- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bitpork: Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- sziku69: Szólánc.
- Aggregátor gondjai, örömei, és elmélkedései
- Chosen: Canon 5D II - portrézás 2025-ben
- zebra_hun: Hűthető e kulturáltan a Raptor Lake léghűtővel a kánikulában?
Új hozzászólás Aktív témák
-
betyarr
veterán
hát ez gyanús...roppant gyanús!
-
SG3rg0
őstag
válasz
Mela Kehes #296 üzenetére
-
Mela Kehes
addikt
SugarSync-nél a meghívottnak le is kell töltenie a klienst hogy megkapjam a bónuszt?
-
HXY
addikt
For an extra 250MB, email a video to dropquesters2012@dropbox.com stating what you liked/didn't like about Dropquest 2011 or 2012 [link]
Valaki megkapta a Dropboxquest-en a videóért a plusz 250MB-ot?
Én már tegnap előtt elküldtem, de semmi...
Az 1GB-ot egyből megkaptam a Dropboxquest-ért. -
V.Stryker
nagyúr
Az is van, de akkor az meg itt másolgat a háttérben. Az is kivitelezhető. De ez most pl tök jó, mert a megspóról egy műveletet...a törlést. Áthelyezni nem szeretek, mert ha leáll otthon valamiért a router vagy megszakad a net, akkor kaka van. nem tudom mennyit fogom használni, de ez tök jó. Legalább gondoltak rá, beletették, fejlesztették.
-
V.Stryker
nagyúr
Ha esetleg valaki rendelkezik Zyxel NSA310-es NAS-al otthon, akkor javaslom lője be a Dropbox-ot rajta az admin felületről (Szigorúan IE alól). Marha szuperül működik.
A lényeg,hogy a nas-on létrehoz egy \admin\Dropbox mappát, illetve lent a gépen egy Drop2NAS mappát szintén a dropbox mappán belül.Eddig ez nem nagy cucc.Ami viszont nekem nagyon tetszik,hogy amit a gépen ebbe a mappába teszel, azt feltolja a dropbox szerverére, feltolja a nas-ra VISZONT ahogy a NAS-ra felért a cucc, akkor törli a dropbox-ról és a gép mappájából is.
Ez igazából nem más, mint egy marha egyszerű feltöltési lehetőség a saját NAS-unkra.
-
HXY
addikt
Ezt használja valaki? [link]
Elvileg 512 GB -ot ad ingyen.
Olasz cég, kíváncsi lennék, hogy tudnak ennyit adni...
-
betyarr
veterán
egy darabig én is elvoltam ezzel a dbquesttel.akik megnyerték a brutál nagy tárhelyeket,azok meg is érdemlik.
-
Melack
veterán
válasz
Mela Kehes #278 üzenetére
Találtam egy linket, már tovább is vitt.
Most a 16-ossal vagyok elakadva. Megosztottam a mappát, de semmi. A kis doksikat megkaptam, de nem tudom merre tovább.
-
Ronyn
senior tag
Nem igazán ide tartozik, de valaki csinált már olyat, hogy a Google naptárhoz saját naptár hozzáadása URL cím alapján? ?
Mert nem tudom hogy lehetne "elmagyarázni "a Google nek,hogy frissitse a naptárt -
Melack
veterán
Nah, a 14esben viszont elakadtam. Az megvan, hogy át kell a forgatni a kockát, de az nekem sose ment... Vkinek vmi ötlet?
-
Melack
veterán
Nah én is elkaladtam a 6-os kérdésnél, a színes kockáknál. Mit kell ott csinálni????
Ok, megvan. Most már a SoundCloudon vagyok....
-
fatal`
titán
18-ashoz nem jött létre a mappa, amibe pakolászni kellene (Dropquest/Spring cleaning) ilyenkor mi van?
-
fatal`
titán
A 14-esben mi az istent kell csinálni a sudokuval?
Megvan.
-
V.Stryker
nagyúr
Köszönöm mindenkinek a segítséget.
Sikeredett. Azért be kell vallanom,hogy nem volt annyira eccerű. A segítségek nélkül simán elvéreztem volna. De most már öröm a bódóttá van 6,2 gigával.
-
Mela Kehes
addikt
Huh, most végeztem. Közbe kellett iktatnom még a gyerekek fürdetését pihenésnek. Én meg még azt hittem megoldom. Tudás kellett ahhoz is, hogy három féle megoldásból összehozzam.
