- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- bitpork: Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- sziku69: Szólánc.
- Aggregátor gondjai, örömei, és elmélkedései
- Chosen: Canon 5D II - portrézás 2025-ben
Új hozzászólás Aktív témák
-
SG3rg0
őstag
válasz
atillaahun #499 üzenetére
Chromon tökéletes
-
SG3rg0
őstag
válasz
atillaahun #497 üzenetére
Rakd fel és meglátod!
-
SG3rg0
őstag
-
ledgeri
nagyúr
Ahogy nézem a picassa limites (felbontás, és videó-hossz maximalizált az 1 giga free tárhely)...
Idáig mindenkinek Köszönöm!
Csak a dropbox tudja növelni az ingyenes tárhelyemet?
(a csak-box lehet, hogy kiesik, mert van 100megánál nagyobb videóm is. bár lehet, hogy szerzek egy Xperia mobilt, kölcsönnel működhetne?)
Dropbox:
Van mód hogy növeljem a tárhelyem Mennyi lehet a max tárhelyem részeken kívüli módok/infók (tárhelynövelésre, vagy maximum kitolására) vannak?
Jól látom, hogy 2 féle feltöltési mód van?(sky drive-nál is láttam valami ilyesmit...,és ott elolvastam, ugyanolyan?És még pár: milyen azonosítóket kérnek a progik/acc-ok? nem szeretnék úgy járni mint a firefoxal (mostanában, topik)
Milyen lehetőségekkel kell számítani egy esetleges w-reinstallkor?
Köszönöm szépen a válaszokat! -
Melack
veterán
Ha bekapcsolod az automatikus feltöltést, akkor a feltöltött adatok után kapsz plusz tárhelyet. Azaz 500 Mb fotó után 500 Mb plusz. A fotókat nem kell fent hagyni, azt törölheted. Ez csak automatikus feltöltéssel megy. Magyarán 4 Gbnyi DVDs adat feltöltése után 4 Gb plusz tárhelyet kapsz. Meg vannak különböző feladatok, dolgok, amikért plusz tárhelyet kapsz - kb 2-3 Gb, az is jól jön. Így gyorsan megvan a 10 GB
-
Melack
veterán
Igen, arra. Bár ha elég fotót töltesz fel oda, akkor minden gond nélkül összejön 10 Gb - meg ha vmelyikünk linkjéről regelsz, akkor eleve 2,5Gbról indulsz.
Nekem a bajom az vele, hogy nagyon be akar épülni a Windowsba - ez mondjuk alapvető, de engem zavar, meg a DropBox automatikus fotó feltöltése is nagyon hiányozna a mobilról. Leginkább ennyi - mindenkinek más jön be.
-
ledgeri
nagyúr
Üdv!
Melyik solgáltatást ajánlanátok kb 20 giga anyag megnyugtató tárolására? (Képek, és pár videó...)
(hdd topikból a pendrive-ba, onnan ide irányítottak...)
-
Mela Kehes
addikt
válasz
atillaahun #481 üzenetére
Ez mondjuk igaz. Este fel is rakom lesz ami lesz.
-
atillaahun
veterán
válasz
Mela Kehes #480 üzenetére
Miért nem lehet benne állítani, hogy mely mappákat szinkronizálja?
Anélkül nem lenne sok értelme. -
SG3rg0
őstag
válasz
Mela Kehes #478 üzenetére
Próbáltál vele szinkronizáltatni oda vissza nagyobb állományt?
-
Mela Kehes
addikt
A box.com-ot nézegettem és találtam benne olyat, hogy Box Sync. Készít egy mappát a desktopra és azzal szinkronizál. Hasonlónak tűnik, mint a dropboxnál. Megjött végre a várva várt kliens hozzá? Valaki megerősítene ebben, mielőtt elkezdem a 35 gb anyagomat szinkronizálni?
-
adam3
aktív tag
Van 5 meghívóm a magyar fejelsztésű cubby-ra. Ha valaki szeretné kipróbálni dobja el mail címét privátban...
Kis ismertető:
http://index.hu/tech/2012/04/18/online_tarhellyel_bovit_a_magyar_logmein/ -
olivera88
veterán
válasz
alba-regia #454 üzenetére
Megnéztem a kolléga gépén a beállításokat, és nincs is ott az megosztott mappa.
Mi lehet a baj?
-
SG3rg0
őstag
Another layer of security for your Dropbox account.
