- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bobalazs: Microsoft Copilot és hasonló hülyeségek egyszerű kigyomlálása /örök megoldás/
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- eBay-es kütyük kis pénzért
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vladi
nagyúr
válasz
üzenetére
Próbáltam, meg is találja a programot, csak a menüben nincs benne.

Logikusabb volt a rendszer -adminisztráció... mindegy.Ennél azért jobban igyekezz ifjú padavan.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Egyébként most komoly, hogy a shell miatt lett itt akkora élet? Pörög itt a topik már pár hete. a gnome shell meg most olyan, mint a fenyőfa a nappaliban. szép és illatos, meg hozza az ünnepi hangulatot. De még fel kell díszíteni, körül állni a családdal és énekelni.

a system-config-services meg nem bír elindulni nekem. Elindítom, tölt, szürke, és úgy marad.

Na még valamit észrevettem: beállításoknál nincs ok gomb, csak úgy lesz ahogy állítottam és kész.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Sosemhasznált! HP OmniBook 5 Flip i5-1334U 8GB 512GB 14" FHD+ áthajtós-érintős Gar.: 1 év
- Samsung Galaxy S25 Edge 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Frissen pasztázva! Playstation 4 Pro 1 TB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 64GB Blue -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4121
- Lenovo ThinkPad // T - Széria // X1 carbon // X1 Yoga 2-in-1 // és a többiek... 3-12. gen.
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)