A közben létrehozott mappákat, fájlokat már lehet törölni? -
V.Stryker
nagyúr
A hatosnál, a színes kockáknál mit kell tenni?
-
atillaahun
veterán
Azt néztem.
Aszittem lesz vagy 3 ilyen számolós feladat, de ez a 2. nekem máris betett, hogy keressem meg a valakit a valahol valamijér.
Felőlem éppen éhen is halhat.(#264) TRob1
Gondolom arról én már lecsúsztam.Más.
Mi is kiírhatnánk egy ilyen DropHackQuest-et itt a fórumon, hogy a leggyorsabb aki összehackeli magának a 24 GB-ot, majd megosztja a megoldást videós formában, az nyer egy 32 GB-os SD-t. Biztosan beneveznék rá. -
TRob1
veterán
válasz
atillaahun #261 üzenetére
A leggyorsabb örökös 100GB pluszt kapott.
-
zileut
tag
válasz
Akkor nézd meg a második linken lévő megoldást, ott egyszerűbben van leírva.
-
Cartman023
aktív tag
válasz
Mindenki ugyanazt kapja, de tényleg sok, főleg szerény angol tudással.
-
atillaahun
veterán
válasz
Cartman023 #258 üzenetére
Az mingyárt más, köszi, ti is ugyanezt kaptátok egyébként, vagy mindenkinek más feladványt generál a rendszer?
-
Cartman023
aktív tag
válasz
atillaahun #257 üzenetére
Szorzata a 24
-
atillaahun
veterán
válasz
Mela Kehes #255 üzenetére
Nah én is ránéztem erre a Dropquest-es okosságra, és eddig azt hittem tudok angolul, de hogy a pöcsbe kell azt értelmezni ebben a feladványban, hogy egy 5 számjegyű sor első két számjegyének összege 24?? Vagy mi az a product, szorzat?
So first things first, we need to run some diagnostics on our onboard computer. Many of the parts are fried, but I'm pretty sure we can get her back in the sky with a little, uh, elbow grease. Plus, it's the future, right? How hard can it be to find a quantum gyrochronatron? They probably grow on trees by now!
So all of this would be easy and simple, except I forgot my 5-digit password. Should've used 1Password or something, but maybe this hint I left for myself will help.
The product of the first two digits is 24.
The fourth digit is half of the second digit.
The sum of the last two digits is the same as the sum of the first and third digits.
The sum of all the digits is 26.
The second and third digits add up to the last digit.In order to get the computer to read it, I'll need to add a file of the password's name to my Dropquest folder, then view that file from the Dropbox website. (For example, if your answer is 12345, add 12345.txt to your Dropquest folder)
-
Cartman023
aktív tag
válasz
Mela Kehes #255 üzenetére
Köszönöm!
Ezzel legalább fejlesztem az angol tudásom -
Mela Kehes
addikt
válasz
Cartman023 #254 üzenetére
-
zileut
tag
Valaki közületek megcsinálta dropquest-et?
-
Mela Kehes
addikt
válasz
atillaahun #247 üzenetére
Az tetszik benne, hogy saját mappát is kijelölhetek szinkronizálni. Nem kell figyelnem mit másoljak a dropbox-os mappába. Kijelölöm a kehes.hu mappát és ha változtatok, egyből feltölti. Aztán hogy ez majd mennyire válik be, kérdéses. Elsőszámú felhős tárhelyem továbbra is a Dropbox marad.
-
V.Stryker
nagyúr
válasz
atillaahun #247 üzenetére
Ezzel én is így voltam.
Szerintem is kicsit túlvariálták. Ebből is látszik,hogy a kevesebb néha több.
Mondjuk hiába most a google drive, nekem az 5Gb megvan a dropbox-al is, amit már egy rakat minden, pl a nas-om is támogat, ráadásul tök egyszerű, logikus az egész.
-
atillaahun
veterán
válasz
Mela Kehes #246 üzenetére
Szerintem kaka az a SugarSync. Én a kicsit túlbonyolított és bénán szinkronizáló Android-os kliense miatt hajintottam le.
-
Mela Kehes
addikt
válasz
Mela Kehes #244 üzenetére
A meghívást megtaláltam, de server errort ír. Magyarul nem tudok meghívni senkit.
-
Mela Kehes
addikt
válasz
Mela Kehes #244 üzenetére
Közben rájöttem. Szinkronizáltam egy csomó fényképet egy mappából. A gépemet közben újratelepítettem (nem tudom ennek van-e köze hozzá) és most a SugarSync honlapján a Fotóknál látom a képeket. Az foglalja a helyemet és nem tudom törölni őket.
-
Mela Kehes
addikt
SugarSync-et lehet 5GB-ról feljebb tornászni? Ja és vajon miért mutat 9,1% használatot, mikor tök üres?
-
Mela Kehes
addikt
válasz
atillaahun #242 üzenetére
Box-ból sem működik?
-
atillaahun
veterán
válasz
Mela Kehes #241 üzenetére
Hát még énis.
Úgy látszik akkor maradok ennél az Opera-s módszernél. Az eltünedezett képeknél ara gondolok, hogy a közvetlen kilinkelés miatt talán a dropbox meg a google szervere letilthatta az útvonalat, miután érzékelte a hozzáférést. Vagy hát a tököm tudja. Már mindegy.
(#243) Mela Kehes
Azt még nem néztem. -
Mela Kehes
addikt
válasz
atillaahun #239 üzenetére
Én még mindig látom.
-
TRob1
veterán
válasz
atillaahun #238 üzenetére
-
atillaahun
veterán
válasz
atillaahun #238 üzenetére
Na teszek még egy próbát az Opera tárhelyével, lássuk...
Ez egyébként alapból egy fekete négyzet, szóval úgy tűnik jól jelent meg. Kíváncsi vagyok itt lesz-e még 5 perc múlva is, vagy felszívódik mint az előző 2 képem.
Opera cloud-jából egyébként ezekszerint egyszerűen egy mozdulattal megy a kilinkelés, asszem akkor ezt fogom használni erre a célra.
Emlékszem már miért szerettem én azt annyira régen, bármit engedett közvetlenül kilinkelni, csak hát azóta szűkös lett a hely, és ez a 2 GB nem bővíthető. -
atillaahun
veterán
És ez a kephost.com nem pont ugyanolyan, mint a kepfeltoltes.hu?
Na nézek akkor már egy GDocs-ot is, de a kinézetből ítélve az sem fog működni, na lássuk...
mod1: hát valóban nem, viszont itt már nem kell forráskódot túrni, elég "csak" a kép hivatkozásának másolására menni és máris tadam...
mod2: na ez érdekes előbb még volt kép, aztán most már nincs kép. Úgy tűnik itt valóban a ph motorja tilt le valamit. Pedig nem raktam be olyan túl nagyot, nem tudom mi baja lehet. Nektek sikerül bárhonnan, bármit?
-
TRob1
veterán
válasz
atillaahun #236 üzenetére
Nem, ő meg szkájdrájvról próbálta, de az sem jelenik meg.
Én a kephost.com-ot használom erre... Kint is van a könyvjelzősávon PC-n.
-
atillaahun
veterán
Ezeket most nem egészen értem mikre gondolsz. Te is próbáltál beilleszteni dropbox-os képlinket a fórummotorba? Szerintem egyébként nem a PH hibája néztem pl. XDA-n, ott sem működik. Pedig arra emlékszem, hogy a kilinkeléses korszak előtt oda raktam be közvetlenül DB-s képeket.
kepfeltoltes.hu-t nem szeretem ott ugye nem maradnak meg a cuccok, skydrive-os acc-om viszont van, ha onnan működik közvetlenül, akkor lehet azt fogom erre használni. Köszi a tippet.
Hú de rühellem ezt mikor több programot kell ugyanarra a célra használni. -
betyarr
veterán
kepfeltoltes.hu
mod: itt úgy látom hogy a ph!-ban lesz a hiba oka...
-
betyarr
veterán
válasz
atillaahun #233 üzenetére
skydrive?
mod 1:pfffffff
mod2:nem lehet hogy a ph! *arakodik? -
atillaahun
veterán
Hát mivel én se próbáltam soha, így szintén nem tudom biztosan, végülis nem akkora hatalmas gáz, csak ez is olyan, hogy félévente csak egyszer lenne rá szükség, de akkor majd keresgélhetek neki más tárhelyet.
Most nézem, hogy elméletileg az oldal forráskódjából ki lehet bányászni a linket, de hát azért elég bajos ezzel szórakozni.
Na lássuk megjelenik-e valami itt alább.Hát biza meg. Végszükség esetére. Ti mit használtok egyébként így képek közvetlen beillesztéséhez fórumokba, vagy bárhova?
-
TRob1
veterán
válasz
atillaahun #231 üzenetére
Nem.
Csak én nem tudom hogy eddig megjelent-e, mert sosem használtam így. Ezért is nem voltam biztos benne hogy arra gondolsz.
-
V.Stryker
nagyúr
válasz
Mela Kehes #225 üzenetére
Köszi, azt is használtam, így valszeg abban volt, csak aztán kiiktattam, mivel kicsit túlbonyolították.
-
V.Stryker
nagyúr
Sziasztok
A dropboxban hogy lehet saját mappát betenni a sync-be? A lényeg az lenne,hogy egy játékot az asztali gépen is és a notin is játszom és a mentés mappát kéne syncronizálja. Régen valahogy sikerült megcsinálnom, de már nem tudom miként.
-
betyarr
veterán
érdemes benézni adrive-ékhoz,mert egy ideje upgradelték és már barátibban lehet használni.pl:egyszerre 16 gb feltöltés,könnyebben használható (gyorsabb) a webes munka,viszonylag gyorsan lehet tolni felfelé a cuccot (tegnap este én a max sebességgemmel tudtam feltölteni,1,2 mbit-el) stb. adrive
-
pethYeti
addikt
válasz
Psychonaut #221 üzenetére
Ami azért baromi kényelmetlen.
-
TRob1
veterán
válasz
atillaahun #217 üzenetére
-
atillaahun
veterán
Egyébként jól gondolom, hogy DB-ba most kicsit elkúrták ezt a kilinkelést a képeknél, mert mivel nem lehet közvetlenül, ezért beilleszteni sem lehet pl. fórumokra?
-
atillaahun
veterán
Dropbox Android-os kliense ugye alapból nem tud szinkronizálni (csak fájlokat, mappát nem, de azt is csak ha külön beállítod (külön DropSync tud egyébként szinkronizálni)), asztali kliensbe pedig szépen be lehet pipálgatni milyen mappákat szinkronizáljon a felhőből az asztalra.
Szóval azt lehet igen, hogy mindent a felhőben tartasz, onnan tudsz zenét, videót stream-elni, office dokumentumokat webes felületen megnyitni (módosítani nem). A szó szoros értelemben vett ftp-s elérhetősége viszont nincs.
Kicsit kerülő úton azt tudod csinálni, ha nem a webes felületen akarsz feltölteni, hanem asztalról, hogy bepipálsz egy mappát a gépedről, hogy szinkronizálja fel a felhőbe, majd kiveszed a pipát az adott mappától, és letörlöd a gépről a tartalmat.
Remélem így értetted a kérdést. -
pethYeti
addikt
Skydrive vagy bármelyik másik hasonló szolgáltatás tud olyat hogy csak adatok tárolására használom és nem szinkronizálására. Tehát pl kisebb tárhellyel rendelkező gép tárhelyét kitolom oly módon hogy akár streamelni lehet róla videót zenét, vagy csak simán tárolni bizonyos dolgokat és mondjuk ftp-n elérem azokat?
-
Mela Kehes
addikt
válasz
Mela Kehes #208 üzenetére
Kipróbáltam, nem lehet.
-
Mela Kehes
addikt
Olyat lehet, hogy itthon is töltök fel a box-ra és a munkahelyen is? Nyilván másik mappába.
-
SG3rg0
őstag
Dropboxosok figyelem, újra lesz Dropquest.
Dropquest starts Saturday, May 12, at 10AM PST (17:00 GMT).
[link] -
betyarr
veterán
hát sajnos nem
próbáltam virtuális win8-on is,meg simán,éles oprendszeren is,de akárhogy csináltam,mindig "ineligible" lett a vége.pedig használtam macmakeup-ot is,de az sem segített.lehet én cseszek el valamit,fene tudja.pedig ellenőriztem is:lekértem a mac címet és mutatja,hogy az az "új" de a db nem veszi a lapot.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen SSD-t vegyek?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Path of Exile (ARPG)
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- OLED monitor topik
- Synology NAS
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Elkészült és telepíthető az Android 16
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - NYÁRI AKCIÓ!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Sea of Thieves Premium Edition és Egyéb Játékkulcsok.
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Lejárt a gyártói garancia? Mi tovább támogatjuk az IT infrádat!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT GAMER PC termékbeszámítással
- iKing.Hu - Apple iPhone 16 Pro Max - Desert Titanium - Új, kipróbált
- HPE Apollo 4200 Gen9 2U rack szerver, 1x E5-2620v4, 64GB RAM, 24x3.5" 2U-ban! ÁFA-s számla, garancia
- ÁRCSÖKKENTÉS Lenovo ThinkPad P51s, P52s, T570, T580 eredeti Lenovo, belső akkumulátor eladó
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged