Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonnyolcadik rész - Az újrakezdés
- Navaren: Resident Evil Requiem szösszenet
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Lalikiraly: Commodore The C64, Ultimate
- Luck Dragon: Óraátállítás
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Luck Dragon: MárkaLánc
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
vegitossj7
addikt
Na sikerült 4 vesztes meccset tolni az 1. osztályban, úgy hogy csak fejes gólokat kaptam...

Drogba 1v1 be a kapussal mit csinál?Lepasszolja szélre, 20 méterrel mögé, hogy be tudja adni a labdát... 1-0 ra kikapok...
Az már csak mellékes, hogy rohadtul nem kaptam semmit se a 2. osztály megnyerésért és csak az uccso meccsen kaptam 500 zsetont...
Kezd már a tököm telelenni az egésszel...
Ti hogy álltok a fejes témával? :ISzerk: Ja és ne felejtsük el azokat az embereket, akik a 2. percben szereznek gólt és hátul labdázgatnak, majd ha bedobást kapnak, rohadtul ott állnak 10 percig, onnan pedig hazaadják a kapusnak...

Új hozzászólás Aktív témák
Téma tudnivalók

Aktív témák
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- iPhone 17 Pro 256 GB - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök - Számlás
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H510M i5 10400F 32GB DDR4 512GB SSD GTX 1070 8GB ZALMAN N4 Corsair 550W
- Bomba ár! Dell Latitude 5495 - Ryzen 5 I 8-16GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Radeon I Cam I W11 I Gar
- AKCIÓ! Inno3D 3X RTX 4080 Super 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Steam, EA, Ubisoft és GoG játékkulcsok, illetve Game Pass kedvező áron, egyenesen a kiadóktól!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest