Hirdetés
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Gurulunk, WAZE?!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- hdanesz: Elektromos autózás - első élmények
- ricshard444: iPhone 17 Pro Max - Kedves téglám
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
Aktív témák
- 

Tuib aktív tag Na, Parci kérésére megnyitom ezt a topicot, bár remélem, nem lesz hosszú éltű!! 
 Kezdésnek bemásolnám topicnyitónak az ezzel kapcsolatos eddigi hozzászólásomat:
 ''Sziasztok!!
 Nos az én hozzáállásom a pártvitákhoz a következő: én nem akarok senkit meggyőzni, hiszen mindenki szinte már vallásos módon hisz az egyik vagy a másik oldalban, azt megváltoztatni érvekkel nem lehet!! Sajnos ez minden fórumon, minden ezzel kapcsolatos vitában megmutatkozik, és szerintem a téma erőteljesen ''túldimenzionált'', hogy ezt a csúnya szót használjam. Lassan az élet olyan területeire is betör ez, ahol eddig még nem tett kárt. Ott tartunk, hogy családi és párkapcsolatokat is kezd tönkretenni!!
 Pedig ez csak egy választás! Mint eddig már háromszor. Biztos hogy tétje van, de akkor is! Ez a gyűlölködés már embertelen. Ez mos pártoldal nélkül mondom.
 Azt hogy én kire szavasztam megmondom: MSZP. Engem meg lehetett győzni érvekkel, normális beszéddel. Ez most az MSZPnek sikerült. Pedig a Fidesznek is megvolt nálam az esélye. De sajnos ez a stílus nem az enyém. Biztos sokan vannak, akiknek ez jön be. Rendben, elfogadom. Nem kiabálok, nem ordítozok, elfogadom. Csak azt kérem: ők se tegyék ezt.''
 Remélem a cím megfelel. Ja és én tartom magam a fenti véleményemhez!
 Tuib
Aktív témák
Hirdetés
- Google Pixel topik
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Számtech boltosok memoárjai, azaz amikor kiborulunk...
- Sweet.tv - internetes TV
- Yettel topik
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Autós topik
- Forrmell.enn
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3047, 94% Akkumulátor
- MSI Katana GF76 - 17.3"FHD 144Hz - i5-11400H - 8GB - 512GB - Win11 - RTX 3050 Ti - MAGYAR
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3293
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 10500T / RTX 3050 / 32GB DDR4 / 512 SSD!
- LG L192WS monitor eladó: 19" 1440 900
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest