- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Krisztianby: Íróasztal STAUNING 80x160 jobb mint gondoltam.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Klaus Duran: Youtube AI szinkron
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: AMD Ryzen 7 7700X vs AMD Ryzen 9 9900X Cinebench R23 & R24 Benchmarkokban mérve
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
Új hozzászólás Aktív témák
-
TRob1
veterán
A Sky-t nem igen ismerem, nem használom. Annyit teszek, hogy 2 gép között szinkronizálva van a fotók mappa (az a bizonyos 35 giga) a live Mesh segítségével, ami ha jól tudom szintén a Sky-t használja (csak nem értem, mert úgy tudtam hogy 25 gigáig enged szinkronizálni, de nekem a 35 giga után is ugyanúgy szinkronizál a 2 gép között) Mind1, ezt még nem jártam körbe, nem tudom hogy müxik...
(#135) Mela Kehes:
Ha leírom hogy mire jó, vagy ha leírom hogy Neked mire jó???(egyébként nem fontos már a rajtam keresztüli reg, már a második 50 gigát gyűjtöm, az egyik fullon van
)
De egyébként ez egy tárhely (szinkronizáció nélkül), ami 10gigával indít, és 50gigáig bővíthető meghívással (1-1 gigával a meghívottnak és a meghívónak is alkalmanként), van Win-es és Androidos kliens is (csak azért e kettőt írom, mert Én mást nem használok), és Én biztonsági tárolásra használom (elsőt videókra - mert kb. 2 giga a fájlméret határ, aztán csináltam a másodikat a fotókra, de közben rájöttem hogy fotókra elég a box is)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Ingatlanos topic!
- Suzuki topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Lexus, Toyota topik
- Autós topik
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Kuponkunyeráló
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Bluetooth hangszórók
- További aktív témák...
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- PC Game Pass előfizetés
- Játékkulcsok a legjobb áron: Steam
- 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I Jogtiszta Microsoft digitális és fizikai termékek I DIGITALKEYZ.COM
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Huawei P40 Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba Ár! Fujitsu LifeBook E780 - i5 I 4GB I 250GB I DVDRW I 15,6" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Honor MagicBook 16 Ryzen 5 5600H 16GB 256GB FHD 144Hz
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- DELL Precision 7540 i7-9850H Quadro T2000 16GB 512GB 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest