- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- laskr99: Processzor és videokártya szilícium mag fotók újratöltve!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sh4d0w: Én és a számítógép
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- MaxxDamage: Vizes Laptop Hűtés? Lehetséges? Igen!
- Argos: Az vagy, amit megeszel
Aktív témák
-
Tuib
aktív tag
Na, Parci kérésére megnyitom ezt a topicot, bár remélem, nem lesz hosszú éltű!!
Kezdésnek bemásolnám topicnyitónak az ezzel kapcsolatos eddigi hozzászólásomat:
''Sziasztok!!
Nos az én hozzáállásom a pártvitákhoz a következő: én nem akarok senkit meggyőzni, hiszen mindenki szinte már vallásos módon hisz az egyik vagy a másik oldalban, azt megváltoztatni érvekkel nem lehet!! Sajnos ez minden fórumon, minden ezzel kapcsolatos vitában megmutatkozik, és szerintem a téma erőteljesen ''túldimenzionált'', hogy ezt a csúnya szót használjam. Lassan az élet olyan területeire is betör ez, ahol eddig még nem tett kárt. Ott tartunk, hogy családi és párkapcsolatokat is kezd tönkretenni!!
Pedig ez csak egy választás! Mint eddig már háromszor. Biztos hogy tétje van, de akkor is! Ez a gyűlölködés már embertelen. Ez mos pártoldal nélkül mondom.
Azt hogy én kire szavasztam megmondom: MSZP. Engem meg lehetett győzni érvekkel, normális beszéddel. Ez most az MSZPnek sikerült. Pedig a Fidesznek is megvolt nálam az esélye. De sajnos ez a stílus nem az enyém. Biztos sokan vannak, akiknek ez jön be. Rendben, elfogadom. Nem kiabálok, nem ordítozok, elfogadom. Csak azt kérem: ők se tegyék ezt.''
Remélem a cím megfelel. Ja és én tartom magam a fenti véleményemhez!
Tuib
Aktív témák
- Dobja a SIM foglalatot az iPhone Európában?
- Álláskeresés, interjú, önéletrajz
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- TCL LCD és LED TV-k
- Elektromos autók - motorok
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- eBay
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3271, 100% Akkumulátor
- Bomba ár! Dell Latitude E5470 - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Honor MagicBook 16 Ryzen 5 5600H 16GB 256GB FHD 144Hz
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- LG 27GR95UM - 27" MiniLED - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 1000
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest