Új hozzászólás Aktív témák
-
őstag
Sziasztok!
Olvasgattam a topic-ot, mert feltűnt, hogy az emberek alig használják a MEGA-t. De ahogy elnézem, itt se túl népszerű. Van ennek bármi konkrét oka?
50 GB tárhelyet adnak, gyors a fel / letöltés, nincs captcha, profi a website ... stb.
Miért nem használják?
Ami működik, ahhoz nem nyúlunk.
-
ledgeri
nagyúr
válasz atillaahun #1497 üzenetére
&(#1498) F34R Köszi!
// #ublockO-HardMode // anti-blockadblock-er // PH! új arculat: 1/ 500 // szeksziboj -nálam van egy pirospontod! // Találtam sárga fényű lézert! (kézit, ceruzaelemest) https://youtu.be/XQnmMjYHgcM //
-
ledgeri
nagyúr
Melyek azok a szolgáltatók, ahol nincs fájlméretkorlát? (+ egy frissített, táblazatos, kinek mi lehet hasznos, ki mit válasszon elsőhsz már nekem hiányzik )
// #ublockO-HardMode // anti-blockadblock-er // PH! új arculat: 1/ 500 // szeksziboj -nálam van egy pirospontod! // Találtam sárga fényű lézert! (kézit, ceruzaelemest) https://youtu.be/XQnmMjYHgcM //
-
alapz@j
tag
-
LonGleY
veterán
Kérdés, hogy a Dropbox telepítésekor egy amúgy jelszóval védett win7-en szabad-e a Dropbox mappát a Dokumentumokba pakoltatni? Ez azért lényeges, mert egyébként lesz megosztott mappa is, és így nem vagyok benne biztos, hogy a másik oldalon nem lesznek-e esetleg elérhetetlenek a fájlok a decrypt miatt. Tnx!
[ Szerkesztve ]
-
Sanyi.mTs
addikt
válasz Mela Kehes #1481 üzenetére
mostanság talán nem, de reménykedni lehet.
-
Pikkolo^^
addikt
válasz Mela Kehes #1481 üzenetére
Vigyázz vele, mert nem szinkronizál rendesen.
-
SG3rg0
őstag
Copy:
What is “Fair Storage?”
We believe in a simple concept of fairness. Everyone paying for the same data they are sharing doesn’t work for us. We think that’s like going to dinner together and everyone having to pay the entire bill. People sharing content should equally divide the amount of storage being used. With Copy, you can split the bill. So a 12 GB folder shared between 3 people only counts as 4 GB per person.
Fair Storage Savings None
[ Szerkesztve ]
-
SkyLaci
őstag
válasz Watercolour #1480 üzenetére
szóval nekem most van egy pont 20GB-os mappa amibe feltöltöttem az elmúlt évekből rengeteg képet és ehhez a mappához van egy link amit kb 20 ember ismer, ha valamelyik úgy dönt hogy most letölti az egész mappát a gépére egyben, akkor átléptem ezt a korlátozást és 3 napig nem lesz elérhető a mappa?
-
Mela Kehes
addikt
Tresorit-nál lesz még 50 gb-os akció?
"Ha lehet menni akkor menjünk, ha meg tökölni kell akkor meg tököljünk."
-
Watercolour
aktív tag
Tudtommal ez a limit az egy accounthoz tartozó publikus linkek összevont adatforgalmára vonatkozik, nem a kliens szinkronizációra.
Itt 20 GB-ot írnak naponta.[ Szerkesztve ]
-
alapz@j
tag
Mivel a már csatlakoztatott kliensek nem a fiók jelszavával autentikálnak, hanem certifikátokkal, a jelszó megváltoztatása nem jár automatikusan a régi jelszóval belépett kliensek kizárásával. Ha a webes felületen törölted a többi csatlakozást, akkor az rendben lesz imho.
Egyébként épp most szórakoztam a Tresorit-al, ott nagyon okos felhasználó-menedzsment van, minden trezorra fel lehet venni különböző jogosultságokkal rendelkező embereket és a rendszer ennek megfelelően szinkronizálja le az abban lévő fájlokat.
-
Flyme
senior tag
Sziasztok, ha 509-es hibával tiltanak ideiglenesen egy Dropbox fiókot, akkor az kb. mennyi időre szól?
-
TRob1
veterán
Viszont szerintem meg az még jobb ha mindenkinek van saját, egyéni, csak ő által használt dropbox fiókja saját jelszóval, és megosztanak egymás között egy mappát dropboxon belül pl. munka néven, ezután akárki akármit beletesz/kivesz/módosít, a többiek a saját dropboxukban látják ez ebben a mappán történteket... és ugye így akár privát dolgokra is használható, hisz csak a gazdája látja a teljes tartalmat.
¤ R'n'R ¤
-
hdf
tag
Beléptem egyik gépen az online felületre, megváltoztattuk a jelszót.
Ami furcsa, másik gépen nem kérte az új jelszót. Simán működik, mint eddig. Valószínű, csak új felhasználó regisztrálásához kellenek az új paraméterek.
Azokat a felhasználókat, akik már nem kell, hogy lássák, töröltem.
Köszönöm a segítséget.[ Szerkesztve ]
-
tonyrulez
őstag
Ha ennyire nem bíznak meg másban, meg lehet adni kétlépcsős autentikációt, mint a Google vagy Facebook esetében. Ha valaki még tudná is a jelszót, akkor se tudna belépni az SMS hiányában. A linkelt gépeken persze ez csak egyszeri alkalom, online is meg lehet adni hogy ez a gép trusted, vagyis itt többet ne kérjen második kódot.
4 8 15 16 23 42
-
Rimuru
veterán
Ha van hozzáférésük akár ők is változtathatnak jelszót. Egyébként ha van Google fiókjuk akkor lehet használni Google Drive (régebben docs) ahol meg lehet adni hogy csak az a kettő fiók fér hozzá (olvasás és írás is), vagy egy google fiókkal használják a google naptárat.
Vigyázat, csalok!
-
hdf
tag
Sziasztok!
Tanácsot szeretnék kérni. Nem értek a dropboxhoz!! Bocs, hogy nem olvastam nagyon vissza.
Feleségem a munkahelyi "naptárát, ami egy közönséges xls fájl", dropbox használatával kezeli. A kolléganőjével (aki a titkárnője) együtt használják, ugyanazt a fájlt. Felhasználónév, jelszó közös, hol egyikük, hol másikuk ír be időpontot, programot. Korábban a vezetők (4 fő) mind ugyanazt használták, hogy lássák, kinek mi a feladata, időbeosztása, összehangolják a munkát. Ez így praktikus volt, és egy ideig jól is működött.
Időközben a létszám megcsappant nem baráti körülmények között. Néhány hete azt gyanítják, hogy a régiek nézik a naptárat.
Van valami nagyon egyszerű, hasonló rendszer, amire át tudnak állni? Csak néhány excel fájlt kezelnek munkahelyen és otthon, nem kell nagy tárhely. A cég informatikusaiban nem bíznak, mert azok kijelentették, hogy a régiek nem férnek hozzá az információhoz, de nem adtak új jelszót senkinek, láthatólag nem állítottak át semmit!! Akkor miért ne tudna egy régi kolléga a korábbi paraméterekkel belépni a tárhelyre? Ezt a tárhelyet el akarják hagyni!
Valami ötlet? Előre is köszönöm a segítséget![ Szerkesztve ]
-
őstag
válasz Fecogame #1461 üzenetére
Dropbox klienst leállítod, átmozgatod a benne lévő fájlokat máshova. Drive kliensnek megadod a most már üres Dropbox mappát. Visszamozgatod a dropbox fájlokat, Drive kliens elkezdi szinkronizálni, megvárod amíg végez. Elindítod a Dropbox klienst, a Drive-ról letöltött fájlokat felrakja dropbox-ra is, és innentől mindkét kliens egyszerre szinkronizál.
-
válasz Sanyi.mTs #1460 üzenetére
Hogyan lehet ugyanazon mappát a dropbox-al és a google drive-al is szinkronizálni? A drive csak üres mappát engedett megadni telepítésnél. A meglévő "Dropbox" mappát kellene szinkronizálni
Logitech G203, RBG-s egér mindössze 7k-ért ---> https://hardverapro.hu/apro/logitech_g203_slch/hsz_1-50.html
-
Sanyi.mTs
addikt
válasz Fecogame #1458 üzenetére
ugye az ördög nem alszik, ha van gmail-ed, akkor google drive-ra is feltöltheted.
én a fontos dolgokat ide töltöm fel: DB, Box, gDrive, skydrive
[ Szerkesztve ]
-
alapz@j
tag
válasz Ablakos #1457 üzenetére
Titkosítva. Anno a Dropboxomban volt a keepass adatbázisom, erős jelszóval és kulcsfájllal védve. Kurva kényelmes úgy dolgozni, hogy bármelyik gépeden is kell, azonnal hozzáférsz az aktuális adatokhoz. Érveket persze minden megoldás ellen lehet hozni, de minek nagyobb az esélye, hogy megszerezzék a fájlomat a dropboxból és feltörjék a titkosítást vagy pl. telepítsenek egy malware-t a gépemre, amely célzottan a banki adatokat halássza? Arról nem is beszélve, hogy a nagy testvér tipikusan nem a banki adatokra utazik, mert azokat jogszerűen beszerezheti nulla perc alatt a bankomtól, míg a családi fényképek alapján könnyen feltérképezhető a kapcsolati hálóm.
[ Szerkesztve ]
-
Volt már valakinek Dropbox adatvesztése? Csak azért kérdezem, hogy elég a DB, vagy szinkronizáljam még ezen felül mással az is az adataim?
Más:
Copy-ból elegem van. Sebességkorlátozása nem működik, mappát nem engedi máshova rakni, a kiválasztott ( szinkronizálandó ) mappákat pedig rendre elfelejti, és újra meg újra feltölti ugyanazt.Logitech G203, RBG-s egér mindössze 7k-ért ---> https://hardverapro.hu/apro/logitech_g203_slch/hsz_1-50.html
-
Ablakos
őstag
Banki hozzéféréseket, kártyaszámokat, pin kódokat, ugye senki sem tárolja a felhőben? Ha belenéz a családi fényképtáramba a nagy testvér... Belepillanthat másba is...
[ Szerkesztve ]
-
alapz@j
tag
Nem ugyanezt tudja a TrueCrypt is? Ezekben a "noname" biztonsági szoftverekben az a lutri, hogy nem lehetsz biztos a hibátlan kriptográfiai implementációban. A Twofish jó algoritmus (ez volt az egyik AES versenyző), de önmagában még nem garancia az adataid védelmére.
A felhős adattároláshoz szerintem egyébként jobbak az olyan megoldások, mint a BoxCryptor vagy a Cloudfogger, amik per-file alapon titkosítanak és egy virtuális meghajtón keresztül transzparensen éred el a dolgaidat.
Más. A most aktuális NSA mizériák miatt a Dropboxról átpakoltam a motyómat a Tresoritra (nem mintha ez nem USA szervereken tárolná a cuccot - MS Azure - de legalább azt mondják, hogy kliens oldalon titkosítottan). Nézegetem otthon a klienst és feltűnt, hogy nincs benne lehetőség proxy beállítására, amely viszont elengedhetetlen lenne a munkahelyi gépemen. Remélem automatikusan átveszi az Explorer beállításait, van ezzel valakinek tapasztalata?
[ Szerkesztve ]
-
SG3rg0
őstag
Aki titkosítani szeretné az adatait felhőben annak egy jó és egyszerű megoldás a SafeHouse Explorer. Csinál 1 db állományt Super strong 256-bit Twofish advanced titkosítással és persze az általad megadott jelszóval egy állományt, és ha belépsz egy meghatóként látod a területet. Ha kilépsz akkor eltűnik a meghajtó. Sok titkosítás kipróbáltam de ez bizonyult a legjobbnak számomra. [link]
-
MEGA-n törlik a feltöltött fájlokat X idő után?
Logitech G203, RBG-s egér mindössze 7k-ért ---> https://hardverapro.hu/apro/logitech_g203_slch/hsz_1-50.html
-
dokken
tag
Free 20 GB Pogoplug Secure Cloud Storage For Life [link]
-
SG3rg0
őstag
válasz adnoctum18 #1448 üzenetére
Nézd meg a beállításoknál a promo között ott kell hogy legyen ha megkaptad.
-
adnoctum18
senior tag
-
SG3rg0
őstag
Dropbox - Get 1GB of Space
Free 1GB of Extra Space via iOS for Free.1. Install Mailbox app
2. Log into gmail account via Mailbox app
3. Link your Dropbox account (Click "See it" to Create a New Account, then link account through settings on Mailbox app)
4. Verify that 1GB was added by logging into your Dropbox account
Plus, upload photos from your mobile device to earn another 500MB to 3GB FREE -
Rimuru
veterán
Hivatalos. (én tárolóból telepítem úgy a legegyszerűbb)
Vigyázat, csalok!
-
Fandango
veterán
Honnan lehet leszedni a legujabb verziot akkor, ha magatol nem frissul a Dropbox?
[ Szerkesztve ]
-
Syd69
aktív tag
Dropbox kliens PC-s verzió:
Nekem 2.2.8.-van fenn, az oldalról meg a 2.0.26.-tölthető le. Hogy is van ez ?
(ja nem vagyok se bétateszter...)
Alma
-
FZsolt15
aktív tag
F34R, ledgeri
Maradok az imgur-nál. Utána olvastam egy kicsit; elég komoly oldal, 2009-ben volt alapítva, napi 1 millió feltöltés.
-
ledgeri
nagyúr
Én képek számától függően vélek felfedezni átfedést a két halmaz közt...
-
ledgeri
nagyúr
válasz FZsolt15 #1426 üzenetére
Akkor bármelyik felhősből, amiből fájlokat lehet linkelni... vagy még mindig nem arra gondolok amire te?
-
ledgeri
nagyúr
válasz FZsolt15 #1423 üzenetére
Mit értesz megosztás alatt:
- feltöltöd, és ha kell linkeled;
- feltöltöd, és mindenki látja?// #ublockO-HardMode // anti-blockadblock-er // PH! új arculat: 1/ 500 // szeksziboj -nálam van egy pirospontod! // Találtam sárga fényű lézert! (kézit, ceruzaelemest) https://youtu.be/XQnmMjYHgcM //
-
FZsolt15
aktív tag
Mondanátok egy egyszerű kép megosztó oldalt?
imgur.com-ról vélemények?[ Szerkesztve ]
-
Pikkolo^^
addikt
Wuala-t használja/ismeri valaki?
-
Hege1234
addikt
eddig sehonnan sem vettek el gb-okat
pedig van hogy ilyen fura nevű barátaim vannakpl:
glksmdhn@postafiok.hu volt az e-maill cím
sdobvngosd osdhug volt a névpostafiok a legjobb erre a célra mivel pár mp alatt megvan a reg
így copynál regenként 20gb
és ott ahogy csináltam már írtam is a fn jelszó párost
így lett egy elég szép lista mire összejött a 110gb -
ledgeri
nagyúr
-
Hege1234
addikt
válasz ledgeri #1417 üzenetére
úgyértem
hogy
1 fájlnak mennyi lehet a max méretevan ahol csak max 200mb van ahol 50mb van ahol 2gb
és van ahol nincs korlát
pl copy
ott fenn van a lementett win8 rendszerem 35gb becsomagolva, jelszavazva
és még vannak fenn 720p filmek isviszont a legtöbb felhő csak kisebb fájlokat enged feltölteni
-
ledgeri
nagyúr
válasz Hege1234 #1414 üzenetére
2 darab box 50-esem is van, meg igazából annyi bármi amennyit akarnék... ennyit érte nem fogok tenni
[ Szerkesztve ]
-
ledgeri
nagyúr
válasz Hege1234 #1412 üzenetére
Kvázi válasz-kérdés:
Korábban (is ) volt egy indulási promó: Letölt> install> reg> OK 5 ről 50 giga...
No: Ha ugyanezt megcsináltam egy másik emailcímmel ugyanarról a gépről, de csak 5-öt ír a rendszer ott, akkor merhetek-e reklamálni, hogy szeretném most az 50 Gigát?// #ublockO-HardMode // anti-blockadblock-er // PH! új arculat: 1/ 500 // szeksziboj -nálam van egy pirospontod! // Találtam sárga fényű lézert! (kézit, ceruzaelemest) https://youtu.be/XQnmMjYHgcM //
-
Hege1234
addikt
ha még működik akkor az 5gb helyett ez 50gb -ot ad!
tresorit -
ledgeri
nagyúr
Még nem láttam megerősítve, de a CHIP magazin előfizrtéshez lehet válaztani 100GB trezorit tárhelyet!!
[ Szerkesztve ]
-
myke01
senior tag
Eddig Sugarsync-t használtam 5,25 GB free tárhellyel , de a verzióváltás óta már nem tetszik sem a webes felülete,sem a PC-n futó kliens kinézete. Nagyon "mobilosnak" szánták ,az előző jobb volt .
Átcuccolnék a Google Drive-ra . Fel is tettem a Windows-os klienst ,de meglepett ,hogy mappákat nem tud szinkronizálni a "saját helyeiken" ,csak ha belehúzom a G. Drive mappába őket ???
Szval a kérdésem: a G. Drive-val lehet szinkronizáltatni pl. az asztalon lévő .txt, .docx , stb. kiterjesztésű fájlokat úgy ,mint pl. a Dropbox-al ,Sugarsync-el ? Vagy mappákat betallózni szinkronizálásra különböző meghajtókról? -
ledgeri
nagyúr
-
havri1
félisten
-
baandii
senior tag
sziasztok!
lenne nekem 2 láma kérdésem sugarsync-el kapcsolatban:
1. ha webes felületre belépek akkor bal oldalt látom devices-nél a laptopomat és kétszer egymás alatt ugyan azzal a névvel a mobilom névét, nem értem hogy mért kétszer...szóval az egyiket hogy lehetne törölni onnan?
2. hogy kell beállítani hogy a telón egy mappa szinkronizálva legyen a felhőbe olyankor ha új adat kerül bele?a válaszolóknak előre is köszönet!
[ Szerkesztve ]
-
havri1
félisten
Hali!
Dropboxot használom 3 telefonon és 2 számítógépen (1 acc).
Ha törölni szeretnék tartalmat, tehát pl camera upload-ba rendet tennék, akkor hol kell ahoz törölnöm, hogy a szinkronizálások alkalmával mindenhonnan törlődjenek a képek/videók?
Sok mappám van, ez csak egy példa volt.
Mert ha pl telefonról törlök egy dropbox folder/filet, akkor pc-n errort ír a szinkronizálásra arra a filer, és pc-n pl ott marad..Köszönöm!
havri
Új hozzászólás Aktív témák
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Cégek számára kedvezmény! Irodai programok: Office, Word, Excel
- Adobe Creative Cloud - 2024. 04. 05 - 2025. 04. 05-ig
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest