Aktív témák

• Tuib

aktív tag

Na, Parci kérésére megnyitom ezt a topicot, bár remélem, nem lesz hosszú éltű!!

Kezdésnek bemásolnám topicnyitónak az ezzel kapcsolatos eddigi hozzászólásomat:

''Sziasztok!!

Nos az én hozzáállásom a pártvitákhoz a következő: én nem akarok senkit meggyőzni, hiszen mindenki szinte már vallásos módon hisz az egyik vagy a másik oldalban, azt megváltoztatni érvekkel nem lehet!! Sajnos ez minden fórumon, minden ezzel kapcsolatos vitában megmutatkozik, és szerintem a téma erőteljesen ''túldimenzionált'', hogy ezt a csúnya szót használjam. Lassan az élet olyan területeire is betör ez, ahol eddig még nem tett kárt. Ott tartunk, hogy családi és párkapcsolatokat is kezd tönkretenni!!
    Pedig ez csak egy választás! Mint eddig már háromszor. Biztos hogy tétje van, de akkor is! Ez a gyűlölködés már embertelen. Ez mos pártoldal nélkül mondom.
    Azt hogy én kire szavasztam megmondom: MSZP. Engem meg lehetett győzni érvekkel, normális beszéddel. Ez most az MSZPnek sikerült. Pedig a Fidesznek is megvolt nálam az esélye. De sajnos ez a stílus nem az enyém. Biztos sokan vannak, akiknek ez jön be. Rendben, elfogadom. Nem kiabálok, nem ordítozok, elfogadom. Csak azt kérem: ők se tegyék ezt.''

Remélem a cím megfelel. Ja és én tartom magam a fenti véleményemhez!

Tuib

Aktív témák

Hirdetés