- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Meggyi001: Nyilvános wc-k.....még mindig hiánypótló...
- Meggyi001: Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- KRTLPC: Ki és hogyan élt túl? Volt ám fennakadás
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
LOGOUT
Új hozzászólás Aktív témák
-
zsolesz0803
tag
igen arról a gépről van szó úgy értve (rossz) a külső kameranézet hogy nekem nem tetszik mert nagyon közel van a gép farához és nemtudom az egérrel sem hátrébb görgetni,nem látok rá a területre amit arat és nekem zavaró! Lehet hogy valakinek így tetszik, de nekem furcsa szokatlan ezért akarom kicserélni ha ki lehet valahogy! Egyébként a többi gépeimet ami van mindet úgy használom hogy editorba előbbre görgetem a gépet hogy eltávolodjon a kamerától jobb a rálátás a területre!
!
-
zsolesz0803
tag
Nem tudok mit kezdeni a kamerával
egyébként jó kis gép lenne csak engem nagyon zavar hogy a külső kamera nézetbe csak a gép farát látom, és nem is tudom hátrébb görgetni az egérrel! Egyébként róla van szó, ha érdekel [link] ! elvileg olajat kell cserélni rajta időközönként de nem merültem bele jobban!
-
zsolesz0803
tag
Sziasztok tudja valaki hogy lehet egy kombájnon a kamera nézetet kicserélni? Mert annyira rossz a külső kameranézete!
-
zsolesz0803
tag
Sziasztok egy kis segítség kellene megint régebben volt egy olyan modom (scripts) aminek segítségével egy műtrágyaszórót, vagy trágyaszórót vontató traktorra is tudtam felvenni dolgozót ismeri valaki ezt a modot? Köszönöm a segítséget előre is!
-
zsolesz0803
tag
Szia! Sajna nem ezt kerestem
egy olyan modra gondolok ami kiírja hogy éppen milyen növényt vetek pld ha napraforgót vetek akkor a napraforgó fölött kiírja hogy sunflower, ez azért jó mert amelyik növényt nem ismerem meg a képről akkor is tudom hogy éppen milyen növényt vetek! Egyszer már megvolt nekez ez a mod csak sajna újra kellett telepítenem a gépet és minden modom elszállt most mindet keresgélhetem
!
-
zsolesz0803
tag
Sziasztok nem tudja valaki hogy melyik az a mod amelyik vetésnél kiírja hogy milyen növényt vet a gép mert nem minden növényt ismerek fel abból a kis képből amit a vetőgép kirak!
-
zsolesz0803
tag
Sziasztok letöltöttem egy mapot amibe benne van a trágya mod és a mappal együtt csomagba benne is volt a GuelleMist mod, amit be is tettem a mods mappába és mégsem működik ez miért lehet? Esetleg leírná valaki hogy mit kell vele csinálni,vagy nem a mods mappába kell tenni hanem a mapba? Köszönöm ha valaki segít!
-
zsolesz0803
tag
válasz
n0tr3adY81 #3744 üzenetére
Oké köszönöm akkor azt egy másik mapból kiszedem
-
zsolesz0803
tag
Sziasztok légyszi irja már meg valaki hogy ezt a [link] trágya-mész modot hogy kell aktiválni vagy hová kell betöltögetni mert nálam nem akar működni egyik sem akár hová bemásolgatom! Köszi előre is!
-
zsolesz0803
tag
válasz
Wildgreen #3642 üzenetére
Szivesen
!
Hát passz én nem tudok olyan modról, de attól lehet!
Egyébként jobb ha lesilózod és betömöríted a silótérbe, én is úgy csinálom, mert ha kaszálod akkor macerás nem tudod az állatok elé adni mert nem fogadja el a lucernát csak a füvet, akkor a mapon is meg kell keresned a tehenek etetőjét editorba és beírni a lucernát a fű mellé, szerintem nem éri meg vesződni a kaszálással, egyszerűbb lesilózni, de te tudod hogy szeretnéd felszolgálni a tehenek elé -
zsolesz0803
tag
Szia editorba megnyitod a leadó helynek a grainStation Trigger sort ,az User Attributes ablakban beleírod a növény nevét a fruitTypes sorba, és hogy fizessen is érte árat is írj neki a priceMultipliers sorba olyan értékeket mint ami ott van a többi növénynek, álltalában olyan 1.2 vagy 1.3 érték szokott ott szerepelni
!
-
zsolesz0803
tag
Sziasztok letöltöttem egy üres mappát, és berendeztem magamnak, csak az a gond hogy a teheneket ha megveszem nem ott vannak ahová én a karámot tettem! Kérdés hogy lehetne azt megoldani hogy a teheneket a karámba tegye ha megveszem, ne a régi helyére? Köszi a segítséget előre is!
-
zsolesz0803
tag
Sziasztok tud valaki egy ilyen trágya modot? [link] Ami működik is, vagy én nem jól csináltam valamit, de hiába tettem bele a map Textures Foliage mappájába a fájlokat, ez nem akar működni
-
zsolesz0803
tag
sziasztok nem tud valaki olyan modot ami meggyorsítaná a terménysiló ürítését? A 2013-as játékban ezt használtam [link] 7 szeresére növelte a terménysiló ürítési sebességét, de most nem találok semmi hozzá hasonlót, illetve ha valaki nagyon ért hozzá átírhatná 15-be
-
zsolesz0803
tag
Sziasztok a silózó kombájnt nem lehet úgy megcsinálni hogy ha egy pótkocsit akasztok utána akkor is lehessen rá felvenni munkást?
-
zsolesz0803
tag
Sziasztok letöltöttem egy új mapot, és az a gond vele hogy ha elindítom pld a vetőgépet a munkással ezen a mapon nem tud végig menni egyenesen, tehát a többi mapon beáll a gép magától párhuzamosan a föld szélével ezen a mapon nincs ilyen ha ferdén állítom oda a gépet akkor úgy megy végig és ez elég zavaró! Kérdés hogy be lehet e állítani ezt a mapot is úgy mint a többi egy kis átírkálással vagy felejtős? És ha igen akkor mit kell átírkálni! Köszi előre is!
-
zsolesz0803
tag
Sziasztok tud valaki olyan kuhn spv etetőkocsit amelyik a kevert tápot is felszedi?
-
zsolesz0803
tag
Igen én is úgy csinálom ,mert máshogy nem is lehet, Keypad 0-val előhívom kiírja a gép neveket egérrel odagörgetem amelyiket le akarom parkolni, + gombal leparkolom és ha átgörgetem egy másik gépre amit még leakarok parkolni ott is + gomb leparkol, de az előzőt fel is oldotta
, elképzelhető hogy másnál működik, lehet hogy nekem van bent egy olyan mod amelyikkel nem komázik
és ezért nem működik rendesen!
-
zsolesz0803
tag
Sziasztok Egy olyan kérdésem lenne hogy egy mapon át lehet e írni valahol a siló erjesztő -siló tároló kapacitását? Mert sajnos ezen csak 100 000 liter a kapacitása ,de van olyan map is ahol 1 milió Köszi a választ előre is!
-
zsolesz0803
tag
Sziasztok! Tud valaki esetleg egy ilyen [link] Parkoló modot mint ami a 2013 játékban volt?
-
zsolesz0803
tag
válasz
tutikas #3290 üzenetére
de ha megkeresed a traktor xml fájlban ezt a sort <bunkerSiloCompacter compactingScale="1.2"/> és a számot átírod nagyobbra akkor nem kell semmi segédeszköz pillanatok alatt megtömöríti a silót,esetleg ha a gépedben nincs benne ez a sor akkor ird be az xml-be és akkor bele kell írni a modDesc xml be is a specialization sorok közé így <specialization name="bunkerSiloCompacter" /> ha van kedved egy kicsit irkálni !
-
zsolesz0803
tag
Sziasztok játszik valaki a STATES V8 mapon? Következő lenne a probléma elvetettem egy csomó szóját le is arattam hazavittem a tárolóba most szeretttem volna belőle kivenni egy pótkocsival és azt írja ki hogy nem áll rendelkezésemre, pedig mutatja hogy van 820 000 liter! Ez miért van??? Előre is köszi a segítséget!
-
zsolesz0803
tag
Sziasztok! az egyik mapra rátettem egy pár új vethető növényt Editorba meg is jelent ott el is tudom vetni,de a játékba nem tudom elvetni az új növényeket pedig a vetőgép elvileg alkalmas rá, de mégsem jelenik meg benne az ikon a vethető növények között mi lehet a probléma szerintetek?
-
zsolesz0803
tag
Sziasztok megtudná nekem mondani valaki hogy az miért van hogy a traktoromat egy 50 000 literes pótkocsi hanyatt rántja, mikor ugyan az a traktor egy másik 100 000 literes pótkocsit simán elviszi?
Választ köszi előre is!
-
zsolesz0803
tag
válasz
McEacrhan3 #3148 üzenetére
-
zsolesz0803
tag
Sziasztok most kezdtem el játszani a 15. játékkal, és egy kérdésem lenne! Ami feltünt hogy itt csak a 3. gomb a tempomat, és nem tudom a sebességet csökkenteni vagy növelni! Ami a probléma hogy a kombájn 29 km/h-val arat, amit nem tudok csökkenteni, a traktorom pedig csak 6 km/h-val tud vetni és nem érem magam utól a föld munkával soha! Esetleg ha valaki tudja hogy mit és hol kellene átírni hogy egy kicsit tudjak variálni a sebességen, írja már meg legyen szives előre is köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- A YouTube-ot is betiltják a gyereknél az ausztrálok
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung LCD és LED TV-k
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Milyen okostelefont vegyek?
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Autós topik
- AMD Radeon™ RX 470 / 480 és RX 570 / 580 / 590
- További aktív témák...
- Eladó Ryzen 9 5900X RTX 3070 TI Számítógép.
- DDR5 RAMOK
- OHH! Dell Precision 7560 Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i7-11850H 32/1TB NVIDIA A3000 6GB FHD
- Ohh Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i5-11500H 32/1TB RTX A2000 4GB /1 Millió/
- LÉZEREZÉS! külföldi billentyűzet magyarra kb. 20-30p alatt!
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U7310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Gamer PC - Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 6700 / 32GB DDR4 / RTX 2060 / 256SSD+500GB HDD
- Szinte új, minőségi, állítható ritkítóolló
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi 9, Xiaomi Redmi 9AT, Xiaomi Redmi 10, Xiaomi Redmi 10 2022
- TOP PC konfig /Ryzen 7 9800X3D, 32GB DDR5 RAM, 1TB SSD/ akciós áron eladó!