- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Lalikiraly: Commodore The C64, Ultimate
- Kókuszdió: Ryzen ( Zen4 / Zen5) – amikor a „normális működés” magyarázatra szorul
- Flashback: Olcsó emulátoros kézi konzol R36S
- kenand: Hol volt, hol nem volt, Thunderbolt...
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
Új hozzászólás Aktív témák
-
apach
senior tag
Hali.
Nah, ez már egy igen gázos beavatkozás lenne még neked is! Ha nekem aki már mapokat is sajátot csinálok, és át is alakítok 1-2-t, nem sikerült betenni Új növényt, akkor neked szerintem főleg nem sikerül. :S amúgy, alap esetben 4 növény van, összesen 13-at lehet betenni tudtommal. De, inkább lementek mindenfélét egy adott mapról, és van egy kb 20 növényes mapom, arra csak ráteszem őket, és ennyi.
Ezerszer egyszerűbb így.
De, ez is kicsit cikkes. Ugyanis, az üres mapra, legelsőnek az Úthálózatot kell rátenni, ami elég gázos még nekem is. Állati lassú és ezredmiliméteres mozgatásos meló ez egy map szerkesztésnél. De a tapasztaltabbaknak ezy már hamar megy, mert tudtommal pár számot be kell írni az editorban 1 helyre, és azonnal arra a szintre megy az egész kijelölt cucc. Akár épület, akár úthálózat. Egyszóval, NEHÉZ a map szerkesztés. A növényeket amúgy, az i3d fájl megnyitásával a Notepad++ programmal AJÁNLOTT, mert szuperül kiemeli többféle színnel a sorokat, amolyan főcím féléket stb. Mondjuk én már a map át méretezését is tudom hogy kell.
Vagyis, 4 zer nagyobbá tudom tenni a gyári mapot ha akarom.
Csak épp, sík területté válik így, és van ami így a levegőben lebegne.
Domborzatokat is gázos kialakítani. Ez még nekem se megy.
A domborzatokat, pl hegyeket, ajánlott másodikként kialakítani a mapon. Vagyis, üres mapra az úthálózatot tenni, ezután kialakítani a domborzatokat, és csak ezután jöhetnek az épületek objektumok stb.
Új hozzászólás Aktív témák

- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- iPhone topik
- Nokia N8 - vajon elég lesz-e?
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Futás, futópályák
- Sweet.tv - internetes TV
- The Crew sorozat
- Milyen TV-t vegyek?
- Google Pixel topik
- További aktív témák...
- iPhone 14 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4422
- Apple iPhone 16 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung A17 mobiltelefon
- BESZÁMÍTÁS! HP ZR2440w 24 60Hz IPS FHD 6ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo ThinkPad X1 Extreme Gen3 i7-10750H 32GB 1000GB GTX1650-Ti 4K UHD 1 év gar
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Ezerszer egyszerűbb így.
Domborzatokat is gázos kialakítani. Ez még nekem se megy.
A domborzatokat, pl hegyeket, ajánlott másodikként kialakítani a mapon. Vagyis, üres mapra az úthálózatot tenni, ezután kialakítani a domborzatokat, és csak ezután jöhetnek az épületek objektumok stb.