Aktív témák

• haver

tag

válasz Piccolo #259 üzenetére

...pedig szolhatott volna. Olyan szivesen halgattam volna
    - Simicska es a fideszkozeli cegek
    - Schleht Csaba talakozasa Tot-tal es Ibrahim-mal
    - Fomaffiozo es az olajoshordok (koteltanc)
    - Egyszer volt aranyvasar a Teveplazaban
    - Az oreg Orban banya titka
    - Az orszagimazs gurulo fillerei (elszamolas!!!)
    - Tavolban egy ezust vitorla
    - Defend onmenedzsment kiskezikonyv
    - A lathatatlan megfigyelesi ugy
    - Torgyan doktor, mindenki fokertesze, avagy melegagy keszitese korrupciohoz
    - MFB
    - nemkeszul az utokor szamara jegyzokonyv a kormanyulesekrol (bezzek a komcsik a bokroscsomagrol hagytak, hogy keszuljon. Hujek. :) )

Emlitettek, hogy ellenzekre nincs szukseg (javitas keretik). Ezzel a kovetkezo a problema: az ellenzek en volnek ugyebar (es meg vagy ket millio). Engem azok az emberek kepviselnek az orszaggyulesben, akiket a szavazatommal megbiztam. Ha rajuk azt mondjak hogy szuksegtelenek (HAZAARULOK!), akkor engem velemenyeznek.

Torgyandoktor es a keteves koltsegvetes. Amint megszuletett a kanaan elokerultek a fiokmelyrol a gondosan osszegyujtott iratok es a huzatban szetszorodtak. Nagyon szerettuk ezt az idoszakot :) mert nem hitte el, hogy az agymosas tulhipozta az elso fordulot. Most beleerosit (mast nem is tehet) es maxra jaratja a mosogepet. (Ezek miert csak a ket fordulo kozt kerultek elo?!).

guest #235 Eletveszelyes fenyegetes zsambeki plebanosnak. Ki az a magyartarka nagybarom, aki UZENETROGZITORE mondja a fenyegeteset!!! Jo hogy nem mobilon hivta szamkijelzessel :DD

Lesz meg meglepetes 21.-en csak nem tudom melyik oldalon.

Aktív témák

Hirdetés