Aktív témák

• GeorgeTerror

senior tag

válasz Tsaba #180 üzenetére

Tsaba írta:
    ''Én is MSZP szavazó vagyok, egyszerűen a fidesz és orbán stílusa miatt. Szörnyűnek találom, hogy a választások miatt kell veszekednem a barátnőmmel, mert ő fideszes. (1 hete nem merünk politikáról beszélni emiatt) Miért kell ez az ellenségeskedés? Én tisztelem azokat, akik a fidesz mellett döntenek , és meg is értem őket, de ugyan ezt elvárnám tőlük is''

Teljesen igazad van.Nem kellene egyik tábornak sem uszítani. A FIDESZMDF kicsit visszavehetne a tempóból, az mszp viszont szvsz kultúráltan csinálja (most, nyilván voltal ballépései, de kinek nem). Viszont én is veszekedtem egy jót a Kedvesemmel mert a FIDESZMDF-re szavazott, én meg az mszp-re (itt bejutott az mszp-s jelölt első körben). Ma csak arról kérdeztem meg mit szól, ahoz a nyilvánvaló (mellesleg igen emberes méretű) csúsztatáshoz: 1,5 millió. De szerencsére nem minden FIDESZMDF-es ijen. Viszont a szülei keményen besz.pták a királyi tv kamuját. :( Majd vitatkozni kezdtek volna velem. Én meg inkább két kézzel tömtem a képembe a kaját, hogy nehogy meg kelljen szólalni. Pedig apuka bankban dolgozik és felhozta a Bokros csomagot.
    Már tegnap meg akartam oldani ennek elküldését. Csak ijen ''unable to jump'' meg ''php'' ijeneket írt ki.
    Szal azóta tovább alakult: Kedvesem már nemcsak, hogy nem vitatkozik velem, de még véleményt sem mond semmiről. Ha ijet mondok mosojogva végighallgat. Ennyi. Se válasz, se egy grimasz.

Aktív témák

Hirdetés