[link] -
TRob1
veterán
válasz
Mela Kehes #471 üzenetére
Akkor az kuka.
-
SG3rg0
őstag
válasz
Mela Kehes #471 üzenetére
Ne foglalkozz többet vele.
-
TRob1
veterán
válasz
Mela Kehes #468 üzenetére
Nah! Majd mesélj!
-
Mela Kehes
addikt
Ezt találtam box kliensnek. Most telepítem, kíváncsi vagyok mi lesz.
-
SG3rg0
őstag
válasz
Mela Kehes #460 üzenetére
A BOX semmire nem való, ha nem fizetsz elő.
-
BossBoss
őstag
válasz
Mela Kehes #462 üzenetére
Persze, szíved joga azt használni.
Más:
Múltkor már valaki kérdezte, de most én is felteszem. Lehetséges , hogy egy mappát adok meg mondjuk a dropbox és skydrivenak?
-
BossBoss
őstag
válasz
Mela Kehes #460 üzenetére
A boxot én nem ajánlom. Akkor már a skydrive, dropbox, googledrive. A box tényleg csak fizetés ellenében válik használhatóvá.
-
Goatman
aktív tag
Hello!
Családi képek és zenegyűjtemény (kb. 50Gb) többedleges tárolására keresek felhőszolgáltatást. Fontos lenne a tűrhető le és feltöltési sebesség, illetve a fájlok azonnali megnyithatósága és lejátszása PC-n és Androidon (tehát korrekt kliensprogival is rendelkezzen a service). Ha valaki használ így ingyenes, vagy normális éves díjú fizetős szolgáltatást, kérem ossza meg a tapasztalatait.
-
olivera88
veterán
válasz
alba-regia #454 üzenetére
Nem tudom. Már egyszer probáltam másik ismerőssel avval enem volt ilyen gond.
-
olivera88
veterán
Csináltam Dropboxon egy megosztott mappát, el is fogadta a kollega, de nem jelenik meg nála a mappa a gépjén
De ha bejelentkezik Dropboxra akkor ott van. Mi lehet a baj?
-
ayden
tag
Valaki tudna arra nekem megoldást mondani hogy akár Google Driveban vagy Dropboxban hogy lehet azt elérni hogy az androidos appban egy mappát offline elérhetővé tegyek. Mind a kettőben csak fileonként sikerülne, de az eszméletlen sok idő lenne meg kényelmetlen is. Van egyáltalán erre egyszerű gyors kényelmes megoldás?
-
SG3rg0
őstag
Sziasztok!
BoxCryptor eltörölte a 2GB titkosítási korlátját a free verzióba, így a teljes online cloud területet lehet titkosítani freebe.
[link]
Biztonság szempontjából fontos ez az alkalmazás. -
SG3rg0
őstag
25GB Box Promo tárhely!
[link] -
DuDieHUN
aktív tag
sziasztok
arra van lehetőség, hogy egy mappába szinkronizáljam a google drive, skydrive, dropboxomat?
-
SG3rg0
őstag
Ide nem tudtok meghívó kódot?
[link] -
válasz
Mela Kehes #444 üzenetére
igen, azért mondom, hogy kissé félreolvastam
-
Mela Kehes
addikt
válasz
Neil Watts #443 üzenetére
Az elég durva lett volna.
-
válasz
adnoctum18 #442 üzenetére
ja, lol
azt hittem, hogy képenként ad 500 MB-t
fail
Köszi
-
adnoctum18
senior tag
válasz
Neil Watts #441 üzenetére
500mb feltöltésenként adott nekem bónuszt.
Tehát feltöltesz 500 megát és az 501-nél szól, hogy kaptál plusz 500-at, hogy tudj még feltölteni, egészen a 3. gigáig.
-
Sziasztok!
Az miért van, hogy a camera upload-nál az első feltöltésre megadta a +500MB-ot, a többire meg nem? Konkrétan azt írta ugye, hogy nyugodtan használjam az alkalmazást, mert minden képre ad majd 500 MB-ot, de eddig egyre sem adott :/ A Dropbox a legfrissebb androidos.
Mit lehet ilyenkor tenni?
Üdv. core2
-
atillaahun
veterán
Valakinek bármi ötlete, hogy a Dropbox-al (végső esetben más programmal) hogyan tudnék nem automatikusan, hanem időzítve szinkronzálni PC-n?
Konkrétan az Outlook-os x00 MB-os .pst fájlt (tehát a céges levelezést) szeretném biztonságban tudni, viszont a folyton beérkező levelek miatt ez a fájl ugye állandóan változik, a Dropbox meg emiatt egész nap nonstop szinkronizálná, de sose sikerül neki.
Így az lenne az ideális ha rá tudnám valahogy venni, hogy minden nap zárás előtt fél órával szinkronizálja csak fel az előző biztonsági mentés helyére. -
kispx
addikt
Sziasztok,
Használtam a dropbox-ot csoportársakkal közös munkára, de egy ideje újratelepítettem a gépet és nem raktam fel. Mivel meghívó alapján regisztráltam ezért plusz tárhelyet is kaptam (kaptunk). Ma jött egy levél, hogy magányosnak érzi magát a dropboxom, mivel nem léptem be egy ideje.
A plusz tárhelyet elveszik ha nem lépek be x idő alatt? -
Kelta
tag
Helló!
Erre valaki nem tud megoldást esetleg?
-
Deck
titán
válasz
Neil Watts #429 üzenetére
Ha elakadnál vagy segítség kellene benne, írj nyugodtan segítek
-
-
Deck
titán
válasz
Neil Watts #427 üzenetére
Hát képfeltöltés 3GB + 500MB mert, bekapcsoltam, link megosztás, hogy kiraktam twitterre, facebookra, telefonomra feltelepítettem. stb. Meg ugye 16GB a meghívásokból. Virtualboxal csináltam
Feltelepítesz egy xp-t virtualboxba, majd kirakod a saját linked ami alá be kell regisztálni és letöltöd a dropbox telepítőjét. Ezután rámész a teljes klónozásra, majd a klónozottnál: Hálózat -> Haladó -> MAC cím frissítése (és akkor újat kapsz a dropbox ezt nézi) Ezután minden klónozásnál új MAC címet kérsz és nyugodtan beregisztrálsz magad alá. ANnyi az egész csak, hogy mindegyikhez új email cím kell, és a legtöbb szolgáltatónál limitálva van, de a yahoo-nál nincs. Összesen 32 email cím kell úgy lesz meg a 16 GB
De ha megvannak az email címek fél utána klónázás regisztrálás mindössze 5perc volt nálam. Email címek regisztrálása is mindössze fél óra volt összesen.
Na így lett ennyi.
-
-
Deck
titán
válasz
Neil Watts #423 üzenetére
Nekem 21,88 GB
-
válasz
Neil Watts #423 üzenetére
Á, már meg is van
-
Sziasztok!
Dropboxnál most 4.38 GB helyem van referrallok kiküldésével (így 6,38 össz). Mivel lehetne ezt még feltornázni ?
Volt itt szó valami +3GB helyről. Azt hogy érem el?Köszönöm a válaszokat!
Üdv. core2
-
Apaxp
senior tag
válasz
atillaahun #421 üzenetére
Kliens uninstall, gép újraindítva, rendszergazdaként újratelepítve a kliens, változás nincs.
-
-
Apaxp
senior tag
válasz
atillaahun #419 üzenetére
A dropbox oldalon firefoxban létrehoztam az accountot utána letöltöttem a klienst és telepítettem. Simán feltelepült és el is indul de nem kapcsolódik, és nem ugrik fel ablak sem ahova a bejelentkezési adatokat be lehetne írni.
Android alól viszont tökéletesen megy. A win kliens beállítási ablakban az account fülnél azt írja hogy "this computer is not linked to an account" és lehetőség hogy vmit is beírjak nincs
Már a tűzfalat és a vírus írtót is kikapcsoltam.
Webes felületen a beállításokban a my computer fülnél az android megjelenik de a wines gép nem. -
Apaxp
senior tag
Hozzáértőket kérdezném dropbox ügyben.
win7 64 bites op rendszerem van és telepítettem a dropbox klienst (több telepítőt is).
A gondom hogy nem tudok a kliensel kapcsolódni a dropboxhoz. connection error problémát ír, de még olyan lehetőség sincs hogy beírjam valahova a bejelentkezési adatokat. Valaki tapasztalt már hasonlót? -
Kelta
tag
Helló!
Symbianra,pontosabban s60v3FP1-re nincs valami dropbox kliens? Mondjuk a Dropiannak nincs ilyen verziója,ami működik is?
A Droper-t már próbáltam és nem az igazi... -
Ronyn
senior tag
Ez így van,ezért nincs értelme külön jelszavas védelemnek.
Ezek véletlenszerűen generált linkek, a fájlok elvileg titkosítva vannak fent a szerveren, és természetesen nem kereshetőek ,csak az tudja letölteni aki vagy tudja a linket, vagy egy vele megosztott mappában van a fájl.
Vagyis a "sharing"-van levő fájlok azok amik "láthatóak" ,de csak azoknak akikkel megosztottad az adott mappát.
Az összes többi "láthatatlan".... -
flash-
veterán
na új kérdés erre várnám a választ az előzőekre nem.
a dropbox csak azokat a fájlokat teszi mások elől láthatatlanná amik a sharingban vannak?
vagy a sima links nél levő fájlok sem kereshetők google-val,stb?
oda is tehetek titkos dolgokat?
(és akkor nyilván csak az látja akinek elküldöm alinket) -
flash-
veterán
jolvan előző kérdést tekintsd semmisnek,feltettem a dropboxot és nagyon tetszik.
létrehoztam egy mappát tettem bele két pdf-et.kimásoltam a linkjét,kijelentkeztem,beillesztettem a böngészőbe és bejött az oldal a pdfekkel.
be lehet e valahogy állítani hogy ha beillesztem a linket akkor kérjen valami jelszót és csak azután lehessen megjeleníteni a fájlokat? -
TRob1
veterán
Erre a dropbox tökéletesen megfelel. Alapból 2gb a tárhely, ha vki által reggelsz (pl az aláírásomban lévő linken keresztül
) és telepíted is a klienst a pc-re, akkor +500mb-ot kapsz. Ezt fel lehet tornázni huszon x gb-ra is akár...
Soha nem törlődik, ez a Te ún. saját tárhelyed. Mindent lehet egyesével is letölteni, csak a linkjét kell megadnod az illetőnek, és már menti is ahová akarja... vagy ha ő is reggel, csinálhattok közös mappát, amibe ha te másolsz, megjelenik nála is és fordítva.
Ha a pcs kliens fel van telepítve, akkor eleve minden megjelenik a gépén is egy Dropbox nevű mappába. Simán lehet bele/belőle másolni win intézővel, total commanderrel vagy bármivel, ki mit használ. -
flash-
veterán
sziasztok
olyan felhőalapú szolgáltatás kell ahnnan egyszerően le lehet tölteni,
tehát ne okozzon gondot a számítástechnikában nem jártas embereknek sem a letöltés onnan.
ez a dropbox maximum hány megáig ingyenes?és mennyi ideig tárolja az adatokat?
olyan ingyenes szolgáltatást keresek ahova kb 150-200 megát ingyen fel lehet tölteni,és nem kell félni hogy törlik.ezek saját pdf-ek amúgy.úgy lenne jó ha minden pdfet külön lehetne látni hogy csak azt lehessen letölteni amelyiket akarjuk.
mit tudtok ajánlani? -
Ronyn
senior tag
válasz
Dr. Romano #407 üzenetére
Az alapból automatikus, ha neked nem jegyzi meg, akkor valami hiba van
-
Dr. Romano
veterán
Androidos telómra feltelepítettem a dropboxot, azonban eléggé zavaró hogy a telefon kikapcsolása után mindig újra be kell írni a mailt és a jelszót. Nem lehet valahogy automatikusra állítani a bejelentkezést?
-
samgar
őstag
A pc-n a dropbox, jelszavazható valahogy? (pl. telefonon lehet)
-
Ronyn
senior tag
válasz
Mela Kehes #403 üzenetére
Felkinálja hogy "merge existing földer"....
És akkor elvileg atrakja
De szerintem egyszerűbb ha leallitod a szinkront,athelyezed a mappat, beallitod a dropboxban is , és resume syncing .... -
Mela Kehes
addikt
PC-n ha megváltoztatom a dropbox mappa helyét, akkor a program automatikusan áthelyezi a fájlokat vagy manuálisan kell? Image fájlt szertnék a c meghajtóról, és a dropbox mappám pont ott van.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Új, bontatlan World of Warcraft gyűjtői kiadások
- Gyermek PC játékok
- Bontatlan - BATTLEFIELD 1 Collectors Edition - Játékszoftver nélkül
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 16GB RAM 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Dell Inspiron 15 3511 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450 R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Rampage SHIVA be quiet! 650W
- 1-12 részletre.Új noblechairs EPIC műbőr FEKETE - FEKETE. 2 év garancia!
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged