Hirdetés

Keresés

Aktív témák

• Hacked_3886

csendes tag

válasz Tuib #1 üzenetére

Ez nem az ahol politizálni kéne.:))

• ZBAdmin

csendes tag

válasz Tuib #1 üzenetére

Dear Sir!

Igyekszem felzárkózni ezen topic tiszteletreméltóan normális hangneméhez, remélem nem maradok csak hiú remény, és hozzáfűznivalómat megbántás nélkül tudom leírni.

A topic előző változatában találtam olyasmi megközelítést, hogy ''fideszes fanatikus, aki nem tárgyalóképes, nem tud válaszolni a feltett kérdésre'' (remélem, hogy jól emlékszem a lényegre).
    Én saját tapasztalatom alaján azt kell mondanom a következőket:

1. A környezetemben megkérdeztem néhány embert (kicsiny minta, tudom...) hogy >Miért szavaztál az MSZPre, SZDSZre?<. Tipikus válasz úgy kezdődik, hogy mert a ''sz*mét Fidesz'' így-meg-úgy... Nem ezt kérdeztem. Hiszen ez alapján szavazhattál volna a Centrumra/Miépre/Kisgazdákra/Munkáspártra, mármint ha a lényeg a fideszellenességen van. Kérdezlek titeket (válasz egy értelmes mondat, az eddigi színvonalon pls.) : Miért?

2. Egymás gyalázásáról az jut az eszembe, hogy már _hosszú hetek_ óta kapom az SZDSZ ''fanatistáktól'' (értsd: vezérszurkolóknak, nem ledegradálás) mail-ben a lejárató- kampányolós-fideszellenes képeket, és ezek közül nagyon sok megtalálható a nyilvános-hivatalos SZDSZ weboldalon is, nem beszélve a ''narancsuralmas'' óriáspalátokról. A Fidesz eddig ilyen nem csinált. Se élőben, se elektronikusan. Bocs, másként fogalmazok: én nem találkoztam ilyennel. A fordulópont e hét hétfő este volt. A Fidesz kihangsúlyozta eddigi pozitív tevékenységét, erre SZDSZ-Kuncze G. rögtön ''sárba dobott kesztyűről'' kezdett beszélni. Nocsak, egy érdekesség... Hiszen eddig a Fidesz egy szót sem szólt másokról. Nekem ez álszenteskedő, a másikat hülyének néző viselkedésnek tűnik... Ezek tények, belemagyarázás nélkül.

3. Gondolom, kiviláglott az eddigiekből, hogy jómagam a Fideszre szavaztam, ebben viszont jelentős szerepe volt a megelőző kampányok hangnemének... A fenti példa nem az egyetlen visszásság.

Remélem, minden szempontból megfeleltem az eddigi hangnemnek és Sir Parci kéréseinek, nem veszekedni-anyázni szeretnék, hanem új véleményeket megismerni, más látószöget, más _kulturált_ hozzászólást olvasni.

... Előbb mindig gondolkozz, ne ''zsigerből'' üvölt azonnal ...

Üdv
    Zo

• guest

veterán

válasz Tuib #1 üzenetére

Bárki is lesz hatalmon, nem fog semmilyen lényegesebb változás történni. Az ország nagyvonalakban jó irányba halad...

Aktív témák