- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Chosen: Intel Arc B580 játék kompatibilitás (2026. 01.)
- sziku69: Szólánc.
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- gerner1
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Sapphi: StremHU | Source – Self-hostolható Stremio addon magyar trackerekhez
-
LOGOUT
FIFA 15 ULTIMATE TEAM GY.I.K. (FUT)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dexar007
veterán
válasz
sylvia_1988
üzenetére
En talan tobb jatekosra szetosztanam,ugy biztos nem lesz feltuno,ha 10 alatt veszel ezust/bronzokat.
-
Dexar007
veterán
válasz
sylvia_1988
üzenetére
Ha nem bronz jatekosert fizetsz tobb szazezret akkor nem hiszem.

-
-
Dexar007
veterán
Mi haverral 500.000 coint vettunk kezdo loketnek,hogy ne kelljen szerzodesekkel,serulesekkel szopni az elejen,es mint kiderult figyelmeztetett az ea,hogy most meg elnezik,de a kovetkezonel ban jar.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
eBay-en vettuk,rogton elso adasvetel egy gagyi bronzjatekossal. Nem volt nehez kiszurni.
-
Kristof_94
nagyúr
Én iPad-en kihúztam, IF Ronaldo, IF Ibra! Illetve a kezdő csomagomban benne volt IF Di Maria

Persze jobb lenne ez pc-n, de ott egyenlőre még nem játszom! -
MdewC
nagyúr
válasz
sylvia_1988
üzenetére
"A legnagyobb coinseller maga az ea." Ezt már én is bedobtam, nem lepődnék meg.

Elég sokan kaptak resetet itt a fórumról is, nem lepődnék meg, ha IF Messi is lassan el lenne tiltva pár meccsre.

-
sylvia_1988
tag
Igazad van, így szerintem is egyszerűbb kiszűrni a csalókat. Csak tudod az a legcikibb, hogy nem igazán folyik hajtóvadászat a coin-t vásárlókért, de még a coin árusokat hirdetőkért sem. Egy évfolyamtársam majdnem egy havi minimálbérből vett zsetont, azóta is hasít az IF Messije.
Ki tudja, lehet, hogy a legnagyobb coin seller maga az EA. 
-
MdewC
nagyúr
válasz
sylvia_1988
üzenetére
Totál jogos.

Azonban szvsz 1 dolog lehet a háttérben. Így egyszerűbben tudják követni, hogy ki mennyiért vett. Azonban ha egy 55-ös bronz lap mögött ott lenne 5 db ST Ronaldo, azt kicsit nehezebb ellenőrizni. (De hosszabb biztos.) Ennyi.

-
sylvia_1988
tag
Köszönöm, ez jutott először eszembe, de mivel nem vagyok egy zsetonmilliomos (becsületesen játszom), nincs annyi zsetonom, adhatom el a játékost, az pedig idő. Tényleg borzasztóan abszurd, hogy a Trade Offer-t kiirtották a játékból, ám továbbra is lehet egy Ronaldo áráért adni egy féllábú 50-es playert. Képmutatás és hülyének nézés a köbön.

-
Stylerr
addikt
De gondolom ő olyan játékosokat akar neki adni amit ő már nem használ.
-
ferni
őstag
válasz
sylvia_1988
üzenetére
zsetont tudsz neki átadni, ő kitesz egy noname lapot pl 50k-ért, amit ugye nem vesz meg senki és azt te meg veszed így lehet a másiknak átadni zsetont, amiből ő tud játékosokat venni.
-
sylvia_1988
tag
Sziasztok!
A Trade Offer funkció eltávolítása óta nincs mód arra, hogy egy barátomnak - aki most kezdte a FUT-ot - odaajándékozzak pár játékost? Gondolom, ha nagyon áron alul rakok ki valakit, arra azonnal rárabolnak a bot-ok, így esélye sem lesz a haveromnak. :-S Mit tanácsoltok?
Köszönöm!
Ui.: Akkora baromság volt megszüntetni a Trade Offer-t a játékkal illegálisan pénzt keresők miatt, ezt a funkciót szerintem sokan használták arra, amire való. Én imádtam, legfeljebb figyelni kéne, hogy kinek van 10-20 Messije vagy Ronaldoja. Inkább korlátozták volna egy lap maximális azonnali árát az átlagárhoz viszonyítva, mert a coin sellerek most is vígan megélnek és gondoskodnak arról, hogy a becsületes játékos számára elérhetetlen legyen egy világklasszis.
Szilvi
-
Kristof_94
nagyúr
válasz
LendvaiFeri1
üzenetére
Jól megélnek ebből! Valamelyik nap megnéztem KSI "flat tour" videóját! Hát...

-
MdewC
nagyúr
válasz
LendvaiFeri1
üzenetére
Hú de nem bírom ezt a...
-
dracox
addikt
válasz
Juventus FC
üzenetére
Csak itt azok szívják meg a legjobban akik BBVA csapatot akarnak építeni kedvenceikkel.

Suarez tavaly BPL-ben 150k volt..most meg már a milliót veri, mert átjött a gigászok közé...
-
LendvaiFeri1
veterán
válasz
Kristof_94
üzenetére
-
MdewC
nagyúr
Köszönöm URAK!

-
Kristof_94
nagyúr
Ha multimilliomos, milliárdos lennék akkor én is vennék FIFA pointot, de így nincs ínyemre igazán... Nem megy rosszul, de sajnálnám rá a pénzt. Az ár-érték arány nem túl jó!
-
tigomigocika
senior tag
Bocs de ez "Tehát: ha valaki bankrablásból vesz egy Ferrarit és egy Patek Phillipe órát, akkor ezt látván irigységből és a könnyű pénzszerzés lehetősége okán utána csinálod, és megveszed Te is. Amikor a rendőrök csengetnek és elvisznek, akkor pedig majd azzal takarózol, hogy más is ezt csinálja!
(Hozhattam volna politikai szálról is példát, az szemléletesebb lett volna, de nem akarom idekeverni
)"
Akkora hülyeség volt ilyen hasonlatot írni....
Miért gond az ha valaki vesz coint?
Inkább azokba kellene beleállni akik sprintmatyik....
Na ők nem játszák a focit
-
ali75
aktív tag
Üdv.!Pár órája írtam a chem dologról.Pl.: nálam Bpl csapat RW poszton Mcgeady 10-es chem játszott és mivel nincs megfelelő árban megfelelő minőségű játékos LW posztra az angol bajnokságból ezért őt játszatom LW-ben 4-es chem-mel!!! Most ő a csapat legjobbja kihagyhatatlan azon a poszton.Ez 4-es chem-mel ellentétes oldalon! Érdekes... Más:Én eddig soha nem vettem és nem is fogok coint vásárolni.Most Div.2 tavaly Div.1.-Ben voltam!Én is szeretnék pl.
onaldot használni de ha nem tudom játékkal megszerezni akkor sajnos nem lesz Ronaldom!Pedig őt csak játékkal nem lehet... -
-
drk88
senior tag
Sokan azért vesznek coint, hogy a kedvenc embereiket beletudják építeni a saját csapatukba és tökre telibe szarják melyik divizioba vannak csak játszanak a kedvenc játékosukkal...Ha megnézed a piacot normál játékidővel esélytelen meg a fifa pont se garancia semmire főleg ezekkel az árakkal...
Ha te megtheted h x millió-t kiszedj fifa pointból meg piacozásból akkor jó neked!

-
bucketb0b
őstag
válasz
pokbubi
üzenetére
Ne nagyon hirdesd, mert tiltott a fórumon az acc eladás

(#7966) LendvaiFeri1: hát akkor azok így jártak volna. Ha valakit resetelnének legközelebb nem hiszem, hogy megvenné megint a coint, vagy ha megvenné megint reset és akkor lehet már letenne erről. Az EA-t a reset után nem kellene, hogy érdekelje a felhasználó hiszen a játékot már megvette és ráadásul ez meg "büntetett" dolog. Kár, hogy sokan nem igazán értik mi ebben a "csalás".
-
kacsa7
őstag
válasz
LendvaiFeri1
üzenetére
Tehát: ha valaki bankrablásból vesz egy Ferrarit és egy Patek Phillipe órát, akkor ezt látván irigységből és a könnyű pénzszerzés lehetősége okán utána csinálod, és megveszed Te is. Amikor a rendőrök csengetnek és elvisznek, akkor pedig majd azzal takarózol, hogy más is ezt csinálja!
(Hozhattam volna politikai szálról is példát, az szemléletesebb lett volna, de nem akarom idekeverni
)(#7967) MdewC
Én a PL csapatomban próbálgattam úgy, hogy 1-1 játékos nem PL-es volt, így 6-7-es chem-ek voltak néhány játékosnál. Meccsenként 1 embert próbáltam így ki CDM-ben, CAM-ban és ST-ben. Egy darabig azt hittem, működik, de hosszú távon rá kellett jönnöm, ha van rá 1 mód, akkor ki kell kerülni. Valahogy butábban mozognak ha nem 10-es a chem. CAM-ben még mindig használom, mert a stílusomnak megfelelő CAM nem sok van a PL-ben, aki meg lenne az 1 vagyon
-
MdewC
nagyúr
Szasztok Urak!

Szakmai tanácsotokra és véleményetekre vagyok kíváncsi. A kérdésem a játékos chem kérdés. Személy szerint mindig figyelek, hogy meglegyen a max, de tesztelt-e már vki ugyan azt a játékos mondjuk 10, avagy 6-7 chemmel, mennyit ronthat ez a dolgokon?
Csak azért, mert, van 1 játékos akit nagyon tesztelnék, (IF Aubeabugyimat
) és csak úgy raknám a csapatba, hogy ne kelljen full német csapatot mögé tenni, mert azt nem szeretném...Nagy a dilemmám, még akkor is, ha nem gond a chem, de a kísértés is...

vagy
Köszönöm.

-
pokbubi
tag
válasz
Kristof_94
üzenetére
Szia.
argentin27 nála érd.
Origin account eladó Fifa 14 és 15 játékkal!!! Érd: PÜ -
bucketb0b
őstag
válasz
szakii6
üzenetére
Aki nem teheti meg, hogy sokat játsszon az akkor nem is való az 1. osztályba szerintem

Én értem, hogy valaki nem tud annyi időt rá szánni, de akkor pedig a lehetőségekhez képest mérje fel a helyzetet, hogy mi a valós osztály amelyet elérhet azzal a játékkal töltött idővel. Ráadásul szerintem a coin vásárlók többsége inkább apuci pénztárcájából veszi meg, de ha meg ez tiltott akkor csodálkozni sem kellene egy esetleges büntiért. EA helyében aki vesz coint és ez nyomon követhető akkor szépen sorban pucolnám ki a fiókokat, az 1. átküldéstől haladva, vagy visszafelé vagy akárhogy ameddig követhető. Gondolom ez náluk a rendszerben benne van, ki kitől mikor és mennyit vesz. -
szakii6
tag
Igazad van, de mégse. A legnagyobb baj a coinsellerek, mivel ők alakítják a piacot,és ezt az EA hagyja. (Én még nem vettem zsetont, csak fifa pontot) Azért védeném azokat akik vesznek, mivel olyan árak vannak, hogy csak játékkal nem lehet olyan csapatod, amilyet akarsz
Én sokat játszok fifával, jól is megy,már régóta 1. osztályban vagyok, de nem mindenki teheti meg, hogy sokat játszon vele. -
LendvaiFeri1
veterán
Jól "beszélsz", de amikor szembe jön veled egy multimilliomos csapat, és csak azért nyer, mert jobb a csapata, ott az ember felteszi magának a kérdést: Nekem miért ne lehetne ilyenem? Nézd meg a piacot, egy Messi több millió. Honnan az anyámból szedjek össze több milliót?
Ez a dolog van, volt és lesz is, ezzel nem tudunk mit tenni. Mások meg mondják, hogy vegyenek az emberek fifa pointot, aha, oké... 30€ 4600, annyiból perpill veszek 3misi zsetont, amiből kijön egy Suarez,Neymar,Bale,Ramos csak hogy a nagyobb neveket soroljam... Ezzel szemben a fifa point meg lutri, lehet, hogy lófa## se esik, oszt akkor ba##hatom. -
kacsa7
őstag
Most biztos sok embernek nem fog tetszeni amit írok, de azért leírom a véleményemet. Ez az egész coin vásárlásos dolog számomra teljesen elfogadhatatlan és felháborító. Akik nem elég ügyesek a játékhoz, azok próbálnak azzal kompenzálni, hogy egy csomó pénzt rááldozva összevásárolnak sztárcsapatokat, és azok egy bizonyos szintig kb. meg is oldják helyette... Védekezni is fényévekkel könnyebb 1 magas ratingos védővel, 1 ronaldo meg kb. bárhonnan belövi... Azért mert 1-2 nyomorék ezt elkezdte, már még több ember azt mondja, ha más vett, én miért ne... Na ezért jött szembe már div 9-10ben is 85ös ratingos csapat... Sokkal könnyebb a könnyebbik végét megfogni a dolgoknak. Meg kéne tanulni játszani, nem nekiállni kb. "csalni". Ezek után pedig még fel is háborodtok, ha törlik a csapatot stb. Kicsit vicces

Az még grátiszban hozzá jön a dolgokhoz, hogy minél előkelőbb osztályba kerülsz, annál rosszabb nettel/géppel játszanak emberek. A sokmilliós csapattal rendelkező játékosok 90%-a ellen kis túlzással játszhatatlan a kapcsolat. Ha esik, az meg rádob még 1 lapáttal. Arra van pénze h. összevásárolja a csapatot, de az h. olyan netet köttessen be ami online játékra alkalmas és vegyen 1 gépet, amin el is fut a FIFA normálisan, már luxus. Sajnos ez a net/gép probléma a magyar játékosok ellen is fenn áll. Nagyon kevés emberrel jól játszható... (Erre hiába fogja bárki írni, hogy neki 50-100Mbit-es nete van, semmit nem számít... Online játéknál jóformán csak a válaszidő(ping) számít. A magyar netek nagy részének ez a problémája...)
-
Kristof_94
nagyúr
Sziasztok!
Valakinek nincs megunt FIFA15 Originje? Tervezem a játék megvételét, gondoltam megkérdem!

-
BlessedElroy
senior tag
Hahó Urak!
Van itt valaki Gendru88? originen próbál felvenni, de nem tudom ki az.

ali75 : Dembelé nekem nagyon bevált. Több mint 400 meccsen volt CAM-ben, kva jól is lő, elég gyors is abban a pozicíóban. Érdemes kipróbálni.
-
bobooo
addikt
Novemberben resetelte őt az EA coin vásárolás miatt (kiderült, hogy jogtalanul resetelték) ezért viszsaadtak neki mindent (kivéve Crespo) ezért nyitva maradt ez az "ügy" és akivel akkor beszélt ügyfélszolgálatossal, aki segített neki, annak a száma maradt meg neki és őt hívta fel.
-
ali75
aktív tag
Mondjuk érdekes ez a chem dolog is itt ennél a csapatomnál! Mcgeady 4-es chemmel játszik bal oldalon és a csapat legjobbja!!!Akkor ez hogy? (Hazard nekem túl drága arra az oldalra más alternatíva pedig nincs) Most próbálkoznék egy Reus Götze +bundesliga+BPL liga keverékkel!!! Akinek van ötlete szívesen látom,köszönöm!
-
lofagi
addikt
válasz
Rypejakten
üzenetére
Hát úgy,hogy b@lf@sz voltam
twitteren láttam üzenetet és azt hittem,hogy megbízható, hát nem volt az, ennyi. :] Sose szoktam beírni a jelszót, szóval biztos valami pillanatnyi rövidzárlat lehetett, de elég komolyan ráb@sztam most kb. Tanulópénz az most meg van az tuti. -
szakii6
tag
Ugyanez volt nálami
Hallod ezek tudod hogy kamuznak
Az elején 14 nap. Majd aztán 20 munkanap lett belőle, de úgy, hogy mindig mást mondanak. Már elküldtem őket mindenhova, szépen is, csúnyán is. Aztán mindig mondják, hogy nem rajtuk múlik, meg ők nem tudnak mit tenni, csak a studio. Nevetséges az egész -
LendvaiFeri1
veterán
Csak nekem vannak fekete-fehér cipők a játékosokon? UT-ban senkin sincs, viszont karrierben,idényben meg minden máshol az van...

-
ali75
aktív tag
Én is ezt a felállást játszom kb 1 hónapja(14-ben is ezt toltam a vége felé) kezdek most már ráérezni.Tegnap jutottam fel Div.2-be!Eddig a két CF-em Lukaku és Remy volt,de Remy nekem nem vált be ott (lassan fordul kis területen nehézkesen mozgott)ezért cseréltem Jovetic-re.Lukaku érdekes mert nem olyan gyors ő sem +még nagyobb darab is de mozgékony eddig bevált!Az ő cseréjét keresem igazából a 2.csapatba. Csapat [link] szerinted?
-
bobooo
addikt
3 óra múlva visszarakták a 15 millióját Castro-nak. De volt már egy nyitott ügye az EA-vel ezért lehetett ilyen kevés az átfutási ideje. De azóta már feltörték megint 3x azt a profilját. Most kezdett új profilt, amire átvitte a 15 millióját.
Vicces lesz egy 15 milliós csapattal div 10-ben

-
lofagi
addikt
válasz
szakii6
üzenetére
Sajnos én is arra várok, hogy visszakapjam a játékosaimat és a pénzemet. Egy hete jeleztem,hogy mi történt, aztán rá pár napra hozzáírtam,hogy még semmi infó. Tegnap előtt ráírtam a chatjükre, ahol azt mondta a csávókám,hogy dolgoznak rajta és bronz pack-et akart adni a kellemetlenségért. Köszi... Ma megint rájuk írtam, a mai meg azt mondta,hogy valami nem volt kóser kérelmemmel, így mondta,hogy indítsak egy újat! Mi van mondom?! A haverod nem mondott semmi ilyet... Viszont adott két Prémium gold pack-et. Ami persze sokat nem segít a játékos állományomban, de mégsem bronz... Ez meg azt mondta,hogy 14 munkanap ami max lehet, mire megcsinálják. Mondom viccelsz... SZóval most megint csak várhatok a nagy semmire 2 hétig még nagyon pampogni se pampoghatok.
-
Nazara
őstag
Dede. Amint már sokszor emlitettem, kontráknál nagyon lecsökkennek a lehetőségeim Robin sebessége miatt, viszont mivel legtöbbször én szoritom be az ellenfelet, fontos, hogy jó Dribblingje és Agility-je legyen a csatáromnak (persze a hibátlan Shooting mellett) - ezek Robinnál maradéktalanul teljesülnek. Aki valós alternativa lehetne az én játékstilusomba, az Ibrahimovic, Suárez és Agüero de ők mindannyian drágák. Messi egy álom, vele aztán sz*pathatnék mindenkit oda-vissza.

-
dracox
addikt
Jobban megéri ezeket a bronz pakkokat nyitni 3 ritka lappal... egy-két játékost még el is visznek 1000-2000-be

-
drk88
senior tag
Kabaré Castronak tegnap előtt emghackelték az accát eltünt minden róla és 1,5nap alatt megcsinálták neki nekünk meg 1,5 hónap alatt nem sikerült a kupás bugot kijavitani erről ennyit.
-
ali75
aktív tag
Üdv.! 4-3-3(5)-ben használja valaki Diego Costat CF-nek? Ha igen milyen? Vagy inkább Falcao? Köszi.
-
szpal17
őstag
Ma valami hihetetlenül csal a gép...3 meccset nyomtam és mind a hármat elveszítettem 2-1-re, úgy, hogy én vezettem és másodpercek alatt fordított az ellenfél. Konkrétan utána passzolni nem tudott a csapatom. Nagyon bosszantó, amikor előtte a Title győzelemért mentem...Közben megint jönnek a coin gyűjtő barmok. Mára ennyi

-
drk88
senior tag
Argentin kolléga, azt megtudod nézni a régi accodon ha úgyis üres, hogy ha tolsz egy ut team resetet akkor a bebugolt kupa is megjavul?
-
Rypejakten
addikt
Hello!
A bajnokság topikját ITT megtaláljátok, gyertek, csekkoljátok le és nevezzetek nyugodtan és segítsetek ötletelni.

köszi: Nazara és Rypejaken
-
^Boss
őstag
válasz
szpal17
üzenetére
kajak nem irigységből, de elég idegesítő, hogy 2x is megszoptam eltűnt dolgokkal, bejelentés, semmi kompenzáció. mások mindig kaptak pár arany csomagot.
most irjátok, hogy 2 csomagot kaptatok. én egy bronzot, össze 67-et értek quick sellel a cuccok.
azért ennyire nagy eltérés nem tudom hogy lehet, valaki 2 pakk, valaki 1 bronz?! ez most kicsit bicskanyitogató, ugyanannyit adtunk a játékért (ja nem, mert nextgen konzolon még 2x annyi volt..), erre valaki több "ajcsit" kap, nem igazán érzem fairnek. és nem a tieteket akarom csökkenteni (
), hanem legalább kaphatna mindenki ugyanannyit.. 
-
Nazara
őstag
válasz
Francesco003
üzenetére
Igen, ez a baj vele, semmire nem jó, átveres az egész....
-
Nazara
őstag
válasz
Francesco003
üzenetére
Tenyleg, a tavalyi állapot ragadt meg bennem, sorry. Akkor viszont abszolút nem éri meg kinyitni ezeket a pakkokat ma...

-
Nazara
őstag
válasz
Francesco003
üzenetére
Szted a Hunter chem style micsoda? Az arany rare fogyoeszkoz.

-
Nazara
őstag
válasz
Rypejakten
üzenetére
Okés, ment privi!

-
LendvaiFeri1
veterán
EZ oszt igeeeen. Tegnap 2. UT meccs közben újraindult a gép, utána játszottam pár idény meccset, akkor nem volt semmi. Ma megint 2. UT meccsen újraindul... Mi a fa## van ezzel a szarral???

-
Nazara
őstag
válasz
Rypejakten
üzenetére
Okés, kezdhetjük. Szeretnéd te csinálni, vagy vállaljam én?

-
Nazara
őstag
válasz
Rypejakten
üzenetére
Persze, én mondtam is, hogy megcsinálom a dolgokat, vagy hárman vissza is irtak a fórumon a múltkor. Ha benne lenne a többség, akkor a hétvégén elintéznénk mindent, és hétfőtől már mehetne az ipar.
-
Rypejakten
addikt
srácok, legyen valami a bajnokságból?
-
dracox
addikt
Az EA ezeket a 20k-s pakkokat fogyóeszközökből valami viccnek szánta???

-
-
zsoltirte
aktív tag
BNF szorzóm megint beállt 0,63-ra, szóval megint alig kapok zsetont és egy idő után megint lagolnak a meccsek és most pl megint pont a 90. percbe szakadt meg. Nem hiszem, hogy nálam lenne a gond. Ennyire kalap szar lenne a FUT szerver? A megjelenést követő 1-2 hónapban nem igazán voltak ilyen gondjaim, de a frissítések óta egyre szarabb az egész.. Komolyan már rosszabb, mint a Fifa 14...

-
Juventus FC
tag
válasz
argentin27
üzenetére
Jelöllek én is ismerösnek hátha össze hozunk majd egy jo meccset
-
MdewC
nagyúr
válasz
argentin27
üzenetére
Az se biztos, hogy, resetelik a régit, de biztos ami biztos, jól tetted a mentést. Szvsz. Amennyi pointot kéne venni, hogy ennyi összejöjjön, az sokkalta több lenne.

Uh sztem nem lesz para.

-
Dexar007
veterán
válasz
argentin27
üzenetére
Mar csak irni kene az ea hungarynak es johetne a 3. fifa a karacsonyfa ala.
-
argentin27
senior tag
Üdv!
Ma este megtörtént a coin átmentés kereken 4,6m-t sikerült átsikkasztanom!

Tök jó mert most kezdhetem a 10. osztályból a küzdelmeket, de nem hiszem hogy olyan eget verő lesz a div 4.-ig felverekedni magam (remélem)!

Egy pozitívum is van a dologban, hogy a bebugolt/fagyott kupám játszható lesz ismét!

Ja azért ma külön gratuláltam magamnak, hogy nincs még egy olyan birka ember a földön mint és aki 2x vettem meg a Fifa 15-t (ezt a szart)

Az új OriginID: Muerte83
Akinek eddig a barátlistáján voltam legyen kedves és vegyen fel újra (persze ha akar) és akinek nem az is nyugodtan felvehet!

-
Scale
őstag
Valaki coop most? Pc?
-
Zsohi
őstag
Végre felszenvedtem magam a 4. osztályban és két kib*szott ősparasztba futok bele az első két meccsemen. Nem állt semmi másból a játékunk, mint hogy azonnal vágták előre a labdát a két benga négernek... A kib*szott szőröstalpú román jeti k*rva anyukat az ilyeneknek.
...és akkor nem volt még elég a sz*patásból, de azok az istenverte játékosaim minden helyzetüket mellé, vagy a kapusba rúgták... Az biztos, hogy nekem most pár napra elég volt a játékból. -
Pacos
tag
Most volt valami patch vagy csak most ért körbe az EA Sports szívató patch?

Egyszer csak ami eddig tökéletesen működött az elmúlt 1,5 hónapban, most kb. 20 meccs alatt 100%-ig NEM. Olyan szinten szívatott hogy x eseménygombnyomásra y esemény történt. Most váltottam felállást és rögtön nyertem. Mondjuk nem könnyen.(h.u.3-0). De nem hinném hogy konkrétan ettől megint tudok középkezdés után a mögöttem állónak (gy.k. ilyenkor ott még nincs ellenfél
) passzolni és nem belekúr a labdába, a másik irányba. Na mindegy! Remélem ezzel visszafordult az a bizonyos kocka...Egyébként én csak simán játszok, nem érdekel ez a biznisz különösebben, de talán ezért "jutalmazott" azzal a játék hogy grátisz kaptam 3 labdát
...na jó! Később észrevettem kaptam egy gold packet is. Mondjuk semmi extra nincs abban sem

Új hozzászólás Aktív témák
- Silent Hill f teszt
- Battlefield 6
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- EA Sports WRC '23
- Telekom mobilszolgáltatások
- Milyen routert?
- Kilőtte Elon a Twittert és Grokot a világűrbe
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Spórolós topik
- További aktív témák...
- FANTASZTIKUS áron eladó dobozos új Hp Laptop 17 /Ryzen 7-7730U/16 GB RAM /512 SSD/FHD/IPS/Garancia/
- Lenovo Thinkpad X1 Carbon G10// fóliás új kijelző! //Core i7 1260P //16Gb /512GB SSD
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T460s - i5-6GEN I 12GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Apple iPhone 16e 128GB White használt újszerű 100% akku 83 ciklus garanciás 2026.10.26-ig
- Remek áron eladó dobozos új ACER NITRO V15 /I9-13900H/16GB 512 GB SSD NVIDIA RTX 4060 8 GB 165Hz
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

Ki tudja, lehet, hogy a legnagyobb coin seller maga az EA.