Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Andras-G: Az internet veszélyei [2. rész] - Facebook Marketpalce
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség! 2 Ahogy én csinálom.......
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ldave: New Game Blitz - 2026
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Geri Bátyó: Ezt pedig azért, mert...
Új hozzászólás Aktív témák
-
EPeti
csendes tag
válasz
rokefeller
üzenetére
Köszönöm!
Lényegebén a vírusról szól részt, valahogy így sejtettem, de jó ha az ember több véleményt/hozzáállást meghallgat.
Az AMD Cool ‘n’ Quiet technólgiára visszatérve. Ha powernow-k8 BIOS beállítást nem tudja megfelelően értelmezni a kernel, akkor hogyan tudom elérni azt, hogy mégis állítsa a CPU-m órajélé és ha kell kisebb teljesítményen dolgozon hőmérséklet csökkenés szempontjából? Nem szeretném ezt az opciót elhanyagolni az AMD proc esetében, mert gyári hűtéssel nagyobb erőforrások tartósabb igénybevételénél igencsak megnövekszik a hőmérséklet. Nem a pénztárcámat szeretném fogyasztani (új hűtő-hardver), hanem forráskód-szinten megoldás találni e probléma kiküszöbölésére. Más szóval van e megoldás arra, hogy ezt a módszert használhassam?
Új hozzászólás Aktív témák
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- DJI mini 3 drón display unit
- Surface 4 - 15" 2496 x 1664 ~2k touch, i7-1185G7, 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- 185 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5080 (ELKELT)
- HIBÁTLAN iPhone 12 256GB Blue-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4462
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest