Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- MaxxDamage: Vizes Laptop Hűtés? Lehetséges? Igen!
- sziku69: Szólánc.
- sh4d0w: Én és a számítógép
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
Aktív témák
-
ZBAdmin
csendes tag
Dear Sir!
Igyekszem felzárkózni ezen topic tiszteletreméltóan normális hangneméhez, remélem nem maradok csak hiú remény, és hozzáfűznivalómat megbántás nélkül tudom leírni.
A topic előző változatában találtam olyasmi megközelítést, hogy ''fideszes fanatikus, aki nem tárgyalóképes, nem tud válaszolni a feltett kérdésre'' (remélem, hogy jól emlékszem a lényegre).
Én saját tapasztalatom alaján azt kell mondanom a következőket:
1. A környezetemben megkérdeztem néhány embert (kicsiny minta, tudom...) hogy >Miért szavaztál az MSZPre, SZDSZre?<. Tipikus válasz úgy kezdődik, hogy mert a ''sz*mét Fidesz'' így-meg-úgy... Nem ezt kérdeztem. Hiszen ez alapján szavazhattál volna a Centrumra/Miépre/Kisgazdákra/Munkáspártra, mármint ha a lényeg a fideszellenességen van. Kérdezlek titeket (válasz egy értelmes mondat, az eddigi színvonalon pls.) : Miért?
2. Egymás gyalázásáról az jut az eszembe, hogy már _hosszú hetek_ óta kapom az SZDSZ ''fanatistáktól'' (értsd: vezérszurkolóknak, nem ledegradálás) mail-ben a lejárató- kampányolós-fideszellenes képeket, és ezek közül nagyon sok megtalálható a nyilvános-hivatalos SZDSZ weboldalon is, nem beszélve a ''narancsuralmas'' óriáspalátokról. A Fidesz eddig ilyen nem csinált. Se élőben, se elektronikusan. Bocs, másként fogalmazok: én nem találkoztam ilyennel. A fordulópont e hét hétfő este volt. A Fidesz kihangsúlyozta eddigi pozitív tevékenységét, erre SZDSZ-Kuncze G. rögtön ''sárba dobott kesztyűről'' kezdett beszélni. Nocsak, egy érdekesség... Hiszen eddig a Fidesz egy szót sem szólt másokról. Nekem ez álszenteskedő, a másikat hülyének néző viselkedésnek tűnik... Ezek tények, belemagyarázás nélkül.
3. Gondolom, kiviláglott az eddigiekből, hogy jómagam a Fideszre szavaztam, ebben viszont jelentős szerepe volt a megelőző kampányok hangnemének... A fenti példa nem az egyetlen visszásság.
Remélem, minden szempontból megfeleltem az eddigi hangnemnek és Sir Parci kéréseinek, nem veszekedni-anyázni szeretnék, hanem új véleményeket megismerni, más látószöget, más _kulturált_ hozzászólást olvasni.
... Előbb mindig gondolkozz, ne ''zsigerből'' üvölt azonnal ...
Üdv
Zo
Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3060, 94% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bontatlan egérpad Razer Sphex V3 (RZ02-03820100-R3M1
- iKing.Hu - Samsung Galaxy Tab S8 Graphite Használt, karcmentes állapotban
- HIBÁTLAN iPhone 14 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3532, 93% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest