- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gurulunk, WAZE?!
- tordaitibi: Moltbook- az AI közösségi platformja
- gerner1
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Oldman2: Magyar feliratos/szinkronos játékok PS4/PS5 konzolokra
Új hozzászólás Aktív témák
-
zizidor
őstag
Az EFI partíciót ki lehet trükközni, az nem probléma, de a BIOS (EFI) boot bejegyzést felülírta, mert mindkettő "fedora" néven akar újat létrehozni. Nem baj, mert én meg visszacsináltam (efibootmgr).
Este volt némi időm foglalkozni vele, felment az oprendszer, aztán az office is. Mit látok? Pont tegnap frissült a 9.2.1 verzióra. Changelog nincs. Na, ez már nem 500%-os nagyításban jelenik meg, hanem 20% körül. Akkor is, ha 100%-ra van állítva.
Kicsit átestünk a ló másik oldalára, de így legalább be tudom hozni rendes méretben, ha adok neki némi (500%) nagyítást. Milyen jó is lesz, ha jön a következő frissítés, és ezt a hibát kijavítva megint 500%-ban jelenik majd meg.Próbáltam variálni a paraméterekkel, de nem jelentett semmit.
A Flatseal-t is bevetettem, állítgattam a Wayland és X11 kapcsolókat, úgy el sem indult.Na sebaj, egyelőre meghagytam mindkét változatot, majd még próbálgatom.
Köszi a segítséget!
Új hozzászólás Aktív témák
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Elemlámpa, zseblámpa
- BMW topik
- Nokia N8 - vajon elég lesz-e?
- Gitáros topic
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Kész, vége, ennyi volt: eladja tévés üzletágát a Sony
- Óra topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- További aktív témák...
- Microsoft Windows, Office & Vírusirtók: Akciók, Azonnali Szállítás, Garantált Minőség, Garancia!
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Gold- 1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4514
- OnePlus Nord CE3 Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Apple iPad Pro 13 2024 M4 16GB/2TB WiFi tablet garanciával hibátlan működéssel
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 12/13/14 gen processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Kicsit átestünk a ló másik oldalára, de így legalább be tudom hozni rendes méretben, ha adok neki némi (500%) nagyítást. Milyen jó is lesz, ha jön a következő frissítés, és ezt a hibát kijavítva megint 500%-ban jelenik majd meg.