Új hozzászólás Aktív témák
-
PindurAnna
Közösségépítő
Telepítettem a telefonomra is és a laptopomra is a dropboxot. Bekapcsoltam a szinkronizálást. Mikor tudom meg hogy mindent feltöltött-e a telefonomról, hogy lapin lementsem vinyóra? Kiír valamit a telefon, vagy valami menübe keresve kiírja, hogy szinkronizálás kész?
-
doxa
tag
sugarsync tapasztalat van valakinek tárhelynövelésre?
próbáltam felturbózni a tárhelyem a dropboxnál bevált módszerrel: virtuális gépen regeltem, aktiváltam, telepítettem. ennek ellenére továbbra is azt látom: nincs aktíválva a meghívott (pedig aktíválva van)
[ Szerkesztve ]
-
randras
veterán
Egyik pillanatról a másikra elérhetetlenné váltak a public mappában, linken keresztül megosztható képek, adatok Dropboxon.
-
Szabie85
tag
Hogy működik ez a Dropbox pontosan? A Dropbox-ba fellehet tölteni mondjuk egy kb 700 Mb-os filmet és azt internet kapcsolattal megtudom nézni akár telómon is?
Samsung Galaxy S5
-
Shade45
senior tag
Sziasztok!
Segítségre lenne szükségem a Google Drive/Dropbox szolgáltatásoknál!
Van-e lehetőség úgy beállítani ezeket a felhő tárhelyeket, hogy egyetlen link beírásával a böngészőbe az általam bárki számára láthatóvá tett fájlokat elérhesse?
Például: Ülök egy internet kávézóban, ahol megszeretnék mutatni egy-két dokumentumot egy ismerősnek, de nem akarok bejelentkezni a tárhelyemre, hanem csak beírok mondjuk annyit a böngészőbe, hogy : shade.googledrive.com vagy shade.dropbox.com és az általam beállított mappa az összes tartalmával elérhetővé válik!
Egyszer egy srácnál láttam ilyet (bár ő skydrive-ot használt), szóval tuti, hogy valamilyen módon megoldható!
Van valami ötletetek, hogy hogyan lehetne ezt kivitelezni, hogy bárhol, bejelentkezés nélkül elérhessem a nyilvános fájljaimat egy egyszerű url megjegyzésével???Előre is köszönöm a segítséget!
-
kispx
addikt
Sziasztok,
A Comodo Cloud-ot használja valaki?
Jelenleg csak én nem tudok feltölteni? Server (IO) Error-t ír ki hibaüzenetként. -
atillaahun
veterán
Köszi a tegnapi Dropbox-os segítséget, tényleg nem volt vele gond, csak az Opera fosta össze magát mint rendszerint.
-
adam3
aktív tag
-
Mela Kehes
addikt
válasz atillaahun #682 üzenetére
Nálam sincs gond. (safari, win7)
"Ha lehet menni akkor menjünk, ha meg tökölni kell akkor meg tököljünk."
-
TRob1
veterán
válasz atillaahun #682 üzenetére
Jah, megy a web és a link is. (Chrome + win8, de nem hiszem hogy van jelentősége)
[ Szerkesztve ]
¤ R'n'R ¤
-
atillaahun
veterán
Helló, nálatok megy a Dropbox rendesen? A szinkront még csak megcsinálja de a webes felületet már nem tölti be, és linket se tudok szedni a fájljaimhoz.
-
Hurkafej
aktív tag
Meghajtóként hogyan tudom csatlakoztatni a Google Drive, Box, SkyDrive, Dropbox-ot? Azt tudom, hogyan kell elindulni, de mit kell beirni hálózati cimként?
-
Melack
veterán
válasz Mela Kehes #675 üzenetére
Sorozatrészeket gond nélkül fel tudtam tenni ezzel a szinkronizálásos verzióval Kollégám viszont nem tudta a saját 250 Mb-os zip fájljait feltenni a webes felületen, csak ha jól emlékszem 150 Mb-os fájlokként.
[ Szerkesztve ]
Ex-Informatikai Szolgáltató Asztali Munkatárs
-
Hege1234
addikt
Sziasztok!
van olyan ami nagy fájlokat is képes tárolni ?(ingyenes legyen)
pl: rá tudok tenni egyszerre 1.5, 2gb-os fájlokat ?skydrive-ot néztem de az már a 120mb os fájl miatt is sírt hogy ez túl nagy
-
doxa
tag
válasz PumpkinSeed #668 üzenetére
akkor azért nem működött...
-
-
doxa
tag
válasz PumpkinSeed #665 üzenetére
a google drive-t nem használom...
amit használok az a GMail Drive itt a levéltárhelyed használod ami több mint 5 GB és folyamatosan növeksziknem azonos a kettő, ez nem a google terméke
kiegészítő a GMail Drive -hoz[ Szerkesztve ]
-
doxa
tag
válasz PumpkinSeed #664 üzenetére
skydrive webdav helye nem egyértelmű...
office közvetlen mentés a tárhelyedre, akkor a címsorban találod meg a címet:ha ez megvan onnan egyszerű hálózati meghajtóként csatolni... legalábbis nálam műxik
igen tudod több géphez is csatolni
[ Szerkesztve ]
-
PumpkinSeed
addikt
Igen érthető volt. Skydrive-t akartam múltkor ugyanígy csak fail lett nem tudom miért.
De most kipróbálom ezt. Amúgy lehet több géphez csatolni egyszerre?
"Akinek elég bátorsága és türelme van ahhoz, hogy egész életében a sötétségbe nézzen, elsőként fogja meglátni benne a fény felvillanását." - Kán
-
doxa
tag
válasz Mela Kehes #660 üzenetére
min.us-t nem ismerem, de ha FTP/SFTP/HTTP/WebDAV protokolok közül ismeri valamelyiket, akkor BitKinex kicsi, ügyes, egyszerű, mindent tud igaz csak nagy mennyiség feltöltésekor, egyik helyről másikra mozgatáskor és szinkronizálásra használom....
[ Szerkesztve ]
-
doxa
tag
válasz PumpkinSeed #658 üzenetére
nem csak a Yandex-et, mindegyiket (nálam win7 van): startmenü, jobb klikk a számítógép-en, hálózati meghajtó csatlakoztatása, csatlakozás egy dokumentumok és képek tárolására alkalmas webhelyhez, innen már varázsló ahol kell a cím és hitelesítő adatok
lehet nem volt érthető, de pl. a Yandex help oldalán minden oprendszerhez részletes, képes leírás van -
Mela Kehes
addikt
válasz Hurkafej #659 üzenetére
Nekem a min.us-al csak kliens problémám volt, de már nem emlékszem pontosan. Én a következőket használom: dropbox, sugarsync, box, google drive.
Ha a box-on megvan az 50 gigád, akkor nem tudom miért nem oda teszed a kepeidet. Nekem is csak a fényképeim és a zenéim vannak fent."Ha lehet menni akkor menjünk, ha meg tökölni kell akkor meg tököljünk."
-
Hurkafej
aktív tag
Tervezek regisztrációt a Yandex-re és a Min.us-re is, hogy jól járjon valamelyikőtök, meghivhat ha akar. mate.coola@gmail.com
Egyébként mi a legbiztonságosabb szerintetek? Box, Dropbox, SkxDrive? Vagy úgy döntsek, hogy hol van a legnagyobb tárhelyem? (még mindig a fényképeimről akarok biztonsági másolatot a felhőbe)
-
doxa
tag
válasz PumpkinSeed #653 üzenetére
box, gmail, skydrive, 4shared és yandex, ezeket használom így
-
doxa
tag
válasz PumpkinSeed #651 üzenetére
? nem tudom mi lehet a baj... én tudtam hálózati helyként csatolni
webdav címet körülményes csak megszerezni, de ha meg van nem tudom miért nem megy nálad..... biztos vannak szakik itt akik nálam jobban értenek hozzá -
PumpkinSeed
addikt
Megpróbáltam a skydrive-t csatolni a gépemhez mint meghajtót. A végén kérte a felhasználó nevet jelszót. Megadtam, majd gondolkodott és semmi nem lett csak abbahagyta. Mi lehet ennek az oka?
"Akinek elég bátorsága és türelme van ahhoz, hogy egész életében a sötétségbe nézzen, elsőként fogja meglátni benne a fény felvillanását." - Kán
-
doxa
tag
nekem elég érdekes, hogy a Yandex miért nem szerepel ebben a topikban még...
részemről OK: PC és mobil kliens, WebDAV, alapból 3 GB, de ha a pc vagy mobil appját felteszed +3 Gb és ha használod is +2 Gb... két rajtad keresztüli regig, regisztrációnkként +1-1GB így 10 Gb tárhelyed van a felhőben
mellesleg emailod is lesz mellé SMTP-vel (google klón, de nem a gagyiból )
oroszok, de ez nem biztos, hogy rossz ómen -
Mela Kehes
addikt
-
Hurkafej
aktív tag
válasz Mela Kehes #647 üzenetére
De utána - mondjuk most az asztalon - de mindig ott kellene lennie a fájloknak?
-
Hurkafej
aktív tag
válasz Mela Kehes #645 üzenetére
És hogy éri meg feltölteni a fájlokat? Szinkronizálok a programban egy mappával, és úgy feltenni?
-
Hurkafej
aktív tag
Hello!
Van 50Gb BOX tárhelyem, erre akarnám feltölteni a fotóim, biztonsági másolatként. Ehhez lehet másnak hozzáférése? -
Megint megkergült a Sugarsync-em. Ismét a régi, felhőben lévő fájllal írja felül újra és újra a gépen lévő újat.
Logitech G203, RBG-s egér mindössze 7k-ért ---> https://hardverapro.hu/apro/logitech_g203_slch/hsz_1-50.html
-
Mela Kehes
addikt
Lecseréltem az xp-t 7-re, vissza is szinkronizált a dropbox, de ha megnyitok,pl. egy excel fájlt, akkor nem engedi elmenteni, mondván hogy írásvédett. Megnéztem a mappát kivettem a pipát az írásvédett elől, de most is ugyanaz a probléma.
iPad-en sikerült módosítani a fájlt, a weben is módosult, de a gépre nem tudja lementeni.
[ Szerkesztve ]
-
TRob1
veterán
válasz Mela Kehes #638 üzenetére
Vagy visszamásolod a db mappád mielőtt feltelepíted a klienst, vagy hagyod hogy leszinkronizálja magától (természetesen az előbbi gyorsabb ).
[ Szerkesztve ]
¤ R'n'R ¤
-
Mela Kehes
addikt
Újratelepítem a gépem. Ilyenkor mi a teendő? Semmi? Dropbox hogyan fog szinkronizálni? A dropbox mappa tartalmát visszamásolom és ennyi? Sugarsync-nél szintén?
[ Szerkesztve ]
-
Tomics
addikt
Ide linkeltem pár képet dropboxról. De csak én látom úgy néz ki Miért nem látják a többiek?
PH! addikt since 2004
-
Mela Kehes
addikt
Hátha itt tud valaki segíteni.
Használja valaki iPad-en a Sugarsync alkalmazást? Egy ideje nekem a főoldal teljesen szellemképes. Már újratelepítettem és még mindig olyan.
-
F34R
nagyúr
Yooo
Kellene nekem egy egy jo cloud drive kb olyan mint a dropbox alapbol tobb tarral ,
google drive , Skydrive nem gyerebe . Klines is jo lenne (Linux ) , vegulis azzal van a legtobb problema hoy nincs akivel megosztanam (faccse nem jatszik ) -
atillaahun
veterán
ITT nálam azt mutatja, hogy van külön hozzáférése a DropSync-nek a felhőhöz. Bár kétségtelen magába még sose próbáltam a DropSync-et.
(#628) erdoke
Hát írd meg a fejlesztőknek, én se értem mondjuk de ez van. Bár a másik Jómunkásember már megadta az egyszerű választ: mer buzik, oszt kész.[ Szerkesztve ]
-
erdoke
titán
válasz atillaahun #611 üzenetére
Ezt mégis hogy' a pics.ba?
Totál értelmetlen a Drobpox kliens szinkronizálás nélkül, az a lényege.A legjobb aláírás a héten
-
Integra
titán
válasz atillaahun #626 üzenetére
nem küldök telefonról soha dropbox linkeket, ezt a funkciót max laptopról webes felületről használom, ha használom. ugyanakkor ha kikapcsolom a dropboxot akkor a dropsync hogy dolgozik? mert ahogy látom a dropbox kliens autentikációját használja.
a folderek megvannak adva rendesen, nem auto funkciót használok, de a 2-way bevan állítva....egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...
-
atillaahun
veterán
Valószínűleg igen. Bár ha nem szoktál sűrűn fájlokat kilinkelni másoknak, akkor lehajinthatod a Dropbox-ot.
Nálam az ES Explorer fájlkezelő van fent, az látja szépen a Dropbox fájlokat is.
DropSync meg nem fog neked kétirányúan/rendesen szinkronizálni, amíg az auto funkcióját használod. Be kell szépen állítani a kérdéses könyvtárat, az auto funkciót meg kilőni. -
Integra
titán
válasz atillaahun #621 üzenetére
na, most végeztem a takarítással. most már ugyanaz van a laptopon mint a boxban és a telefonomon a restore meg nem sokat számított, ki kellett pucolnom az összes fotót az elejétől, na nem baj, tanultam sokat.
viszont most az van, hogy ha csinálok egy fotót, akkor 2x küldi rá laptopra és boxba a telefon. ez azért van mert a dropbox gyári kliense is küld egyet (ez a megszokott timestamp-pel) és van még egy fotó, aminek új típusú timestamp-je van, gyanítom ez meg a dropsync-é.....egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...
-
Integra
titán
mit találtam, van restore!!! hála a jó égnek, nem kell kiganéznom tonnányi képet újra, ha minden igaz.. dropboxosék gondoltak a hülyékre is...
...egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...
-
Integra
titán
na de ami érdekes, hogy most, hogy minden kép a boxban fent van, és onnan töröltem, ennek ellenére nem törli a telefon galériából. pedig most már kellene neki, a 2way sync ezt mondja. és mégse teszi
mod: asszem rossz folderrel szinkronizáltam
[ Szerkesztve ]
-
Integra
titán
már minegy, szétkúrta az egészet...
amúgy ezt írtam le kb 3x, csak valszeg nem fogalmaztam meg jól[ Szerkesztve ]
-
atillaahun
veterán
Hát akkor először gondolkozni kell, meg esetleg kérdezni, nem rögtön rányomni az autoszinkront, hogy csakjólesz.
Ennek az a módja, hogy törlöd az összes fájlt az SD mappájából, majd létrehozol egy elérési utat a DropSync-ben, hogy az SD-n lévő üres mappát szinkronizálja össze a felhőben lévő kiválasztottal. És akkor onnantól jólesz.[ Szerkesztve ]
-
Integra
titán
válasz atillaahun #619 üzenetére
falhoz vágom a telefont ha széttúrja, amit megcsináltam.....
a laptopom és a dropboxom rendezett, a telefonomon van ugye sokkal több fotó, amit már rég töröltem a laptopomon. nekem ne a telefont töltse újra fel a boxba, hanem a box képeit vegye alapul és a telefonban törölje ki a boxban nem talált fotókat......egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...
-
Integra
titán
válasz atillaahun #617 üzenetére
hááááát, nem értem jelenleg miért uploadol.
most azt látom, hogy közben a dropboxban lett egy camera upload folderem is
elméletileg a dropboxot kéne vegye default-nak, tehát ha ott kevesebb van, akkor a telefonon is törölnie kéne a dropboxban hiányolt képeket, nem?[ Szerkesztve ]
-
Integra
titán
válasz atillaahun #615 üzenetére
hm, most elkezd feltölteni.. 2 way sync-re állítottam, de nekem ne töltsön most fel, nem az kell, hanem hogy a dropboxhoz igazítsa a telefon galériáját...
vagy a dropbox-ot veszi ilyenkor alapnak első szinkronizáláskor?...egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...
-
Integra
titán
válasz atillaahun #613 üzenetére
de akkor az is akítv marad és nem törölted a beállításait? a kettő app egymás mellett fut? vagy a dropbox-ot kikapcsoltad és még csak a képeket sem tölti fel? mindent a dropsync csinál ezek szerint
-
Integra
titán
válasz atillaahun #611 üzenetére
mert buzik
most van sale dropsync pro-ra. 1100ft.. jó drága ahhoz képest hogy csak szinkronizálásról van szó
mindegy, megvettem
gondolom a gyári dropbox meg uninstall, mert tök felesleges már[ Szerkesztve ]
-
atillaahun
veterán
Azzal nem is fogja, istentuggya miért az alap Android-os Dropbox kliensből ezt nagyvonalúan kihagyták, és nem is szándékoznak szinkronizálást építeni bele - úgy tűnik.
Erre használom én a DropSync-et. Fizetős ugyan, de hibátlanul szinkronizál telefonra, persze be kell lőne először.[ Szerkesztve ]
-
Integra
titán
válasz atillaahun #609 üzenetére
most megnéztem, tisztítottam megint és leszinkronizálta
akkor csak a telefonommal nem csinálja meg...egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...
-
atillaahun
veterán
A PC-s kliensnek alapból így kellene működnie, tehát kétirányúan szinkronizálnia. Legalábbis nálam így megy. Ha törlök valamit gépen, azt kidobja a felhőből is. Nálad biztosan nem töröl semmit a felhőből ha a gépen belenyúlsz (a képeken kívül pl.)? Bár túl sok beállítás nincs erre azért nem értem.
[ Szerkesztve ]
-
Integra
titán
hola, van ilyen topic is, nagyszerű
van egy accountom, ez össze van kötve a telefonommal és a laptopommal.
telefonnal fotózom, hazajövök, wifi bekapcs, feltölti az összes képet a dropbox fiókba. majd bekapcsolom a laptopom és a dropbox folderembe letölti az összes fotót amit feltöltött a fiókba a telefonomról.
a laptopomon viszont a rengeteg fotót átnézem és törlöm ami nem kell.hogy lehet azt megoldani,hogy a laptopos folderem szinkronizálja össze a dropbox fiókkal és a telefonommal? létezik valami funkció, beállítás, hogy ilyenkor a megszűrt, tisztított képállományom alapján a dropbox fiókban törölje a laptopomon törölt képeket? mert ugye a fiókban meg ott a sok szemét ami nem kell, laptopon már töröltem... és jó lenne ha ezután a telefonomról is eltűnne a sok laptopon törölt kép..
-
Penész Gomba
tag
Esetleg valaki nem rendelkezik felesleges egyetemi email címmel amit fel tudnék használni dropbox-hoz?
-
adam3
aktív tag
válasz Penész Gomba #604 üzenetére
Arra figyelj, neten fel is hívja rá a figyelmed törlés előtt... Ilyenkor először vedd ki a szinkronizálandó mappák közül, majd utána töröld csak.
(#606) Penész Gomba:
Az lehet, de nekem a DropBox nem elég testreszabható. Pedig csak annyi kéne hogy ha egy új mappát hozzáadok az egyik gépemen a dropboxhoz, azt ne szinkronizálja át egyből a másikra..[ Szerkesztve ]
-
Penész Gomba
tag
válasz Fecogame #598 üzenetére
Nem tervezem
Egyedül eddig 2 dolog zavar.
1. Az van beállítva, hogy 24 óránként szinkronizáljon, erre bármikor csinálok képet egyből tölti fel és az a kis madár ikon az állapotsorról nem tűnik el magától ilyenkor (24 óránként még nem lenne gond de így zavaró).
2. Felszinkronizáltam a Camera mappám (nem fotót pipáltam be hanem ezt a mappát), majd amikor rájöttem, hogy lehet simán fotót is, akkor ezt töröltem a weboldalon, erre törölte a telefonom SD kártyájáról a Camera mappát
-
adam3
aktív tag
válasz atillaahun #601 üzenetére
Persze, dinamikusan nő. Én is 3GB-al kezdtem, majd folyamatosan jelentek meg az üzenetek a tálcán, hogy feljebb léptünk, kaptam +xGB tárhelyet.
-
Új hozzászólás Aktív témák
- Óra topik
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Path of Exile 2
- Nintendo Switch
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- AliExpress tapasztalatok
- PlayStation 5
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- További aktív témák...
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 19 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Védje meg számítógépét a vírusoktól!
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap
- Cégek számára kedvezmény! Irodai programok: Office, Word, Excel
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest