdések órája
- S.T.A.L.K.E.R.: Call of Pripyat
- A jövőben nem csak a gazdagok kiváltsága lehet az Intel CPU-k tuningja
- Eredeti játékok OFF topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- LEGO klub
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Xbox Series X|S
- Apple MacBook
- Mobil flották
- További aktív témák...
- Asus Zenbook S 16 OLED UM5606WA, Ryzen AI 9 HX 370, 32GB DDR5, 2TB - Garancia 2027.08.01 magyar bill
- AMD GAMER PC! Ryzen 5600X / RX 6700XT / X470 / 16GB 3000MHz / 512GB NVMe / 650w!
- VivoBook S513EA 15.6" FHD OLED i5-1135G7 16GB 256GB NVMe magyar vbill gar
- GAMER PC! Ryzen 5600 / RTX 3060 12GB / A520M / 16GB DDR4 / 512GB NVMe!
- Epson EB-FH06 projektor, CSAK 770 óra a lámpában! ÚJ ÁRA 250.000Ft-tól indul !
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4649
- Dell Latitude 5411,14",FHD,i7-10850H,16GB DDR4,512GB SSD,2GB VGA,WIN11,ÚJ AKKU
- 222 - Lenovo LOQ (15IRX10) - Intel Core i5-13450HX, RTX 5050
- Eladó egy adata 32gb 3200Mhz laptop ddr4 ram
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Midnight-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4397
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

szuper 

eszem ágában sem volt visszafele rángatni a joystikot
gondoltam nem ugrok el Buffon mesterrel úgysem mai gyerek

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)